Leiligheter Jesenice | Topp overnatting i Jesenice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Jesenice

Krilo Jesenice, en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger 15 km sør for Split, turistsenteret i Dalmatia. Det ligger på kysten hvor det er mange små bukter og isolerte strender, og foran mange private hus ligger betongstranden. Landsbyboerne driver stort sett med turisme og i familiens hjem, og tilbyr kvalitetsleiligheter og rom. I landsbyen er det restaurant, postkontor, butikk og en park med lekeplass. Krilo Jesenice takket...

Sorter etter:

Feriehus Villa Hacienda Grof

Jesenice

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 20 personer

fra 300 €

Feriehus Villa Šimunovi dvori

Jesenice

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 8 personer

fra 450 €

Leiligheter Tempera by the beach

Jesenice

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 15 personer

fra 90 €

Leiligheter Family Korda

Jesenice

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

fra 80 €

Feriehus Villa Hacienda Grof ( Jesenice)

Jeg leier 2 hus med nydelig havutsikt i Krilo Jesenice gamle landsby avstand fra den første stranden 1 kilometer. Avstand fra Split 15 km, fra Omiš 10 km. Husenes avstand fra hverandre 50m. Begge har plass til 20 personer. Mulighet for å leie hvert hus individuelt. Det første huset består av: 1. etasje med hage og grillplass (kjøkken, stue, soverom og toalett) - første etasje (stor terrasse, stue, kjøkken og toalett) og i første etasje koblet til de indre trappene det er 2 soverom og toalett. Hvert rom med balkong. Huset har et stort innendørsbasseng med hage, garasje og badstue. Huset er ment for 10 personer (6 + 4). Det andre huset består av: - stor taverna for sosialt samvær med kjøkken og 2 toaletter og terrasse - første etasje består av stue med kjøkken og stor terrasse, 2 soverom og 2 toaletter, rom ett har balkong - i 2. etasje der er en stor stue med kjøkken, soverom, toalett, stor terrasse med boblebad ... Huset har et utendørsbasseng og en vakker hage. Hensikten er for 10 personer (6 + 4).

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Hacienda Grof

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 20 personer

Pris fra 300 €

Feriehus Villa Šimunovi dvori ( Jesenice)

Villa Jolie, villa for 8 personer med privat basseng og fantastisk utsikt Vakkert steinhus i tre etasjer, med to separate leiligheter for inntil 8 personer. Helt unikt 150 år gammelt stykke kroatisk historie vil gi deg alle moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, fullt utstyrte kjøkken og mange flere, men dette huset vil tilby noe du ikke kan kjøpe for penger: virkelig fantastisk beliggenhet med spektakulær utsikt og maksimalt privatliv for din perfekte stressfrie ferie. Likevel ligger huset svært nær vakre strender og byer som Omis og Split. Du kan forvente et koselig, autentisk dalmatisk steinhus med alle moderne bekvemmeligheter for opptil 8 personer som ligger på toppen av bakken, i den få hundre år gamle landsbyen. Hvis du er på jakt etter en stressfri ferie for familien din i eiendommen med spektakulær utsikt, flott privatliv og fantastisk bassengområde, er du på rett sted. Likevel er du bare 3 kilometer unna havet, og byene Omis og Split er bare 20 minutter unna. Vi vil gi maksimalt privatliv for våre gjester, men vi vil være der for dem i tilfelle behov. Du kan også alltid forvente noen små godbiter fra eieren for å føle ekte kroatisk gjestfrihet. Villaen ligger i den hundre år gamle landsbyen Jesenice, og du kan føle den historien på hvert trinn. Vakre gamle kirker, gamle ruiner og stier med spektakulær utsikt er spredt rundt i villaen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Šimunovi dvori

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 450 €

Leiligheter Tempera by the beach ( Jesenice)

