Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kroatia

Camping Kroatia
Velg den ideelle innkvarteringen og tilbring en uforglemmelig ferie i Kroatia!

Sorter:

Last minute tilbud

Camp S&M Camping

Sveti Filip i Jakov

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 25 personer

fra 16 €

Camp Korita

Plitvice innsjøer

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 100 personer

fra 16 €

Camping Turist Grabovac

Rakovica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 119 personer

ved forespørsel

Camp PUNTA

Vrsi

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 3 personer

fra 25 €

Camping Katinka

Starigrad-Paklenica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 36 personer

fra 50 €

Camping Anića Kuk

Starigrad-Paklenica

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 60 personer

ved forespørsel

Camping MH Lussmarin Bellavista

Lošinj - Mali Lošinj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

fra 44 €

Camp Mobile home Kos

Turanj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 45 €

Camp S&M Camping ( Sveti Filip i Jakov)

Familie leir i St. Filip Jakov med 5 boenheter. Leiren er egnet for en avslappet og fredelig ferie i naturen. Det lille antallet boenheter gir muligheten for glede og trygghet når det gjelder sosial avstand gitt den nye situasjonen relatert til (Covid-19). Det er flere strender i umiddelbar nærhet av bygningen. Så du kan velge en rolig strand eller en strand med flere mennesker. Fred, rolige og hyggelige verter, gir deg en fredelig, avslappet og trygg ferie, mens du nyter solen, havet og naturen. Prisene Pris per tonehøyde / dag: 15.06.-15.07. 2020. (18-Euro), 15.07.-20.08. 2020. (22.- Euro) (betales med kontanter eller bankoverføring) Prisene inkluderer campingplass med 2 personer, toalett / dusj, vann, elektrisitet, avfall / avhending, turistskatt - ekstra person: 15.06.-15.07. 2020. (4 Euro), 15.07.-20.08. 2020. (5.- €) - Barn fra 7-12: 15.06.-15.07. 2020. (4 Euro), 15.07.-20.08. 2020. (5.- €) - Barn opp til 7 år .: gratis Alle priser per dag

Kategorisering Kategorisering - Camp S&M Camping

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 16 €

Camp Korita ( Plitvice innsjøer)

Korita Camp er en liten familie camping idyllisk og unik atmosfære, som mottar bare ca sytti gjester. Det ligger i Grabovac, bare 8 km fra de vakreste kroatiske nasjonalparkene Plitvice Lakes. Innen leirene er det en liten familie restaurant med en terrasse mottar 150 personer. Vår campingplass er i fullstendig motsatt av overfylte leire som teller av tusenvisen ennå. Denne typen camping til de som ønsker en individuell tilnærming som vi trener med våre gjester.

Kategorisering Kategorisering - Camp Korita

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 100 personer

Pris fra 16 €

Camping Turist Grabovac ( Rakovica)

Tourist Resort Grabovac ligger rolig og fredelig beliggenhet 8 km fra Plitvice Lakes nasjonalpark og omgitt av høye furutrær og bølgende åser. Komplekset inkluderer overnatting: dobbeltrom i paviljongen Jelena, dobbeltrom i trehus, stuger og telt i typisk indisk landsby. Hele anlegget er tilgjengelig gratis WiFi. Alle rommene har oppvarming og satellitt-TV. Består hovedsakelig av tremøbler, inkludert et skrivebord. De inneholder et moderne, eget bad. Alle gjester kan benytte seg av utendørsbassenget, sportsområdet med utendørs treningsstudio, volleyballbane, lekeplass og andre. Restauranten på feriestedet serverer tradisjonell kroatisk mat, spesielt Lika-spesialiteter. Måltider kan nytes i spisesalen eller på den romslige terrassen. Det er mulig å organisere utflukter til Plitvice, Barać Caves eller fossene i Rastoke. Nærliggende gjester kan praktisere ulike idretter som fjellklatring og kajakkpadling og aktiviteter, inkludert paintball, sykling og ridning. I resepsjonen er det tilgjengelig sykkelutleie og organisere utflukter. Bygningen inkluderer valutaveksling, minibank og handel. Bensinstasjon og bilverksted ligger i nærheten.

Kategorisering Kategorisering - Camping Turist Grabovac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 119 personer

Pris ved forespørsel

Camp PUNTA ( Vrsi)

VRSI MULO er en liten fiskerlandsby, en av de siste i den kroatiske Adriaterhavet, hvor en mann ikke drastisk griper inn, en naturlig strand langs furuskogen gir deg uforglemmelige turer langs en av de vakreste solnedgangene på Adriaterhavet. Vrsi har 32 km kystlinje hvor alle kan finne noe; sandstrender, naturlige steinete strender, skjulte bukter og kjære ... og utallige naturlige skjønnheter !!! Hele bukten er rikelig med kjente helbredende leire hvis kjemiske og fysiske egenskaper er blitt bekreftet av verdensmedisinske eksperter. Hvis du er en elsker av historie og arkeologi, er 5 km fra oss en av de eldste kroatiske byene og hovedstaden i Nin, som gjemmer noen historiske severdigheter i hvert trinn. Men hvis du vil ha litt rekreasjon og underholdning, ligger bare 7 km fra oss, et turiststed Zaton, som tilbyr mange idrettsaktiviteter. 20 km fra oss er byen Zadar. Zadar-regionen er et område som har 3000 års rik historie. Nin, Pag og Biograd var en gang kongelige byer, og sentrum av regionen er byen Zadar, som ifølge sin historiske og kulturelle arv tilhører de mest interessante kroatiske byene. Zadar-regionen er omgitt av 5 nasjonalparker: Paklenica, Kornati, Plitvice Lakes, Krka fossefall, Northern Velebit. Det er mulig å nå alle nasjonalparker på bare 1-2 timer med bil eller båt

