Leiligheter Vinišće | Topp overnatting i Vinišće, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Vinišće

Vinišće er en liten fiske- og turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger i den pittoreske og rolige bukten med krystallklart hav og urørt natur, 8 km fra marinaen og 19 kilometer fra byen Trogir. Det ble først omtalt i dokumenter fra Trogir-kapittelet fra 1200-tallet. Imidlertid har dette området vært bebodd siden romertiden, da de pensjonerte romerske soldatene har fått land og plantet vinstokker. Vinranker er her meget godt administrert...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Vinišće

Sorter etter:

Leiligheter Villa Nada

Vinišće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

1 anmeldelser - 5/5

Feriehus Marin

Vinišće

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 120 €

Leiligheter Carmen - Vinisce

Vinišće

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

fra 65 €

Leiligheter Nemo

Vinišće

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 9 personer

fra 45 €

Leiligheter Anđela

Vinišće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 11 personer

fra 20 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Maria

Vinišće

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 130 €

Feriehus Vinišće

Vinišće

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

fra 200 €

Leilighet Nikolina

Vinišće

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leilighet Orlić

Vinišće

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leilighet Providenca

Vinišće

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leiligheter Villa Branka

Vinišće

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 11 personer

fra 30 €

Leiligheter Green Paradise

Vinišće

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Frane

Vinišće

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leiligheter VALA

Vinišće

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leilighet Anka

Vinišće

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Villa Nada ( Vinišće)

Villa Nada er et familiehus som tilbyr 3 leiligheter i forskjellige størrelser. Eierne er i første etasje og leilighetene er ordnet som følger: A1 - første etasje / etasje, et stort rom, fullt utstyrt kjøkken og bad, stue med sofa for to-sengs, og en ekstra seng. Stor balkong med utsikt over bukten. Ved inngangen er en terrasse med grill. A2 - første etasje, stort rom, fullt utstyrt kjøkken og bad, stue med sovesofa for to og en ekstra seng. I front terrasse med en grill. A3 - første etasje / andre etasje høyde, en balkong med utsikt over havet, to store soverom med dobbeltsenger, barneseng tilgjengelig. Fullt utstyrt bad, kjøkken og stue. 50 m fra sjøen, 5 min gange til supermarkedet. Vinisce er en liten landsby i bukten bak marinaen, med en liten marina for seilbåter. Det er omgitt av en rekke strender for enhver smak. Det er flere barer, restauranter, postkontor, supermarked og en rekke leietakere (sykler, båter, scootere). Byen ligger kun 30 minutters kjøring fra større byer (Zadar, Primosten, Trogir, Split), og som sådan en førsteklasses beliggenhet for de som ønsker å rømme fra byen. Kjæledyr er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Nada

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

1 anmeldelser - 5/5
Feriehus Marin ( Vinišće)

Jeg leier hele huset (opptil 8 personer) i Vinišće i sentrum av Dalmatia. Til Trogir er det 20 km, 50 km fra Split, 50 km fra Šibenik. Huset ligger langt fra sjøen 30 m, fra nærmeste strand 40 m, og består av to etasjer som. Det er et kjøkken (fullt utstyrt, mikrobølgeovn, kaffetrakter, oppvaskmaskin, kjøleskap, vannkoker) med spisestue. Stuen er med to sofaer (en sofa er en seng for 2 personer, den andre for 1 person), satellitt-TV og CD-radio. Huset er utstyrt med internettforbindelse. I underetasjen har gjestene klimaanlegg, og i rommene er det kjølevifter. Det er tre soverom, to bad med dusj (ett i gulvet et i første etasje med vaskemaskin). Foran huset er det en hage på 180 m2 hvor det er grill og utendørs dusj. På gulvet er en overbygd terrasse på 20 kvadratmeter med stoler og bord, mens i første etasje også er en terrasse på 20 kvadratmeter med bord og stoler, i hagen. Restaurant, postkontor, butikk, supermarked, kafé ... ligger 100 til 200 m fra huset. Eierne bor på en annen adresse, slik at huset er fullt tilgjengelig for gjestene. Alle våre gjester har kajakk og sykler (inkludert i prisen). Ankomsttid: 14h | Avgangstid: 10h | Sluttrengjøring inkludert i prisen: Ja

