Leiligheter Stobreč | Topp overnatting i Stobreč, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Stobreč

Stobreč er en historisk by i Kroatia som ligger på den vakre naturskjønne halvøya omgitt av Adriaterhavet og furutrær. Den har 4000 innbyggere og ligger bare 7 km fra Split og det verdensberømte Diocletians palass unna, og er en integrert del av byen Split. Stobreč er viden kjent for sin sandstrand i sentrum som like fullt tiltrekker barnefamilier, så vel som yngre og eldre voksne. I nærheten ligger en marina med køyer og tilhørende infrastruktur...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Stobreč

Sorter etter:

2 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Nakić

Stobreč

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Taraš

Stobreč

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Eli

Stobreč

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 60 €

Leiligheter Sea - Stobreč

Stobreč

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Feriehus Villa Vitality

Stobreč

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 120 €

Leiligheter Baco

Stobreč

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

fra 90 €

Leiligheter Apartman

Stobreč

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Rom Hotel

Stobreč

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 20 personer

fra 40 €

2 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Nakić ( Stobreč)

Leilighetene ligger borte fra Split 7 km 10 minutters kjøring, sentrum av Stobreč 1 km, nærmeste lege 400 m. Det er 2 kjøpesentre innen 3-4 kilometer fra eiendommen. Avstand fra havet 5 minutters gange, fra sentrum 10 minutters gange. Nær 30 meter fri fotball-basketballbane. På feriestedet er det en stor promenade med mulighet til å gå rundt i sandstranden inne i bukta. Utvendig i huset, parkering utstyrt med videoovervåkningssystem. Hver leilighet har eget kjøkken, toalett, strykejern, hårføner, kaffemaskin, mikrobølgeovn, vannkoker, smart tv, air condition.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nakić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Taraš ( Stobreč)

Leilighet Taras tilbyr overnatting i Stobrec. Leilighet Taras har utsikt over havet, 6 km fra Split. Gratis privat parkering er tilgjengelig (i garasje og på gårdsplassen). Få minutter til stranden ved å gå. 140 m2 med balkong, stor, luksus og ny leilighet for 2-8 personer. 3 soverom, 1 bad og 1 toalett, i 1. etasje i det private huset. Hvis du mer eller mindre enn 4 personer til prisen, er vi enige. Ganske og fredelig sted. Alle er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Taraš

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Eli ( Stobreč)

Leiligheter i Stobrec Split. I bakkenblomst, 2 soverom, kjøkken med stue. og wc. De har egen parkering. Du kan bruke en grill, wifi. Leiligheter i meget fredelig og rolig miljø, og det er ikke langt fra sentrum.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Eli

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Sea - Stobreč ( Stobreč)

Leilighet SEA ligger i Stobrec, en liten by i nærheten av Split. Fra sentrum av Split er 7 km, hvor Diocletians Palace. Leiligheten er moderne og består av 2 soverom, stue, fullt utstyrt kjøkken og bad. Leiligheten har gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Alle rommene har havutsikt og en vakker terrasse med utsikt over havet, øyene og hele byen. I nærheten av 150 til 300 meter er det restauranter, butikker, bar og kafeer. Sandstranden og småsteinstrendene ligger 150 meter fra leiligheten. Tennisbaner ligger 200 m, en golfbane 500 m. I umiddelbar nærhet er: leir med en vakker promenade, restauranter, pizzeriaer, lekeplasser og park for barn. I en avstand på 20 kilometer ligger den pittoreske byen Omis, hvor er elven Cetina, hvor du kan nyte rafting og annen vannsport og restauranten på elven med hjemmekosespesialiteter. I Stobrec kan gjestene nyte dykking og leie båt. Bussholdeplassen ligger 100 meter unna, og buss- og jernbanestasjonen og fergehavnen i Split ligger 7 km unna. Split lufthavn ligger 17 km unna, og skytteltransport er tilgjengelig mot en avgift. Innenfor bygningen er det gratis privat parkering. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sea - Stobreč

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Villa Vitality ( Stobreč)

