Leiligheter Promajna | Topp overnatting i Promajna, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Promajna

Promajna er en liten by i Split-Dalmatia fylke, som ligger mellom Baška Voda og Makarska. Promajna ble bygget på 1600-tallet som en landsby av fiskere og bønder som ble bosatt av innbyggere i nærliggende Bast og Podgora. Siden midten av forrige århundre vokste det til et turiststed med moderne hus, villaer og leiligheter. Promajna er preget av lange rullesteinsstrender og det krystallklare Adriaterhavet, noe som gjør det til det perfekte stedet...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Promajna

Sorter etter:

Leiligheter Turić

Promajna

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 36 personer

fra 27 €

Leiligheter Ruža

Promajna

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 45 €

Leiligheter Vesna

Promajna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Tri palme

Promajna

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

fra 30 €

Leiligheter Mira

Promajna

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Haus Veronika

Promajna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

fra 60 €

Leiligheter MASLINA

Promajna

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 20 personer

fra 40 €

Leilighet Villa Granić

Promajna

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 122 €

Leiligheter Dani Penthouse

Promajna

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Leiligheter Snježana Bilić

Promajna

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Danica

Promajna

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 64 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Rita

Promajna

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 70 personer

fra 45 €

Leiligheter Jure

Promajna

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 11 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Promajna

Promajna

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 7 personer

fra 30 €

Leiligheter Turić ( Promajna)

Sommeren er lett med Apartments Turić. Denne eiendommen ligger i nærheten av hovedstranden i Promajna, men borte fra veien. Av denne grunn er det et perfekt valg for de som ønsker et rolig sted med nærhet til stranden. Alle leilighetene har gratis Wi-Fi, parkering, TV, kjøkken, bad og balkong. Leilighetene i andre etasje har havutsikt. Utenfor kan du bruke grillområdet med bord og stoler. Bilen din vil være trygt parkert foran eiendommen. Vertene dine vil være Mr og Mrs Turić, som vil bo i første etasje og være til tjeneste for deg. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Turić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 36 personer

Pris fra 27 €

Leiligheter Ruža ( Promajna)

Dette anlegget ligger i det roligste stedet i hele Promajna, omgitt av grøntområder. Avstand fra stranden er 300 meter, eller 4 minutters gange. Det er 2 leiligheter til leie, som hver har en balkong på sørsiden. På nordsiden av huset er det et bord og stoler for å sitte i skyggen. På østsiden er det en stor privat parkering for 2 biler per leilighet. Verten din er fru Ruža, som skal bo i første etasje i bygningen. I løpet av året bor hun i Zagreb, og om sommeren kommer hun til Promajna. Tiår med gjestfrihetserfaring og menneskelig tilnærming er grunnen til at gjestene hennes gjerne kommer tilbake. Kontakt meg hvis du vil ha mer informasjon om individuelle leiligheter eller steder. Hvis dette objektet ikke er tilgjengelig i ønsket tid, vil vi finne et passende alternativ.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ruža

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Vesna ( Promajna)

Komfortable leiligheter ligger på Makarska-rivieraen, i Promajna-området, i første rad fra havet og stranden. Stranden i Promajna er ganske bred, i skyggen av furutrær, omgitt av fjell. Huset har 3 leiligheter. Ettromsleilighet for 2 personer med utsikt over gårdsplassen. Andre leilighet for 2 personer med balkong og havutsikt. Tredje leilighet 4 personer med et separat soverom og balkonger fra stuen og soverom med havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vesna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Tri palme ( Promajna)

Apartments Tri Palme ligger på Makarska Riviera, ved foten av Biokovo-fjellet, i en liten turistby Bratuš. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele eiendommen. Suiter og leiligheter på Tri Palme har kjøkkenkrok med spiseplass og eget bad med dusj. De har også en balkong med utsikt over havet. Kabel-TV, vannkoker, kjøleskap og komfyr er blant andre fasiliteter. En steinstrand med mange vannsportfasiliteter kan nås på bare 300 meter. Båtturer til Brač og Hvar arrangeres hver dag. Om sommeren arrangeres ofte fiskerkvelder, og gjestene kan glede seg over lokal mat og vin ledsaget av tradisjonell musikk. En 3,5 km lang strandpromenade fører til Baška Voda. Butikker, kafeer og restauranter finner du bare 300 meter fra Tri Palme Apartments. Et lokalt busstopp ligger bare 500 meter unna, mens Split lufthavn ligger 70 km fra eiendommen. Transporttjeneste er tilgjengelig mot en avgift. Byen Makarska ligger 5 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Tri palme

