Leiligheter Živogošće | Topp overnatting i Živogošće, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Živogošće

I den sørligste delen av Makarska Riviera, ved foten av Biokovo-fjellet, er det en liten turistby som heter Živogošće. Den består av tre mindre sammenkoblede landsbyer Porat, Mala Duba og Blato, som ligger langs Adriaterhavskysten. Det ligger bare 20 km fra Makarska, 80 km fra Split og 120 km fra Dubrovnik. Som et oppgjør ble Živogošće først nevnt på midten av 1200-tallet. Franciskanerkloster, grunnlagt på 1600-tallet, var de neste to...

Sorter etter:

Leiligheter Beti

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 21 personer

fra 30 €

Leiligheter Ivop

Živogošće

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 21 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Mila

Živogošće

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 18 personer

ved forespørsel

Leiligheter Kalacic

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Leiligheter Rajnpreht

Živogošće

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Nevenka

Živogošće

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leiligheter Žarko & Ana

Živogošće

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Leiligheter Neda

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

fra 30 €

Leiligheter Ferdo

Živogošće

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 31 personer

ved forespørsel

Leiligheter Reljić

Živogošće

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 26 personer

ved forespørsel

Leiligheter Milorad Juran

Živogošće

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter LM

Živogošće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

fra 60 €

Leiligheter Beti ( Živogošće)

Våre leiligheter ligger i Živogošće - Blato. De ligger ca 100 meter fra sjøen, og de er fortsatt i nærheten av alle interessante turistattraksjoner og lokale strender. Våre Våre leiligheter er utstyrt med standarder for moderne turisttilbud. Alle kjøkken er fullt utstyrt med mikrovåg. På rommene er også radio med cd. Du er fri til å bruke en stor sommerhage hvor du kan nyte og teste en grillfest. Hvis det er noe annet du vil vite, vennligst kontakt oss dine verter. Vi er her for å gjøre oppholdet ditt pent og behagelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Beti

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 21 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Ivop ( Živogošće)

Vi kan tilby overnatting i en av våre seks leiligheter. Alle leilighetene har havutsikt, terrasse eller balkong, air condition, Sat / TV, WiFi internettforbindelse, kjøkken og dusj. For å sikre at bilene dine er parkeringsplass foran huset. Leilighetene har sentralvarme, noe som gjør dem egnet til utleie når som helst på året.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivop

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 21 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Mila ( Živogošće)

Villa Mila er nybygde leiligheter beliggende 50 m fra sjøen, ligger i Zivogosce Mala Duba egnet for familier med barn og folk som vil ha fred fra støy og byliv

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Mila

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 18 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Kalacic ( Živogošće)

Leiligheter Kalacic er ideelle for de som søker en rolig ferie eller for familier med barn, som de ligger i et område der det ikke er veier eller bilforbindelse. Vekk fra stranden ca 100 m og det er ingen vei mellom anlegget og stranden. De ligger i første etasje, forbundet med en terrasse og omgitt av grønne og fjellet Biokovo utsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kalacic

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Rajnpreht ( Živogošće)

Rajnpreht familiens hus tilbyr 2 suiter for en komfortabel ferie. Gjestene har tilgang til klimaanlegg, TV, gratis trådløs Internett-tilgang og gratis parkeringsplass. Huset er omgitt av grønne, sitron, fiken og mandarin trær.  1). Leilighet A4 + 1 inneholder 2 dobbeltrom, stue med utstyrt kjøkken (med ovn) og spisestue, bad og balkong med utsikt over havet. Stuen er et komfortabelt hjørnesett  2). Studioleilighet 2 + 1 inneholder et dobbelt soverom med bad, stue med kjøkken og balkong med utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rajnpreht

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Nevenka ( Živogošće)

Leilighet med kjøkken og to bad. Walled gårdsplass og terrasse. Leiligheten ligger ved stranden. To parkeringsplasser. 80 euro om dagen i sesongen. Av sesongen 60 euro.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nevenka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Žarko & Ana ( Živogošće)

LEILIGHETER ŽARKO & ANA KLINAC ligger 40 meter fra sjøen. Vi har 4 leiligheter tilgjengelig. Hver leilighet har havutsikt. Leilighetene består av soverom, kjøkken, toalett, terrasse. Gjestene har til disposisjon: privat parkering, gratis Wi-Fi, air condition. Vi har også utendørs grill. Leilighetene er nær nudiststrand Velika Duba - vakker strand som har nyans av furutrær. I preseason har vi svært rimelige priser. Velkommen til en Mala Duba - et ideelt sted for ferien!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Žarko & Ana

