Camping Kroatia
Velg den ideelle innkvarteringen og tilbring en uforglemmelig ferie i Kroatia!

Sorter:

Camp Korita

Plitvice innsjøer

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 99 personer

ved forespørsel

Camp PUNTA

Vrsi

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 3 personer

fra 25 €

Camping Anića Kuk

Starigrad-Paklenica

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 60 personer

ved forespørsel

Camp S&M Camping

Sveti Filip i Jakov

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 25 personer

fra 16 €

Camp Adriana

Starigrad-Paklenica

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 30 personer

fra 17 €

Camp Korita ( Plitvice innsjøer)

Korita Camp er en liten familie camping idyllisk og unik atmosfære, som mottar bare ca sytti gjester. Det ligger i Grabovac, bare 8 km fra de vakreste kroatiske nasjonalparkene Plitvice Lakes. Innen leirene er det en liten familie restaurant med en terrasse mottar 150 personer. Vår campingplass er i fullstendig motsatt av overfylte leire som teller av tusenvisen ennå. Denne typen camping til de som ønsker en individuell tilnærming som vi trener med våre gjester.

Kategorisering Kategorisering - Camp Korita

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 99 personer

Pris ved forespørsel

Camp PUNTA ( Vrsi)

VRSI MULO er en liten fiskerlandsby, en av de siste i den kroatiske Adriaterhavet, hvor en mann ikke drastisk griper inn, en naturlig strand langs furuskogen gir deg uforglemmelige turer langs en av de vakreste solnedgangene på Adriaterhavet. Vrsi har 32 km kystlinje hvor alle kan finne noe; sandstrender, naturlige steinete strender, skjulte bukter og kjære ... og utallige naturlige skjønnheter !!! Hele bukten er rikelig med kjente helbredende leire hvis kjemiske og fysiske egenskaper er blitt bekreftet av verdensmedisinske eksperter. Hvis du er en elsker av historie og arkeologi, er 5 km fra oss en av de eldste kroatiske byene og hovedstaden i Nin, som gjemmer noen historiske severdigheter i hvert trinn. Men hvis du vil ha litt rekreasjon og underholdning, ligger bare 7 km fra oss, et turiststed Zaton, som tilbyr mange idrettsaktiviteter. 20 km fra oss er byen Zadar. Zadar-regionen er et område som har 3000 års rik historie. Nin, Pag og Biograd var en gang kongelige byer, og sentrum av regionen er byen Zadar, som ifølge sin historiske og kulturelle arv tilhører de mest interessante kroatiske byene. Zadar-regionen er omgitt av 5 nasjonalparker: Paklenica, Kornati, Plitvice Lakes, Krka fossefall, Northern Velebit. Det er mulig å nå alle nasjonalparker på bare 1-2 timer med bil eller båt

Kategorisering Kategorisering - Camp PUNTA

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 25 €

Camping Anića Kuk ( Starigrad-Paklenica)

Camp Anića kuk er et sted for fredelig hvile i skyggen av furutrær ved inngangen til nasjonalparken Paklenica. Den strekker seg til 3200m2, tilpasset telt og bobiler, kapasitet for 60 personer. Gjestene på campingplassen er utstyrt med oppvarmede sanitære fasiliteter, et delt kjøkken med mer enn ett kjøleskap, en stor gasskomfyr, spiseplass og et stort rom for fritid når det gjelder dårlige værforhold. Vi tilbyr også overnatting i studioleiligheten i et familiehus ved campingplassen. Kapasiteten til leiligheten er 2 + 1. Leiligheten har en liten terrasse, en stor hage og en grill kan brukes. Siden campingplassen ligger 200 meter fra inngangen til Paklenica nasjonalpark, er den ideell for eventyrere og naturelskere og barnefamilier. Camp Anića kuk eksisterer med suksess i 20 år, og hvert år kommer våre fornøyde gjester tilbake. Unn deg en uforglemmelig ferie der fjellet elsker havet!

Kategorisering Kategorisering - Camping Anića Kuk

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 60 personer

Pris ved forespørsel

Camp S&M Camping ( Sveti Filip i Jakov)

Familieleir i St. Filip Jakov med 5 boenheter. Leiren er egnet for en avslappet og fredelig ferie i naturen. Det lille antallet boenheter gir mulighet for glede og trygghet når det gjelder sosial avstand gitt den nye situasjonen knyttet til (Covid-19). Det er flere strender i umiddelbar nærhet av bygningen. Så du kan velge en rolig strand eller en strand med flere mennesker. Fred, stille og hyggelige verter, gir deg en fredelig, avslappet og trygg ferie, mens du nyter solen, havet og naturen. Prisene Pris per tonehøyde / dag: 15.06.-15.07. 2020. (18-Euro), 15.07.-20.08. 2020. (22.- Euro) (betales med kontanter eller bankoverføring) Prisen inkluderer Campingplass med 2 personer, Toalett / dusj, Vann, Elektrisitet, Avfall / Avhending, Turistskatt - Ekstra person: 15.06.-15.07. 2020. (4 Euro), 15.07.-20.08. 2020. (5.- €) - Barn fra 7-12: 15.06.-15.07. 2020. (4 Euro), 15.07.-20.08. 2020. (5.- €) - Barn opptil 7 år: gratis Alle priser per dag

Kategorisering Kategorisering - Camp S&M Camping

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 16 €

Camp Adriana ( Starigrad-Paklenica)

Camping "Adriana" er lokalisert i Starigrad-Paklenica. Leiren består av 10 campingplasser og har plass til 30 personer. Det ligger i et rolig sted og nær alle nødvendige fasiliteter (restaurant, kafébar, supermarked, bensinstasjon, apotek, minibank, suvenirbutikk ligger innen 100 m fra campingplassen). Den nærmeste stranden ligger 200 meter fra leiren. Paklenica nasjonalpark ligger 1,2 km unna (fotturer, sportsklatring, fotturer, fotturer, sykling). Gjestene kan nyte en avslappet atmosfære omgitt av oliventrær og med vakker utsikt til fjellet. Tilgjengelig bruk av grill, vaskemaskin (ekstra kostnad på 3,00 euro per bruk) og kjøleskap. Prisen inkluderer turistskatt og lokale skatter. Kjæledyr er velkomne (gratis).

Kategorisering Kategorisering - Camp Adriana

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 30 personer

Pris fra 17 €

Camping Kroatia
Hvorfor bestille Camping i Kroatia direkte med eiere av privat innkvartering?

Velg din ideelle leir fra vårt tilbud på overnatting i Kroatia, og bestill leiren direkte med eiere av innkvartering og nyt ferien i Kroatia.
Leirene er hyppigst i privat innkvartering i Kroatia like bak leilighetene. Ved å tilby en meget attraktiv beliggenhet nær sjøen, gjør denne form for overnatting veldig interessant, spesielt hvis det er en liten privatleir. Finn en leir hvor du foretrekker å tilbringe ferien i naturen og ute, og ordne alle bestillingsforholdene direkte med eieren.
Fordelene med denne måten å bestille overnatting er mange, og en av de mest fremtredende er den mye lavere prisen på et campingplass fordi du ikke betaler noen provisjoner. Alle detaljene og tilleggene tilbyr deg å forhandle utelukkende med eieren av leiren.
Søk leir fra listen nedenfor eller gjennom hurtig søkemotor på hjemmesiden.