Leiligheter Brač - Postira | Topp overnatting i Brač - Postira, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brač - Postira

Postira er en liten dalmatisk by og kommune på øya Brač, i Split-Dalmatia fylke, i Kroatia. Det ligger på den nordlige kysten av øya Brač, åtte kilometer fra hovedøyhavnen Supetar. Mange arkeologiske steder vitner om den lange historien til Postira, og for eksempel under sognekirken St. John har baptisten oppdaget restene av en tidlig kristen basilika fra 600-tallet. Befolkningen i Postira er tradisjonelt engasjert i fiske, landbruk og nyere...

Sorter etter:

Leiligheter Banić

Brač - Postira

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

2 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Juras

Brač - Postira

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 65 €

Leiligheter Sunset

Brač - Postira

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Šantić

Brač - Postira

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Duje

Brač - Postira

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

fra 45 €

Leiligheter Matulic

Brač - Postira

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Splitska Arapović

Brač - Postira

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Meter

Brač - Postira

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 25 personer

fra 32 €

Leiligheter Neppa

Brač - Postira

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Galetović

Brač - Postira

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Diana

Brač - Postira

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Julija

Brač - Postira

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Mare & Amore

Brač - Postira

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 5 personer

fra 45 €

Feriehus Veli brig

Brač - Postira

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 6 personer

fra 120 €

Leiligheter Matulić

Brač - Postira

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Leiligheter Janez

Brač - Postira

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 18 personer

fra 45 €

Leiligheter LUNA

Brač - Postira

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

fra 110 €

Feriehus Dolka

Brač - Postira

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 8 personer

fra 80 €

Leiligheter Ruzmarin

Brač - Postira

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 15 personer

fra 73 €

Leiligheter Banić ( Brač - Postira)

Leilighetene Banić Postira ligger på øya Brac, den største dalmatiske øya på 395 kvadratkilometer. Det er 7 sjø miles unna Split og forbundet med hyppige ferge linjer. Det er 22 steder på øya. Befolkning handler om turisme, fiskeri og landbruk. Den har 13.000 innbyggere. Leiligheter Banić leie 4 leiligheter og 1 studioleilighet. Apatman 1 har plass til 2 +1 personer. Den ligger i første etasje. Leilighet 2 har plass til 2 + 2 personer. Studioleilighet 3 har plass til 2 personer. Leilighet 4 har plass til 2 + 2 personer. Leilighet 4 har plass til 2 + 1 personer. Domina Dučac House ligger i olivenlunden nær Lovrečica-sandstranden, 1500 meter unna. 2 + 1 personer

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Banić

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

2 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Juras ( Brač - Postira)

Hver leilighet har to separate soverom, bad, spisestue med kjøkken og 12m terrasse. Leiligheten har oppvaskmaskin, vaskemaskin, TV + SAT, kjøleskap, stekeovn og andre kokeplater. Trådløst internett, parkering i garasje og klimaanlegg er inkludert i prisen. Kjæledyr er ikke tillatt. Huset ligger 30 meter fra sjøen, i nærheten ligger supermarked, sentrum, strand, restaurant ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Juras

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Sunset ( Brač - Postira)

Leiligheten på 33m2 ligger ved siden av havet med den nærmeste stranden bare 25 meter unna. Det har sin egen parkeringsplass på stedet. Det gamle sentrum av Postira ligger bare 5 minutter unna til fots. Leiligheten er egnet for 2 + 2 personer: det er et separat soverom med en seng for 2 og en uttrekkbar sofa i stuen for 2 personer til. En stor terrasse på 30m2 med vakker utsikt over havet og solnedgangen står til din disposisjon. Den har to solstoler, en hagesving og et stort bord med stoler. Du kan også bruke deler av uterommet, inkludert peisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sunset

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Šantić ( Brač - Postira)

Leiligheten er 100 m2. Den har 3 soverom, 1 enkelt soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken, spisestue, stue og terrasse på 30 m2. Leiligheten har aircondition, har Wi-Fi, TV, grill og parkering. I nærheten er det fotball- og basketballbaner, og i nærheten av eksisterende stier som passer for løping og sykling.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Šantić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Duje ( Brač - Postira)