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Marin

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 120 €

Leiligheter Carmen - Vinisce ( Vinišće)

Carmen Apartments ligger i Vinisce nær Trogir, Dalmatia-området 50 km fra Split, bare noen få meter fra sjøen. Alle leilighetene har to soverom (ett rom med dobbeltseng og andre rom med to enkeltsenger), ett bad, kjøkken, stue og balkong eller terrasse. Størrelsen på hver leilighet er 43 kvadratmeter pluss balkong eller terrasse hvor du vil tilbringe mesteparten av tiden din (størrelse på balkong/terrasse er fra 15 til 25 m2). Hver leilighet har en parkeringsplass i garasjen. I huset har vi mange terrasser med fantastisk utsikt, en stor grill til disposisjon for alle gjester og hvis du velger å bade trenger du ikke å gå med bilen fordi stranden ligger bare noen få meter fra huset. Alle leilighetene er fullt utstyrt: kjøkken med alt utstyr, gratis WiFi, satellitt-TV, klimaanlegg, to eller tre vifter per leilighet (to i taket og en stående på gulvet), hagebord og stoler på balkong/terrasse. trenger hjelp eller noen form for assistanse noen fra vertene er alltid hjemme til din disposisjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Carmen - Vinisce

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Nemo ( Vinišće)

Leilighetene Jerko Andelic ligger i den lille fiskerlandsbyen Vinisce. Det er bare 20 km fra Trogir. Du kan velge mellom to leiligheter med havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nemo

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Anđela ( Vinišće)

Leilighetene er nesten fiskeby Vinisce nær Marina. Ligger i rolige omgivelser med utsikt over havet, på den ene siden og naturen på den andre siden, bort fra støyen, men likevel nær stranden, som ligger bare noen 150 meter

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anđela

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 20 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Maria ( Vinišće)

Villa Maria ligger i en liten bukt Ljubljeva, kun 20 kilometer fra middelalderbyen Trogir. Huset ligger 10 meter fra sjøen, så en forfriskende svømmetur er bare 10 sekunder unna. Huset har to romslige og velutstyrte leiligheter med en stor terrasse hvor du kan sitte og slappe av når som helst på dagen med en fantastisk havutsikt. Disse leilighetene er ideelle for familieferier.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maria

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 130 €

Feriehus Vinišće ( Vinišće)

Gjestgiveriet i Vinišce har gratis Wi-Fi overalt, og avgiftsfri privat parkering er tilgjengelig på stedet, svømmehall. Flatskjerm-TV og CD-spiller tilbys. Nyt en kopp kaffe fra terrassen eller balkongen. Hvert rom har eget bad med badekar eller dusj og dusj, med hårføner. TV tilbys. Split ligger 28 km fra Guest house in Vinišce, mens Hvar ligger 46 km fra eiendommen. Split lufthavn ligger 17 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vinišće

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 200 €

Leilighet Nikolina ( Vinišće)

Leilighet Nikolina ligger i Vinišće. Leiligheten består av to soverom med store dobbeltsenger, bad med dusj, stue med TV, spisestue og fullt utstyrt kjøkken. Gjestene har tilgang til en hageterrasse, parkeringsplass, grill og ubegrenset internettilgang. Vinišće er en liten fiskerlandsby som ligger i Sentral-Dalmatia, 16 km fra byen Trogir, som er under beskyttelse av Unesco. Split Airport ligger 18km fra anlegget og fergehavnen Split 40km. I nærheten kan gjestene nyte ulike aktiviteter, blant annet: fiske, båtturer, dykking, og en tur gjennom mange bevarte turstier og diverse andre aktiviteter. Vinišće er perfekt for de som ønsker å nyte en rolig ferie, rent hav og vakker natur.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nikolina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Orlić ( Vinišće)

Leilighet Orlic ligger i en fredelig fiskerlandsby Vinišće. Leiligheten består av 3 soverom med store dobbeltsenger, bad med badekar, stue med TV, spisestue og fullt utstyrt kjøkken. Gjestene har tilgang til en balkong med havutsikt, parkeringsplass, grill og ubegrenset internettilgang.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Orlić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Providenca ( Vinišće)

