Leiligheter Čiovo - Arbanija | Topp overnatting i Čiovo - Arbanija, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Čiovo - Arbanija

Arbanija er en pittoresk liten by i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på nordsiden av øya Čiovo, mellom bosetningene Mastrinka og Slatina, bare 4 kilometer fra den historiske byen Trogir. Arbanija har rundt 400 innbyggere, og det hører administrativt til byen Trogir. Oppgjøret ble etablert på 1400-tallet under byggingen av det Dominikanske klosteret av Det hellige kors. Det fremdeles dominerer stedets panorama, og det er dens største...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Čiovo - Arbanija

Sorter etter:

Leiligheter Bela

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 18 personer

fra 55 €

Leiligheter Maribela

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leilighet Villa Nostra

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 250 €

3 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Meri

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 13 personer

fra 55 €

Leiligheter Hodak

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leilighet Vulic

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Leiligheter Bela ( Čiovo - Arbanija)

Vi ligger i en vakker liten landsby Arbanija på øya Čiovo nær Trogir og Split. Bela Apartments er nylig bygd i et hus som ligger ved siden av havet. På gårdsplassen er det et sommerkjøkken med peis som er tilgjengelig for bruk av gjester. Leilighetene er komfortable og moderne utstyrt. De 4 + 2 leilighetene består av to soverom og en sovesofa i stuen. Leilighet 2 + 2, som ligger på loftet i huset, har ett soverom og en sovesofa i stuen. Alle leilighetene ved siden av badet har et eget lite toalett. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle leilighetene. Tilbring familieferien med oss! Velkommen til øya Čiovo!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bela

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Maribela ( Čiovo - Arbanija)

Leilighetene Maribela ligger i Arbanija, en liten landsby på nordsiden av øya Ciovo, 4 km fra Trogir, et bymuseum under UNESCOs beskyttelse. Arbanija-området er kjent for sine vakre strender, skoger dekket kysten og mange små bukter. Beliggenheten er ideell for en rolig familieferie uten støy og mengder turister. Ser du etter natteliv og underholdning i nærheten av Trogir, Kastela, Split, Primosten er garantert en god tid. Leilighet (6 +2) i første etasje i huset har tre soverom med dobbeltseng, stue med to ekstrasenger, to bad (badekar / dusj) og et stort kjøkken. Alle rommene har egen balkong. Foran huset er en stor, sikker parkering og en terrasse med grill. I andre etasje tilbyr vi tre små leiligheter (2 + 1, 3 + 1, 3 + 0). Hver leilighet har ett soverom, lite kjøkken med komfyr, kjøleskap, klimaanlegg, toalett med dusj, stor terrasse eller balkong med bord, stoler og parasoll.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maribela

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Villa Nostra ( Čiovo - Arbanija)

Villa Nostra tilbyr overnatting for 8 personer. Boligen ligger i første etasje og inneholder: fire soverom med dobbeltsenger, to kjøkken, to bad, to stuer. Fra den store terrassen har du en fantastisk utsikt over havet. Vi ligger i rolige omgivelser slik at du kan nyte ferien uten avbrudd. Vi tilbyr sesongåpent svømmebasseng, lekeplass, minifotball og basketballboks, treningsstudio. På terrassen ved bassenget kan du nyte en grillfest, vi har også en lukket peis med kjøkken. På stranden, som ligger omtrent hundre meter unna, er det vår familiestrandbar hvor du kan nyte en hyggelig atmosfære. Vi tilbyr utleietjenester for scootere, pedalbåter, båter og biler. Ser deg!!!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Nostra

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 250 €

3 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Meri ( Čiovo - Arbanija)

Et feriehus i Arbanija på øya Ciovo, med 3 leiligheter, forst rad til sjøen

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Meri

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Hodak ( Čiovo - Arbanija)

Våre leiligheter ligger 4 km fra Trogir. Vi tilbyr overnatting i et hus som vil sikre hjemmet ditt for fred og privatliv. Den gamle delen av Trogir er under UNESCO-beskyttelse. Byen Trogir er den best bevarte romansk-gotiske byen. Omgitt av vegger, tårn og slott, sine små gater, steingulv og vegger med familievåpen er faktisk et bymuseum. I Arbania og Trogir finner du mange restauranter og tavernaer med dalmatiske spesialiteter, spesielt sjømat. Øya har en herlig natur og mange små strender, og tilbyr et stort antall halvdagsturer, som du kan besøke de omkringliggende øyene, uberørt natur på nasjonalparkene Krka og Kornati, besøke helligdommen på øya og omgivelsene. På mindre enn en times kjøretur kan du besøke den gamle Salona, ​​Split ... Velkommen! Breddegrad: 43.51205715082944, Lengdegrad: 16.303340792655945 Ny moderne leilighet med egen inngang. Leilighetene har et soverom med dobbeltseng, stue med sofa (seng for 2 personer), kjøkken og bad med dusj. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, fryser, komfyr og stekeovn, mikrobølgeovn, brødrister, servise, kjøkkenutstyr og bestikk og annet kjøkkenutstyr. Hyggelig opphold i stuen har air-condition, satellitt-TV og tilgang til en terrasse eller balkong. Vi tilbyr dine egne håndklær og sengetøy. Utstyret er strykejern med strykebrett, og på forespørsel kan vi tilby en vaskemaskin. Foran er en privat parkeringsplass og terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Hodak

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Vulic ( Čiovo - Arbanija)

Leiligheten ligger i en liten landsby nær Trogir. Det er ideelt for en avslappende familieferie, da det tilbyr fred og privatliv. Nær stranden hvor det er flere i området, samt kafeer og restauranter. Moderne møbler, gir besøkende en komfortabel ferie, gode transportforbindelser med byen Split gir muligheten til å besøke denne vakre byen. Leiligheten har tre soverom, hvorav den ene tjener som stue, to bad og kjøkken, og en stor terrasse med vakker utsikt over naturen og havet. Leiligheten er beregnet for 6 personer. Kjøkkenet har oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Leiligheten har aircondition og har internett.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vulic

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Turist guide - Čiovo - Arbanija

Čiovo - Arbanija  - Våpenskjold Arbanija er en pittoresk liten by i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på nordsiden av øya Čiovo, mellom bosetningene Mastrinka og Slatina, bare 4 kilometer fra den historiske byen Trogir. Arbanija har rundt 400 innbyggere, og det hører administrativt til byen Trogir. Oppgjøret ble etablert på 1400-tallet under byggingen av det Dominikanske klosteret av Det hellige kors. Det fremdeles dominerer stedets panorama, og det er dens største attraksjon. Stedet utvikles gradvis rundt klosteret, og de siste årene utvikler det intensivt turisme takket være vakre lange rullesteinsstrender, duftende furuskog som omgir hele plassen og de små pittoreske buktene. Arbanija er et ideelt sted for en rolig familieferie, uten folkemengder og støy. Det er en restaurant, flere kafeer og butikker og en rekke moderne private hus og leiligheter for høytider. I nærheten er Trogir og den verdensberømte byen Split for de som elsker nattelivet og underholdningen. Reis til øya Čiovo og Arbanija og nyt alle bekvemmeligheter med et behagelig middelhavsklima, rent hav og de vakre lange strendene. Søk etter billig privat innkvartering i Arbanija. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Arbanija!

Čiovo - Arbanija Værmelding