Leiligheter Pisak | Topp overnatting i Pisak, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pisak

Pisak er en liten fiske- og turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger i den østligste delen av Omiš riviera, omtrent 16 kilometer sørøst for Omiš. Det er også et av de eldste stedene i Omiš riviera, som stammer fra begynnelsen av 1500-tallet. I løpet av sin lange historie var Pisak først og fremst et sted for fiskere og bønder som dyrket oliven og druer. Utviklingen av turisme på slutten av sekstitallet, lokalbefolkningen vendte...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pisak

Sorter etter:

Leiligheter Stone Forests

Pisak

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 30 €

Leiligheter Ivana Pisak

Pisak

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

fra 55 €

Leiligheter Villa Luxor

Pisak

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 21 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Zora

Pisak

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Leiligheter Beach House

Pisak

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 100 €

Leiligheter Marko Pisak

Pisak

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 28 personer

fra 35 €

Leiligheter Stone Forests ( Pisak)

Villa Stone Forests er 'nomen est omen'. Følgelig snakker navnet om alt om henne. Bygget av originalstein fra øya Brač, som ligger ti meter fra sjøen i en tett furuskog. Huset består av to leiligheter som er så funksjonelle som helhet, men er også tilstrekkelig isolert for å gi fullstendig privatliv hvis det er slik gjester ønsker. Spesifikk utendørs og nærhet til sjøen gjør det mulig å ha en unik opplevelse av syntese og fullstendig illusjon av en noe urealistisk flukt fra hverdagens rushes som gjester kommer fra. Pisak som navnet antyder, er et idyllisk sted for sandstrender og det reneste havet på Adriaterhavet, der gjesten kan overbevise ham når han kommer direkte fra huset ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stone Forests

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Ivana Pisak ( Pisak)

Beach House Ivana Pisak, Omis Riviera - Pisak er en liten by i Dalmatia i Omis Riviera, som ligger mellom Split og Makarska, med fantastisk utsikt over havet og de dalmatiske øyene med sandstrender og steinete strender, i nærheten av elven Cetina (rafting), Biokovo Nature Park, Trogir, Split, Dubrovnik og øyene Brac og Hvar. Det er mulig å besøke noen av disse destinasjonene på en dag. Byen har et supermarked, to restauranter, en kafé, et lite supermarked og et bakeri. Pisak er et populært turistmål. Strandhuset Ivana ligger på klippene på 5 meter fra sjøen. Med oss ​​kan du leie båt, taxi båt, taxi bil.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivana Pisak

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Villa Luxor ( Pisak)

Villa Luxor ligger i Pisak, fredelig sted på Dalmatia kysten. Plasseringen er bare fantastisk. Her er du bare 17 km fra vakre Omis kjent for flotte rafting turer, 20 km fra Makarska, og 5 km fra vakre Baska Voda og Brela. Strender er 5 til 7 gange minutter unna, samt supermarked, restauranter og strandbar. Luksusleiligheter Villa Luxor er på et sted hvor det er en vakker utsikt over havet, øyene og hele Makarska rivieraen. Leilighetene i Villa Luxor er fullt aircondition og utstyrt med alt du trenger for ferien. Villa Luxor eier 4 luksuriøse innredede leiligheter: Luxor Apartment *** for 8 + 3 person. Orange Apartment *** for 2 + 2 personer. Blue Apartment *** for 2 + 1 person og Green Apartment *** for 2 + 1 person. Hver av denne leiligheten har fullt utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap, brødrister, cofe maskiner. Det er også LCD-TV på alle rom og gratis internettilgang, hvert bad har en hydromassasjedusj. Babyutstyr (på forespørsel). Villa Luxor vender mot sør, og alle leilighetene har private balkonger med fantastisk havutsikt på hele landsbyen Pisak. Hver leilighet har sin egen egen inngang og sikret parkeringsplass, og det er en garasje tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Luxor

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 21 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Zora ( Pisak)

