Leiligheter Podaca | Topp overnatting i Podaca, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Podaca

Podaca er et lite turist- og kyststed på Makarska riviera. Det ligger 35 kilometer sør for Makarska og 2 kilometer øst for Zaostrog. Det hører administrativt til Gradac kommune. Det består av tre landsbyer: Kapeć, Viskovića Vala og Ravanje, hvor det bor omtrent 650 fastboende. Landsbyen ble først nevnt på 1400-tallet. Mange år senere, på bakken over bebyggelsen, ble det bygget et tårn for forsvar fra tyrkerne, som i dag byr på vakker...

Sorter etter:

Leiligheter Aurelia - Podaca

Podaca

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 25 €

Leiligheter Slavko

Podaca

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

fra 30 €

Leiligheter Vistica

Podaca

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Primorac Podaca

Podaca

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 22 personer

fra 25 €

Leiligheter Eden

Podaca

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Aurelia - Podaca ( Podaca)

Aurelia-leiligheter ligger i familiens hus med en stor hage omgitt av grøntområder og privat parkering. Leilighetene er nylig renovert og har aircondition, bare en 3-minutters spasertur fra rullesteinsstranden Vala. Leilighetene Aurelia er et ideelt reisemål for de som leter etter en fredelig familieferie og avslapning.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Aurelia - Podaca

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Slavko ( Podaca)

Et feriehus med en roms leilighet i første etasje. Huset er inngjerdet i grønt med en hage og er et ideelt valg for familier med barn. For de som er på utkikk etter et opphold i grønt, er intimiteten av å bo, dette et riktig tilbud. Etablissementet ligger i sentrum av byen, og igjen isolert fra utsikten over det omkringliggende området. Den er utstyrt med alt nødvendig utstyr for å bo, og de vakre strendene og lange promenader langs sjøen vil forbli i minnet i lang tid.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Slavko

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Vistica ( Podaca)

Stor leilighet nær sjøen, i et familiehus med parkering. Leiligheten har et stort soverom med balkong, bad og soverom med kjøkken og balkong. Overnatting har en perfekt beliggenhet mellom de viktigste turiststedene, Dubrovnik (100 km), Split (100 km), Makarska (35 km), Medjugorje (30 km)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vistica

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Primorac Podaca ( Podaca)

Podaca ble plassert 1 km fra sjøen, men ble forlatt etter jordskjelvet i 1962, da et sted ved sjøen ble bygget. Podace er nevnt for første gang i 1477 i et tyrkisk dokument. I sentrum av gamlebyen er en kirke av sv. Ivana Krstitelja ble bygd fra 12.-13. Århundre, og dessuten en barokk kirke av sv. Stjepan Prvomucenik (i 1762.) som ligger midt på kirkegården. I inngangen til stedet står et steintårn som er ovalt i form, som tjente som forsvar fra tyrkerne. I dag er turismen i Podaca samordnet rundt den vakre stranden og privat innkvartering som finnes i nydelige steinhus. 4-sengs leilighet ***, bad / WC, balkong / terrasse, utsikt over sjøen 25-35 EUR / dag (01.06.-30.06.) 35-45 EUR / dag (01.07.-31.08.) 25-35 EUR / dag (31.08.-30.09.) 3-sengs leilighet ***, bad / WC, balkong / terrasse, utsikt over sjøen 25-30 EUR / dag (01.06.-30.06.) 32-37 EUR / dag (01.07.- 31.08.) 25-30 EUR / dag (01.09.-15.09.) 2-sengs rom *** bad / WC, balkong / terrasse, utsikt over sjøen 15-20 EUR / dag (01.06.-30.06.) 22-24 EUR / dag (01.07.-31.08.) 15-20 EUR / dag (01.09.-15.09.) Alle leilighetene er splitter nye med nytt kjøkken, wc og bad For grupper har vi rabatt og for de som bor mer enn 14 dager. Barn under 11 50% rabatt, 2 år og mindre gratis.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Primorac Podaca

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Eden ( Podaca)

Apartment Eden ligger i et gammelt, autentisk dalmatisk steinhus. Bare ca 40 meter fra sjøen og stranden, men også så langt unna sommermengden. Fredelig og behagelig. Leilighet (hele gulvet) er inkludert to soverom, begge med tre senger (maks 6 personer). Kjøkken, spisestue, bad og en liten hall er en integrert del av denne romslige leiligheten i en dyp skygge. Foran er det en stor terrasse for å slappe av og nyte i vakre solnedganger eller stille, varme kvelder, hyggelige morgener ... Grilling tillatt. Kjæledyr er tillatt. Parkering sikret og gratis. Jeg svarer på alle dine spørsmål i private meldinger. Vi kan gjøre en avtale om alt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Eden

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Podaca

Podaca  - Våpenskjold Podaca er et lite turist- og kyststed på Makarska riviera. Det ligger 35 kilometer sør for Makarska og 2 kilometer øst for Zaostrog. Det hører administrativt til Gradac kommune. Det består av tre landsbyer: Kapeć, Viskovića Vala og Ravanje, hvor det bor omtrent 650 fastboende. Landsbyen ble først nevnt på 1400-tallet. Mange år senere, på bakken over bebyggelsen, ble det bygget et tårn for forsvar fra tyrkerne, som i dag byr på vakker panoramautsikt over hele området. Podacas innbyggere driver hovedsakelig med turisme, men også innen fiskeri, landbruk og olivenavling. De fleste turisttjenester tilbys i privat innkvartering, der vennlige verter tilbyr komfortable hus, villaer, rom, leiligheter og flere barer og restauranter. Podaca er et veldig stille sted egnet for familieferier, spesielt på grunn av et behagelig middelhavsklima i dette området og vakre rullesteinsstrender. I nærheten ligger det vakre fjellet Biokovo og naturparken Biokovo, som vil glede alle som elsker sport og aktiv ferie. Besøk Podaca, denne lille og fredelige kystbyen Makarska riviera, og slapp av med lyden av bølgene, krystallklart Adriaterhavet og vakre strender. Reserver overnatting i Podaca - leiligheter, rom og fritidsboliger er billigere opptil 40% (uten å betale høye provisjonsgebyrer). Velkommen til Podaca!

Podaca Værmelding