Leiligheter og privat innkvartering Split - Dalmatia

Split og Dalmatia er fascinerende, men samtidig krever emnet, spesielt i denne begrensede plassen. Vi vil nevne Split og øyene Brac, Hvar, Vis og Šolta, Makarska og Omis Riviera. Vi vil ikke ignorere fascinerende Split innlandet, Adriatiske kysten og den magiske dalmatiske Zagora! Først, selvfølgelig, ble Split, en by med rik historie og skjønnhet, født i drømmer om keiserens diokletian for &aring...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i - Split - Dalmatia

Leiligheter Dva Labuda

Omiš

fra 50 €

Leiligheter Marinovi Dvori

Ciovo - Slatine

fra 35 €

Leiligheter Bela

Čiovo - Arbanija

fra 55 €

Leiligheter Roščić

Podgora

fra 50 €

Feriehus Vila SanAdrija

Drvenik Mali

fra 100 €

Feriehus Ostojić

Hvar - Zavala

fra 100 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Leon

Tučepi

fra 100 €

Leiligheter Villa Sofia

Zaostrog

fra 12 €

Leiligheter La Mer Adriatique

Makarska

fra 100 €

2 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Ruža

Baška Voda

fra 40 €

Leiligheter Villa A&D

Ciovo - Slatine

fra 100 €

Leiligheter Vesna

Promajna

fra 50 €

Leiligheter Villa Dalmatina

Živogošće

fra 50 €

Leiligheter Petar Vlašić

Podstrana

fra 50 €

Feriehus Rest House Stiniva

Vis - Vis

fra 200 €

Leilighet Croeso

Seget

fra 110 €

Leiligheter Villa D & D

Ciovo - Okrug Gornji

ved forespørsel

Leiligheter Villa Antonia

Baška Voda

fra 40 €

Leilighet Sea View

Makarska

fra 100 €

Feriehus Amy

Ciovo - Slatine

fra 80 €

Leiligheter Mirko Stanicic

Brela

fra 50 €

Leiligheter Šimić

Tučepi

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Beachfront Sinajko

Podgora

fra 50 €

Leiligheter Matić Tučepi

Tučepi

fra 50 €

Feriehus Villa EREMITA

Brač - Milna

fra 380 €

Leiligheter Makarska Centar

Makarska

ved forespørsel

Leiligheter Villa Biancini

Hvar - Ivan Dolac

fra 35 €

Leilighet Sea & Beach with roof terrace

Kaštela

fra 100 €

Leiligheter Monika

Omiš

fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5
Feriehus Villa View Makarska

Makarska

fra 350 €

2 anmeldelser - 5/5
Feriehus Marin

Vinišće

fra 120 €

Leiligheter Neda

Živogošće

fra 30 €

Leiligheter Villa San

Brela

ved forespørsel

Split - Dalmatia (1002) - søk etter privat innkvartering etter steder

Turist guide Split - Dalmatia

Split - Dalmatia - Våpenskjold

Split og Dalmatia er fascinerende, men samtidig krever emnet, spesielt i denne begrensede plassen. Vi vil nevne Split og øyene Brac, Hvar, Vis og Šolta, Makarska og Omis Riviera. Vi vil ikke ignorere fascinerende Split innlandet, Adriatiske kysten og den magiske dalmatiske Zagora!

Først, selvfølgelig, ble Split, en by med rik historie og skjønnhet, født i drømmer om keiserens diokletian for å tilbringe de siste dagene i sitt liv i sitt hjemland Dalmatia. Selve byen ble oppkalt etter Diocletians palass (Spalato), bygget rundt 300 g n.e. som i dag er det største og best bevarte senge antikke palasset i verden. Gjennom århundrene har denne fascinerende byen utviklet seg rundt Marjan-høyden. Etter den barbariske ødeleggelsen forandret det forskjellige herskerne; Byzantium, kroatiske herskerne, Ungarn, Venezia, etc. Men kanskje den mest gjenkjennelige egenskapen til denne kroatiske byen er dens spesifikke mentalitet. Den berømte forfatteren Miljenko Smoje sa at hvis det skulle være nok stort lerret for å dekke hele Split, ville det være det største sirkuset i verden. For å bli kjent med byens ånd og skjønnheten i gatene og den berømte havnen, er det best å tilbringe noen dager her. Du vil finne god plass til leie og et bredt utvalg av overnatting fra billige leiligheter til rom og feriehus. Den beste måten å gjøre reservasjoner på er å kontakte direkte eiere av leiligheter, fordi det ikke er noe dyrt byråavgift.