Den sjarmerende leiligheten Providenca ligger i sentrum av en liten fiskerlandsby Vinišća, og er ideell for en rolig familieferie. Leiligheten ligger ved siden av stranden, første rad mot sjøen. Leiligheten består av to soverom, en stor stue, et kjøkken med spiseplass og bad. Innkvarteringen er egnet for 4 + 1 personer. Barneseng er også tilgjengelig. I anlegget vårt fremmer vi et sunt liv i harmoni med naturen. Vi ønsker deg en varm velkomst og et hyggelig opphold. Boligen er utstyrt med: Satallite-TV, trådløst internett, radio, strykejern, barneseng, vaskemaskin, oppvaskmaskin. For at varme sommerdager skal være mer utholdelige i innkvartering, er det klimaanlegg. Gjestene kan også slappe av på terrassen. Leiligheten ligger i første etasje og er omgitt av en hage. Parkering tilbys inne på eiendommen. Wi-fi er gratis. Klimaanlegg er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Providenca

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Villa Branka ( Vinišće)

I huset er det 3 leiligheter, i 2 leiligheter innkvartering for 5 personer, i den tredje 3 personer. Leilighetene har alt utstyr, inkludert WiFi, grill og parkering. Leilighetene er omgitt av grøntområder og ligger bare 100 meter fra sjøen, i en rolig bukt og Vinisce. Et ideelt sted for en familieferie fra stress. Vinišće tilbyr steder for løping, naturturer, en flott beliggenhet for vindsurfing og dykking. Utflukter og turer på de omkringliggende øyene tilbys i nærheten. Det er også en ACI-marina i Vinušće, så stedet er et kjent reisemål for båtfolk. Besøkende tilbys båtutleie, turstier, jogging, sykkelstier og mange andre fasiliteter og urfolks gastronomiske tilbud i nærheten. Likevel anbefaler vi Vinisce til de som ønsker å nyte en fredelig ferie, rent hav og vakker natur. Kom og se selv, så er vi her for å tilby deg fantastiske dager med ferien ... Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Branka

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Green Paradise ( Vinišće)

Leilighetene "Green paradise" ligger i Vinisce like ved UNESC-byen Trogir (18 km). Vinisce er en liten by med vakker utsikt, uberørt natur og mild middelhavsklima. Det kan være få steder i verden der livet er så trygt for barn som Vinišce. Den naturlige godheten - både maten som tilbys fra land og sjø, så vel som det sunne klimaet og naturen, er rikdommer som ikke kan kjøpes med penger. Leilighetene ligger i første etasje i familiens hus. Eieren bor i huset (med egen inngang). Leilighet for (2 + 1) personer er 45 m2 stor og har ett soverom med dobbeltseng og sovesofa og en terrasse på 8 m2, bad med dusj, bidet og vindu, et velutstyrt kjøkken med sittegruppe og med elektrisk komfyr ( 2 kokeplater). Balkongen ligger på den nordvestlige siden av huset, og den har vakker havutsikt. Leilighet for (5 + 2) personer er 100 m2 stor og har to soverom (soverom1: med dobbeltseng og enkeltseng, soverom 2: med dobbeltseng og 1 sovesofa. Soverom 1 og 2 har balkong med havutsikt (15 m2) Stuen er separat rom fra kjøkkenet, slik at den kan brukes som soverom med sovesofa for to personer. Bad med badekar og vindu, et velutstyrt kjøkken med sittegruppe og med elektrisk komfyr (2 kokeplater) og gasskomfyr. Kjøkkenet har en balkong (3 m2) med utsikt over gårdsplassen. Fredelig og rolig miljø. Super nær stranden (på mindre enn 5 minutters gangavstand). Nær rekreasjonsfasilitetene. Nær underholdningsfasilitetene. Grønnsakshage på gårdsplassen. Frukthage på gårdsplassen Gårdsplassen i den grønne skyggen. Hagen full av grøntområder. Peis til gjestenes disposisjon. Hus med egen parkeringsplass. Utedusj på gårdsplassen. Små kjæledyr (betaler ekstra 5 Eur per dag) er tillatt på forespørsel , fortøyning (betal ekstra 5 euro per dag) u pon gjestens forespørsel 60 m leiligheter. Aircondition betaler ekstra 8 Eur per dag. Leiligheten er perfekt for eldre, familier eller grupper fordi den ligger i et veldig rolig nabolag. Om kvelden kan du nyte på privat balkong eller på felles terrasse med vakker havutsikt over bukten. Det er et flott sted å komme vekk fra kjaset til storbyen. Hvis dette er første gang, eller millionte gangen du besøker Kroatia, kan du ikke finne et bedre sted å bo. Jeg vet at du vil ha en fantastisk ferie her, og jeg ser frem til å være verten din. Send meg gjerne en melding, og jeg vil svare med en gang. Senka

