Leiligheter Duće | Topp overnatting i Duće, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Duće

Duće er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger i nærheten av byen Omiš langs flere kilometer med vakker kystlinje ved siden av veien Omiš - Split. Duće har rundt 1500 innbyggere og hører administrativt til kommunen Dugi Rat. Stedet ble først nevnt på 1100-tallet da det tilhørte den berømte Poljice Republic. Inntil for 50 år siden var majoriteten av befolkningen engasjert i landbruk, maritime anliggender og fiskeri....

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Duće

Sorter etter:

Leiligheter Miroslav

Duće

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

fra 60 €

Leiligheter Villa Nada

Duće

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 45 personer

ved forespørsel

Last minute tilbud

Leiligheter Silvana

Duće

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

fra 65 €

Leiligheter Villa Sunce

Duće

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Maria

Duće

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 23 personer

fra 72 €

Leiligheter M&A Vojnović

Duće

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 20 personer

fra 55 €

Leiligheter Kristina

Duće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

fra 60 €

Leiligheter Beti

Duće

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Tomislav

Duće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Rica

Duće

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 50 personer

fra 30 €

Leiligheter Sandy Beach

Duće

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 13 personer

fra 45 €

Leiligheter Rubić

Duće

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 18 personer

ved forespørsel

Leiligheter Zvjezdana

Duće

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 80 €

Last minute tilbud

Leiligheter Rose

Duće

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

fra 50 €

Leiligheter Mihovil

Duće

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Leiligheter Miroslav ( Duće)

Leilighetene Miroslav Vojnovic ligger i turiststedet Duce, 20 km øst fra byen Split og 3 km vest for byen Omis. Duce er et sted kjent for sine vakre, 5 km lange sandstrender og klart grunt hav, noe som gjør det veldig praktisk for familieferie, spesielt for familier med barn. Alle de som elsker aktive ferier, vil glede seg over skjønnheten i dette området, omgitt av fjell, sjø og elv. Omis er en liten historisk by, hvorfra det går daglige utflukter til øyene Brac og Hvar. Alt finnes på ett sted: svømming og sjøsport, daglige turer til øyene, fjellklatring, spasertur på stranden, terrengsykling, rafting på elva, uberørt natur, rik kulturell og historisk kulturarv. Leilighetene er familiedrevet til en høy standard over 40 år. Komfortable og utstyrte leiligheter ligger kun 60 meter fra sandstranden. Alle leilighetene har trådløst internett og air-condition. Privat parkering er på stedet, ved siden av leilighetene, lett tilgjengelig og utenfor gaten. Den endelige prisen inkluderer alle utgifter: skatter, sluttrengjøring, sengetøy, håndklær og energikostnader. Parkering, trådløst internett og klimaanlegg er gratis. Prisen avhenger av dato, men også av antall personer. For en nøyaktig pris, vennligst kontakt oss på e-post. Vi er skreddersydd for dine behov. Vi har gjort våre leiligheter tilgjengelige for uken i hele sesongen, selv i høysesongen. Ankomm den dagen som passer deg. Som en tilleggsbonus tilbyr vi tidlig innsjekking (starter allerede fra klokken 10:00 i morgen). Alle våre gjester mottar en kupong og detaljerte ankomstanvisninger. Våre GPS koordinater er: N 43.441019, E 16.659334

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Miroslav

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Villa Nada ( Duće)

Villa har 15 enheter som er: 5 studioleiligheter for fire personer (dobbel, køyeseng), 2 A4 (to separate soverom) 5 dobbelt og 3 tremannsrom. Alle leilighetene er utstyrt med satellitt-TV, klimaanlegg. Leilighetene har kjøkken med kjøkkenutstyr, tallerkener, bestikk, kjøleskap og komfyr. Soverommene har 2 sett med sengetøy. Bad med dusj eller badekar. Parkering er gratis og er tilgjengelig for alle våre gjester. Unikhet atmosfære bidrar til utmerket lokal atmosfære og gjestfrihet av verten. Luftig og harmonisk atmosfære hvert øyeblikk vil bli en spesiell opplevelse. BETINGELSER: Prisen inkluderer leie enheter, bruk av strøm, vann, sengetøy i 7 dager.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Nada

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 45 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Silvana ( Duće)

Overnatting i leilighet Silvana. Apartment Silvana ligger i et renovert familiehus ved sandstranden og nær den lille marinaen. Det tilbyr deg en hyggelig innkvartering i en moderne stil utstyrt leilighet. Leiligheten består av første etasje, første etasje og andre etasje. Første etasje - stue, kjøkken og bad. Leiligheten i første etasje inneholder kjøkken, spiseplass og bad. Fasiliteter inkluderer satellitt-TV og Wi-Fi. Første etasje - to rom (2, 2+2). I første etasje er det to rom (ett med to senger og ett med to senger og ekstra seng for 2 personer) med air-condition. Funksjoner: 3-stjerners kategori: 6 senger, 1 ekstra senger for 1 personer, Aircondition, Wi-Fi, Satellitt-TV, Radio, Sikkerhetshvelv, Mikrobølgeovn, Parkeringsplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Silvana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Villa Sunce ( Duće)

