Leiligheter Podaca | Topp overnatting i Podaca, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Podaca

Podaca er et lite turist- og kyststed på Makarska riviera. Det ligger 35 kilometer sør for Makarska og 2 kilometer øst for Zaostrog. Det hører administrativt til Gradac kommune. Det består av tre landsbyer: Kapeć, Viskovića Vala og Ravanje, hvor det bor omtrent 650 fastboende. Landsbyen ble først nevnt på 1400-tallet. Mange år senere, på bakken over bebyggelsen, ble det bygget et tårn for forsvar fra tyrkerne, som i dag byr på vakker...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Podaca

Sorter etter:

Leilighet Simba

Podaca

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 3 personer

fra 39 €

Leiligheter Primorac Podaca

Podaca

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 22 personer

fra 20 €

Leiligheter Aurelia - Podaca

Podaca

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 25 €

Leilighet Slavko

Podaca

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

fra 30 €

Feriehus Villa Paradise

Podaca

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 550 €

Leiligheter Tatjana

Podaca

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Vistica

Podaca

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Andrijašević

Podaca

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 45 €

Leilighet Simba ( Podaca)

Podaca er et turiststed som ligger i den sørlige delen av Makarska riviera, bare 35 km fra Makarska og 50 km fra Medjugorje. Den ble dannet på steinskråningene på fjellet Biokovo, og den gamle bosetningen med monumenter fra tidlig middelalderarkitektur er fullstendig forlatt og en fullstendig asfaltert vei fører til den. Den nye delen av bosetningen ligger langs Adriaterhavskysten og er delt inn i tre grender: Ravanje, Vala og Kapeć. I tillegg til turisme er befolkningen også engasjert i fiske og olivendyrking. Med vakre småsteinstrender i stillheten av furutrær, gastronomisk tilbud av dalmatiske spesialiteter og nærheten til attraktive utfluktsmål, blir Podaca i økende grad et ønskelig sted for en fredelig ferie. Apartment Simba ligger i en rolig beliggenhet bare 90 meter fra stranden og sjøen, og tilbyr deg alt du trenger for en rolig og avslappende ferie. Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken og bad. Det romslige soverommet har en stor dobbeltseng for to personer og en enkeltseng utstyrt med madrasser laget av ekstremt behagelig minneskum. Soverommet har en stor balkong hvor du kan nyte morgenkaffen din i fred eller se en vakker solnedgang med et glass vin om kvelden.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Simba

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 39 €

Leiligheter Primorac Podaca ( Podaca)

Podaca lå 1 km fra havet, men det ble forlatt etter jordskjelvet i 1962 da et sted ved sjøen ble bygget. Podace nevnes for første gang i 1477 i et tyrkisk dokument. I sentrum av gamlebyen ligger en kirke av Sv. Ivana Krstitelja ble bygget fra det 12.-13. Århundre og i tillegg til en barokk kirke av Sv. Stjepan Prvomucenik (i 1762.) som ligger midt på kirkegården. I inngangen til stedet står et steintårn oval i form, som fungerte som et forsvar fra tyrkerne. I dag er turismen i Podaca samlet rundt den vakre stranden og privat innkvartering som finnes i flotte steinhus. Alle leilighetene er splitter nye med nytt kjøkken, toalett og bad. For grupper har vi rabatter og for de som oppholder seg mer enn 14 dager. Barn under 11 50% rabatt, 2 år og mindre gratis.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Primorac Podaca

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 20 €

Leiligheter Aurelia - Podaca ( Podaca)

Aurelia-leilighetene ligger i familiehuset med en stor hage omgitt av grøntområder og privat parkering. Leilighetene er nyrenoverte og har klimaanlegg, bare en 3-minutters spasertur fra steinstranden Vala. Apartments Aurelia er et ideelt reisemål for de som ønsker fredelige familieferier og avslapning.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Aurelia - Podaca

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 25 €

Leilighet Slavko ( Podaca)

Et feriehus med en roms leilighet i første etasje. Huset er inngjerdet i grønt med en hage og er et ideelt valg for familier med barn. For de som er på utkikk etter et opphold i grønt, er intimiteten av å bo, dette et riktig tilbud. Etablissementet ligger i sentrum av byen, og igjen isolert fra utsikten over det omkringliggende området. Den er utstyrt med alt nødvendig utstyr for å bo, og de vakre strendene og lange promenader langs sjøen vil forbli i minnet i lang tid.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Slavko