I Split-regionen er det vakre øyer Brac, Hvar, Šolta, Vis, Drvenik. Brac er den største middelaldermatiske øya, kjent for sin Zlatni rotterstrand, samt mange vakre steder i Bol, Supetar, Selca, etc. Hvar er en av verdens mest kjente destinasjoner. Rik og eksklusivt natteliv, med vakre steinegater, mange restauranter og yacht marinaer. Det er også en av fødestedet til kroatisk litteratur, der ble født kroatisk renessansskribent Petar Hektorović. Øya Šolta er en hemmelighet blant de kroatiske øyene. Denne vakre øya, bebodd siden forhistoriske tider, blir først nevnt under navnet Olyntha i det 4. århundre f.Kr. Hvis du vil oppleve den indfødte skjønnheten på den dalmatiske øya og uten den overdrevne byrden av moderne turisme, og samtidig finne billigere innkvartering via direkte kontakt med eierne av leiligheter, er Solta en øy for deg. Landsbyene Nečujam, Rogač og Maslinica, og spesielt de berømte Šolta-feltene, må du bare oppdage. Øya Vis, som en av de fjerneste øyene, har bevart sin opprinnelige sjarm, og naturen forblir helt uberørt. Her kan du utforske mange bukter og skjulte strender, og på den nærliggende øya Biševo finner du den kjente blåhulen, som sikkert vil gi deg pustefri

Split region og denne delen av Dalmatia har også to karakteristiske og svært attraktive rivieras, Omis riviera og Makarska riviera, som gjør en fantastisk blanding av fjell, klart hav og vakre steinestrenger. Omis, en gammel piratby ligger i slottet ved munningen av elven Cetina, hvor du kan oppleve ulike opplevelser som rafting, kajaking og zip-linje. Makarska er en gammel dame av kroatisk turisme, som tiltrekker seg mange turister hvert år på grunn av de store steinstrendene, samt de nærliggende attraktive turistbyene Tucepi, Podgora, Baska Voda og andre.

Og til slutt mystiske Dalmatiske Zagora! Området Dalmatia adskilt av Kozjak fjellet (780 m), Mosor (1339 m), Omiš Dinara (864 m), Biokovo (1762 m) og Rilić (1160 m). Den består av karakteristiske karst og småfelt, og dens skjønnhet bare fascinerer. Denne plassen er stedet der den kroatiske middelalderstaten ble dannet og har alltid hatt et ambivalent forhold til kysten, samtidig knyttet til det og skilt fra det i kulturell og sivilisasjonsmessig forstand. Her finner du gamle steinferieleiligheter, mye billigere innkvartering og uimotståelig utsikt over Adriaterhavet. Denne delen av Dalmatia har et berømt kulinarisk tilbud bestående av tradisjonelle oster, lam, prosciutto og vin. Vi ønsker deg hyggelig ferie i Split-regionen og Dalmatia!

Split - Dalmatia - Naturlige, kulturelle og turistattraksjoner

Diokletians palass Split

Diocletians palass er et av de mest anerkjente, mest besøkte og best bevarte monumentet og den gamle romerske bygningen i Europa. For mer enn 1700 år siden ble den bygget av den romerske keiserens Diocletian, som bodde her etter å ha gått fra keiserens trone (fra 305 til 316 f.Kr.). Det ble bygget i en vakker naturlig bukt, 5 kilometer sør for Salona (Solin), deretter hovedstad i den romerske provinsen Dalmatia. Slottet ble bygget som en kombinasjon av en luksusvilla, eller en sommerbolig for keiserens diokletian og en romersk militærleir (castrum) hvor romerske soldater levde. Den sørlige delen av slottet, som ligger nærmere sjøen, var reservert for keiseren og hans nærmeste tjenere, mens den nordlige delen mot fastlandet tjente til den romerske hæren og keiserens vakt. Hele palasset er en stor rektangulær bygning (ca 215 x 180 meter) med fire store tårn på hjørnene, fire mindre tårn på veggene og 4 dører på alle fire sider av verden.