Informasjon om boligenheten AP 2 (type A4 + 1) Leilighetens størrelse 60 m2, to (2) soverom, bad med shover, kjøkken og terrasse 15 m2 med havutsikt. Internett-tilgang-WiFi, parkering, aircondition, Vaskemaskin: service skal ordnes direkte med verten. Informasjon om boligenhet AP 1 (type A2 + 2) Leilighetens størrelse 50 m2, to (2) soverom, bad med shover, kjøkken og terrasse 10 m2 med sjøutsikt. Internett-tilgang - WiFi, parkering, aircondition, Vaskemaskin: service skal ordnes direkte med verten. Ytterligere informasjon (i begge leilighetene): Stekeovn, vannkoker, servise og bestikk, kjøleskap med fryseboks, sengetøy. Vannforsyning: lokale vannverk. Tilgjengelighet med bil: bra.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zora

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Beach House ( Pisak)

Splitter nyoppusset leilighet, den har et stort dobbelt soverom med dobbeltseng og en sovesofa. Det er en dobbel sovesofa i Living-området og kan sove opptil fire personer + 2. Privat parkering på forsiden av huset. Privat tilgang til stranden. Kjøkken og stue. Dobbelt soverom med havutsikt. Baderom. Stue med sovesofa. Internett. Håndklær og sengetøy følger med. Klimaanlegg. Grill. Treterrasse med solsenger, bord og stoler på terrassen med utsikt over stranden og havnen, direkte tilgang til havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Beach House

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Marko Pisak ( Pisak)

Leilighetene Marko Pisak ligger en 2-minutters spasertur fra stranden. Det er 5 overnatting enheter tilgjengelig: Ap. Nei 1 (2 + 1); Første etasje med hage og havutsikt Ap. Nr. 2 (3 + 2); Første etasje med hage og havutsikt Ap. Nr. 3 (4 + 2); 1. Cat Ap. Nr 4 (6 + 2); 1. Cat Ap. No.5 (4 + 2). penthouse Alle leilighetene er luftkondisjonerte, med fullt utstyrte kjøkken, soverom, balkonger, terrasser, bad og TV + lør. Hele eiendommen har WiFi, parkering ved siden av huset og grill som er til gjestenes disposisjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marko Pisak

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 28 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Pisak

Pisak  - Våpenskjold Pisak er en liten fiske- og turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger i den østligste delen av Omiš riviera, omtrent 16 kilometer sørøst for Omiš. Det er også et av de eldste stedene i Omiš riviera, som stammer fra begynnelsen av 1500-tallet. I løpet av sin lange historie var Pisak først og fremst et sted for fiskere og bønder som dyrket oliven og druer. Utviklingen av turisme på slutten av sekstitallet, lokalbefolkningen vendte seg sakte mot turisme og tilbud om overnattingstjenester i sine private hus. Den gamle delen av Pisak og sognekirken ligger nær sjøen i en godt beskyttet havn, som ble bygget på 1800-tallet. I sentrum er det to små vakre rullesteinsstrender, og i omgivelsene er det mange mindre bukter med også vakre rullesteinsstrender. Pisak er ideell for familier med små barn, men også for alle de som elsker fred og ro, ettersom det er borte fra de viktigste og mest populære turistmålene, og motorveien Adriaterhavet passerer stedet, og har derfor nesten ingen trafikk. Her kan du slappe av og nyte det behagelige middelhavsklimaet og det krystallklare vannet. I tillegg til vannsport, kan du i Pisak delta i dykking, seiling, surfing og windsurfing. Den relative nærheten til Omiš og Makarska lar gjestene en rekke andre aktiviteter, og besøke attraktive utfluktsmål som Cetina canyon eller Biokovo-fjellet. En av fordelene med denne lille byen er at når du ankommer, trenger du ikke lenger å bruke en bil fordi alt er innen gangavstand (noen få restauranter og kafeer, butikk og supermarked med en daglig fersk tilførsel av frukt, grønnsaker og fisk ). Besøk Pisak, perlen fra Omiš-rivieraen, og tilbring en bekymringsløs ferie i fred og ro i denne pittoreske dalmatiske byen. Søk etter rimelig overnatting i Pisak. Leiligheter, rom og fritidsboliger til leie, uten høye byråavgifter. Velkommen til Pisak!

Pisak Værmelding