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Villa Paradise ( Podaca)

Villa Paradise ligger ved sjøen i Zaostrog, nær Makarska. Å være lokalisert helt på slutten av stedet garanterer det privatliv, fred og ro, og med duftene av furutrær og havet vil du nyte sangen av bølger og sirisser. I det endeløse blå havet, med utsikt over Peljesac-halvøya og øyene Korcula, Hvar og Brac, vil du kunne slappe av på en av de tre terrassene som Villa Paradise har. Villaen består av 4 soverom, 3 bad, stue, kjøkken. På den sentrale terrassen vil du tilbringe mesteparten av tiden din - soling, sosialt samvær, servering eller bare nyte i ordets fulle forstand. Den øvre terrassen er beregnet for soling, og den tredje terrassen er dekket av vinstokker og et fikentre, og er utstyrt med en stor utepeis. Innenfor villaen er det et treningsområde. Den består også av en garasje for to biler.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Paradise

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 550 €

Leiligheter Tatjana ( Podaca)

Leilighetene Tatjana ligger i en liten dalmatisk landsby Podaca omtrent 30 kilometer sør for Makarska. Stedet er ekstraordinært hvis du foretrekker en ferie i et helt stille miljø uten folkemengder og støy. Vi tilbyr tre leiligheter som totalt har plass til 14 personer. To splitter nye leiligheter med 1 soverom ligger i andre etasje og er utstyrt med kjøkken, soverom, stue, bad, air conditioning, internett og en balkong med utsikt over havet. I første etasje er det en to-roms leilighet med stue, fullt utstyrt kjøkken, bad, klimaanlegg terrasse og internett. Parkering er tilgjengelig. På sørsiden av huset er det en hage med frukthage og en grill med sittegruppe hvor du kan tilbringe fritiden. Vi står til tjeneste for våre gjester, og vi vil ivareta alle dine behov under ditt opphold. Barn er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tatjana

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Vistica ( Podaca)

Stor leilighet nær sjøen, i et familiehus med parkering. Leiligheten har et stort soverom med balkong, bad og soverom med kjøkken og balkong. Innkvarteringen har en perfekt beliggenhet mellom de viktigste turiststedene, Dubrovnik (100 km), Split (100 km), Makarska (35 km), Medjugorje (30 km)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vistica

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Andrijašević ( Podaca)

Anlegget ligger på første rad mot sjøen, i bakgrunnen en vakker furuskog med utsikt over havet. Rolig og vakkert sted med mye grønt. Avstand til Dubrovnik 100 km, til Split 80 km, til Medjugorjes helligdom 40 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Andrijašević

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Podaca

Podaca  - Våpenskjold Podaca er et lite turist- og kyststed på Makarska riviera. Det ligger 35 kilometer sør for Makarska og 2 kilometer øst for Zaostrog. Det hører administrativt til Gradac kommune. Det består av tre landsbyer: Kapeć, Viskovića Vala og Ravanje, hvor det bor omtrent 650 fastboende. Landsbyen ble først nevnt på 1400-tallet. Mange år senere, på bakken over bebyggelsen, ble det bygget et tårn for forsvar fra tyrkerne, som i dag byr på vakker panoramautsikt over hele området. Podacas innbyggere driver hovedsakelig med turisme, men også innen fiskeri, landbruk og olivenavling. De fleste turisttjenester tilbys i privat innkvartering, der vennlige verter tilbyr komfortable hus, villaer, rom, leiligheter og flere barer og restauranter. Podaca er et veldig stille sted egnet for familieferier, spesielt på grunn av et behagelig middelhavsklima i dette området og vakre rullesteinsstrender. I nærheten ligger det vakre fjellet Biokovo og naturparken Biokovo, som vil glede alle som elsker sport og aktiv ferie. Besøk Podaca, denne lille og fredelige kystbyen Makarska riviera, og slapp av med lyden av bølgene, krystallklart Adriaterhavet og vakre strender. Reserver overnatting i Podaca - leiligheter, rom og fritidsboliger er billigere opptil 40% (uten å betale høye provisjonsgebyrer). Velkommen til Podaca!

Podaca Værmelding