På stedet av slottet i det 7. århundre ble byen Split grunnlagt etter ankomsten av kroater i Dalmatia. Diokletians palass var et perfekt utgangspunkt for utviklingen av en ny by i Split, og dens innbyggere gjorde mange endringer og tilpasset mange originale bygninger og vegger inn i deres nye boarealer. Til tross for dette ble mye av palasset, bygninger og vegger fortsatt bevart til denne dagen. Kontorene til keiserpalasset er spesielt synlige fra luften. Den mest berømte bygningen er absolutt katedralen i St. Duje, det tidligere mausoleet til romersk keiser Diocletian, som senere ble omgjort til en kirke etter forfølgelsen av kristne i tidlig middelalder. Rett foran katedralen ligger Peristil, palassets sentrale torg, med templer som Jupiters tempel, som forblev i sin opprinnelige form og regnes som en av de vakreste europeiske monumenter. Spesielle attraksjoner er de velbevarte Diocletians kjellere, som er en av de best bevarte antikke kompleksene av denne typen i verden. Det er interessant å besøke Vestibul, en gammel steinlobby med en åpen sirkelkuppel, samt fire byporte (Zlatna, Srebrna, Zeljezna, Mjedena), som vil imponere deg med sin skjønnhet og størrelse.

Bortsett fra de gamle romerske bygningene, er hele kjernen i byen Split innenfor bymurene veldig interessant fordi den representerer en typisk middelalderlig og middelhavs arhitecture, smale steinhus og gater som ser ut til å være som en labyrint. Det er ikke rart at hele bykjernen, eller hele Diokletians palass i 1979, var med på UNESCOs verdensarvliste. På grunn av alt dette besøker mange turister denne vakre byen i et økende antall. Du kan finne privat innkvartering og interessante leiligheter i noen av de gamle husene i bymurene, hvor du kan oppleve en brøkdel av den gamle atmosfæren og hvordan livet en gang så ut i det gamle romerske palasset.

Diokletians palass Split, Kroatia
Diokletians palass Split, Kroatia
Diokletians palass Split, Kroatia
Cetina elv canyon

Cetina canyon er en av de vakreste og største naturattraksjonene i Dalmatia. Den ligger i baklandet Omis, der elven Cetina flyter inn i Adriaterhavet. Canyon er imponerende med sin størrelse, med vertikale bergarter som når en høyde på flere hundre meter. Den strekker seg over den nedre banen av elven Cetina. Denne smaragdgrønne og rene elven er en ekte karstskjønnhet som florerer i stryk, fosser og tiltrekker seg mange naturelskere og eventyrere.

Kilden er i en høyde på 385 m, på den nordlige skråningen av Dinara-fjellet, og ned til Adriaterhavet i lengden av 105 kilometer. I den øvre strømmen av elva er kunstig opprettet Peručko-sjøen, så passerer den gjennom Sinj og Sinj-dalen, og går deretter inn i den praktfulle canyon i nedre bekk, som er sikkert den mest attraktive delen av elva. Siden 1963 har Cetina-elven en status som beskyttet landskap, takket være det meget godt bevarte naturområdet og rikdom av plante- og dyreliv.

Det er et ideelt sted for dagsturer, ulike opplevelser, aktive ferier og naturferier. Takket være dette naturfenomenet har Omis blitt et viktig senter for eventyrturisme og ekstremsport. Her kan du nyte zipline, canyoning, kajakkpadling, rafting, turgåing, sykling og alpinisme på de omkringliggende høye og bratte klippene rundt Cetina. Bare noen få kilometer fra Omis og havet er det populært utflugtssted for Radmans mølle og Kaštil Slanica, hvor du kan smake på mange smakfulle lokale spesialiteter som retter under bake, fennnar, frosk, ål, ørret og sjøfisk. Rafting er veldig populært i sommerferien, fordi det passer for familier med barn. Det varer 3 til 4 timer, hvor du kan se hele naturens skjønnhet. Vannet er flere grader kaldere enn havet, men passer for svømming og gir den rette forfriskningen i de varme sommermånedene.

Hvis du planlegger å tilbringe en ferie på den berømte Omis- eller Makarska-rivieraen eller i nærheten, anbefaler vi absolutt en dagstur til denne villmarken. Billig overnatting kan bli funnet i private leiligheter, rom og fritidsboliger langs hele Omis-rivieraen.