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Mira ( Promajna)

Leilighetene MIRA består av 2 studioleiligheter for 4 personer. De ligger i første etasje i et familiehus, ca. 250 m fra hovedstranden. Hver leilighet har egen parkeringsplass foran leiligheten. I tillegg til standard fullt utstyr i begge leilighetene, er det vaskemaskin. Leilighet A4 er også utstyrt med oppvaskmaskin. Hver studioleilighet har 1 soverom med dobbeltseng adskilt med gardin. Det er 2 ekstra senger i stuen. Leilighetene ligger ved siden av hverandre, og det er perfekt for to familier som ønsker å bo sammen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mira

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Haus Veronika ( Promajna)

Promajna på Makarska Riviera, 60 km sør for Split, et lite og rolig sted med nesten 230 innbyggere, i et av de vakreste områdene i Dalmatia. Det er bare 6 km fra byen Makarska og busstasjonen. Split flyplass ligger omtrent 80 km unna. Leiligheten ligger omtrent 10 meter fra sjøen, bare noen få skritt fra den 6 km lange rullesteinstranden, som også er en av de lengste strendene i Kroatia. Den urørte naturen i de omkringliggende Biokovo-fjellene byr på mange muligheter for sports- og fritidsaktiviteter. Promajna er et perfekt sted for rolig avslapning. Det er spesielt egnet for familier med små barn på grunn av den vakre, skrånende stranden. Leilighet med balkong, komfortabelt bad og fantastisk havutsikt. Leiligheten er bare adskilt fra stranden med en promenade.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Haus Veronika

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter MASLINA ( Promajna)

BRATUŠ er et lite sted på Makarska Riviera med vakre strender. Historisk sett var dette et fiskevær og er nå et turistmål. Det ligger mellom Baska Voda (3 km) og Makarska (6 km). Stedet vårt er ideelt for familier med barn og alle mennesker som ønsker en fredelig ferie. Bare 100 meter fra huset vårt ligger en liten butikk, restaurant, kaffebar, strandbar .... Hver leilighet har en terrasse hvor gjestene våre slapper av. parkering for våre gjester er foran huset vårt. I hagen er oliven, sitroner, appelsiner ... På nordsiden er fjellet Biokovo. Det er mulig å dra på forskjellige utflukter: båtturer til øyene, rafting ved elven Cetina, zip-line ... I vårt sted er det organisert fiskekvelder med tradisjonell dalmatisk musikk og grillet fisk. Vertene er tilgjengelige for gjester til enhver tid.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter MASLINA

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Villa Granić ( Promajna)

Villa Granić tilbyr en stor og komfortabel leilighet med 4 soverom og 4 bad. Det ligger i 3. etasje på eiendommen. Tre av soverommene har egen balkong med havutsikt. Den fjerde har utgang til terrassen med delvis havutsikt. Hvert soverom har sin egen klimaanlegg. Foran huset kan du parkere opptil 2 biler. Nabolaget er veldig stille, omgitt av natur. Du kan nå stranden på bare 4 minutter ved å gå. Kjøkken kan brukes til å tilberede enkle måltider. Hvis du ønsker det, kan du spise frokost / lunsj / middag i hotellstil på den nærliggende restauranten. Vertene dine vil være et nydelig eldre par, Ante og Cica. De vil sørge for at ferien er grundig hyggelig.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Granić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 122 €

Leiligheter Dani Penthouse ( Promajna)

Denne nybygde luksusleiligheten består av 2 soverom, bad, toalett, stue og balkong med havutsikt. Leiligheten er utstyrt med møbler og hvitevarer av høy kvalitet. Balkongen har elektronisk full solbeskyttelse. Det ligger i 3. etasje i en bygning med heis, og en overbygd parkeringsplass ligger i første etasje. Bruk gjerne kontaktskjemaet for ytterligere informasjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dani Penthouse

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Snježana Bilić ( Promajna)

Våre 2 studioleiligheter tilbyr overnatting for 4 personer. Leilighetene har store balkonger med utsikt over havet med minikjøkken og spisebord. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, satellitt-TV, WI-FI. Det er en parkeringsplass foran leiligheten. Promajna ligger 3 km fra Baska Voda og 5 km fra Makarska, langt nok fra kjas og mas og likevel nær underholdning og moro. Stranden ligger 150 meter unna. Utflukter: Øya Brac, Hvar: delt Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice..

