Leiligheter Čiovo - Arbanija | Topp overnatting i Čiovo - Arbanija, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Čiovo - Arbanija

Arbanija er en pittoresk liten by i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på nordsiden av øya Čiovo, mellom bosetningene Mastrinka og Slatina, bare 4 kilometer fra den historiske byen Trogir. Arbanija har rundt 400 innbyggere, og det hører administrativt til byen Trogir. Oppgjøret ble etablert på 1400-tallet under byggingen av det Dominikanske klosteret av Det hellige kors. Det fremdeles dominerer stedets panorama, og det er dens største...

Sorter etter:

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Meri

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Leiligheter Maribela

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 18 personer

fra 35 €

Leiligheter Alka

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

fra 70 €

Leiligheter Arbanija

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

fra 43 €

Leiligheter Villa Nostra

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leiligheter Kiki

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Vulic

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Leiligheter Colors Apartment

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

fra 70 €

Leiligheter Hodak

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Bela

Čiovo - Arbanija

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 18 personer

fra 50 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Meri ( Čiovo - Arbanija)

Et feriehus i Arbanija på øya Ciovo, med 3 leiligheter, forst rad til sjøen

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Meri

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Maribela ( Čiovo - Arbanija)

Leilighetene Maribela ligger i Arbanija, en liten landsby på nordsiden av øya Ciovo, 4 km fra Trogir, et bymuseum under UNESCOs beskyttelse. Arbanija-området er kjent for sine vakre strender, skoger dekket kysten og mange små bukter. Beliggenheten er ideell for en rolig familieferie uten støy og mengder turister. Ser du etter natteliv og underholdning i nærheten av Trogir, Kastela, Split, Primosten er garantert en god tid. Leilighet (6 +2) i første etasje i huset har tre soverom med dobbeltseng, stue med to ekstrasenger, to bad (badekar / dusj) og et stort kjøkken. Alle rommene har egen balkong. Foran huset er en stor, sikker parkering og en terrasse med grill. I andre etasje tilbyr vi tre små leiligheter (2 + 1, 3 + 1, 3 + 0). Hver leilighet har ett soverom, lite kjøkken med komfyr, kjøleskap, klimaanlegg, toalett med dusj, stor terrasse eller balkong med bord, stoler og parasoll.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maribela

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Alka ( Čiovo - Arbanija)

Trogir, Ciovo, Okrug Gornji. 3-roms leilighet 120 m2 med 7 +1 ležja (2 +2 +3), utstyrt kjøkken, stue, ved sjøen, egen inngang til huset, 32 m2 terrasse med havutsikt, terrasse med utsikt over havet, strand 50 m egnet for barn, supermarked 100 m, parkering, grill.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Alka

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Arbanija ( Čiovo - Arbanija)

Leilighetene ligger i Arbanija, en liten landsby på øya Ciovo som er forbundet med fastlandet. Dette oppgjøret ligger 3 km fra Trogir, et bymuseum under UNESCO-beskyttelse. Arbania-området er kjent for sine vakre strender, skoger dekket kysten og mange små bukter. Leilighetene er ideelle for en rolig familieferie uten støy og turistmassasjer. Leter du etter uteliv og underholdning i nærheten av Trogir, Kastela, Split, Primosten garanterer en god tid.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Arbanija

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 43 €

Leiligheter Villa Nostra ( Čiovo - Arbanija)

Villa Nostra er en splitter ny bygning med fire leiligheter. Hver har ca 78 kvadratmeter. To er i første etasje, to på gulvet. Alle har utsikt over havet. Våre gjester kan nyte den store terrassen med svømmebasseng og en utendørs grill. Fra havet, butikker, restauranter, er vi bare 70 meter unna. Stranden er vår familie strandbar Škrapa, som gir deg en uforglemmelig tid med de ulike partiene, levende musikk! Vårt team fra Leiesenteret tilbyr deg leie scootere, båter, kajakker, sykler, biler samt overføringer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Nostra

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Kiki ( Čiovo - Arbanija)

Leiligheten ligger i et familiehus i Arbanija nær Trogir. Med havutsikt og terrasse. Den har to soverom (4 + 2), stue, kjøkken med alt utstyr, bad ... Inkluderer wifi, air condition, satellitt ..

