Leiligheter Promajna | Topp overnatting i Promajna, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Promajna

Promajna er en liten by i Split-Dalmatia fylke, som ligger mellom Baška Voda og Makarska. Promajna ble bygget på 1600-tallet som en landsby av fiskere og bønder som ble bosatt av innbyggere i nærliggende Bast og Podgora. Siden midten av forrige århundre vokste det til et turiststed med moderne hus, villaer og leiligheter. Promajna er preget av lange rullesteinsstrender og det krystallklare Adriaterhavet, noe som gjør det til det perfekte stedet...

Sorter etter:

Leiligheter Stella Maris

Promajna

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 20 personer

fra 60 €

Leiligheter Haus Veronika

Promajna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

fra 40 €

Leiligheter Radojkovic

Promajna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 75 €

Leiligheter Snježana Bilić

Promajna

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Tri palme

Promajna

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

fra 30 €

Leiligheter Mira

Promajna

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 35 €

Leiligheter Stella Maris ( Promajna)

Leilighetene Zoran ligger omtrent 250 meter fra stranden i Promajna. Husleiligheter Zoran bestående av flere leiligheter for 2, 4 og 6 personer. I første og andre etasje er det to studioleiligheter for 2 personer og en leilighet for 4 personer. I tredje etasje er leiligheten 4 + 2 med vakker havutsikt. Alle leilighetene har klimaanlegg, satellitt-TV og trådløst internett. Huset passer for grupper av venner eller større familier.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stella Maris

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Haus Veronika ( Promajna)

Promajna på Makarska Riviera, 60 km sør for Split, et lite og rolig sted med nesten 230 innbyggere, i et av de vakreste områdene i Dalmatia. Det er bare 6 km fra byen Makarska og busstasjonen. Split flyplass ligger omtrent 80 km unna. Leiligheten ligger omtrent 10 meter fra sjøen, bare noen få skritt fra den 6 km lange rullesteinstranden, som også er en av de lengste strendene i Kroatia. Den urørte naturen i de omkringliggende Biokovo-fjellene byr på mange muligheter for sports- og fritidsaktiviteter. Promajna er et perfekt sted for rolig avslapning. Det er spesielt egnet for familier med små barn på grunn av den vakre, skrånende stranden. Leilighet med balkong, komfortabelt bad og fantastisk havutsikt. Leiligheten er bare adskilt fra stranden med en promenade.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Haus Veronika

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Radojkovic ( Promajna)

Velkommen til å møte solen og havet, livskilden, stedet for avslapning. Ren luft, med en mild bris ekstra oksygen anrikning, stammer fra fjellet Biokovo, over de grønne furutrær, oliventrær og vingårder, til de hvite sandstrender og bukter promajske blandet med duften av krystallklart hav. Radojkovic Apartments ligger på stranden, egnet for familier med små barn ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Radojkovic

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 75 €

Leiligheter Snježana Bilić ( Promajna)

Våre 2 Studioleiligheter tilbyr overnatting for 4 personer. Leilighetene har store balkonger med utsikt over havet med minikjøkken og spisebord. Rommene er utstyrt med aircondition, satellitt-TV, Wi-Fi. Det er en parkeringsplass foran leiligheten. Promajna ligger 3 km fra Baska Voda og 5 km fra Makarska, langt nok fra kjas og mas og likevel nær underholdning og moro. Stranden ligger 150 meter unna. Utflukter: Island Brac, Hvar: Split Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice ..

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Snježana Bilić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Tri palme ( Promajna)

Apartments Tri Palme ligger på Makarska Riviera, ved foten av Biokovo-fjellet, i en liten turistby Bratuš. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele eiendommen. Suiter og leiligheter på Tri Palme har kjøkkenkrok med spiseplass og eget bad med dusj. De har også en balkong med utsikt over havet. Kabel-TV, vannkoker, kjøleskap og komfyr er blant andre fasiliteter. En steinstrand med mange vannsportfasiliteter kan nås på bare 300 meter. Båtturer til Brač og Hvar arrangeres hver dag. Om sommeren arrangeres ofte fiskerkvelder, og gjestene kan glede seg over lokal mat og vin ledsaget av tradisjonell musikk. En 3,5 km lang strandpromenade fører til Baška Voda. Butikker, kafeer og restauranter finner du bare 300 meter fra Tri Palme Apartments. Et lokalt busstopp ligger bare 500 meter unna, mens Split lufthavn ligger 70 km fra eiendommen. Transporttjeneste er tilgjengelig mot en avgift. Byen Makarska ligger 5 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Tri palme

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Mira ( Promajna)

Leilighetene MIRA består av 2 studioleiligheter for 4 personer. De ligger i første etasje i et familiehus, omtrent 250 m fra hovedstranden. Hver leilighet har sin egen parkeringsplass foran leiligheten. I tillegg til standardutstyret i begge leilighetene, er det en vaskemaskin. Leilighet A4 er også utstyrt med oppvaskmaskin. Hver studioleilighet har 1 soverom med dobbeltseng adskilt med gardin. Det er 2 ekstra senger i stuen. Leilighetene ligger ved siden av hverandre, og det er perfekt for to familier som ønsker å bo sammen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mira

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Promajna

Promajna  - Våpenskjold Promajna er en liten by i Split-Dalmatia fylke, som ligger mellom Baška Voda og Makarska. Promajna ble bygget på 1600-tallet som en landsby av fiskere og bønder som ble bosatt av innbyggere i nærliggende Bast og Podgora. Siden midten av forrige århundre vokste det til et turiststed med moderne hus, villaer og leiligheter. Promajna er preget av lange rullesteinsstrender og det krystallklare Adriaterhavet, noe som gjør det til det perfekte stedet for en fredelig og hyggelig ferie, spesielt for små barnefamilier. Promajna har flere restauranter, pizzeriaer og kafeer, som ofte bare fungerer i løpet av sommersesongen når det arrangeres sporadiske underholdningsarrangementer som fiskerkvelder. Nærheten til Makarska og Baška Voda gir gjester og turister ekstra fasiliteter som forskjellige sportsaktiviteter og natteliv. Søk etter rimelig privat innkvartering i Promajna. Velkommen til Promajna!

Promajna Værmelding