Leiligheter Živogošće | Topp overnatting i Živogošće, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Živogošće

I den sørligste delen av Makarska Riviera, ved foten av Biokovo-fjellet, er det en liten turistby som heter Živogošće. Den består av tre mindre sammenkoblede landsbyer Porat, Mala Duba og Blato, som ligger langs Adriaterhavskysten. Det ligger bare 20 km fra Makarska, 80 km fra Split og 120 km fra Dubrovnik. Som et oppgjør ble Živogošće først nevnt på midten av 1200-tallet. Franciskanerkloster, grunnlagt på 1600-tallet, var de neste to...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Živogošće

Sorter etter:

Leiligheter Neda

Živogošće

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 30 personer

fra 30 €

Leiligheter Villa Dalmatina

Živogošće

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 18 personer

fra 50 €

Leiligheter Ivop

Živogošće

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 21 personer

fra 30 €

Leiligheter Rajnpreht

Živogošće

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Ferdo

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 31 personer

ved forespørsel

Leiligheter Reljić

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 26 personer

ved forespørsel

Leiligheter LM

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

fra 60 €

Leiligheter Beti

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 21 personer

fra 25 €

Leilighet Villa Mila

Živogošće

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 18 personer

ved forespørsel

Leiligheter Kalacic

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Leiligheter Žarko & Ana

Živogošće

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Leiligheter Milorad Juran

Živogošće

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Tanja

Živogošće

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

fra 35 €

Leiligheter Neda ( Živogošće)

Makarska Riviera er rik på moderne feriesteder besøkt av turister fra hele verden. Zivogosce er en av dem. Liten by som er viet til fiske, olivenavling og turisme. Det faktum at det ligger ved sjøen, gjør det til et ideelt sommermål for familier, par, eventyrere og elskere av ekte middelhavsatmosfære. Leilighetene NEDA ligger ved inngangen til byen. Fra vakre strender kilometer langt unna rundt 100 moh. I nærheten ligger nudiststrender som fører gangsti gjennom furuskogen. For alle gjestene våre har vi en parkeringsplass i nærheten av bygningen. Gjestene våre kan bruke utegrillen, og kan gjerne glede seg over forskjellige typer vin og brennevin som vi laget.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Neda

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 30 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Villa Dalmatina ( Živogošće)

Leilighetene Dalmatina ligger rett ved sjøen på et lite sted som heter Živogošće - Blato, kjent for sine vakre strender. Noen av dem er nudistiske. Romslige leiligheter, store terrasser og en nær kontakt med havet vil forbli i minnet ditt som Middelhavet i dine drømmer. Makarska Riviera ligger i den sentrale delen av den dalmatiske kysten, 60 km sør for byen Split og 120 km nord for Dubrovnik, og det antas å være den vakreste delen av Adriaterhavskysten. Stedene, hver har sin egen spesielle, men forskjellige slags atmosfære, ligger i et så lite område. Fra Makarska som sentrum for underholdning og natteliv til små steder omgitt av furutrær, hvor du vil nyte i fred. Živogošće - Blato tilhører et av slike små steder som ligger bare 20 km sør for Makarska. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Dalmatina

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Ivop ( Živogošće)

Vi kan tilby overnatting i en av våre seks leiligheter. Alle leilighetene har havutsikt, terrasse eller balkong, air condition, Sat / TV, WiFi internettforbindelse, kjøkken og dusj. For å sikre at bilene dine er parkeringsplass foran huset. Leilighetene har sentralvarme, noe som gjør dem egnet til utleie når som helst på året.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivop

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 21 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Rajnpreht ( Živogošće)

Rajnpreht familiens hus tilbyr 2 suiter for en komfortabel ferie. Gjestene har tilgang til klimaanlegg, TV, gratis trådløs Internett-tilgang og gratis parkeringsplass. Huset er omgitt av grønne, sitron, fiken og mandarin trær.  1). Leilighet A4 + 1 inneholder 2 dobbeltrom, stue med utstyrt kjøkken (med ovn) og spisestue, bad og balkong med utsikt over havet. Stuen er et komfortabelt hjørnesett  2). Studioleilighet 2 + 1 inneholder et dobbelt soverom med bad, stue med kjøkken og balkong med utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rajnpreht

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Ferdo ( Živogošće)

Ferdo Apartments ligger på Makarska-rivieraen, i et lite sted som heter Živogošce Blato, som gir en unik opplevelse av det naturlige miljøet. De ligger i en blindgate med bare noen få minutters gange fra hovedstranden og sentrum. Fullt utstyrt for å gjøre ditt opphold så hyggelig som mulig: air condition, Wi-Fi, satellitt-TV, parkering, terrasse med utsikt over havet, air condition, wi-fi og parkering. Det er to leiligheter for 3 personer, fem leiligheter for 4 personer og en leilighet for 5 personer. Huset har et fellesareal for grill og sosialisering. Vi vil gjerne informere deg om de mange aktivitetene og fasilitetene som vil berike ferien din. Vi ser frem til å ha deg som vår gjest!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ferdo

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 31 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Reljić ( Živogošće)