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kiki

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Vulic ( Čiovo - Arbanija)

Leiligheten ligger i en liten landsby nær Trogir. Det er ideelt for en avslappende familieferie, da det tilbyr fred og privatliv. Nær stranden hvor det er flere i området, samt kafeer og restauranter. Moderne møbler, gir besøkende en komfortabel ferie, gode transportforbindelser med byen Split gir muligheten til å besøke denne vakre byen. Leiligheten har tre soverom, hvorav den ene tjener som stue, to bad og kjøkken, og en stor terrasse med vakker utsikt over naturen og havet. Leiligheten er beregnet for 6 personer. Kjøkkenet har oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Leiligheten har aircondition og har internett.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vulic

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Colors Apartment ( Čiovo - Arbanija)

Colors Apartment er en strandpromenade leilighet i Arbanija på øya Čiovo, varmt designet med et nytt fullt utstyrt kjøkken og spisestue, to romslige doble soverom, stue med havutsikt og bad. Alle nyoppussede og møblert, opprettholdt til de høyeste rengjøringsstandardene. Klimaanlegg. Ideelt for par, familier eller venner som ønsker å bo i fredelige omgivelser, med alle fasiliteter i nærheten. Det nærmeste supermarkedet, strandbjørn og restaurant kan nås på en hyggelig 3-minutters spasertur. Verten tilbyr også parkeringsplassen for garasjen din.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Colors Apartment

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Hodak ( Čiovo - Arbanija)

Våre leiligheter ligger 4 km fra Trogir. Vi tilbyr overnatting i et hus som vil sikre hjemmet ditt for fred og privatliv. Den gamle delen av Trogir er under UNESCO-beskyttelse. Byen Trogir er den best bevarte romansk-gotiske byen. Omgitt av vegger, tårn og slott, sine små gater, steingulv og vegger med familievåpen er faktisk et bymuseum. I Arbania og Trogir finner du mange restauranter og tavernaer med dalmatiske spesialiteter, spesielt sjømat. Øya har en herlig natur og mange små strender, og tilbyr et stort antall halvdagsturer, som du kan besøke de omkringliggende øyene, uberørt natur på nasjonalparkene Krka og Kornati, besøke helligdommen på øya og omgivelsene. På mindre enn en times kjøretur kan du besøke den gamle Salona, ​​Split ... Velkommen! Breddegrad: 43.51205715082944, Lengdegrad: 16.303340792655945 Ny moderne leilighet med egen inngang. Leilighetene har et soverom med dobbeltseng, stue med sofa (seng for 2 personer), kjøkken og bad med dusj. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, fryser, komfyr og stekeovn, mikrobølgeovn, brødrister, servise, kjøkkenutstyr og bestikk og annet kjøkkenutstyr. Hyggelig opphold i stuen har air-condition, satellitt-TV og tilgang til en terrasse eller balkong. Vi tilbyr dine egne håndklær og sengetøy. Utstyret er strykejern med strykebrett, og på forespørsel kan vi tilby en vaskemaskin. Foran er en privat parkeringsplass og terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Hodak

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Bela ( Čiovo - Arbanija)

Vi ligger i en vakker liten landsby Arbanija på øya Čiovo nær Trogir og Split. Bela Apartments er nylig bygd i et hus som ligger ved siden av havet. På gårdsplassen er det et sommerkjøkken med peis som er tilgjengelig for bruk av gjester. Leilighetene er komfortable og moderne utstyrt. De 4 + 2 leilighetene består av to soverom og en sovesofa i stuen. Leilighet 2 + 2, som ligger på loftet i huset, har ett soverom og en sovesofa i stuen. Alle leilighetene ved siden av badet har et eget lite toalett. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle leilighetene. Tilbring familieferien med oss! Velkommen til øya Čiovo!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bela

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Čiovo - Arbanija

Čiovo - Arbanija  - Våpenskjold Arbanija er en pittoresk liten by i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på nordsiden av øya Čiovo, mellom bosetningene Mastrinka og Slatina, bare 4 kilometer fra den historiske byen Trogir. Arbanija har rundt 400 innbyggere, og det hører administrativt til byen Trogir. Oppgjøret ble etablert på 1400-tallet under byggingen av det Dominikanske klosteret av Det hellige kors. Det fremdeles dominerer stedets panorama, og det er dens største attraksjon. Stedet utvikles gradvis rundt klosteret, og de siste årene utvikler det intensivt turisme takket være vakre lange rullesteinsstrender, duftende furuskog som omgir hele plassen og de små pittoreske buktene. Arbanija er et ideelt sted for en rolig familieferie, uten folkemengder og støy. Det er en restaurant, flere kafeer og butikker og en rekke moderne private hus og leiligheter for høytider. I nærheten er Trogir og den verdensberømte byen Split for de som elsker nattelivet og underholdningen. Reis til øya Čiovo og Arbanija og nyt alle bekvemmeligheter med et behagelig middelhavsklima, rent hav og de vakre lange strendene. Søk etter billig privat innkvartering i Arbanija. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Arbanija!

Čiovo - Arbanija Værmelding