Leilighet Duje ligger i forstad til Mala Lozna, rolig sted, omgitt av furutrær, ideelt for hvile og avslapning. Hovedveien, vi er koblet til stedet (til sentrum 1 km) og sandbukten ideell for barn og et bredt spekter (2 km). På undersiden av huset ligger 200 m fra stranden Mala Lozna, som også er attraktivt for svømming og avslapning. Leiligheten er ny som det kan ses på bildene våre. Leiligheten består av et soverom (overnatting for 2 personer), stue (ekstra innkvartering for 2 personer), toaletter, kjøkken og balkonger med utsikt over havet. Opptak er separat og uavhengig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Duje

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Matulic ( Brač - Postira)

Leiligheten ligger i et rolig turiststed Postira på øya Brac i Kroatia. Øya Brac er godt forbundet med daglige ferge fra Split. I Split kan du komme med bil, fly, buss, tog, båt .... I havnen i Split må du søke Jadolinija og der kan du kjøpe billett til fergen fra Split til Supetar. For en 50 minutters hyggelig tur kommer du på øya Brac, til havnen i Supetar. Utgang fra fergen på rundkjøringen sving til venstre og kjør i 15 minutter (9 km) du kommer til Postira i leiligheten Matulic, hvor jeg forventer deg. Leiligheten er luksuriøst innredet. Den har air condition, satellitt-TV, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter, etc. Det gir mulighet for å bruke grillen, gratis parkering for gjester ligger på gårdsplassen. Huset ligger 5 minutters gange til nærmeste populære stein og steinstrand, MOLO LOZNA, 15 minutters gange til byen, 150 meter til nærmeste supermarked. I nærheten av leiligheten er det flere strender. De er omgitt av furu, oliventrær, egnet for fotturer. 3 kilometer unna er det en sandstrand Lovrecina og attraktiv strand Zlatni rotte i Bol, en av de vakreste på Adriaterhavet. Krystallklart vann ideelt for svømming og snorkling. Du kan leie en båt eller gå på tur med organisert tur til den nærliggende øya Hvar, Omis og Cetina rafting, til byen Trogir, Split, Solin, Dubrovnik og andre svært interessante historiske og kulturelle steder. Den komfortable leiligheten med aircondition tilbyr mulighet for 4 voksne og 2 barn. Leiligheten er nylig møblert og består av to doble soverom (ett med havutsikt), og den tredje sengen er i stuen og ekstra kostnader. Meget romslig stue med velutstyrt kjøkken og stue dør som fører til en stor terrasse med utsikt over havet. Husdyr er ikke tillatt. Ankomsttid er fra 14:00, avgang 10:00 Når du har gjort booking, må du bekrefte at du betaler 150-200 euro innskudd til vår konto. Dette er ideelt sted for hvile og rekreasjon. Velkommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Matulic

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Splitska Arapović ( Brač - Postira)

Nydelig leilighet i sørlig stil, beliggende i den rolige landsbyen Splitska. Ligger syv kilometer fra byen Supetar. Splitska er et sted rikt med vakre strender i hver tur. Leiligheten har et stort soverom med dobbeltseng, stue med to ekstra senger, fullt utstyrt kjøkken, bad med dusj og terrasse med utsikt over havet ... Leiligheten ligger bare noen få meter fra havet, butikker, kafeer og restauranter er omtrent ett hundre meter. I Splitska vil du nyte fred, vakre strender og fin dalmatisk mat.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Splitska Arapović

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Meter ( Brač - Postira)

Apartments Meter ligger ved furuskogen, i den mest attraktive turistdelen av Postira. Omgitt av middelhavsplanter gir et ideelt sted å hvile. Direkte til stranden fører en kort sti, og til sentrum 4 minutter til fots. Fra terrassen har du fin utsikt over havet, Split, Omiš og omgivelsene. Apartments Meter har egen parkeringsplass, nye, moderne og fullt utstyrte rom og suiter tilpasset familier og unge. Alle leilighetene har tilgang til en terrasse med bord, solsenger, paraplyer, og det er en utendørs dusj, bordtennisbord, peka, grill og andre utfyllende fasiliteter. Apartments Meter er av forskjellige størrelser, fra studioleiligheter for 2 personer, til leiligheter for totalt 5 personer. Alle leilighetene har eget kjøkken og bad, og utgang til en delt terrasse og noen har egen terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Meter

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 32 €

Leiligheter Neppa ( Brač - Postira)

