Leiligheter Brist | Topp overnatting i Brist, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brist

Brist er et lite turiststed i Split-Dalmatia fylke. Det ligger ved foten av det imponerende fjellet Biokovo, på den sørligste delen av Makarska Riviera i Gradac kommune. Stedet for Brist er oppkalt etter almotreet (kroatisk ord - brijest), og det ble først nevnt i 1571. Imidlertid er bosetningen mye eldre, som det fremgår av en rekke arkeologiske funn, og lå i innlandet i bakkene til Biokovo, så vel som alle de andre gamle bosetningene på Makarska...

Sorter etter:

Leiligheter Vežić

Brist

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 14 personer

fra 21 €

Leiligheter M&F

Brist

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter LORA

Brist

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leilighet Senka - Brist

Brist

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leilighet Pansion - Franka

Brist

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Marijo

Brist

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Color Miošić

Brist

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leilighet Milijana

Brist

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Pećar

Brist

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vežić ( Brist)

Eiendommen ligger i den lille byen Brist 38 km sørøst for Makarska. Vi leier overnatting i sommersesongen fra 15.6. til 15,9. (høysesong 15.7. - 25.8.). I anlegget vårt er det 5 boenheter, leiligheter for 5,4,3 og 2 personer, og et rom med bad for 2 personer. Eiendommen har sin egen parkeringsplass med 5 parkeringsplasser foran eiendommen, klimaanlegg, satellitt-TV og internettilgang via wifi. Leilighetene ligger i 1. og 2. etasje, og rommet er i 2. etasje, så de er ikke egnet for folk i barnevogner eller til og med for små barn på grunn av avstanden på 10 m fra motorveien. Alle enhetene, med unntak av leiligheter for 3 personer, har egen balkong med utsikt over havet. Alle gjester kan i fellesskap bruke 2 terrasser på 24 m2 hver, med bord med stoler. Et grillrom på nordsiden, 5-7 meter fra eiendommen, er også tilgjengelig gratis. Vi selger også vår hjemmelagde dalmatiske olivenolje, hentet fra fruktene i valstit olivenlunden på 120 foryngede oliventrær. Siden vi også har fiken og mandeltrær i tillegg til oliven, selger vi også modne og tørkede fiken og mandler i skall og kjerne. MÅLBESKRIVELSE OG DRIFT: - Avstand fra boligen til stranden: luftavstand 70 m, gangavstand minimum 170 m, bil minimum 700 m; - Avstand til overnatting - butikk er minst 700 m; - Avstand til overnatting - restauranten er minst 400 m; - Avstander til byene er: Dubrovnik 115 km, Ploce 17 km, Makarska 38 km, Split 104 km; - Gjestene kan bruke grillrommet gratis mellom 10-12, 17-19 eller 20-22 timer; - Vi godtar ikke gjester med kjæledyr (f.eks. Hunder, katter osv.); - Parkering foran huset er inkludert i prisen; - Bruk av trådløst wifi-internett er inkludert i prisen; - Sengetøy, håndklær og toalettpapir er inkludert i prisen. - Bruk av klimaanlegg er inkludert i prisen; - Skatt og turistskatt er inkludert i prisene; - For opphold 1 - 3 dager øker prisen + 30%; - For et opphold på 10 - 30 dager er prisen redusert -10%; - Du får rabatt - X% for X måneder (X er minimum 0,3 og maksimalt 15) fra betaling av forskuddsbetaling til begynnelsen av oppholdet; - Rabatter for lengden på oppholdet og for forskuddsbetalingen legges opp slik at den totale rabatten kan være opptil - 25%; - Betalingen er delvis en forskuddsbetaling, og resten, opp til full pris, betales den første dagen av oppholdet;

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vežić

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 21 €

Leiligheter M&F ( Brist)

M&F Apartments er to identiske leiligheter og passer for større grupper av gjester. Hver leilighet har to soverom og en stue. Leilighetene er godt utstyrt for et behagelig opphold. Leilighetene har aircondition, safe, vaskemaskin, strykejern og strykebrett, TV / lør. Vinduer og balkongdører har insektnett. Grillen er i hagen med sin egen sittegruppe. Solsenger, trampoline for barn, er hagen inngjerdet. Parkering er i garasjen. Leilighetene ligger bare noen få minutters gange fra sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter M&F

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter LORA ( Brist)

Hvis du planlegger en ferie borte fra støyen, rett ved sjøen og stranden, er dette det riktige valget for deg. Privat innkvartering i Brist (et lite sted på Makarska Riviera) og leilighetene våre i et familiehus, en flott kombinasjon for din neste ferie. Alle leilighetene er fullt utstyrt. Sengetøy, håndklær, kjøkkenhåndklær, rengjøringsprodukter, satellitt-TV, internett, parkering ved huset, turistskatt er inkludert i prisen. Kom - du vil like det, og vi vil gjøre alt for at oppholdet i huset vårt blir vakrere.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter LORA

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Senka - Brist ( Brist)

Huset vårt ligger i sentrum nær sjøen. Det er to moderne studioleiligheter. Leilighetene har balkong med vakker havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Senka - Brist