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Neda ( Živogošće)

Makarska Riviera er rik på moderne feriesteder besøkt av turister fra hele verden. Zivogosce er en av dem. Småby viet til fiske, olivens voksende og turisme. Det faktum at det ligger ved sjøen, gjør det til et ideelt sommermål for familier, par, eventyrere og elskere av ekte middelhavs atmosfære. Leilighetene NEDA ligger ved inngangen til byen. Fra vakre strender kilometer langt unna rundt 100 meter. Nærliggende er nudistiske strender som fører fotgjengervei gjennom furuskogen. For alle våre gjester har vi parkeringsplass i nærheten av bygningen. Våre gjester kan bruke utendørsgrillen, og det er vel gjerne å behandle ulike typer vin og brennevin som vi har laget.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Neda

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Ferdo ( Živogošće)

Ferdo Apartments ligger på Makarska-rivieraen, i et lite sted som heter Živogošce Blato, som gir en unik opplevelse av det naturlige miljøet. De ligger i en blindgate med bare noen få minutters gange fra hovedstranden og sentrum. Fullt utstyrt for å gjøre ditt opphold så hyggelig som mulig: air condition, Wi-Fi, satellitt-TV, parkering, terrasse med utsikt over havet, air condition, wi-fi og parkering. Det er to leiligheter for 3 personer, fem leiligheter for 4 personer og en leilighet for 5 personer. Huset har et fellesareal for grill og sosialisering. Vi vil gjerne informere deg om de mange aktivitetene og fasilitetene som vil berike ferien din. Vi ser frem til å ha deg som vår gjest!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ferdo

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 31 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Reljić ( Živogošće)

I den sørlige delen av Dalmatia, mellom Split og Dubrovnik, 20 km fra Makarska, hvor fjellet til Adriaterhavet ligger i Živogošće Porat. Vil gi deg en fantastisk ferie og nyte turen gjennom uberørt natur og svømming på to store stranden og få nudistiske strender. Stedet har en rik historie som vi anbefaler epigram på klippen ved sjøen, som er skrevet i det 4. århundre. Og et frankiskansk kloster fra 1500-tallet. Apartments Reljić ligger i sentrum og 100 meter fra sjøen, har 9 leiligheter hvorav seks jeg 2 + 1, to 4 + 2 og en 6 + 3. Hver leilighet har et komfortabelt soverom, kjøkken, bad og terrasse med utsikt over hav. Huset har grill, privat parkering og trådløst internett. Våre års erfaring i gjestfriheten garanterer deg en varm velkomst og et hyggelig opphold i sommerhuset ditt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Reljić

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 26 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Milorad Juran ( Živogošće)

Leiligheter Milorad Juran fullt utstyrte og moderne leiligheter i hjertet av Dalmatia i Živogošće, bare 18 km fra Makarska, det ideelle stedet for ferien

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Milorad Juran

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter LM ( Živogošće)

Oll er på vår webadresse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter LM

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Živogošće

Živogošće  - Våpenskjold I den sørligste delen av Makarska Riviera, ved foten av Biokovo-fjellet, er det en liten turistby som heter Živogošće. Den består av tre mindre sammenkoblede landsbyer Porat, Mala Duba og Blato, som ligger langs Adriaterhavskysten. Det ligger bare 20 km fra Makarska, 80 km fra Split og 120 km fra Dubrovnik. Som et oppgjør ble Živogošće først nevnt på midten av 1200-tallet. Franciskanerkloster, grunnlagt på 1600-tallet, var de neste to århundrene sentrum for kulturelt og åndelig liv, med et rikt bibliotek og verdifulle kunstverk. I løpet av de siste førti årene utvikler Živogošće seg raskt takket være turisme, og byggingen av private hus var vennlige verter som begynte å leie leiligheter og rom. Middelhavsvegetasjonen, fjell, sjø, olivenlunder og furuskog skaper en ideell sommerstemning der gjestene maksimalt kan slappe av og glemme all sin bekymring. Hovedattraksjonen er 6 km med sammenkoblede strender, rent og forurenset sjø, alt sammen ved foten av fjellet med den høyeste toppen Sutvid 1155 moh. Besøk Živogošće og finn din ideelle leilighet for uforglemmelige ferier. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Živogošće og spar opptil 40%. Velkommen!

Živogošće Værmelding