Leiligheter Klis | Topp overnatting i Klis, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Klis

Klis er en liten by og kommune i Split-Dalmatia fylke. Det ligger mellom fjellene i Mosor i øst og Kozjak i vest. Fra byen Split er det bare litt over 5 kilometer unna. På toppen av bakken ligger det velkjente middelalderske fortet, som også er et symbol på byen. Byen Klis ble oppkalt etter bratte og høye klipper der fortet ble bygget. På grunn av sin fremtredende posisjon og forbindelse mellom Split og det dalmatiske innlandet, har Klis lenge...

Sorter etter:

Feriehus LIRA

Klis

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 4 personer

fra 100 €

Leilighet studio JOSIP

Klis

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 2 personer

fra 45 €

Feriehus Baćo

Klis

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Feriehus LIRA ( Klis)

Feriehus LIRA - ligger ved foten av den historiske byen Klis, i et fredelig miljø med en vakker utsikt over byen Split og Sentral-Dalmatian øyene. Huset er nylig renovert, utstyrt med alt du trenger for en ideell ferie for 4 personer. Plasseringen i seg selv gir gjestene muligheten til å nyte en privat jacuzzi, soling, grilling og sosiale sammenkomster i omgivelsene til huset, mens de som leter etter en aktiv ferie er omgitt av velstelte, lokale sykkelstier som mulighet til å besøke ulike sosiale, kulturelle og historiske severdigheter i umiddelbar nærhet. Huset inneholder 1 rom med dobbeltseng for to personer med tilgang til terrasse, stue med stor sofa som også serverer innkvartering av to personer med terrasse tilgang, bad med dusj, vaskemaskin, velutstyrt kjøkken og spisestue med alt utstyr og apparater. Gjestene har gratis Wi-Fi og satellitt-TV og klimaanlegg. Alle rommene er også utstyrt med oppvarming for vinterleieperioden. Foran huset er det en privat grill, et hagemøbler for 4 personer, et privat boblebad, en soldusj, et solterrasse og andre utendørsaktiviteter. Gratis parkering er også tilgjengelig. Avstanden fra butikken er ca 300m og det er flere restauranter med lokale spesialiteter i nærheten

Kategorisering Kategorisering - Feriehus LIRA

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 100 €

Leilighet studio JOSIP ( Klis)

Studio leilighet JOSIP - ligger i en liten landsby Klis, ikke langt fra byen Split, med en vakker utsikt over dalmatiske øyer, Cliff festning, i et rolig og rolig nabolag. Leiligheten passer for alle typer gjester på jakt etter ferier, så vel som for de som reiser gjennom Dalmatia. Leiligheten er egnet for å imøtekomme 3 personer med alle forhold for overnatting og opphold, fra kjøkken, spisestue, bad, med mulighet for bruk av utendørs hage og grill.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet studio JOSIP

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 45 €

Feriehus Baćo ( Klis)

Holliday hjem "Baćo" ligger 25 km fra Split og i avstand på 15-80 km fra Nacional parken "Krka", Red Lake, Blue Lake, elven Cetina, grotten Vranjača etc ... Strender er på ca 30 min kjøring og Makarska Riviera er ca 1 times kjøretur unna. Plasseringen er et veldig stille sted, perfekt for avslapning og hvile. Inkludert er et utendørs kjøkken med peka og en utendørs grill, lekeplass for bocce, trampoline og lekeplass for barn med lite basseng. Parkering er for flere biler i gården.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Baćo

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Klis

Klis  - Våpenskjold Klis er en liten by og kommune i Split-Dalmatia fylke. Det ligger mellom fjellene i Mosor i øst og Kozjak i vest. Fra byen Split er det bare litt over 5 kilometer unna. På toppen av bakken ligger det velkjente middelalderske fortet, som også er et symbol på byen. Byen Klis ble oppkalt etter bratte og høye klipper der fortet ble bygget. På grunn av sin fremtredende posisjon og forbindelse mellom Split og det dalmatiske innlandet, har Klis lenge vært et strategisk viktig sted, spesielt siden det var veldig vanskelig å erobre. Den middelalderske festningen Klis var et betydelig sted for forsvaret av Dalmatia fra tyrkerne, som kort ble tatt til fange men snart vendte tilbake til kroatisk styre. Klis representerer fortsatt en forbindelse mellom Split, Solin, Kaštela og den dalmatiske Zagora fordi her passerer både den gamle veien og den nye motorveien. Turisme er hovedsakelig utviklet takket være den imponerende festningen som tilbyr en fantastisk utsikt over Split og denne delen av Dalmatia. Dessuten kommer et økende antall turister til Klis fordi den verdenskjente "Game of Thrones" -serien ble filmet her. Overnatting i Klis finner du i private leiligheter, rom og fritidsboliger. Kontakt direkte eierne av privat innkvartering i Klis og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Besøk dette vakre lille stedet og nyt uforglemmelig utsikt over Dalmatia og Adriaterhavet.

Klis Værmelding