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Snježana Bilić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Danica ( Promajna)

Apartments Danica i Promajna er et nybygget objekt, 250 m fra stranden. Apartments Danica Promajna tilbyr 13 høykvalitets, luksusleiligheter med kapasitet for 4 til 6 personer. Alle leilighetene har store, romslige terrasser. Leiligheter på bakkeplan har også en del av tunet rundt eiendommen, derfor passer de utmerket for familier med små barn. Det er en gratis parkeringsplass foran eiendommen. Leilighetene er fullt møblert, med alt nødvendig utstyr og kjøkkenutstyr. Alle leilighetene har klimaanlegg, Wi-Fi, satellitt-TV, hårføner, vannkoker. Leiligheter for 4 personer har bad og toalett, og leiligheter for 6 personer har 2 bad. Leiligheter Danica Promajna er toppen av Promajna overnatting, og derfor anbefaler vi dem som et ideelt valg for ferie og nytelse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Danica

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 64 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Villa Rita ( Promajna)

Villa Rita ligger i et rolig og vakkert sted Promajna. Villaen ligger 150 m fra stranden og fra sentrum. Det tilbyr boblebad (boblebad), badstue og treningsstudio. Det er studioleiligheter og leiligheter for 4 personer. Alle leilighetene har kjøkken. Innenfor bygningen i første etasje er det et resepsjon der gjestene kan få all informasjon relatert til oppholdet og til og med tjenester. Du kan slappe av i resepsjonen med en kopp kaffe for å starte dagen. Opplev en vakker og uforglemmelig familieferie med Apartments Villa Rita!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Rita

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 70 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Jure ( Promajna)

Apartmani Jure ligger i en liten turistby Promajna på Makarska Riviera, som ligger 50 meter langt fra stranden. Overnattingsstedet har klimaanlegg, gratis Wi-Fi, gratis parkeringsplass og grill som ligger i hagen. Alle leilighetene er utstyrt med kjøkken, balkong, TV og air condition. Romslig hage med terrasse og grillutstyr ideelt for kveldssamlinger av familier med barn. Leilighetene ligger 50 meter fra stranden, mange restauranter og kafeer langs stranden, bare et minutts gange

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jure

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 11 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Promajna ( Promajna)

Komfortabel leilighet med 3 soverom - i midten av Makarska rivieraen, 3 bad. Hvert rom har klimaanlegg, tv og eget bad. På sør er det en stor privat terrasse. På nord terrasse er bygget i grill. Bod er på nord terrasse også (vaskemaskin). Parkeringsplass for 1 bil (eller 2 mindre biler). Jeg håper du vil elske oppholdet ditt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Promajna

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Promajna

Promajna  - Våpenskjold Promajna er en liten by i Split-Dalmatia fylke, som ligger mellom Baška Voda og Makarska. Promajna ble bygget på 1600-tallet som en landsby av fiskere og bønder som ble bosatt av innbyggere i nærliggende Bast og Podgora. Siden midten av forrige århundre vokste det til et turiststed med moderne hus, villaer og leiligheter. Promajna er preget av lange rullesteinsstrender og det krystallklare Adriaterhavet, noe som gjør det til det perfekte stedet for en fredelig og hyggelig ferie, spesielt for små barnefamilier. Promajna har flere restauranter, pizzeriaer og kafeer, som ofte bare fungerer i løpet av sommersesongen når det arrangeres sporadiske underholdningsarrangementer som fiskerkvelder. Nærheten til Makarska og Baška Voda gir gjester og turister ekstra fasiliteter som forskjellige sportsaktiviteter og natteliv. Søk etter rimelig privat innkvartering i Promajna. Velkommen til Promajna!

Promajna Værmelding