Leiligheter Stobreč | Topp overnatting i Stobreč, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Stobreč

Stobreč er en historisk by i Kroatia som ligger på den vakre naturskjønne halvøya omgitt av Adriaterhavet og furutrær. Den har 4000 innbyggere og ligger bare 7 km fra Split og det verdensberømte Diocletians palass unna, og er en integrert del av byen Split. Stobreč er viden kjent for sin sandstrand i sentrum som like fullt tiltrekker barnefamilier, så vel som yngre og eldre voksne. I nærheten ligger en marina med køyer og tilhørende infrastruktur...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Stobreč

Sorter etter:

2 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Nakić

Stobreč

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leilighet Lukiana

Stobreč

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 2 personer

fra 45 €

Leiligheter Super Horizont

Stobreč

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 20 personer

fra 40 €

Feriehus Car

Stobreč

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

fra 90 €

2 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Nakić ( Stobreč)

Leilighetene ligger borte fra Split 7 km 10 minutters kjøring, sentrum av Stobreč 1 km, nærmeste lege 400 m. Det er 2 kjøpesentre innen 3-4 kilometer fra eiendommen. Avstand fra havet 5 minutters gange, fra sentrum 10 minutters gange. Nær 30 meter fri fotball-basketballbane. På feriestedet er det en stor promenade med mulighet til å gå rundt i sandstranden inne i bukta. Utvendig i huset, parkering utstyrt med videoovervåkningssystem. Hver leilighet har eget kjøkken, toalett, strykejern, hårføner, kaffemaskin, mikrobølgeovn, vannkoker, smart tv, air condition.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nakić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Lukiana ( Stobreč)

Leiligheten er stasjonert i en ny bygning som ble bygget i juni 2020 og er plassert i 2. etasje, gjestene kan bruke heisen og sin egen beskyttede parkeringsplass bak bygningen. Leiligheten består av stue med kjøkken og spisestue, soverom for to personer, bad og balkong. Gjestene kan bruke en komfyr med komfyrtopp, kjøleskap, vannkoker, klimaanlegg med kjøling og oppvarming, TV, vaskemaskin, bad med dusj med hydromassasje, håndklær og hårføner. Orientering av leiligheten er mot vest med utsikt over olivenhager og omgivelser. Under oppholdet har kun gjester lov til å bruke den beskyttede parkeringsplassen bak bygningen. Avstanden til nærmeste sørlige strand i Stobreč er 350 meter eller 6 minutters gange. I Stobreč er det åtte restauranter, og nærmeste restaurant/pizzeria er ca. 250 meter fra leiligheten. Det er også 6 minutters gange til bussholdeplassen og linje 25 til Split sentrum. Muligheten for ankomst til leiligheten er ved hovedveien til Stobreč med den nordlige og østlige inngangen og en sidevei over kysten av Žnjan og Duilovo.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lukiana

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Super Horizont ( Stobreč)

Super Horizont ligger i en strandet, rolig beliggenhet uten trafikk, ingen folkemengder eller nattklubber i området. Ekstremt trygt nabolag ideelt for avslapning og destressing på stranden som ligger kun 5 minutters gange unna nedover beroligende skogsporet. Her tilbys klimatiserte leiligheter og luksuriøse rom med balkong og gratis Wi-Fi. De en-suite leilighetene har kjøkken utstyrt med alt du trenger kjøkkenutstyr, eget bad med dusj og stue med satellitt-TV. Den nærmeste restauranten er 100 deilige meter unna. Ytterligere spisesteder og shoppingmuligheter finnes i Strobec som ligger 1 km unna. For deg vil personalet organisere dagsturer, sightseeing og båtturer til nærliggende øya, som alle er 1-2 timer unna. Den vakre byen Trogir kan nås innen 20 minutters kjøring. Split ligger bare 6 km unna. Hotelltilbud Flybuss Lei en bil, motorsykkel eller sykkel Båttur Besøk til øyer og nasjonalparker (Hvar, Plitvice, Krka) GRATIS! Gratis privat parkering er tilgjengelig på hotellet (forhåndsreservasjon er ikke nødvendig). Trådløst internett er tilgjengelig kun på hotellrommene uten ekstra kostnader. Husdyr er ikke tillatt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Super Horizont

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Car ( Stobreč)

Holiday house Car ligger i Žrnovnica, og tilbyr sjøutsikt. Feriehuset har klimaanlegg, 2 soverom, stue, fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap og kaffetrakter og 1 bad med bidé og dusj. Håndklær og sengetøy er inkludert i feriehuset. Den har plass til totalt 5 personer og tilbyr deg unik stil og fredelige omgivelser.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Car

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 90 €

Turist guide - Stobreč

Stobreč  - Våpenskjold Stobreč er en historisk by i Kroatia som ligger på den vakre naturskjønne halvøya omgitt av Adriaterhavet og furutrær. Den har 4000 innbyggere og ligger bare 7 km fra Split og det verdensberømte Diocletians palass unna, og er en integrert del av byen Split. Stobreč er viden kjent for sin sandstrand i sentrum som like fullt tiltrekker barnefamilier, så vel som yngre og eldre voksne. I nærheten ligger en marina med køyer og tilhørende infrastruktur for alle typer turistfartøy. Tradisjonelt rik og variert gastronomisk tilbud blir fulgt av riktige overnattingsmuligheter, fra campingplassen til rommene og leilighetene i den høyeste kategorien i de private familiehusene og hotellene. Stobrec tilbyr en rekke aktiviteter, fra lange turer ved sjøen til tennisbaner, golf, bowling, basketball, håndball og fotball og alle former for underholdning på sandstranden. Fans av sol og hav har utmerkede forhold for seiling, roing, brettseiling eller fiske. Stobreč har sine autentiske folkefestivaler som kulminerer i august, og feirer festen St. Lawrence, stedets skytshelgen. Med alle de naturlige skjønnhetene, kulturelle, historiske, kulinariske, underholdnings-, rekreasjons- og sportsfasilitetene, garanterer en lang tradisjon for organisert turisme i Stobreč deg den beste kombinasjonen av moro og avslapning. Søk etter rimelig privat innkvartering i Stobreč. Velkommen til Stobreč!

Stobreč Værmelding