Leiligheter Drašnice | Topp overnatting i Drašnice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Drašnice

Drašnice er en liten landsby som ligger i Podgora kommune i Kroatia. Det ligger bare ti kilometer sør for Makarska. I dag har den en befolkning på drøyt hundre innbyggere. Navnet Drašnice stammer fra en tornete plante, som forekommer rikelig i det bredere området av Dalmatia. Livet i området rundt Drašnice blomstret siden eldgamle tider, og restene av den materielle kulturen i området dateres til 8000 år tilbake i historien. Det som er unikt...

Sorter etter:

Leiligheter The Power Of Adriatic Sea

Drašnice

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

fra 35 €

Leiligheter ANTONELA

Drašnice

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 19 personer

fra 20 €

Leilighet Jereb

Drašnice

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Visković

Drašnice

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Valentino

Drašnice

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter The Power Of Adriatic Sea ( Drašnice)

Apartmani Adriatic Sea Power er en 5-minutters spasertur, ideell for både forretningsreisende og fritidsreisende. Det er ikke bare et sted å bo i nærheten av hotellet, men du kan ikke komme til å ta en tur til hotellet, og du vil være i nærheten av hotellet, og det er lett å komme til, med lett tilgang til alt du trenger, og det er bare 5 minutter til fots. (A2 + 1) (A2 + 2) (A2 + 2) (A2 + 3) (A5 + 2) Svi apartmani imaju terase s pogledom etter mer jeg plasserer. Također svojim gostima osiguravamo besplatan parkering. Se mer informasjon om denne siden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter The Power Of Adriatic Sea

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter ANTONELA ( Drašnice)

Velkommen til leilighetene våre Antonela. Leilighetene ligger i en rolig del av byen, nær sentrum. Våre leiligheter er veldig komfortable og utstyrt med alt utstyr som trengs for ferie. Vårt sted Drasnice bugner av rik, grønn natur, krystallklart hav og vakker. Det er et lite kystnært fiskevær som er ideelt for familieferier. I vårt hjem tilbyr vi, i tillegg til vennligheten til vertene og som er tilgjengelig for gjester under hele oppholdet, også salg av fersk fisk, olivenolje, vin, konjakk og hjemmelaget gjennomsnitt. Vi ser frem til hvert møte med våre gjester, og jeg forsikrer deg om at du får en hyggelig innkvartering og ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter ANTONELA

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 19 personer

Pris fra 20 €

Leilighet Jereb ( Drašnice)

Drašnice en liten by i nærheten av Makarska, fredelig og rolig sted, ideelt for ferier. Leilighetene er 50 m2 (2 +2) og er pent innredet. terrasse med utsikt over havet. Klimaanlegg, mikrobølgeovn, TV, internett ...

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jereb

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Visković ( Drašnice)

Leilighetene Viskovic ligger i et lite sted nær sjøen, kalt Drasnice i nærheten av byen Makarska. Begge leilighetene har aircondition, gratis internett, TV, gratis parkering og balkong med utsikt. For ikke å være forvirring, ligger leilighetene i andre rad, så ta en titt på gaten, og leiligheten i tredje etasje har utsikt over havet. Leilighetene ligger i sentrum, avstand fra stranden maks. 20 meter og ligger nær alle de viktigste fasilitetene, som Konzum (marked), bakeri og et par barer og restauranter. Vi tilbyr to leiligheter: en mindre og den andre større. Den mindre leiligheten ligger i tredje etasje, en etasje for 4 personer (2 rom, kjøkken, bad, balkong, parkering). Den større leiligheten ligger i første og andre etasje av huset, har to etasjer for 6 personer, (det er 2 soverom, kjøkken, stue hvor to personer kan overnatte i en ekstra seng, 2 bad, 2 balkonger og gratis parkering). Vertene dine er til tjeneste i hele ferien, og gir deg et hyggelig opphold. Vi har også et spesielt lagringsrom for alle dine ting som ikke har plass i leilighetene. Hvis du liker ren fjellluft, lukten av salt om morgenen og nok sol gjennom hele dagen, er Apartments Viskovic det rette stedet for deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Visković

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Valentino ( Drašnice)

Apatrtments Valentino ligger bare 7 meter fra sjøen. Foran bygningen er det en stor terrasse på stranden som gjestene kan bruke til soling, hvile i skyggen av solseng, lese en favorittbok, drikke en favorittdrink eller til og med en romantisk middag. Anlegget tilbyr overnatting i to enheter. Enhet nr. 1 er tilpasset inntil 4 personer og består av 2 soverom, 2 bad, stue, spisestue og kjøkken med balkong. Enhet nr. 2 er egnet for 2 personer og består av kjøkken, spisestue, bad og soverom med balkong. Gjestene har mulighet til å leie båt, jetski eller kano. Også hvis de holder seg lengre enn 7 dager har de en gratis en times båt tilgjengelig. Gjestene har fullstendig privatliv og fred, men kan når som helst være til rådighet for hjelp.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Valentino

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Drašnice

Drašnice  - Våpenskjold Drašnice er en liten landsby som ligger i Podgora kommune i Kroatia. Det ligger bare ti kilometer sør for Makarska. I dag har den en befolkning på drøyt hundre innbyggere. Navnet Drašnice stammer fra en tornete plante, som forekommer rikelig i det bredere området av Dalmatia. Livet i området rundt Drašnice blomstret siden eldgamle tider, og restene av den materielle kulturen i området dateres til 8000 år tilbake i historien. Det som er unikt i Drašnice, er perfekt bevarte steinhus til bønder og kjøpmenn som bodde i dem opp til det store jordskjelvet i 1962. Samme år begynte de å bygge Adriaterhavets motorvei, som muliggjorde bevegelse av befolkningen til kystområdene. Samtidig opplever byen rask utvikling av turisme takket være de vakre småstrendene og krystallklare sjøvann. Den lokale befolkningen har alltid drevet med landbruk og fiske, og i dag er hovedaktiviteten deres turisme. Drašnice tilbyr gjestene en variert og komfortabel innkvartering i rom og leiligheter i familiehus. Besøk Drašnice og slapp av i denne vakre og fredelige middelhavsatmosfære og klima. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Drašnice. Velkommen til Drašnice!

Drašnice Værmelding