Leiligheter Stanići | Topp overnatting i Stanići, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Stanići

Stanići er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger bare 5 kilometer sørøst for byen Omiš langs kysten i de bratte skråningene til Omiš Dinara. Det er en del av den berømte Omis-rivieraen, som strekker seg fra byen Omiš, opp til Brela eller Makarska riviera. Bratte bakker tilbyr vakker utsikt over de mange små rullesteinstrendene og buktene, krystallklart hav og den vakre utsikten på øya Brač. Over den nyere delen...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Stanići

Sorter etter:

First minute tilbud

Leiligheter Vučak

Stanići

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Leiligheter Sunny

Stanići

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

fra 65 €

Leiligheter Mlikota

Stanići

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leiligheter Helvetia

Stanići

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 11 personer

fra 50 €

Feriehus Villa Bernarda

Stanići

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 10 personer

fra 170 €

Leiligheter Jelena

Stanići

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 50 €

Leiligheter Brajki

Stanići

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

fra 90 €

Leiligheter Anita i Zoran

Stanići

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Karla

Stanići

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leiligheter Adriatophouse

Stanići

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

fra 45 €

Leiligheter Vučak ( Stanići)

En spesiell fordel for troende som går til tradisjonelle latinmesser. Massene blir servert på søndager i Chapel of St. Jerome (FSSPX) i Split kl. 9.00 eller kl. 06.00 for å bli informert. Vi inviterer deg til å tilbringe ferien i leilighetene våre i Stanici - Omis Riviera. Hver av leilighetene våre er en etasje i et privat hus, som ligger i den første raden med hus ved siden av havet, hvorfra de ligger tretti meter unna, og alle fire har havutsikt. Hver leilighet, privat innkvartering, har en terrasse eller balkong, og hver leilighet har en parkeringsplass på den private parkeringsplassen. Parkering ligger rett under motorveien Adriaterhavet. Leiligheter Kroatia. Leilighetene "Vučak", leilighetene Omis, ligger i Stanici, på Omis Riviera, 5 km sør for Omis i retning Makarska og 30 km fra Split. Stanici og andre steder langs Rivieraen ligger mellom Adriaterhavet og Mosor-fjellkjeden, og er utsmykket med rene strender som strekker seg i kontinuerlig rekkefølge under et fjellmassiv dekket med furuskog. Grøntområder, ren luft, mildt klima og vakker utsikt over havet og øyene. Havet er blått og klart, strendene er rolige og ryddige. Du kan spise på en av restaurantene: Borovina, Sun City og Espagna. Du kan handle i en av de to butikkene som tilbyr ferskt brød, frukt, grønnsaker ... Det nærmeste markedet, banken og legen ligger i Omis

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vučak

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Sunny ( Stanići)

Moderne leiligheter hus i Stanići, en vakker landsby i nærheten av Omis. Utenfor støy og daglig kjøring, ligger leilighetene ved siden av sjøen og småsteinstranden, med vakker utsikt over havet. Privat parkering over huset er garantert for alle gjester. Alle leilighetene har aircondition, fullt utstyrt kjøkken, spisestue, stue med sovesofa og TV, Wi-Fi, bad og en terrasse med fantastisk utsikt over havet. Barneseng er tilgjengelig på forespørsel. Hvis du vil prøve deg på å forberede grillede dalmatiske spesialiteter, ga du grillen. Kjæledyr er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sunny

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Mlikota ( Stanići)

Leilighetene Mlikota ligger i Stanići, en liten landsby 5 km fra Omiš, ideell for ferier. Omiš er en pittoresk by med middelhavsatmosfære ved munningen av elven Cetina. DET ER UNIK STILLING OMGÅTT AV BERGER, RIVER OG HAVET. Stanići har sin egen store strand (Velika Luka) og flere mindre strender. Leilighetene våre ligger i et familiehus som har to etasjer, en hage, parkeringsplass for hver leilighet. Leilighetene er for 4 personer og har egen terrasse eller balkong. Parkeringsplass er inkludert i prisen. De er moderne utstyrt, air condition, tv, wi-fi. Den nærmeste stranden ligger 200 m unna, og innenfor en radius av 4 km med vakre rullesteinsstrender og sandstrender (Omiš Riviera) samt forskjellige sommerarrangementer og nattlig underholdning.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mlikota

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Helvetia ( Stanići)

Apartments Helvetia ligger i Stanići, i nærheten av Omiš. Helvetia-leilighetene er nyoppussede luksusleiligheter med vakker utsikt over sjøen. Leilighetene er komfortable og romslige og har store terrasser for å nyte den vakre sjøutsikten over øyene og miljøet. Hver leilighet har et fullt utstyrt og moderne kjøkken. Bord og stoler, toalett med dusj og vaskemaskin. Rommene er vakkert og moderne innredet med flatskjerm-TV. Leilighetene har aircondition og har WiFi for alle våre gjester. På eiendommen har vi også privat parkering, og vi står til din disposisjon for alle behov. Stranden ligger 500 meter fra huset og er veldig pent innredet med alle fasiliteter du trenger for en komfortabel ferie. Hvis du vil slappe av og ha det bra, kommer vi til oss, vi garanterer deg en hyggelig ferie!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Helvetia

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Villa Bernarda ( Stanići)

Hus med basseng for maks 10 personer med flott utsikt til sjøen og Island Brac, 10 minutter fra stranden.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Bernarda

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 170 €

Leiligheter Jelena ( Stanići)