I den sørlige delen av Dalmatia, mellom Split og Dubrovnik, 20 km fra Makarska, der fjellet slutter seg til Adriaterhavet, ligger i Živogošće Porat. Vil gi deg en fantastisk ferie og nyte turen gjennom urørt natur og svømme på to store strender og få nudiststrender. Stedet har en rik historie som vi anbefaler epigram på klippen ved sjøen, som er skrevet på 400-tallet. Og et fransiskanerkloster fra 1500-tallet. Apartments Reljić ligger i sentrum og 100 meter fra sjøen, har 9 leiligheter hvorav seks I 2+ 1, to 4 + 2 og en 6 + 3. Hver leilighet har et komfortabelt soverom, kjøkken, bad og terrasse med utsikt over hav. Huset har grill, privat parkering og trådløst internett. Våre mange års erfaring innen gjestfrihet garanterer deg en varm velkomst og et hyggelig opphold i sommerhuset ditt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Reljić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 26 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter LM ( Živogošće)

Oll er på vår nettadresse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter LM

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Beti ( Živogošće)

Våre leiligheter ligger i Živogošće - Blato. De ligger ca 100 meter fra sjøen, og de er fortsatt i nærheten av alle interessante turistattraksjoner og lokale strender. Våre Våre leiligheter er utstyrt med standarder for moderne turisttilbud. Alle kjøkken er fullt utstyrt med mikrovåg. På rommene er også radio med cd. Du er fri til å bruke en stor sommerhage hvor du kan nyte og teste en grillfest. Hvis det er noe annet du vil vite, vennligst kontakt oss dine verter. Vi er her for å gjøre oppholdet ditt pent og behagelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Beti

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 21 personer

Pris fra 25 €

Leilighet Villa Mila ( Živogošće)

Villa Mila er nybygde leiligheter beliggende 50 m fra sjøen, ligger i Zivogosce Mala Duba egnet for familier med barn og folk som vil ha fred fra støy og byliv

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Mila

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 18 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Kalacic ( Živogošće)

Leiligheter Kalacic er ideelle for de som søker en rolig ferie eller for familier med barn, som de ligger i et område der det ikke er veier eller bilforbindelse. Vekk fra stranden ca 100 m og det er ingen vei mellom anlegget og stranden. De ligger i første etasje, forbundet med en terrasse og omgitt av grønne og fjellet Biokovo utsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kalacic

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Žarko & Ana ( Živogošće)

LEILIGHETER ŽARKO & ANA KLINAC ligger 40 meter fra sjøen. Vi har 4 leiligheter tilgjengelig. Hver leilighet har havutsikt. Leilighetene består av soverom, kjøkken, toalett, terrasse. Gjestene har til disposisjon: privat parkering, gratis Wi-Fi, air condition. Vi har også utendørs grill. Leilighetene er nær nudiststrand Velika Duba - vakker strand som har nyans av furutrær. I preseason har vi svært rimelige priser. Velkommen til en Mala Duba - et ideelt sted for ferien!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Žarko & Ana

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Milorad Juran ( Živogošće)

Leiligheter Milorad Juran fullt utstyrte og moderne leiligheter i hjertet av Dalmatia i Živogošće, bare 18 km fra Makarska, det ideelle stedet for ferien

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Milorad Juran

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Tanja ( Živogošće)

Som et varmt innbydende hus, ligger vi på et veldig fredelig turiststed i nærheten av Makarska. Denne sjarmerende landsbyen ligger på den vakre Adriaterhavskysten, omgitt av det klare blå havet. Kos deg med å ligge på en av de lokale strendene mens du nyter solen og drikker favorittdrinkene dine. Stedet vårt med fantastisk havutsikt er flott for par, barnefamilier, solo-opplevelser og alle som ønsker å komme seg vekk fra de travle livene. Huset vårt ligger svært nær sjøen, vakre lange strender, restauranter og kafébarer. Det tilbyr en gratis parkeringsplass like ved huset og grillen utenfor. Med våre komfortable leiligheter har vi vært imøtekommende gjest i mer enn 30 år, så det har blitt en tradisjon. Vi er alltid glade for å ønske vår lojale og vår nye gjest velkommen. Det er fire forskjellige leiligheter med private innganger; en leilighet med tre soverom, to leiligheter med 2 soverom og en studioleilighet. Hos oss vil du kunne nyte det perfekte været, det klare blå havet, innenlands, lokal mat og selvfølgelig hjemmelagde alkoholholdige drikker. Gjesten vår kan slappe av og føle seg hjemme her. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å komme og nyte dette lille stykke dalmatisk himmel!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tanja

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Živogošće

Živogošće  - Våpenskjold I den sørligste delen av Makarska Riviera, ved foten av Biokovo-fjellet, er det en liten turistby som heter Živogošće. Den består av tre mindre sammenkoblede landsbyer Porat, Mala Duba og Blato, som ligger langs Adriaterhavskysten. Det ligger bare 20 km fra Makarska, 80 km fra Split og 120 km fra Dubrovnik. Som et oppgjør ble Živogošće først nevnt på midten av 1200-tallet. Franciskanerkloster, grunnlagt på 1600-tallet, var de neste to århundrene sentrum for kulturelt og åndelig liv, med et rikt bibliotek og verdifulle kunstverk. I løpet av de siste førti årene utvikler Živogošće seg raskt takket være turisme, og byggingen av private hus var vennlige verter som begynte å leie leiligheter og rom. Middelhavsvegetasjonen, fjell, sjø, olivenlunder og furuskog skaper en ideell sommerstemning der gjestene maksimalt kan slappe av og glemme all sin bekymring. Hovedattraksjonen er 6 km med sammenkoblede strender, rent og forurenset sjø, alt sammen ved foten av fjellet med den høyeste toppen Sutvid 1155 moh. Besøk Živogošće og finn din ideelle leilighet for uforglemmelige ferier. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Živogošće og spar opptil 40%. Velkommen!

Živogošće Værmelding