Kategorisering Kategorisering - Camp PUNTA

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 25 €

Camping Katinka ( Starigrad-Paklenica)

Bobiler er nye og i fjor leies de for første gang. Innen 32 m2 er det to soverom (ett med dobbeltseng, det andre med to enkeltsenger), to bad med dusj, kjøkken og stue. Huset har plass til 4 personer + 2 personer på ekstrasengen i stuen. Kjøkkenet er utstyrt med kokeplate, vask, dusj, kjøleskap, mat- og serveringsfat, bestikk og drikke. I stuen er det LCD-TV og klimaanlegg. Det er myggnett på alle vinduer. Sengetøy og håndklær for hver seng er inkludert i prisen. Terrassen er 24 m2 og er dekket med bord og stoler for 6 personer og 2 solstoler. Avstand fra havet er 150 moh. Avstanden fra inngangen til nasjonalparken Paklenica er 800 moh. Parkeringsplassen tilbys også gratis. Turistskatt belastes i resepsjonen. Parkeringsplassen tilbys gratis. Depositum ved ankomst: € 100,00 Sluttrengjøring: 35,00 € (ikke inkludert i prisen) Bostedsskatt er ikke inkludert i prisen og belastes i leiren resepsjonen. MVA er inkludert i prisene. Husdyr er ikke tillatt. Røyking tillates ikke i mobilhjem, bare på terrasse

Kategorisering Kategorisering - Camping Katinka

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 36 personer

Pris fra 50 €

Camping Anića Kuk ( Starigrad-Paklenica)

Camp Anića kuk er et sted for fredelig hvile i skyggen av furutrær ved inngangen til nasjonalparken Paklenica. Den strekker seg til 3200m2, tilpasset telt og bobiler, kapasitet for 60 personer. Gjestene på campingplassen er utstyrt med oppvarmede sanitære fasiliteter, et delt kjøkken med mer enn ett kjøleskap, en stor gasskomfyr, spiseplass og et stort rom for fritid når det gjelder dårlige værforhold. Vi tilbyr også overnatting i studioleiligheten i et familiehus ved campingplassen. Kapasiteten til leiligheten er 2 + 1. Leiligheten har en liten terrasse, en stor hage og en grill kan brukes. Siden campingplassen ligger 200 meter fra inngangen til Paklenica nasjonalpark, er den ideell for eventyrere og naturelskere og barnefamilier. Camp Anića kuk eksisterer med suksess i 20 år, og hvert år kommer våre fornøyde gjester tilbake. Unn deg en uforglemmelig ferie der fjellet elsker havet!

Kategorisering Kategorisering - Camping Anića Kuk

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 60 personer

Pris ved forespørsel

Camping MH Lussmarin Bellavista ( Lošinj - Mali Lošinj)

Lussmarin Bellavista Poljana husbiler er ideelle for 4 til 5 personer. De har 2 soverom, et fullt utstyrt kjøkken, spiseplass og terrasse. Opplev leiren og livet i harmoni med naturen med maksimal komfort i leiligheten. Mobile hus i LUSSMARIN BELLAVISTA POLJANA kapasitet: 4 personer og 2 barn kjøkken / spisestue 2 soverom 1 baderom TV, klimaanlegg overbygd terrasse

Kategorisering Kategorisering - Camping MH Lussmarin Bellavista

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 44 €

Camp Mobile home Kos ( Turanj)

Vi er glade for at du har valgt et bobil som ligger i en privat leir fra bare ti hytter. Leiren ligger i et rolig badeby Turanj, som ligger 5 km nord for Biograd og 20 km fra den vakre berømte byen Zadar. Ved siden av huset er det en stor terrasse (8 × 3,5 m) og foran bassenget (20 × 5,5 m). Huset består av 2 soverom med 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger. I kjøkkenet-stuen er ekstra sovesofa, kjøkken med komfyr, air condition, kjøleskap, LCD-TV, satellitt-TV, WiFi, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og alt bestikk og kjøkkenutstyr.

Kategorisering Kategorisering - Camp Mobile home Kos

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 45 €

Camping Kroatia
Hvorfor bestille Camping i Kroatia direkte med eiere av privat innkvartering?

Velg din ideelle leir fra vårt tilbud på overnatting i Kroatia, og bestill leiren direkte med eiere av innkvartering og nyt ferien i Kroatia.
Leirene er hyppigst i privat innkvartering i Kroatia like bak leilighetene. Ved å tilby en meget attraktiv beliggenhet nær sjøen, gjør denne form for overnatting veldig interessant, spesielt hvis det er en liten privatleir. Finn en leir hvor du foretrekker å tilbringe ferien i naturen og ute, og ordne alle bestillingsforholdene direkte med eieren.
Fordelene med denne måten å bestille overnatting er mange, og en av de mest fremtredende er den mye lavere prisen på et campingplass fordi du ikke betaler noen provisjoner. Alle detaljene og tilleggene tilbyr deg å forhandle utelukkende med eieren av leiren.
Søk leir fra listen nedenfor eller gjennom hurtig søkemotor på hjemmesiden.