I Duce, mellom Omis og Dugi Rat i den vakre Riviera of Omis ligger i Villa Sun. Villa Sun har 6 nye luksuriøst innredede og fullt utstyrte leiligheter. Alle leilighetene er utstyrt med tv / satelitt, air condition, WiFi internett, kjøkken, bad, balkong, ... Huset ligger nær sandstranden og en ideell ferie for familier med barn. Parkering er foran huset. Grill og gårdsplassen er også tilgjengelig for gjestene. For alle andre problemer eller spørsmål du har, er det vennlige verter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Sunce

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Maria ( Duće)

Omiš by er kjent for sin rekkevidde pirathistorie og en av de mest populære destinasjonene i Kroatia. I Omiš-området er det stort antall av alle slags strender. Dette er et unikt sted hvor havet, elven og fjellene møtes. Dette er det perfekte stedet hvis du liker aktive ferier eller bare trenger hvile og nyte. Omiš tilbyr mange aktiviteter som rafting på elven, en dags båttur til øyer, fotturer, fjellklatring, fjellsti, båtliv, dykking og mange flere. Du kan også ta mye moro med barna dine i en hyggelig fornøyelsespark. Leiligheten ligger ikke så langt fra byen, men den er langt nok unna trafikkstøy og bymengde. Leiligheten har også balkong med havutsikt hvor du kan hvile deg på varme sommerdager. Barn er velkomne!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maria

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 23 personer

Pris fra 72 €

Leiligheter M&A Vojnović ( Duće)

Våre leiligheter ligger i sentrum av Duce ved veien, kun 10 meter fra stranden og havet! Til tross for at veien er nær, er leilighetene veldig rolige og koselige, og har 6 parkeringsplasser. Det er 6 leiligheter, hvorav fire av dem har plass til 3 personer og to av dem har plass til 4 personer. Leilighetene har klimaanlegg, TV, kjøkken, med alt tilbehør og sengetøy. Røyking er tillatt i leiligheter. Alle leilighetene har også terrasse. Innenfor leilighetene 300 meter radius er det mange restauranter og strandbarer. Lege og apotek er 500 meter unna. Leilighetene ligger 1,5 kilometer fra den historiske piratbyen Omiš, som ligger ved elven Cetina.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter M&A Vojnović

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Kristina ( Duće)

Leiligheter Kristina består av totalt tre leiligheter i ulike priser og størrelser, og alle leilighetene har balkong med utsikt over havet. Leilighetene ligger i den lille dalmatiske byen Duće, kjent for sin vakre 3 km lange sandstrand som forbinder Duće med byen Omiš. Vi er 23 km unna byen Split, som er sentrum av Dalmatia og langt kjent for sin historie helt tilbake til den romerske keiseren Diokletians tid. For de som har en eventyrlyst, er rafting på elven Cetina og fotturer i de omkringliggende fjellene tilgjengelig. Selv om hver leilighet har egen balkong, er terrassen med grill felles for alle leilighetene og er tilgjengelig for alle gjester for sosialt samvær og for oppbevaring av strandrekvisitter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kristina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Beti ( Duće)

Moderne leiligheter i øverste etasje med balkong og havutsikt. Disse leilighetene ligger i den vakre beliggenheten Duce, kun to kilometer fra byen Omiš. Duce er kjent for sin fire kilometer lange sandstrand med krystallklart hav. Leilighetene oversvømmet med sollys er i øverste etasje i et familiehus. Alle leilighetene måler 35 m? og er ideelle for opptil fire personer. Alle leilighetene har balkong med havutsikt og elegante møbler. Hagen har en grill, et bord og hagemøbler. Leilighetene ligger svært rolig, selv om stranden ligger bare en 2-minutters spasertur unna. Kafeer, restauranter og butikker ligger kun 200 meter fra boligen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Beti

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Tomislav ( Duće)

Leiligheter på rolig sted, uten støy, for familie med barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tomislav

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Rica ( Duće)

Apartments Rica ligger i Duce, og tilbyr overnatting i fullt møblerte leiligheter. Duce ligger i sentrale Dalmatia på Omis Riviera langs Adriaterhavet. Det er ca 20 km fra Split på vei til Makarska med en åpen utsikt til øya Brac. Duce strekker seg langs kysten mellom byene Omis og Dugi Rat. Det kan skryte av en 4 km lang, fantastisk sandstrand, omgitt av rik middelhavsvegetasjon. En fantastisk canyon i den nærliggende Cetina-elven med Gubavica-fossefall og piknik-oase Radmanove Mlinice gjør Duce til et flott feriemål. I nord ligger Duce grenser til Mosor-fjellene som ligger 400 meter over havet. Disse fjellene fører ned til munnen av elven Cetina og er omgitt av tykke furuskog som kommer rett ned til sjøen og kan bli funnet på de utallige sandstrendene som oppdretts av elven Cetina ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rica

