Leiligheter Hvar - Zavala | Topp overnatting i Hvar - Zavala, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Hvar - Zavala

Zavala er et lite fiske- og turiststed som ligger på sørsiden av øya Hvar badet i solskinn i Dalmatia, Kroatia. Ligger bare 35 km fra byen Hvar og 7 km fra byen Jelsa. I bakkene over landsbyen, ved foten av de høyeste toppene i Hvar, er det mange vingårder hvor de beste vinene fra Hvar er produsert. Hellingene er bratte og dykker ned i sjøen, og danner vakre småstrender. Hele stedet er omgitt av duften av lavendel og rosmarin, gamle olivenlunder...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Hvar - Zavala

Sorter etter:

Feriehus Ostojić

Hvar - Zavala

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Villa Pelegrin

Hvar - Zavala

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Rom Pansion Braco

Hvar - Zavala

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 32 €

Leiligheter Pansion Marjan

Hvar - Zavala

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Batoš

Hvar - Zavala

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 28 personer

fra 15 €

Leilighet Lenko

Hvar - Zavala

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Rom Pansion More

Hvar - Zavala

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter Margarita

Hvar - Zavala

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 7 personer

fra 40 €

Rom Zavala

Hvar - Zavala

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 35 personer

fra 30 €

Leiligheter Deveron

Hvar - Zavala

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

fra 55 €

Leilighet Art & Nature Zavala

Hvar - Zavala

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Ruža

Hvar - Zavala

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 70 €

Leiligheter Villa Dvije palme

Hvar - Zavala

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 7 personer

fra 45 €

Feriehus Ostojić ( Hvar - Zavala)

Ferie autentisk steinhus i Gromin Dolac - Hvar øy Hvis du vil tilbringe ferien langt borte fra støy og folkemengder og virkelig vil hvile, kan du besøke Gromin Dolac i vårt autentiske, tradisjonelle steinhus. Gromin Dolac er en bygd på sørsiden av øya Hvar uten faste innbyggere, under hvilke det er noen få strender med perfekt ren blå se. Gromin Dolac ligger bare 3 km grusvei langt fra det større turistoppgjøret Zavala, hvor du kan finne en liten butikk og noen få restauranter. Zavala kan nås gjennom den lille tunnelen fra landsbyen Pitve. På samme tid ligger Gromin Dolac midt på øya som en god base for å utforske hele øya. Vårt autentiske steinhus er mer enn hundre år gammelt, men det er blitt renovert for å tilfredsstille moderne livsstil med bare naturlige materialer. Det ble innredet i rustikk stil. Huset består av kjøkken med spisestue og stue med peis på samme plass, to soverom, gang, bad med dusj og lagringsplass. Foran huset er en stor terrasse med vakker havutsikt på øyene Ščedro, Korčula og halvøya Pelješac, parkeringsplass og uteplass. En grill er plassert bak huset som er rekonstruert fra den opprinnelige brødovnen fra tidligere tid. Den passer for en familie med barn, og den har plass til 4-5 personer. Du trenger bare 5 minutter. hyggelig tur til nærmeste strand med ulastelig rent hav.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Ostojić

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Villa Pelegrin ( Hvar - Zavala)

Villa Pelegrin-Zavala ligger på sørkysten av øya Hvar. Zavala er en rolig fiskevær. Vi har flere restauranter, et bakeri og en butikk. Huset er en rolig gate, omgitt av furutrær, duften av middelhavsplanter og en himmel full av stjerner. Det er omtrent 100 meter fra sjøen og den største rullesteinsstranden i landsbyen. Det er en restaurant og en cocktailbar på stranden. Vi har 3 leiligheter. Hver leilighet har sin egen inngang og sin egen del av hagen eller balkongen. Leilighetene er meget godt utstyrt: air condition, internett, satellitt-TV, grill, delt vaskemaskin, parkering ... Leilighetene er best egnet for familier med barn og par som ønsker en fredelig ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Pelegrin

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Rom Pansion Braco ( Hvar - Zavala)

Pension Braco ligger i Zavala på sørsiden av øya Hvar. Det er et ideelt sted for familier og de som virkelig vil slappe av. Pensjonen består av 16 vakkert innredede rom, hvorav de fleste er utstyrt med aircondition, kjøleskap og TV. Hvert rom har balkong eller terrasse med utsikt over sjøen eller hagen. Første etasje har restaurant hvor vi serverer lokale spesialiteter for våre gjester.