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Pansion - Franka ( Brist)

I skyggen av palmer på sandstranden (solstoler, parasoller, ...) Veža familien forventer deg i Pansion Franka, kledd i den fineste steinen fra øya Brac. Et eventyrhus i hvilken slags og gjestfri vert siden 1968 omfavner og skjemmer bort gjestene sine. Med åpne hender og sjeler. Tilpasset hus er det siste i Brist (cul-de-sac) og også skjult for støy. Innsiden er det 10 leiligheter. Foran huset er det en observasjonsplattform med utsikt som strekker seg helt til Gradac, Pelješac og Hvar. Gjester som bruker enten halvpensjon eller middag, blir servert med deilig Dalmatian, mediterranske måltider av sine hyggelige verter. Å slikke fingrene. Måltider blir forberedt på olivenolje, som har blitt belønnet flere ganger og betraktet som en av de beste i Dalmatia fra en ekspertvisning. Med den slags mat kan du alltid gå for en slurk med hjemmelaget krydderyrsyke og et glass hjemmelaget rødvin.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Pansion - Franka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Marijo ( Brist)

Vi tilbyr overnatting for 4-6 personer to soverom, et kjøkken, bad. Fullt utstyrt, wi-fi. GRATIS PARKERING. Avstand fra sjøen 50 m.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marijo

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Color Miošić ( Brist)

Velkommen til våre moderne og komfortable leiligheter Color Miošic. Hvis du vil tilbringe ferien i et rolig og vakkert lite sted på Makarska Riviera, så Brist ditt ideelle valg. Våre leiligheter er nye, romslige, velutstyrte (men hver er innredet i en annen farge) og med havutsikt. Hver leilighet er designet for maks 4 personer, ideelt for familieferie. I nærheten ligger den vakre sandstranden og promenaden med en lengde på ca 6 km, ideell for turgåing, løping eller sykling. Du er nær en utmerket restaurant med lokale delikatesser (inn Little Mare) og cocktailbar (Kacic Court) eid av verdensmesteren i forberedelsen av cocktailer. Vi tilbyr våre gjester og lokal olivenolje. Og hvis du vil ta en tur og bli kjent med litt mer Split eller Dubrovnik, ligger begge byene i en avstand på bare 100 km. Kom og se selv. Vi er sikre på at du vil bli fornøyd.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Color Miošić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Milijana ( Brist)

Leilighet med to doble soverom, kjøkken og bad. Rommene har en liten balkong med utsikt over Peljesac og Hvar. Det ligger i sentrum av Brist nær Gradac, den første raden til sjøen, bare ti meter fra stranden. Hvis du vil tilbringe en rolig ferie borte fra byens støy og overdreven sommermassasje, er Brist det rette stedet for deg. Her er en vakker strandpromenade hvorfra du kan besøke det omkringliggende området Makarska Riviera.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Milijana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Pećar ( Brist)

I øst for Podaca til Gradac ligger Bristas kyst med 450 innbyggere. Brist er et perfekt sted for familieturisme. Leilighetene PEAR ligger i et rolig sted, som inneholder fire leiligheter, hvorav to to-sengs leiligheter (+ hver har en-sengs hjelp) og to fire-sengs leiligheter. Alle leilighetene har klimaanlegg, kjøkken, bad, balkong og havutsikt. Foran huset er det grill, parkeringsplass, pebble beach ligger kun 80 meter fra huset. Velkommen til leiligheter Pećar!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pećar

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Brist

Brist  - Våpenskjold Brist er et lite turiststed i Split-Dalmatia fylke. Det ligger ved foten av det imponerende fjellet Biokovo, på den sørligste delen av Makarska Riviera i Gradac kommune. Stedet for Brist er oppkalt etter almotreet (kroatisk ord - brijest), og det ble først nevnt i 1571. Imidlertid er bosetningen mye eldre, som det fremgår av en rekke arkeologiske funn, og lå i innlandet i bakkene til Biokovo, så vel som alle de andre gamle bosetningene på Makarska Riviera. Det nåværende stedet for Brist ble dannet på slutten av 1800-tallet da befolkningen beveget seg langs kysten. Hele lengden på stedet strekker seg en vakker rullesteinsstrand ideell for familier med barn, og tilbyr en uforglemmelig utsikt over øya Brač og Hvar. Langs stranden er det en promenade som forbinder nærliggende steder Podaca og Gradac og er ideell for hyggelige turer ved solnedgang. Det interessante med Brist er at det er flere registrerte senger i privat innkvartering enn innbyggere (bare rundt 400 innbyggere). Ellers kan overnatting bare finnes i leiligheter, rom og fritidsboliger i privat familieboliger. Stedet er ideelt for alle som vil nyte fred og ro og slappe av på de vakre rullesteinstrendene. For naturelskere og aktive ferier anbefaler vi å dra til Biokovo naturpark (fotturer, fotturer, paragliding ...), og de som ønsker en god natts moro, anbefaler vi å dra til den nærliggende byen Makarska. Vi ønsker deg et hyggelig opphold på dette vakre lille dalmatiske stedet! Velkommen til Brist!

Brist Værmelding