Leiligheter Drašnice | Topp overnatting i Drašnice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Drašnice

Drašnice er en liten landsby som ligger i Podgora kommune i Kroatia. Det ligger bare ti kilometer sør for Makarska. I dag har den en befolkning på drøyt hundre innbyggere. Navnet Drašnice stammer fra en tornete plante, som forekommer rikelig i det bredere området av Dalmatia. Livet i området rundt Drašnice blomstret siden eldgamle tider, og restene av den materielle kulturen i området dateres til 8000 år tilbake i historien. Det som er unikt...

Sorter etter:

1 anmeldelser - 2.0/5

Leiligheter The Power Of Adriatic Sea

Drašnice

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

fra 50 €

Leiligheter ANTONELA

Drašnice

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 19 personer

fra 20 €

Leilighet Jereb

Drašnice

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

1 anmeldelser - 2.0/5
Leiligheter The Power Of Adriatic Sea ( Drašnice)

Apartmani Adriatic Sea Power er en 5-minutters spasertur, ideell for både forretningsreisende og fritidsreisende. Det er ikke bare et sted å bo i nærheten av hotellet, men du kan ikke komme til å ta en tur til hotellet, og du vil være i nærheten av hotellet, og det er lett å komme til, med lett tilgang til alt du trenger, og det er bare 5 minutter til fots. (A2 + 1) (A2 + 2) (A2 + 2) (A2 + 3) (A5 + 2) Svi apartmani imaju terase s pogledom etter mer jeg plasserer. Također svojim gostima osiguravamo besplatan parkering. Se mer informasjon om denne siden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter The Power Of Adriatic Sea

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter ANTONELA ( Drašnice)

Velkommen til leilighetene våre Antonela. Leilighetene ligger i en rolig del av byen, nær sentrum. Våre leiligheter er veldig komfortable og utstyrt med alt utstyr som trengs for ferie. Vårt sted Drasnice bugner av rik, grønn natur, krystallklart hav og vakker. Det er et lite kystnært fiskevær som er ideelt for familieferier. I vårt hjem tilbyr vi, i tillegg til vennligheten til vertene og som er tilgjengelig for gjester under hele oppholdet, også salg av fersk fisk, olivenolje, vin, konjakk og hjemmelaget gjennomsnitt. Vi ser frem til hvert møte med våre gjester, og jeg forsikrer deg om at du får en hyggelig innkvartering og ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter ANTONELA

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 19 personer

Pris fra 20 €

Leilighet Jereb ( Drašnice)

Drašnice en liten by i nærheten av Makarska, fredelig og rolig sted, ideelt for ferier. Leilighetene er 50 m2 (2 +2) og er pent innredet. terrasse med utsikt over havet. Klimaanlegg, mikrobølgeovn, TV, internett ...

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jereb

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Drašnice

Drašnice  - Våpenskjold Drašnice er en liten landsby som ligger i Podgora kommune i Kroatia. Det ligger bare ti kilometer sør for Makarska. I dag har den en befolkning på drøyt hundre innbyggere. Navnet Drašnice stammer fra en tornete plante, som forekommer rikelig i det bredere området av Dalmatia. Livet i området rundt Drašnice blomstret siden eldgamle tider, og restene av den materielle kulturen i området dateres til 8000 år tilbake i historien. Det som er unikt i Drašnice, er perfekt bevarte steinhus til bønder og kjøpmenn som bodde i dem opp til det store jordskjelvet i 1962. Samme år begynte de å bygge Adriaterhavets motorvei, som muliggjorde bevegelse av befolkningen til kystområdene. Samtidig opplever byen rask utvikling av turisme takket være de vakre småstrendene og krystallklare sjøvann. Den lokale befolkningen har alltid drevet med landbruk og fiske, og i dag er hovedaktiviteten deres turisme. Drašnice tilbyr gjestene en variert og komfortabel innkvartering i rom og leiligheter i familiehus. Besøk Drašnice og slapp av i denne vakre og fredelige middelhavsatmosfære og klima. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Drašnice. Velkommen til Drašnice!

Drašnice Værmelding