Apartments Neppa tilbyr 2 luksuriøse suiter. AP - 6 har 3 soverom, kjøkken, stue, bad, terrasse, balkong, satellitt - TV, wi - fi, air condition ..... Ap - 4 har 2 soverom, kjøkken, bad, terrasse, satellitt - tv, wi-fi, air condition ..... Til din disposisjon har du et grillområde med et stort bord for 10 personer, et massasjebad, et skyggelagt parkeringsområde. Med oss ​​kan du prøve hjemmelaget vin, utmerket olivenolje og toppkvalitets hjemmelagde kaker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Neppa

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Galetović ( Brač - Postira)

Apartments Galetovic ligger i et rolig område av Postira på nordsiden av øya Brac. 200 meter fra den vakre pebble-stranden. Parkeringsplasser for hver leilighet. Huset har to leiligheter og grillhus. Leilighet 1 (4 +0) består av et kjøkken / stue / spisestue, 2 soverom, 1 bad. Egenskaper: Vaskemaskin, air condition, digital TV satellitt-TV, DVD, WiFi, hagemøbler Kjøkken: Kjøkkenutstyr, elektrisk komfyr, elektrisk ovn, kaffetrakter Leilighet 2 (4 +2) består av et kjøkken, stue / spisestue, 2 soverom, 1 bad. Funksjoner: Vaskemaskin, air condition, digital TV satellitt-TV, DVD, WiFi, hagemøbler Kjøkken: Kjøkkenutstyr, elektrisk komfyr, elektrisk ovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Galetović

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Diana ( Brač - Postira)

Leiligheten ligger i Postira på den nordlige delen av øya Brac. Det ligger i sentrum av byen nær alt du trenger. Nærmeste pebbled strand er ca 30 m avstand. Det er et flott sted for familier med barn fordi det ligger i ganske gate uten trafikk. Denne sjarmerende leiligheten har plass til 4 personer. Den har også stor terrasse og privat parkeringsplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Diana

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Julija ( Brač - Postira)

Leilighet Julija ligger i sentrum av Postira, på nordsiden av øya Brac. 50 m fra sandstranden og fra sentrum. Det ligger i en fredelig gate, og som sådan er egnet for familier med barn. Leiligheten består av 2 soverom, bad, stue, kjøkken og terrasse. Gjestene kan bruke en sykkel, etter avtale.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Julija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Mare & Amore ( Brač - Postira)

Lei leiligheter på øya Brac. Beliggenheten er perfekt i nærheten av sentrum. Spesiell for sesongen til 4,7. kun 45 EUR. Leilighetene er nybygg og pent utstyrt med en perfekt utsikt over byen og havet. For mer informasjon, kontakt oss på e-post: linoloncar1999@gmail.com

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mare & Amore

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 45 €

Feriehus Veli brig ( Brač - Postira)

Eco ferie hus "Veli Brig" ligger over en vakker sandstrand ved Lovrečina-stranden på øya BRAC, som inkluderer en bar og en restaurant. Huset er bygget på et tomt på 20 000 m 2, som gir fullstendig privatliv. Huset er drevet av elektrisk energi via solcellepaneler. På eiendommen er et svømmebasseng (6 m x 4 m) med 2 solstoler, og en stor modulær møbler for avslapning. Terrasse med kvalitetsmøbler til spisestue med utsikt over olivenlunden (i det fjerne kan du se havet). Nedre terrasse med bord og benker i naturlig skygge, grill ... På nederste etasje av huset er det et kjøkken med stue og bad, mens i øverste etasje er det to soverom, hver med dobbeltseng + 1 ekstra seng. Eiendommen er for det meste inngjerdet med stein gjerde. Huset ligger 3000 meter fra Postira hvor det finnes butikker, restauranter, gallerier, postkontor, apotek, 9000 m av Pučišća, 15000 m på grunn av Bol. Huset er ideelt for en familieferie, og for folk som ser etter fred og privatliv, mens alt innhold er lett tilgjengelig i 15 minutter. bort med bil.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Veli brig

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 120 €

Leiligheter Matulić ( Brač - Postira)

Nyrenovert leilighet i et gammelt steinhus 30 meter fra havet, i en rolig gate. Leiligheten er fullt møblert og utstyrt (air condition, satellitt-TV). Består av et soverom, et bad, et kjøkken med stue og balkong

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Matulić

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Janez ( Brač - Postira)

