Leiligheter Stanići | Topp overnatting i Stanići, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Stanići

Stanići er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger bare 5 kilometer sørøst for byen Omiš langs kysten i de bratte skråningene til Omiš Dinara. Det er en del av den berømte Omis-rivieraen, som strekker seg fra byen Omiš, opp til Brela eller Makarska riviera. Bratte bakker tilbyr vakker utsikt over de mange små rullesteinstrendene og buktene, krystallklart hav og den vakre utsikten på øya Brač. Over den nyere delen...

Sorter etter:

Leiligheter Mlikota

Stanići

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leiligheter Gušt

Stanići

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 9 personer

fra 100 €

3 anmeldelser - 5/5

Leilighet Brajki

Stanići

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 8 personer

fra 120 €

Leiligheter Kati

Stanići

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Boja

Stanići

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 21 personer

fra 45 €

Leiligheter Karla

Stanići

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 70 €

Leiligheter Karla

Stanići

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leiligheter Helvetia

Stanići

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 11 personer

fra 50 €

Feriehus Villa Bernarda

Stanići

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 10 personer

fra 170 €

Feriehus Villa 01

Stanići

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 500 €

Leiligheter Mlikota ( Stanići)

Apartments Mlikota ligger i Stanići, en liten landsby 5 km fra Omiš, ideell for ferier. Omiš er en pittoresk by med middelhavsatmosfære ved munningen av elven Cetina. DET ER UNIK POSISJON OMGÅTT AV FJELL, ELVA OG HAVET. Stanići har sin egen store strand (Velika Luka) og flere mindre strender. Våre leiligheter ligger i et familiehus som har to etasjer, hage, parkeringsplass til hver leilighet. Leilighetene er for 4 personer og har egen terrasse eller balkong. Parkeringsplass er inkludert i prisen. De er moderne utstyrt, air condition, tv, wi-fi. Den nærmeste stranden ligger 100 m unna og innenfor en radius på 4 km fra vakre rullesteins- og sandstrender (Omiš Riviera) samt diverse sommerarrangementer og kveldsunderholdning. Butikk, kafébar, restaurant, minibank, bussholdeplass 400 m fra leiligheten. Parkeringsplass er foran huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mlikota

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Gušt ( Stanići)

Eiendommen ligger over motorveien 2. radhus med egen parkeringsplass. Omgitt av grøntområder, ligger det i et rolig og sjarmerende miljø. Det ligger i sentrum av byen direkte til restauranter, markeder, markeder og busstasjoner. Leilighetene er planlagt for familier og unge. Vi ser frem til din ankomst i vårt anlegg, og vi vil streve for å gjøre oppholdet ditt mer behagelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gušt

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 100 €

3 anmeldelser - 5/5
Leilighet Brajki ( Stanići)

Huset vårt ligger i en av de vakreste delene av Adriaterhavskysten, på det lille stedet Stanići 4 km langt fra Omiš i retning Makarska, Den vakre stranden er bare 400 m unna, restauranter 50 m, pizzeria og marked 50 m. I Stanići kan du tilbringe en hyggelig og komfortabel ferie. Havet er klart, strendene er rolige og ryddige, og luften er frisk. Hvis du vil kan du også tilbringe en aktiv ferie (rafting på elven Cetina, windsurfing, seiling, vannski, juving, kajakkpadling, zipline, gratis klatring, ..). Vi tilbyr deg leilighet for 6-9 personer. Apartment Brajki er fullt møblert, komfortabel og moderne leilighet med tre soverom (2, 2, 2+2), to bad, spisestue, stue med sovesofa og fullt utstyrt kjøkken, balkong med havutsikt og hage. Velkommen:)

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Brajki

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 120 €

Leiligheter Kati ( Stanići)

Leiligheten ligger på et lite sted Celine bare noen kilometer sør for byen Omiš, kjent for sjørøverhistorie og et av de mest populære reisemålene i Kroatia. I Omiš-området er det stort antall av alle slags strender. Dette er unikt sted hvor de møtte sjø, elv og fjell. Dette er det perfekte stedet hvis du liker aktive ferier eller bare trenger hvile og nyte. Omiš tilbyr mange aktiviteter som rafting på elven, en dags båttur til øyer, fotturer, fjellklatring, fjellsti, båtliv, dykking og mange flere. Du kan også ta mye moro med barna dine i en hyggelig fornøyelsespark. Leiligheten er så langt fra by og trafikkstøy, perfekt for legging og lytting av naturen. Alle leilighetene har en balkong med utsikt over åpent hav hvor du kan tilbringe tid på de varme sommerdagene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kati

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Boja ( Stanići)

Apartments Boja ligger i det vakre turiststedet Stanici nær Omis. Huset vårt har fem leiligheter. Vi har en leilighet for opptil 6 personer, 2 leiligheter for opptil 5 personer, en leilighet for opptil 3 personer og en studioleilighet for to personer. Våre gjester har parkering ved siden av huset og grill. Alle leilighetene er godt utstyrt med gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Vakre strender med strandbarer ligger rett under huset og ligger bare rundt 70 meter unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Boja