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 50 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Sandy Beach ( Duće)

Sandy Beach Apartments ligger 3 km fra byen Omiš, kjent for sin rike pirathistorie, vakre strender og krystallklare hav. Vi tilbyr 4 leiligheter utstyrt med kjøkken, klimaanlegg, WiFi, satellitt-TV, balkong, grill og gratis parkering. Leilighetene ligger bare 20 meter fra den vakre sandstranden. I nærheten finner du også restauranter, barer, marked, vekslingskontor, bakeri ... Vi er til tjeneste for våre gjester 24/7. På forespørsel fra gjester tilbereder vi tradisjonelle retter på grillen. Kjæledyr er tillatt uten ekstra kostnad. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sandy Beach

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Rubić ( Duće)

Leilighetene ligger i den lille byen Duće nær Omiš, i en rolig blindvei. De ligger bare 2-3 minutters gange fra vakre sandstrender. Du kan nyte solnedgangen med et glass vin eller morgenkaffe med utsikt over havet på en vakker loggia eller balkong. Det er seks leiligheter i huset. Ideell for ferier med familie og venner. Stranden er sandstrand med en stor grunne, så den er flott for barn. Leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, vannkoker, bad og separat soverom. Leilighetene har TV, satellitt og gratis wi-fi. Vi har parkeringsplass for gjester som kommer med bil. Det er en liten butikk, bakeri og to restauranter i nærheten. Hvis du er eventyrlysten, kan du nyte rafting på elven Cetina, zip-line, sykling, fjellklatring,...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rubić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 18 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Zvjezdana ( Duće)

Leilighetene ligger i et rolig område i Duce, andre rad fra motorveien. Moderne innredet og utstyrt med alt du trenger for en perfekt ferie. Spesielt egnet for barnefamilier på grunn av romslige terrasser og nærhet til strender (ingen grunn til å krysse veien). Anlegget ligger 15 min. gange til sentrum og 2 min. gå til stranden. Muligheten for leie av båt, vannscootere, organisering av utflukter og mye annen underholdning.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zvjezdana

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Rose ( Duće)

Kjære gjester, vi tilbyr deg en uforglemmelig ferie i sentrum av Dalmatia, 2 kilometer fra piratbyen - Omiš og naturparken Cetina. I nærheten av leiligheten er det en butikk, et bakeri, flere restauranter, og sandstranden er spesielt egnet for familier med små barn. En busslinje forbinder regelmessig stedet vårt med Split og Omiš. Vi gleder oss til du kommer!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rose

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Mihovil ( Duće)

Kjære gjester, vi ønsker dere velkommen til Apartments Mihovil. Leilighetene ligger i det søte stedet Duće, en kilometer unna den vakre sjørøverbyen Omiš, og 25 kilometer fra den 1700 år gamle byen Split. Vi tilbyr deg velutstyrt overnatting i våre leiligheter utstyrt med air condition, wifi, satellitt-TV, minikjøkken, og vi kan anbefale deg mange aktiviteter. Vi tilbyr tre leiligheter, leilighet A1 for to personer med balkong, leilighet A2 for 2+1 personer med balkong, og leilighet A3 for 2+2 personer med terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mihovil

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Duće

Duće  - Våpenskjold Duće er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger i nærheten av byen Omiš langs flere kilometer med vakker kystlinje ved siden av veien Omiš - Split. Duće har rundt 1500 innbyggere og hører administrativt til kommunen Dugi Rat. Stedet ble først nevnt på 1100-tallet da det tilhørte den berømte Poljice Republic. Inntil for 50 år siden var majoriteten av befolkningen engasjert i landbruk, maritime anliggender og fiskeri. I løpet av de siste 50 årene er stedet blitt omfattende utviklet takket være turisme, og de fleste innbyggere er nå involvert i turisme og tilbyr overnatting i sine private hjem. Den vakre sandstranden strekker seg langs hele Duće, nesten 6 kilometer fra Omiš til Dugi Rat. Denne unike stranden er en ekte perle fra Adriaterhavet og er perfekt for en sommerferie for småbarnsfamilier takket være de mange fasilitetene. Langs kysten er det mange barer og restauranter hvor du kan smake på deilige dalmatiske spesialiteter. Vi anbefaler turer til historiske byer Split og Omiš, men også til naturfenomenet elven Cetina, hvor du kan glede deg over rafting, kanopadling, samt lokale spesialiteter som ål og frosk på grillen. Besøk Duće, denne lille og rolige dalmatiske byen med vakre lange strender, bevart natur og interessante omgivelser. Leiligheter, rom og hus til leie i Duće. Kontakt eierne av privat innkvartering og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Duće!

Duće Værmelding