Kjære gjester, fremfor alt, takk for at du besøker nettstedet vårt. Våre vakre nye leiligheter ligger i den attraktive delen av byen Postira på øya Brac. Posstir er en sjarmerende by som ligger 10 km fra Supetar og fergehavnen og det ideelle valget for ferien. Det er mange restauranter, barer, pizzeriaer, bakere, banker osv. Huset vårt ligger i en del av byen som heter "Molo lozna lll" og er basert på en liten ås. Denne stillingen gir landsbyen en fantastisk panoramautsikt over Adriaterhavet, den vakreste øya Brac, svært nær Split og severdighetene. Postira - en romantisk fiskerby (bokstavelig talt en ny vin-dalen) tilbyr virkelig unik utsikt: krystallklart hav, grønne omgivelser med vakre skoger og middelhavsklima, alle inviterer deg til å slappe av og nyte et hyggelig opphold- Vi tilbyr deg charterbåter, bønder, kajakker, qwadas, scootere ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Janez

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter LUNA ( Brač - Postira)

Leilighet LUNA, som ligger i et tradisjonelt dalmatisk hus i sentrum av Postira, gir deg all komfort du trenger for en perfekt ferie. Alle rommene i huset har aircondition! Vi håper å ha ære av å være vertene dine og å oppfylle alle dine forventninger. VELKOMMEN!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter LUNA

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 110 €

Feriehus Dolka ( Brač - Postira)

Feriehus Dolka i Dol, en liten og rolig landsby på øya Brač, kun 2 km fra Postira. På nordkysten av øya Brac er det en liten fiskerlandsby Postira. Mange steinhus og smale gater gir en autentisk dalmatisk atmosfære. På Glavica-høyden ble de første gravstenene bygget, hvor kirken Johannes Døperen ble bygget. En gang en fiske og fjellete sted, i dag er det et idyllisk sted å hvile mange turister fra hele verden. Det rike tilbudet om overnatting på hoteller, leiligheter og rom, sammen med de uunngåelige nærliggende Lovrečin og Konopjikovo-buktene, Postira er et turistmål hvor du vil slappe av både kropp og ånd. Postkontor restauranter og tavernaer vil sørge for at ditt middelhavsmat og kvalitetsbrune viner gjør din opplevelse komplett.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Dolka

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Ruzmarin ( Brač - Postira)

Vi kan tilby 3 leiligheter, som ligger i to forskjellige bygninger, med en stor domstol for parkeringsplass. Omkretset av grønt, 20 meter langt fra sjøen, i en vakker bukt, ligger leilighetene ca 10 minutters gange fra sentrum av landsbyen. Vi leier våre leiligheter direkte til våre gjester uten noen formidling av byråer eller lignende. Ukentlig bytte av sengetøy er inkludert i prisen. Alle leilighetene har vaskemaskin, trådløs tilkobling og TV SAT.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ruzmarin

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 73 €

Turist guide - Brač - Postira

Brač - Postira  - Våpenskjold Postira er en liten dalmatisk by og kommune på øya Brač, i Split-Dalmatia fylke, i Kroatia. Det ligger på den nordlige kysten av øya Brač, åtte kilometer fra hovedøyhavnen Supetar. Mange arkeologiske steder vitner om den lange historien til Postira, og for eksempel under sognekirken St. John har baptisten oppdaget restene av en tidlig kristen basilika fra 600-tallet. Befolkningen i Postira er tradisjonelt engasjert i fiske, landbruk og nyere innen turisme. Lokale produkter er kjent for sin høye kvalitet, spesielt olivenolje og vin. Turisttilbudet i Postira er basert på overnatting i 3 hoteller, pensjonater og mange leiligheter i private hus som er ideelle for en rolig familieferie. I området rundt byen er det flere mindre bukter med sandstrender, steinete og rullesteinsstrender omgitt av furutrær. Lovrečina er en av de vakreste sandoaseene på hele øya Brač. Foruten solen, tilbyr vakre strender og klare hav Postira sine gjester, sports- og fritidsaktiviteter, organiserte turer til landsbyen Dol og andre attraksjoner på øya, og underholdningsarrangementer i den kulturelle Postirasommeren. Besøk Postira på øya Brač og finn billige leiligheter og rom i den private innkvarteringen, og føl stemningen i en liten dalmatisk øyby og vennlighet til folket. Velkommen til Postira på øya Brač!

Brač - Postira Værmelding