Eiendommen ligger over motorveien 2. radhus med egen parkeringsplass. Omgitt av grøntområder, ligger det i et rolig og sjarmerende miljø. Det ligger i sentrum av byen direkte til restauranter, markeder, markeder og busstasjoner. Leilighetene er planlagt for familier og unge. Vi ser frem til din ankomst i vårt anlegg, og vi vil streve for å gjøre oppholdet ditt mer behagelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jelena

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Brajki ( Stanići)

Huset vårt ligger i en av de vakreste delene av Adriaterhavskysten, i et lite sted Stanići 4 km langt fra Omiš i retning av Makarska. Den vakre stranden ligger kun 200 m unna, restauranter 50 m, pizzeria og marked 50 m.   I Stanići kan du tilbringe en hyggelig og komfortabel ferie. Havet er klart, strendene er rolige og ryddige, og luften er frisk. Hvis du vil, kan du også tilbringe en aktiv ferie (rafting på elven Cetina, windsurfing, seiling, vannski, canyoning, kyaking, zipline, gratis klatring, ..). Vi tilbyr deg leilighet for 6-9 personer. Leilighet Brajki er fullt møblert, komfortabel og moderne leilighet med tre soverom (2, 2, 2 + 2), to bad, spisestue, stue med sovesofa og fullt utstyrt kjøkken, balkong med havutsikt og hage. Velkommen:)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Brajki

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Anita i Zoran ( Stanići)

Velkommen til vårt hjem i Stanici lille fiskerlandsby på Omis Riviera, som ligger 5 km fra Omis, 25 km fra Split og 30 km fra Makarska. En av de vakreste strendene i Stanici er ca 250 m, to små butikker (100 m) og tre restauranter står til din disposisjon under din uforglemmelige ferie. Omis er et lite sted med stor kulturhistorie som tilfredsstiller behovene til de mest krevende gjestene. Grill og parkeringsplass er reservert for hver gjest. På grunn av sin spesielle posisjon tilbyr Omis mange idrett og andre aktiviteter. Rafting er en av de mest berømte i Kroatia, og det bør absolutt prøve. Rafting i 3 til 4 timer og ca. 9 km lang rute slutter Karja restaurant Radmans Mills. Under rafting vil du se naturen i sin vakre utgave, innsjøer, klipper, fossefall, grotter ... For de som ønsker adrenalinhoppet fra å klatre på Dinara-klippene, paragliding, fiske, dykking, strandvolleyball og andre aktiviteter

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anita i Zoran

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Karla ( Stanići)

LEILIGHET BESKRIVELSE: Innholdet i leiligheten: To soverom med dobbeltseng, kjøkken med spisestue, stue med sovesofa for to personer, terrasse med havutsikt, bad. Fra enhetene Leiligheten har air condition, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og trådløs internettilgang WiFi / LAN. Merk: Leiligheten har plass til opptil 7 personer. Bruken av air condition er ubegrenset og gratis. LEILIGHET KJØKKEN: Kjøkkenet inneholder komfyr, gass komfyr, elektrisk stekeovn, mikrobølgeovn, vaskemaskin, kjøleskap (190 liter) og fryser (60 liter). Briller, kopper, servise, panner, potter, kjøkkenkluter og andre kjøkkenredskaper for å forberede alle slags mat og drikke er også inkludert. UTGIFTER OG ANDRE: Antallet gjester inntil ikke påvirker prisen på leiligheten. Bruk av air condition, gass, varmt vann og strøm er inkludert i prisen på overnatting. Turist skatt er også inkludert i prisen og det er ingen ekstra kostnader. Ved avreise er gjestene ikke plikt til å rengjøre leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Karla

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Adriatophouse ( Stanići)

Huset ligger rolig, bare 50 meter fra stranden. Alle 5 leilighetene er nye og moderne innredet og har en vakker havutsikt. Leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken og et kjøleskap med fryserom. I tillegg har leilighetene satellitt-TV-CD-spiller og klimaanlegg eller vifte. Linen er gjort tilgjengelig. Parkering er tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Adriatophouse

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Stanići

Stanići  - Våpenskjold Stanići er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger bare 5 kilometer sørøst for byen Omiš langs kysten i de bratte skråningene til Omiš Dinara. Det er en del av den berømte Omis-rivieraen, som strekker seg fra byen Omiš, opp til Brela eller Makarska riviera. Bratte bakker tilbyr vakker utsikt over de mange små rullesteinstrendene og buktene, krystallklart hav og den vakre utsikten på øya Brač. Over den nyere delen av landsbyen ligger den gamle landsbyen Stanići rundt 300 meter fra sjøen, hvor det fortsatt er godt bevart gamle steinhus. Her var landsbyboerne hovedsakelig engasjert i fiske og landbruk, men etter å ha bygd Adriaterhavets viktigste vei i 1962. begynte sakte å utvikle turisme ved å bygge moderne hus og leiligheter langs kysten. I dag er Stanići et veldig kjent turistmål populært for sine attraktive strender som Tice, Zavode, Rape og Velika Luka og for fred og ro som tilbys alle gjester og besøkende. Elskere av aktive ferier i nærliggende Omiš og Cetina canyon har til rådighet en rekke aktiviteter som fotturer, rafting, fjellklatring, zip-line, kajakkpadling, sykling ... Alle de som elsker en god natt ute, anbefaler vi å besøke nærliggende Omiš og Makarska. Besøk Stanići, denne attraktive lille landsbyen som ligger i den velkjente Omiš-rivieraen, og tilbring ferien på en vakker og ren rullesteinstrender med mye solskinn, fred og ro. Søk etter billig overnatting i Stanići. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Stanići!

Stanići Værmelding