Cetina elv canyon, Kroatia
Cetina elv canyon, Kroatia
Cetina elv canyon, Kroatia
Blå hule - Biševo

Blue Cave er en undervannsgrotte og et unikt geomorfologisk fenomen som ligger i Balun-bukta på østsiden av øya Biševo. Den har vært tilgjengelig for publikum siden 1884 da den tyske maleren Eugen Baron Ransonnet skrev i avisen at det er en "fantastisk havgrotte med ubeskrivelig skjønnhet" på den ukjente øya i Adriaterhavet.

Hulen har to åpninger, en mindre som kunstig forsterkes og gjennom hvilken en liten båt kan komme inn i hulen. Den andre åpningen er mye større og mer signifikant, og ligger på sørsiden av hulen under havnivået, og gjennom det trengs sollyset. Ved middagstid, når solen er i skikk, trer solstråler inn gjennom det store undervannshullet i hulen. Solstråler reflekteres fra den hvite bunnen og belyser hulen med en uvirkelig og ubeskrivelig blå og gjenstander i sølvfargen. Det er en spesiell og urealistisk opplevelse fordi en slik scene kan oppleves på bare få steder i verden, så det er ikke rart at det besøker nesten 100 000 besøkende i året. De fleste besøkende besøker denne urealistiske hule i juli og august, så vi anbefaler å besøke i juni eller september. En av fordelene å besøke sesongen er at du kan nyte personvernet i dette naturlige fenomenet. For å besøke øya Biševo, er det organiserte turistbåter fra Komižaøya Vis, og billetten til hulen koster opptil 10 euro.

I tillegg til denne uvanlige undervannsgrotte, hvor besøket er begrenset og varer bare 10 minutter, på øya Biševo kan du besøke attraktiv Medvedina-hulen eller nyte den vakre sandstranden Porat, hvor det er flere barer. Hvis du planlegger ditt neste besøk til Dalmatia og øya Vis, vær sikker på ikke å gå glipp av Blue Cave og Biševo øya. Kontakt eierne av leilighetene og trygg billig privat innkvartering i tide, og vennlige verter vil gjerne vise deg alle de skjulte buktene, strendene, hulene og attraksjonene på øya.

Blå hule - Biševo, Kroatia
Blå hule - Biševo, Kroatia
Blå hule - Biševo, Kroatia
Naturpark Biokovo

Biokovo naturpark dekker nesten alle Biokovo fjell, og naturparken ble utrått i 1981. Biokovo er en del av Dinarid-fjellkjeden og er preget av sin imponerende høyde og høye steile klipper langs Adriaterhavskysten. Den strekker seg over en avstand på 30 kilometer over den velkjente Makarska-rivieraen og ser ut som en gigantisk mur som kommer fra Adriaterhavet. Den høyeste toppen av Biokovo er Sveti Jure 1762 meter over havet, som kan nås med en smal asfaltvei. Det er mulig å nå toppen med bilen, men selvfølgelig er det mye bedre å oppleve fjellet på en av de mange fjellstiene. Det tilbyr fantastisk utsikt over hele Makarska kysten, og øyene Brac, Hvar og Pelješac halvøy.

På Biokovo finner vi mange karstiske former som er typiske for dinarider som grotter. Her er spesiell geomorfologisk reserve og spesiell reserve for skogsvegetasjon av bøk og gran og den autochtone svarte dalmatiske furuskogen. Den botaniske verden av Biokovo er spesielt rik og variert, og her i et lite område vokser over 40 endemiske plantearter. En del av naturparken er en interessant botanisk hage av Kotišina grunnlagt av Dr. Jure Radic med det formål å vitenskapelig forskning og beskyttelse og bevaring av planteverdenen på fjellet. Selv om Biokovo ved første øyekast gjør et ganske grovt og steinete fjell, er det mange beskyttede og truede dyrearter, som eagler, ulver, ræv, dugger, villsvin, mouflons og mange typer slanger og reptiler. På grunn av havets nærhet og de attraktive utsiktspunktene, besøker Biokovo spesielt om sommeren, når den besøkes av mer enn 50 000 turister. På vei til toppen av fjellet finnes det flere restauranter hvor du kan finne forfriskninger og lokale spesialiteter av topp kvalitet. For alle adrenalinentusiaster er det organisert paragliding, noe som er en spesiell opplevelse hvis du har modet til å seile den blå himmelen.