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Green Paradise

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Frane ( Vinišće)

På slutten av byen ligger bare 20 meter fra havet (første rad) et hus Andjelic. I første etasje er det en to-roms leilighet med 4 + 1 senger (stue og spisestue, to soverom, kjøkken, bad, stor terrasse med havutsikt). I første etasje er det to leiligheter: to-roms leilighet med 5 senger (to soverom, bad, kjøkken, spisestue, stor balkong med utsikt over Morre) og enromsleiligheten med 3 senger (soverom, bad, kjøkken og spisestue). Alle leilighetene er utstyrt med komplette tilbehør for å spise og lage mat, håndklær og sengetøy. Parkeringsplass for bilen og en båt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Frane

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter VALA ( Vinišće)

Tilbring ferien i modusen erno møblerte leiligheter "Vala" på Trogir Riviera, i Vinišće- liten fiskerlandsby uten støy og folkemengder. Smak og lukt ånden i Middelhavet, opplev skjønnheten av vakre bukter og strender og krystallklart vann. Stedet ligger i nærheten av Split flyplass (25 km), og UNESCOs byer Trogir (20 km), Split (45 Km), Primosten (20 Km), Sibenik (45 km). Vi tilbyr en mulighet for transport fra flyplass til leilighet og tilbake hvis prisen på leiligheten på 7 og flere dager. Nær stranden (200 m), restauranter, kafeer og butikker (150 m). Muligheten for å sykle (sykkelstier).     bordtennis, badminton, dart      sykkel. Hver leilighet har egen overbygget parkeringsplass. Alle leilighetene er fullt utstyrt med air condition, satellitt-TV, trådløst internett, fullt utstyrt kjøkken, grill i bakgården, balkong, utendørs dusj på gårdsplassen. I leiligheten gjester får sengetøy, håndklær og kjøkkenhåndklær. Skatt er inkludert. Besøk oss, og vi vil gjøre vårt beste for å gjøre oppholdet ditt et hyggelig minne. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Leiligheter Val og Vinisce!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter VALA

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Anka ( Vinišće)

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Anka

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Turist guide - Vinišće

Vinišće  - Våpenskjold Vinišće er en liten fiske- og turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger i den pittoreske og rolige bukten med krystallklart hav og urørt natur, 8 km fra marinaen og 19 kilometer fra byen Trogir. Det ble først omtalt i dokumenter fra Trogir-kapittelet fra 1200-tallet. Imidlertid har dette området vært bebodd siden romertiden, da de pensjonerte romerske soldatene har fått land og plantet vinstokker. Vinranker er her meget godt administrert takket være de gunstige naturforholdene. Stedet er oppkalt etter vintreet, og i dag dyrker innbyggerne fortsatt vinstokker og produserer vin av veldig god kvalitet. Vinišća det gamle kroatiske ordet som oversettes som vingårder. Stedet har i dag rundt 850 fastboende, som i tillegg til turisme driver med fiske og landbruk. Hovedveien Split-Šibenik ligger flere kilometer unna, så det er et ideelt sted for elskere av rolige familieferier i private rom, villaer, leiligheter og hus. Stedet er fullt av endrede skjulte viker, og noen av dem er Voluja, Ljubljeva og Ricevo Vrelo. Besøk Vinišće, denne oasen av middelhavsskjønnhet, fred og ro, hvor du kan tilbringe en hyggelig familieferie. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Rimelige leiligheter, rom og feriehus i Vinišće. Velkommen til Vinišće!

Vinišće Værmelding