OVERNATTING KAPACITETER Villa Vitality kan være opptil ni personer. Huset er renovert i 2013. Innendørsområdet er 140 m2. I første etasje er det stue, spisestue med fullt utstyrt kjøkken, to soverom, bad og terrasse (50 m2) med fluktstoler og bord. Terrasse er perfekt sted for morgen frokost eller kaffe med havutsikt. Første etasje består av bad og 3 soverom. Hvert soverom har tilgang til balkong med fantastisk havutsikt. I kjelleren er treningsstudio med bordtennis. Huset er omgitt av frodig middelhavshage, og tilbyr komfortabel innkvartering for familier eller vennegrupper. Den store inngjerdede hagen (300 m2) er utstyrt med solstoler, hagebord hvor du kan nyte måltider tilberedt på grill. FACILITETER / FACILITETER Wi Fi, air condition, tallerkener, håndklær, sengetøy, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøleskap / fryser, stekeovn, strykejern / strykebrett, SAT TV, bordtennis, barnesenger, barnestol, grill, alt inkludert i leieprisen Nabolaget Villa Vitality ligger i det lille turiststedet Stobrec, forstad til Split. Den er ideell for en til fire par eller en større familie som ønsker å være nær byens aktiviteter, men også litt fjernet fra byens støy hvis de ønsker å nyte fred og avslapning. Villaen er bygget i 1985. og ble renovert i 2013. Villa ligger på den lille bakken i sentrum av Stobrec, vekk fra trafikken, garanterer deg fred og ro og tilbyr en fantastisk havutsikt. Der vil du være bortgjemt fra støyen i byen og kunne nyte soling og slappe av i frodig middelhavshage. South side trapp fører direkte til Stobrec board walk og du kan også få tilgang til hus med bil fra nordsiden av huset. Stranden ligger innen kort gange, ca 3 minutters avstand, og den tilbyr en rekke utmerkede barer, pizza steder, konditorier og restauranter med tradisjonell dalmatisk mat. På stranden kan du leie solsenger, solsenger, parasoller, surfebrett, kanoer, vannscooter ... Dykkingskurs er også tilgjengelig. Det finnes mange andre fasiliteter som butikker, postkontor, supermarkeder, turistinformasjon, tennis og golfbaner samt en lege. Det finnes et stort utvalg av underholdnings- og utfluktsmuligheter i de nærtliggende omgivelsene, f.eks. rafting på elven Cetina, sykling turer, turer til National Park Plitvicka Jezera og NP Krka, turer til nærliggende øyer eller individuelle og gruppeturer i Split, Trogir (begge er under UNESCO-beskyttelse). Avstand til: Pebble beach - 70 m. Stenstrand - 150 m. Sandstrand - 150 m. Marked, restaurant - 40 m. Lekeplass - 60 m. Busstasjon - 100 m. Tennisbane - 300 m. Golf - 1 km. Interaksjon med gjester Når jeg forlater nøkkelen og introduserer gjester i leiligheten, vil jeg ikke forstyrre deg med mindre du trenger meg. Du kan alltid kontakte meg. Husregler: Innsjekking: etter 14:00 h Sjekk ut: før 10:00 h. Depositum: 300 €. Minimum opphold: 5 natt. Har du spørsmål, vennligst kontakt meg

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Vitality

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 120 €

Leiligheter Baco ( Stobreč)

OVERNATTING KAPACITETER Leilighet Baco kan være opptil 8 personer. Det ligger i tredje etasje av familiens hus i Stobrec. Innendørsområdet er 100 m2. Leiligheten har 3 soverom, 3 bad, spisestue med fullt utstyrt kjøkken, minikjøkken, balkong (35 m2) med grill, solstoler og hagemøbler. Du kan nyte morgen frokost på balkongen med fjell og havutsikt. Leilighet Baco tilbyr komfortabel innkvartering for familier eller vennegrupper. FACILITIES Wi Fi, air condition, tallerkner, håndklær, sengetøy, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøleskap / fryser, stekeovn, strykejern / strykebrett, SAT TV, barnesenger og barnestol på forespørsel, grill, alt inkludert i leie avgift. NABOLAGET. En liten, nydelig og romantisk by Stobrec ligger i hjertet av Dalmatia, litt 3 km sør for Split. Leiligheten ligger i den gamle delen av Stobrec som er halvøy, vekk fra trafikken, garanterer deg fred og ro og tilbyr en fantastisk havutsikt. Der vil du være bortgjemt fra støyen i byen og kunne nyte soling og slapper av på balkongen på Apartment Baco. Den er ideell for en til fire par eller en større familie som ønsker å være nær byens aktiviteter, men også litt fjernet fra byens støy hvis de ønsker å nyte fred og avslapning. Leiligheten er omgitt av ulike typer strender - grus, steinete, konkrete. Alle strendene er innen få minutters gange. I nærheten av leiligheten Baco finnes det restauranter med tradisjonell dalmatisk cusine, butikker, barer, pizzeria, supermarked. Hvis du foretrekker aktive ferier, kan du velge mellom en rekke aktiviteter som fotturer og sykkelturer, utflukter til nærliggende øyer (Brac, Solta, Drvenik Large and Small), utflukter til Krka nasjonalpark og naturpark Biokovo, rafting, landlig turisme, dykking, vannski, windsurfing, seiling, leie en scooter, treningssenter og tennisbaner.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Baco