Kategorisering Kategorisering - Rom Pansion Braco

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 32 €

Leiligheter Pansion Marjan ( Hvar - Zavala)

Pansion Marjan ligger på sørkysten av øya Hvar, og med sin hjemlige atmosfære vil det gjøre ferien behagelig. Zavala er et attraktivt sted på sørsiden av øya Hvar, den solfylte øya i Kroatia. Her kan du nyte den uberørte naturen og det krystallklare havet. Dens særegenhet stammer fra de vakre sandstrendene og nærheten til øya Scedar (en ubebyggd øy av vill skjønnhet). En lang erfaring med forberedelsen av dalmatiske spesialiteter, alle typer fiskemat og hjemmelaget vin vil tilfredsstille de beste gjestene. Organiserte turer til nærliggende øyer og andre piknikområder vil gjøre ferien uforglemmelig. Den uberørte naturen, det blå havet, den vakre sanden samt rikdommen av lavendel og rosmarinblomster er hvorfor Zavala er florerer med skjønnhet. Det er bare private pensjoner i Zavala: derfor er det ingen massiv turisme. Det er et ideelt sted for og individuell ferie. Underwater turisme hengivne vil finne en spesiell tilfredsstillelse her, så vel som de lidenskapelige fiskere og surfere.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pansion Marjan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Batoš ( Hvar - Zavala)

På sørsiden av øya Hvar ligger den solfylte siden av øya Zavala, perfekt for en familieferie, med vakre strender og klart vann. Husfiskere Zvonko Batos vil gi en hjemmekoselig atmosfære, under carob, sitron, oransje, med dalmatiske spesialiteter som hjemmelaget vin, olivenolje, fersk fisk og sjømat. Vi tilbyr halvpensjon. Alle gjester får velkomstdrink. Mulig bruk av internettforbindelse, TV-rom, grill og utendørs dusj. Turer til naboøya Scedro etc. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Batoš

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 28 personer

Pris fra 15 €

Leilighet Lenko ( Hvar - Zavala)

Zavala er et rolig sted, ideelt for familieferier. Leiligheten har to soverom, to bad og kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lenko

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Rom Pansion More ( Hvar - Zavala)

Mer Pension ligger i den lille kystlandsbyen Zavala på sørsiden av øya. I huset vårt som er ideelt for en familieferie har vi syv nyrenoverte rom, hver med bad og balkong med utsikt over havet. I første etasje er det en terrasse hvor den hjemmekoselige atmosfæren våre gjester nyter frokost og gastronomiske kvelder full av sjømatdelikatesser, grønnsaker, olivenolje fra olivenlunder og vin fra kjelleren vår.

Kategorisering Kategorisering - Rom Pansion More

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Margarita ( Hvar - Zavala)

LEILIGHET: Oppfyll ferien og opphold i et gammelt, autentisk dalmatisk steinhus. Huset er mer enn hundre år gammelt og er fullstendig renovert. Det ligger i en fredelig og rolig del av Zavala med bare noen lignende hus rundt, noe som gjør det til et ideelt sted for hvile. Vi leier to leiligheter, første og første etasje. Leilighet 1 ligger i første etasje. Den har to soverom (2 + 2), stue, kjøkken, bad, innendørs og utendørs spisebord, og en vakker terrasse med havutsikt. Du kan også bruke grill i hagen. Klimaanlegg er i stuen. Leilighet 2 er første etasje leilighet. Den har ett rom med gigantisk seng (to dobbeltsenger tilkoblet), stue med kjøkken, bad med dusj og vakker hage med utendørs spisebord og dusj. Du kan også bruke grill i hagen. * 300 m fra stranden * 150 m fra matbutikken Space * Kom til Zavala og oppdag de naturlige skjønnhetene på øya Hvar i autentisk steinhus. * Slapp av og nyt stillheten og den magiske skjønnheten i naturen. OM ZAVALA: Zavala er en liten fiskeby med ca 200 innbyggere. Den ligger på den solfylte sørsiden av øya Hvar, der vannet fortsatt er krystallblått. Storslåtte steinstrendene i Zavala er blant de vakreste i Kroatia. Innbyggere i denne pittoreske dalmatiske landsbyen lever tradisjonelt av oliven, vin, fiske og mer nylig turisme. Takket være den bevarte atmosfæren til et typisk, fredelig middelhavshotell, kan Zavala tilby deg ro og avslapning, helt motsatt av byens travle byliv. Det er ingen hoteller og urbane lyder i nærheten. Zavala er koblet til den nordlige siden av øya Hvar ved en unik tunnel med lengden på en kilometer (1,4 km). Bygget i utgangspunktet som et middel til å bringe vann til sørsiden av øya, ble Pitve-Zavala-tunnelen aldri designet for passasjertrafikk, men inntil nylig var det eneste veien for vei til Zavala. I Zavala er det få restauranter og barer og flere pensjonater med overnatting, rom og leiligheter. Det er ikke noe diskotek i Zavala, neste disco ligger i Jelsa som ligger ca 7 km unna. I Hvar by (30 km unna) finner du mange av dem.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Margarita

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 40 €

Rom Zavala ( Hvar - Zavala)

Pensjonat Zavala tilbyr sine gjester en rekke tjenester. Bed & Breakfast og acomodation i en leilighet og flere rom. Gjestene kan velge mellom frokost eller middag eller begge deler. Satellitt-tv og wlan-tilkobling er til disposisjon. Flere pebbed strender er nær pensjon, nærmeste ca 50 m. Som registrert landbruk har familien egen vin, levanda og olivenolje (ekstra jomfru) og mange av maten tilberedt på tradisjonell måte. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Rom Zavala