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 21 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Karla ( Stanići)

LEILIGHETER KARLA A1 (4+2) 100m2 2 soverom, 2 bad, stort kjøkken og kjærlig rom, balkong. A2 (2+2) 50m2 2 soverom, bad, kjøkken, terassa.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Karla

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Karla ( Stanići)

LEILIGHET BESKRIVELSE: Innholdet i leiligheten: To soverom med dobbeltseng, kjøkken med spisestue, stue med sovesofa for to personer, terrasse med havutsikt, bad. Fra enhetene Leiligheten har air condition, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og trådløs internettilgang WiFi / LAN. Merk: Leiligheten har plass til opptil 7 personer. Bruken av air condition er ubegrenset og gratis. LEILIGHET KJØKKEN: Kjøkkenet inneholder komfyr, gass komfyr, elektrisk stekeovn, mikrobølgeovn, vaskemaskin, kjøleskap (190 liter) og fryser (60 liter). Briller, kopper, servise, panner, potter, kjøkkenkluter og andre kjøkkenredskaper for å forberede alle slags mat og drikke er også inkludert. UTGIFTER OG ANDRE: Antallet gjester inntil ikke påvirker prisen på leiligheten. Bruk av air condition, gass, varmt vann og strøm er inkludert i prisen på overnatting. Turist skatt er også inkludert i prisen og det er ingen ekstra kostnader. Ved avreise er gjestene ikke plikt til å rengjøre leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Karla

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Helvetia ( Stanići)

Apartments Helvetia ligger i Stanići, i nærheten av Omiš. Helvetia-leilighetene er nyoppussede luksusleiligheter med vakker utsikt over sjøen. Leilighetene er komfortable og romslige og har store terrasser for å nyte den vakre sjøutsikten over øyene og miljøet. Hver leilighet har et fullt utstyrt og moderne kjøkken. Bord og stoler, toalett med dusj og vaskemaskin. Rommene er vakkert og moderne innredet med flatskjerm-TV. Leilighetene har aircondition og har WiFi for alle våre gjester. På eiendommen har vi også privat parkering, og vi står til din disposisjon for alle behov. Stranden ligger 500 meter fra huset og er veldig pent innredet med alle fasiliteter du trenger for en komfortabel ferie. Hvis du vil slappe av og ha det bra, kommer vi til oss, vi garanterer deg en hyggelig ferie!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Helvetia

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Villa Bernarda ( Stanići)

Hus med basseng for maks 10 personer med vakker utsikt til sjøen og øya Brac, 10 minutter fra stranden.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Bernarda

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 170 €

Feriehus Villa 01 ( Stanići)

Luksusvilla - Villa 01 tilbyr komfortabel, luksuriøs femstjerners innkvartering. Villa tilbyr et privat svømmebasseng, boblebad, badstue, treningsstudio. Villaen ligger nær sjøen bare 140 m fra stranden. Det ligger i det lille dalmatiske turiststedet Stanići, bare 5 km fra den historiske byen Omiš. Villaen har 400 m2 boareal, som strekker seg over 3 etasjer: første etasje, første og andre etasje. Gjestene kan velge et av fire smakfullt innredede soverom med eget bad. Villaen er fullt utstyrt for å gjøre oppholdet ditt komfortabelt og bekymringsløst. Ikke gå glipp av sjansen og nyt ditt opphold i Villa 01!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa 01

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 500 €

Turist guide - Stanići

Stanići  - Våpenskjold Stanići er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger bare 5 kilometer sørøst for byen Omiš langs kysten i de bratte skråningene til Omiš Dinara. Det er en del av den berømte Omis-rivieraen, som strekker seg fra byen Omiš, opp til Brela eller Makarska riviera. Bratte bakker tilbyr vakker utsikt over de mange små rullesteinstrendene og buktene, krystallklart hav og den vakre utsikten på øya Brač. Over den nyere delen av landsbyen ligger den gamle landsbyen Stanići rundt 300 meter fra sjøen, hvor det fortsatt er godt bevart gamle steinhus. Her var landsbyboerne hovedsakelig engasjert i fiske og landbruk, men etter å ha bygd Adriaterhavets viktigste vei i 1962. begynte sakte å utvikle turisme ved å bygge moderne hus og leiligheter langs kysten. I dag er Stanići et veldig kjent turistmål populært for sine attraktive strender som Tice, Zavode, Rape og Velika Luka og for fred og ro som tilbys alle gjester og besøkende. Elskere av aktive ferier i nærliggende Omiš og Cetina canyon har til rådighet en rekke aktiviteter som fotturer, rafting, fjellklatring, zip-line, kajakkpadling, sykling ... Alle de som elsker en god natt ute, anbefaler vi å besøke nærliggende Omiš og Makarska. Besøk Stanići, denne attraktive lille landsbyen som ligger i den velkjente Omiš-rivieraen, og tilbring ferien på en vakker og ren rullesteinstrender med mye solskinn, fred og ro. Søk etter billig overnatting i Stanići. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Stanići!

Stanići Værmelding