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Apartman ( Stobreč)

Denne moderne studioleiligheten (2 + 1) ligger i Stobreč, i nærheten av Split, i et privat hus ved sjøen. Terrassen har en fantastisk utsikt over bukten, og øyene Brac og Solta. Terrassen er omgitt av grønt og blomster og er ideelt for avslappende hele dagen. Leiligheten ligger 50 m fra sentrum av Stobrec. Stranden ligger rett ved siden av leiligheten, mens den sentrale bystranden ligger 3 minutters gange unna, og tilbyr mange fasiliteter (solsenger, pedalbåter, kajakker, aqua aerobic). I nærheten av huset er det tennis og golfbaner og dykkerklubb. Sentrum Split (Riva Diocletians-palasset) ligger 7 km eller en 10-minutters kjøretur unna. Bussholdeplassen ligger 3 minutters gange fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Apartman

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Rom Hotel ( Stobreč)

Super Horizont ligger i en strandet, rolig beliggenhet uten trafikk, ingen folkemengder eller nattklubber i området. Ekstremt trygt nabolag ideelt for avslapning og destressing på stranden som ligger kun 5 minutters gange unna nedover beroligende skogsporet. Her tilbys klimatiserte leiligheter og luksuriøse rom med balkong og gratis Wi-Fi. De en-suite leilighetene har kjøkken utstyrt med alt du trenger kjøkkenutstyr, eget bad med dusj og stue med satellitt-TV. Den nærmeste restauranten er 100 deilige meter unna. Ytterligere spisesteder og shoppingmuligheter finnes i Strobec som ligger 1 km unna. For deg vil personalet organisere dagsturer, sightseeing og båtturer til nærliggende øya, som alle er 1-2 timer unna. Den vakre byen Trogir kan nås innen 20 minutters kjøring. Split ligger bare 6 km unna. Hotelltilbud Flybuss Lei en bil, motorsykkel eller sykkel Båttur Besøk til øyer og nasjonalparker (Hvar, Plitvice, Krka) GRATIS! Gratis privat parkering er tilgjengelig på hotellet (forhåndsreservasjon er ikke nødvendig). Trådløst internett er tilgjengelig kun på hotellrommene uten ekstra kostnader. Husdyr er ikke tillatt.

Kategorisering Kategorisering - Rom Hotel

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Stobreč

Stobreč  - Våpenskjold Stobreč er en historisk by i Kroatia som ligger på den vakre naturskjønne halvøya omgitt av Adriaterhavet og furutrær. Den har 4000 innbyggere og ligger bare 7 km fra Split og det verdensberømte Diocletians palass unna, og er en integrert del av byen Split. Stobreč er viden kjent for sin sandstrand i sentrum som like fullt tiltrekker barnefamilier, så vel som yngre og eldre voksne. I nærheten ligger en marina med køyer og tilhørende infrastruktur for alle typer turistfartøy. Tradisjonelt rik og variert gastronomisk tilbud blir fulgt av riktige overnattingsmuligheter, fra campingplassen til rommene og leilighetene i den høyeste kategorien i de private familiehusene og hotellene. Stobrec tilbyr en rekke aktiviteter, fra lange turer ved sjøen til tennisbaner, golf, bowling, basketball, håndball og fotball og alle former for underholdning på sandstranden. Fans av sol og hav har utmerkede forhold for seiling, roing, brettseiling eller fiske. Stobreč har sine autentiske folkefestivaler som kulminerer i august, og feirer festen St. Lawrence, stedets skytshelgen. Med alle de naturlige skjønnhetene, kulturelle, historiske, kulinariske, underholdnings-, rekreasjons- og sportsfasilitetene, garanterer en lang tradisjon for organisert turisme i Stobreč deg den beste kombinasjonen av moro og avslapning. Søk etter rimelig privat innkvartering i Stobreč. Velkommen til Stobreč!

Stobreč Værmelding