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 35 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Deveron ( Hvar - Zavala)

Leiligheter Deveron ligger 80 meter fra sjøen. De er omgitt av små furutrær. Naturen og miljøet til Zavala, spesielt på Apartments Deveron, er ideelt for en rolig og avslappende ferie, både for familier med barn og for gjester som er lei av hverdagsbyen støy og folkemengder. Sjømenn og gjester kan ha sine egne båter (opptil 7m) satt på en privat, merket forankring som ligger 10m fra kysten. Parkering, som ligger ved siden av huset, har sikret overbygd parkeringsplass for hver leilighet. I sommervarmen er det rikelig med solsenger og hengekøyer plassert der du kan tilbringe behagelige ettermiddager som nyter lyden av bølgene, vinden og krusningen av syrene og en peis, hvor du kan tilberede deilige, daglige sjømat og grillede kjøttretter, er tilgjengelig i Apartments Deveron-hagen. Vandre langs kysten, vil du se de vakre steinete og steinete strendene i bukta og Zavalas omkringliggende veier er ideelle for jogging om morgenen eller kvelden. Havkanalen mellom øya Hvar og øya Sčedro er et ideelt sted for surfere.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Deveron

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 55 €

Leilighet Art & Nature Zavala ( Hvar - Zavala)

Apartman er prekrasnim pogledom etter mer, tišina, mir, idealno er parove ili obitelji s djecom. Apartman Mira Zavala sastoji se od jedne spavaće så, kuhinje s blagavaonicom jeg dnevnim boravkom, kupaonice i terase s pogledom na more. Leilighetene er klimatiserte, og jeg har trådløs tilgang.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Art & Nature Zavala

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Ruža ( Hvar - Zavala)

Vi leier bare en super komfortabel leilighet i et familiehus. Leiligheten ligger i første etasje og er helt skilt fra første etasje slik at gjestene har fullstendig privatliv. Leiligheten består av to soverom, fullt utstyrt kjøkken med stue, bad, gang og stor terrasse med vakker havutsikt. Parkering er i inngjerdet hage. Leiligheten er omgitt av en stor hage full av middelhavsplanter. Grill til terrassen til leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ruža

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Villa Dvije palme ( Hvar - Zavala)

Villa To palmer er et hus med utsikt over havet. Det ligger i hundre år gammelt furu. Avstanden fra stranden er 60 moh. Det er en av de vakreste strendene på sørsiden av øya Hvar. Cristal rent hav og vakker middelhavsvegetasjon beskriver en spesiell atmosfære for alle naturelskere. Allerede ved ankomst til sørsiden av øya Hvar kunngjøres en spesiell opplevelse. Etter å ha kommet ut av en tunnel, åpnes den vakre utsikten på de sentrale dalmatiske øyene Šćedro, Korčula, Vis, Sušac og halvøya Pelješac. Gjestene besøker vanligvis Zavala om sommeren; Juli og august. Veldig behagelige måneder er juni og september, når det bare er noen få mennesker her, og havet, så vel som luft, er i perfekt harmoni rundt 25 C. Du kan svømme og ta lange turer i nærheten av sjøen. Det er 4 senger i to soverom (A1), bad som er midt i leiligheten, kjøkken med oppvaskmaskiner og dette inkluderer 50 m2. Utenfor er en terasse foran kjøkkenet med et bord hvor du kan spise (15 m2), og den andre der du kan hvile, fange sol eller la barna leke (25m2). Vi tilbyr deg en ny studioleilighet (A2) på 35m2 med en terrasse. SAT TV, klimaanlegg og garasje. Wi-fi inkludert.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Dvije palme

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Hvar - Zavala

Hvar - Zavala  - Våpenskjold Zavala er et lite fiske- og turiststed som ligger på sørsiden av øya Hvar badet i solskinn i Dalmatia, Kroatia. Ligger bare 35 km fra byen Hvar og 7 km fra byen Jelsa. I bakkene over landsbyen, ved foten av de høyeste toppene i Hvar, er det mange vingårder hvor de beste vinene fra Hvar er produsert. Hellingene er bratte og dykker ned i sjøen, og danner vakre småstrender. Hele stedet er omgitt av duften av lavendel og rosmarin, gamle olivenlunder og krystallklare vann i Adriaterhavet, noe som gjør det til et ideelt reisemål for naturelskere, rolig og fredelig familieferie. En rekke små, men vakre rullesteinsstrender vil gi deg ro og total avslapning vekk fra sommerfolket i de større og mer populære destinasjonene. Om kvelden kan du nyte en romantisk spasertur langs den opplyste promenaden som strekker seg langs kysten av Zavala. I Zavala kan du finne eksklusiv innkvartering, og vertene og eierne viser deg alle fordelene og fordelene med dette vakre, lille stedet. Leiligheter, rom og feriehus i Zavala på øya Hvar. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering og spar opptil 40%. Velkommen til Zavala på øya Hvar!

Hvar - Zavala Værmelding