* BALKONISJØVISNING OG TERRASSE I SKUGGEN * TO SOVEROM OG TO BADER * IDEAL FOR FAMILIE MED BARN * NÆRVAKK STENBARE STRAND, PASSENDE FOR BARN * PRIVAT INNGANG * STRANDBAR * UTSTYRT UTKJØRT UTEN UTKOMST UTEN UTKJØRT UTEN UTKOMST UTEN UTKOMST UTEN UTKOMST UTEN UTKJØRT UTEN UTKJØRT UTEN UTKOMST UTKJØRT UTEN UTKJØRING * DAGLIGE TURER TIL ØYER * UTLEIE-BÅT * RAFTING OG VANNSPORT * NÆR HISTORISKE BYER OG NATIONALPARK * HÅNDKLÆDER, SENGLINJER OG SLUTTREGLING INKLUDERT I PRIS * VELKOMMEN DRINK * STORT SMIL * Leiligheten ligger på et lite sted Krilo Jesenice, ved siden av rullesteinstranden på Adriaterhavskysten fra Dubrovnik og Makarska til Split. Fra den historiske byen Split og palasset til den romerske keiseren Diocletianus er 16 km unna, fra den gamle sjørøverbyen Omis 9 km unna, fra Makarska 45 km unna, og fra Dubrovnik 200 km unna. Leiligheten ligger 27 km fra flyplassen og 16 km fra havnen (for en dagstur på Adriaterhavet og spesielt Hvar). Leilighetene ligger i det innenlandske turismehuset, mot sjøen med vidstrakt utsikt over øyene fra balkongen. Stranden ligger 30 meter fra leiligheten, så boenheten tilbyr en hel dag for bading, fiske, dykking og annen vannsport. Vi tilbyr også gratis bruk av kajakker til alle gjester under oppholdet i huset. det er veldig egnet for familier med barn. Parkering tilbys gratis. Svært nær leiligheten er et marked, restaurant, kafébar, strandbar og busstasjon. Kjøkkenet er utstyrt med alle nødvendige apparater, romslig stue hvor det er en sofa. Split og Omis tilbyr mange muligheter for underholdning av høy kvalitet og mange kvalitetsrestauranter hvor du kan smake og nyte lokal mat. Også derfra kan du bestille mange forskjellige endagsturer til øyene. Hvis du er mer interessert i sportsaktiviteter, kan du kose deg i canyon ved elven Cetina med mange muligheter som rafting, zip line og canyoning. En raftingtur tar omtrent 4-5 timer. Deltagelse er åpen for voksne i alle aldre og barn over 8 år. Omtrent 65 kilometer fra leiligheten ligger nasjonalparken Krka, som er blant de fineste og mest attraktive i Europa. Skatt er inkludert i prisen. Hver gjest får en gratis velkomstdrink og et smil for å gjøre ferien perfekt. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tempera by the beach

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Family Korda ( Jesenice)

Apartments Family Korda ligger i byen Jesenice mellom Split og Omiš. Det er to leiligheter i bygget, den ene er 10 2 og den andre 4 2. Den store leiligheten har boblebad og kan kun brukes av gjestene i den leiligheten. Stranden ligger rett foran huset. Det er strandstoler, grill, sikker parkering tilgjengelig. Det er en kafébar på stranden, den første restauranten ligger 500 meter unna. Plasseringen av leiligheten vil tillate deg å føle deg hjemme. Du kan også utforske ulike eventyraktiviteter i dette området (ZipLine, rafting på Cetina-elven, juving, båttur til øyene, etc...)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Family Korda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 80 €

Turist guide - Jesenice

Jesenice  - Våpenskjold Krilo Jesenice, en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger 15 km sør for Split, turistsenteret i Dalmatia. Det ligger på kysten hvor det er mange små bukter og isolerte strender, og foran mange private hus ligger betongstranden. Landsbyboerne driver stort sett med turisme og i familiens hjem, og tilbyr kvalitetsleiligheter og rom. I landsbyen er det restaurant, postkontor, butikk og en park med lekeplass. Krilo Jesenice takket være de vakre strendene er det perfekte reisemålet for en familieferie. Omiš og Split er i nærheten og tilbyr attraktive steder å dra ut, i tillegg til interessante kulturelle og historiske severdigheter. Hvis du er ute etter eventyr, anbefaler vi rafting eller juving på elven Cetina. Vi inviterer deg til å besøke denne fredelige lille landsbyen hvor du vil tilbringe en hyggelig og fredelig familieferie. Søk etter billige leiligheter, rom og feriehus i Jesenice. Direkte kontakt med eiere av privat innkvartering og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Krilo Jesenice!

Jesenice Værmelding