Hvis du planlegger å tilbringe sommeren på Makarska-rivieraen neste sommer, vær sikker på å besøke dette vakre fjellet som vil berolige deg med uberørt natur og villmark. Du kan finne rimelig overnatting i leiligheter, rom og feriehus i Makarska, Brela, Baska Voda, Promajna, Tučepi og Podgora, hvor du kan tilbringe ferien i en kombinasjon av sol, strand, klart Adriatiske sjø og frisk fjellluft.

Naturpark Biokovo, Kroatia
Naturpark Biokovo, Kroatia
Naturpark Biokovo, Kroatia
Paklinski øyene - Hvar

Pakleni-øyene (Paklinski-øyene) er en gruppe på 20 øyer, holmer og bergarter som strekker seg foran byen Hvar på øya Hvar. De strekker seg fra øst til vest og fra Hvar er delt av Pakleni kanalen. Navnet ble gitt fra ordet "paklini", den slags furuharpiks, som tidligere ble brukt til bygging av trebåter og seilbåter. I dag dekker disse lave og innrykkte øyene tett furuskog og Middelhavet hør av granateple, myrte og gran. På øyene vokser eik, rosmarin, salvie, kamille, babyand, fennikel, laurbær, så vel som mange andre aromatiske middelhavsplanter, slik at besøk til dem er en unik opplevelse av hyggelige og behagelige dufter.

Øyene er omgitt av azurblå og krystallklart Adriaterhavet, og noen har velstelte strender og bukter. Det er 3 bosetninger på øyene, men i dag er det ingen faste beboere. I sommermånedene er det mange barer og restauranter, og nattlivet til byen Hvar finner sted her. På øya Jerolim, foran byen Hvar, er det også en kjent tradisjonell dalmatisk naturiststrand og restaurant. I nærheten ligger også Zdrilca, en skogkledd bukt med småstein strender og mange skjulte steder for en avslappende og nytelse i havet og solen. Vlaka er et tradisjonelt feriemål for innbyggerne i Hvar på Pakleni-øyene, som en gang var en romersk eiendom, og i dag er det en hyggelig strand med en vakker strand og flere barer og restauranter. Palmižana er den eldste og mest berømte ekskursjons destinasjonen, og det er en nautisk marina. Det er en romslig bukt med grunne sandstranden, omgitt av tett furuskog og aromatiske middelhavsplanter egnet for familier med barn.

Det er mange båtlinjer til øyene, inkludert taxi båter fra byen Hvar, så det er veldig bra forbundet med Hvar. Du kan også tilbringe en dagstur på en av de attraktive turistbåtene, som er den beste måten å bli kjent med dette fantastiske akvariet. Utfluktet inkluderer en tur på Pakleni-øyene, panoramautsikt over båtturer og stopp på flere vakre bukter for svømming. På grunn av sin eksepsjonelle naturlige skjønnhet og verdier har øyene blitt beskyttet som et naturmonument og har vært i beskyttelse siden 1972. Hvis du planlegger å tilbringe ferien på øya Hvar, må du besøke disse vakre øyene og nyte i Middelhavet sanser. Bestill overnatting direkte hos eierne av private leiligheter, og spar opptil 40% på dyre byråsavgifter.

Paklinski øyene - Hvar, Kroatia
Paklinski øyene - Hvar, Kroatia
Paklinski øyene - Hvar, Kroatia
Zlatni rat – Bol, Brač

Zlatni Rat er en av de mest berømte og absolutt de vakreste strendene i Adriaterhavet. Det ligger i Bol på sørsiden av øya Brač. På grunn av sin unike skjønnhet og uvanlige utseende er det et symbol på kroatisk turisme og den østlige kysten av Adriaterhavet.

Det ble laget av sedimentering av en vakker naturlig hvit grus rundt undersjøisk rev som danner en stor pyramide struktur som strekker seg opp til 500 meter fra kysten. Fenomenet og særegenheten til denne stranden er at den forandrer sin form avhengig av vind, bølger og sjøstrømmer, slik at selve spissen av stranden noen ganger vender seg til en, og noen ganger til den andre siden.

