Leiligheter Igrane | Topp overnatting i Igrane, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Igrane

Igrane er en liten turistby som ligger i Dalmatia, 15 km sør for Makarska. Denne pittoreske lille landsbyen, med bare 400 innbyggere, blir et stadig mer populært turistmål på grunn av sin eksepsjonelle skjønnhet. Igrane er kjent for den vakre stranden og en furuskog, som gir naturlig skygge i løpet av de varme sommerdagene. Stranden er rullestein og strekker seg langs den nesten 2 kilometer lange kysten. Stranden har rikelig med naturlig skygge...

Sorter etter:

Leiligheter Tonko

Igrane

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 24 personer

fra 60 €

Leilighet Oleandar

Igrane

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leiligheter Adriatic

Igrane

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leilighet Danijel

Igrane

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Igrane

Igrane

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leilighet Tolj

Igrane

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ankora

Igrane

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leiligheter Franka

Igrane

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 10 personer

fra 60 €

Leiligheter Tonko ( Igrane)

Igrane er et lite og ganske sted som ligger mellom fjellet Biokovo og Adriaterhavet, bare 15 kilometer øst fra byen Makarska. Leiligheter Tonko: har 2 leiligheter A4 leiligheter i første etasje, en leilighet A6 i 1. etasje og to app4 i andre etasje. Hver leilighet A4 er 45 m2 stor, pluss ytterligere 12 m2 stor balkong med flott havutsikt. Hver leilighet har: 2 soverom, 1 bad, 1 kjøkken med spisestue, satellitt-TV, air condition, gratis trådløst internett, gratis parkeringsplass og avstanden fra havet er bare 50 meter. Leilighet A6 er 100 m2 stor, pluss balkongen som har ytterligere 20 m2. Leiligheten har 3 rom med dobbeltsenger, 2 bad, 1 stue, 1 kjøkken med spisestue, air condition, satellitt-tv, gratis trådløst internett, oppvaskmaskin, vaskemaskin og gratis parkeringsplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tonko

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Oleandar ( Igrane)

Leiligheten Oleander ligger i byen Igrane med rent sjø, mildt klima og vakre strender. Leiligheten er en del av et familiehus med egen inngang, og har 36 m2. Den består av to soverom, kjøkken og bad, terrasse på 20 m2, og privat tomt som bare er tilgjengelig for gjester i leiligheten. Leiligheten ligger 50 m fra byens strand, 100 m fra butikken, postkontor, turistbyrå. Parkering er 20 meter fra huset. Leiligheten er fullt utstyrt for et hyggelig opphold for 4 personer. Leiligheten har dobbeltseng og to senger for en person, det er luftkondisjonerte, det er garn mot insekter på vinduer, kabel-TV. På kjøkkenet er det en gass komfyr, mikrobølgeovn, stort kjøleskap med fryser og alt nødvendig servise og bestikk. Gjestene har tilgang til vaskemaskin, strykejern og hårføner. Sengetøy og håndklær er inkludert. Ved behov er det mulig å plassere barneseng i soverommet. Apartment Oleandar er egnet for familie med barn som liker å slappe av i en nyanse av oliventrærne i den store gårdsplassen med sandkasse og gong. Avbestillingsregler: vennligst se vår nettside.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Oleandar

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Adriatic ( Igrane)

Huset vårt ligger i Igrane, en liten dalmatisk by med lang historie. Huset har en funksjon av urban villa og inneholder fire leiligheter A 4 + 1. Hver leilighet består av to soverom med bad og balkong og separat kjøkken og spisestue. Alle rommene har klimaanlegg, og hvert rom har satellitt-TV. For alle gjester gratis trådløst internett og parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Adriatic

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Danijel ( Igrane)

Uavhengig hus til leie, område på 70 m2, ligger i en rolig dalmatisk landsby Igrane. Leiligheten ligger ved havet, og består av grunn og første etasje. Første etasje har et fullt utstyrt kjøkken, stue og bad med hydromassasjedusj. Ovenpå er det to luftkondisjonerte rom med balkonger og et annet bad. Leiligheten er utstyrt med alle fasiliteter: Kjøkken: servise, 2 kjøleskap, fryser, grill, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, fryseboks, Annet: air condition, satellitt-TV, Wi-Fi, håndklær, sengetøy, hårføner

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Danijel

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Igrane ( Igrane)

Apartments Villa Igrane ligger i sentrum av en liten fiskerlandsby på Makarska-kysten. Leilighetene 1 og 2 er for 4 + 1 personer. De er veldig komfortable og har alle fasiliteter. Det er også mulig å leie hele huset. Detaljer på forespørsel. Studio er for 2 + 1 personer. Ved små barn er også 2 + 2 mulig. Strender noen få minutters gange unna huset, så vel som annet innhold.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Igrane

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Tolj ( Igrane)

Leilighetene Tolj ligger i en liten fiskerlandsby på Makarska rivjei Games. Leilighet og beliggenhet er egnet for en familieferie, full av fred, ro og renslighet. Vi er glade for å ønske deg velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Tolj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ankora ( Igrane)

Apartments Ankora ligger i en vakker beliggenhet i sentrum. Alle boenhetene i bygningen er studioleiligheter (2 + 1) på 25 m2 med balkong med utsikt over havet. De er utstyrt med en mini kjøkkenblokk, en dobbeltseng og en sovesofa for en voksen eller to barn opp til 12 år. Parkering tilbys i nærheten av huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ankora

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Franka ( Igrane)

Familiehus med tre boenheter - leiligheter, med utsikt over havet. Hver leilighet er fullt utstyrt med behov for kjøkken og bad. Det er en TV med satellittprogrammer tilgjengelig. Prisen på leiligheten inkluderer reservert parkering - ca. 70 m fra huset. Husdyr tillatt: Nei

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Franka

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Igrane

Igrane  - Våpenskjold Igrane er en liten turistby som ligger i Dalmatia, 15 km sør for Makarska. Denne pittoreske lille landsbyen, med bare 400 innbyggere, blir et stadig mer populært turistmål på grunn av sin eksepsjonelle skjønnhet. Igrane er kjent for den vakre stranden og en furuskog, som gir naturlig skygge i løpet av de varme sommerdagene. Stranden er rullestein og strekker seg langs den nesten 2 kilometer lange kysten. Stranden har rikelig med naturlig skygge og er egnet for familier med små barn og eldre personer. Igrane har et veldig mangfoldig reiselivstilbud, som inkluderer et hotell, camping, leiligheter og rom i private hus, restauranter, kafeer på stranden, forskjellige sportsaktiviteter ... Gjester som liker sportsaktiviteter kan nyte dykking, sykling, minigolf , fotturer, vannsport ... Søk etter billige leiligheter, rom og feriehus i Igrane. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Igrane!

Igrane Værmelding