Stranden er omgitt på tre sider av det vakre og krystallklare Adriaterhavet, og på landsiden er det omgitt av furuskog, og tilbyr behagelige lukter og tykk nyanse for varme sommerdager. Det finnes et stort utvalg av catering- og servicefasiliteter hvor du kan finne forfriskninger i form av kalde drikker og cocktailer, frisk frukt og deilige grillretter og tradisjonelle dalmatiske spesialiteter. På stranden kan du leie solsenger og parasoller, og for aktive ferierende her tilbys mange vannsport. Siden stranden ligger i den smaleste delen av Hvar-kanalen mellom øyene Brač og Hvar, blir det alltid behagelig og lett vind, noe som gjør den til en favoritt surfer og kite surfer destinasjon. En liten del av stranden er inngjerdet og designet for hunder, slik at du kan ta kjæledyret ditt på ferie. En spesiell opplevelse er å klatre til den høyeste toppen av øya Brač, Vidova gora, hvorfra du kan nyte en fantastisk utsikt over Bol, Zlatni Rat og den nærliggende øya Hvar og hele den sentrale dalmatiske skjærgården.

Zlatni rotte er ca 2 km fra Bol og det er mulig å nå den med en hyggelig tur langs kysten, bil eller turist tog, som regelmessig kjører fra sentrum av byen. I sommermånedene er det mulig å komme hit med mange turistbåter og seilbåter som går på en dagsutflukter fra Split, Makarska eller Omiš riviera og øya Hvar. Øya Brac med fastlandet er godt forbundet med ferge og katamaran linjer fra Split, så hvis du vil bli kjent med denne vakre Dalmatiske øya og nyte en av de vakreste strendene i verden, ta kontakt med eierne direkte og finn billig privat overnatting.

Zlatni rat – Bol, Brač, Kroatia
Zlatni rat – Bol, Brač, Kroatia
Zlatni rat – Bol, Brač, Kroatia

Split - Dalmatia - Klima og værvarsel

Split - Dalmatia Værmelding

Dalmatia er en historisk region i Kroatia som strekker seg fra Zadar og fjellet Velebit i nord til Dubrovnik og Konavle i den sørlige delen av Kroatia. I nesten hele Dalmatia dominerer det typiske middelhavsklimaet med tørre, solrike og varme somre, milde og regnfulle vintre. I dalmatiske hinterland (Dalmatian Zagora) dominerer middelhavsklimaet, som avviger fra det typiske middelhavsklimaet, fordi vintrene er litt kaldere og somrene er det meste litt varmere enn gjennomsnittet. Takket være de mange sol og varme dominerer her typiske eviggrønne planter; hule eik, aleppo furu, dalmatisk svart furu og fra landbruksavlinger; oliven, fiken og vingårder.

Split-regionen er spesifikk på grunn av de sentrale dalmatiske øyene, som er større og strekker seg i retning fra vest til øst. Disse er Hvar, Brač, Sólta, Korčula, Vis, Lastovo og Čiovo, og ikke langt fra Vis, det er øyene Jabuka og Brusnik, som er av vulkansk opprinnelse. Hvar er en av de soligste stedene i Kroatia, og nettopp på grunn av solskinnets overflod, klare skyer og behagelige sjøtemperaturer, er Split og omgivelsene og Split-skjærgården ofte besøkt av turister på jakt etter en hyggelig og uforglemmelig ferie. God kvalitet og krystallklart hav er et kjennetegn ved hele den dalmatiske kysten, spesielt dalmatiske øyer på grunn av den relativt lave befolkningsteten og underutviklingen av næringen. Mange dalmatiske strender er bærerne av det blå flagget - et symbol på renslighet, servicekvalitet og økologisk bevart miljø.

Nedenfor er grafikon med gjennomsnittlig maksimum og minimum daglig lufttemperatur og sjøtemperatur i Split, som best reflekterer det hyggelige middelhavsklimaet.

Gjennomsnittlig lufttemperatur - Split - Dalmatia
Gjennomsnittlig sjøtemperatur - Split - Dalmatia
Sist lagt til overnatting i regionen Split - Dalmatia
Leiligheter Knez

fra 40 €

Feriehus Poseidon Milna

fra 140 €

Leilighet Tina

fra 50 €

Leiligheter Morena

fra 100 €