Agroturisme Kroatia
Velg den ideelle innkvarteringen og tilbring en uforglemmelig ferie i Kroatia!

Sorter:

Agroturisme Pod Dudom - Aljmaš

Osijek

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Agroturisme Stara Iža

Sisak

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Agroturisme Green Valley

Omiš

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 8 personer

fra 80 €

Agroturisme Sablić

Ozalj

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 7 personer

fra 200 €

Agroturisme Svirekić

Unešić

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Agroturisme Pod Dudom - Aljmaš ( Osijek)

Lokal samling av tradisjonelle hus, dets struktur og eksponerte fag vitne til livskulturen på landsbygda siste tiår Aljmas slutt. Anleggshus innredet i tradisjonelle verdier, tilpasset den moderne livsstilen. Huset består av to soverom (5 +1), stue, bad, toalett, fellesforsamlinger, grilling. Den er utstyrt med moderne apparater.

Kategorisering Kategorisering - Agroturisme Pod Dudom - Aljmaš

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Agroturisme Stara Iža ( Sisak)

Rural turisme "Stara Iža" ligger i sentrum av Lonjsko polje Nature Park i Kratečko landsbyen ca 30 km. fra Sisak. Leiligheten er utstyrt med en LCD-TV, klimaanlegg og Wi-Fi. Som en del av "Stara Iža" landsbygdsturisme kan gjestene også bruke tjenestene til restauranter hvor vi serverer tradisjonell mat, og spesielt spesialiteten til "Carp on rails", Moslavina viner og plomme spesialiteter. Som en integrert del av landsbygdsturismen er det også en gave av galleriet "Roda -art". Stara Iža tilbyr overnatting i et gammelt (200 g) tradisjonelt familiehus innredet med originale møbler. Leiligheten er tilpasset moderne stue og består av et rom utstyrt med kjøkkenkrok og toalett med dusj. Gjestene kan benytte verftterrassen, familiegården og hagegrillen. Gjestene kan benytte verftterrassen, familiegården, parkeringsplassen og hagegrillen. Oppholdsskatt 5,50 kn per gjest og dag (unntatt barn) belastes på eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Agroturisme Stara Iža

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Agroturisme Green Valley ( Omiš)

Apartament Green Valley ligger i Omiš, og tilbyr hage, gratis wi-fi, en døgnåpen resepsjon og et delt kjøkken med aircondition. Leiligheten har 3 soverom, flatskjerm-TV med kabelkanaler, utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, vaskemaskin og 2 bad med badekar. Leiligheten har grill. Du finner en lekeplass i Apartament Green Valley sammen med en felles salong. Split ligger 30 km fra overnattingsstedet, mens Makarska ligger 46 km fra eiendommen. Den nærmeste flyplassen er Split flyplass, 46 km fra Apartament Green Valley.

Kategorisering Kategorisering - Agroturisme Green Valley

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 80 €

Agroturisme Sablić ( Ozalj)

Country House Sablic er et hundre år gammelt familiehus opprinnelig bygget av eik i en tradisjonell stil av Pokuplje (regionen rundt Kupa-elven, nær byen Ozalj). I 2008 har vi restaurert huset med respekt for gamle og originale elementer og utstyrt det for å passe til dagens livsstil. Vårt rustikke feriehus ligger i den nybygde kjelleren med en terrasse som heter "ganak", som denne typen hus er kjent og anerkjent som typen av den gamle kroatiske konstruksjonen. Inngangen til stuen er fra terrassen, noe som gjør med kjøkken og spisestue til et stort rom. Første etasje består av tre soverom og to bad. Dette koselige feriehuset oppfyller stor parkering og utekjøkken som er ment å henge utendørs med ytterligere to toaletter. Vi tilbyr en unik naturopplevelse: å sove i en autentisk trehytte, omgitt av beite, skog og vakker utsikt over Žumberak Highlands. spiser frukt og grønnsaker nystekt fra sin egen økologiske hage, soler seg på rullesteinstranden. Og det er en vedovn flislagt komfyr for å varme alle rommene på kalde dager. Velkommen !

Kategorisering Kategorisering - Agroturisme Sablić

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 200 €

Agroturisme Svirekić ( Unešić)

Huset ligger 25 km fra Sibenik og 15 km fra Drnis, ikke langt fra Krka nasjonalpark (8 km). Vi holder til i ensomheten i flere hektar med uberørt natur, og vi tilbyr gjestene muligheten til å smake på lokale delikatesser fra egen produksjon, vi dyrker også grønnsaker i husholdningen vår som er tilgjengelig for gjestene! Huset består av et fullt utstyrt kjøkken med innendørs peis og et rom med en kapasitet på 4 personer, toalettet er plassert utenfor bygningen! Fred, ro og fuglekvitter er den daglige rutinen på vår lille gård, og bare 100 meter nedenfor ligger en av de mest besøkte restaurantene i fylket vårt, tavernaen Camapnelo hvor du kan nyte de beste delikatessene til den unge kokken Mate! Kjæledyr er velkomne og hos oss vil du møte husdyr som gjør husholdningen glad

Kategorisering Kategorisering - Agroturisme Svirekić

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Agroturisme Kroatia
Hvorfor bestille Agroturisme i Kroatia direkte med eiere av privat innkvartering?

Agrotourism er en form for turisme som utvikler seg raskt i Kroatia, spesielt i Dalmatiske og Istria-innlandet. Hvis du ønsker å komme seg bort fra hverdagens byliv og rutine og oppleve noe nytt og lite annet, tilbringer ferien, er agrotourisme ideell for deg. Bor du i storbyen og ønsker å bevege seg bort og endre livsstilstakt eller foretrekker natur og alternative opplevelser til tradisjonell hotell- og leilighetsinnkvartering? Agrotourism bringer livet i naturen og sameksistens med naturen og er søkt av turister og gjester rundt om i verden i tradisjonelle landlige omgivelser. Agroturisme kan relateres til ulike aktiviteter som kan omfatte tradisjonelle oppdrettsaktiviteter som å plukke oliven, fiken, frukt og grønnsaker, dyrefoder etc. Under oppholdet vil alt dette gjøre din opplevelse unik, spesielt for familier med små barn!

Kroatia er et land med dype røtter i jordbruk, vinavl og olivavl, som skaper perfekte forhold for agrotourister og tilbyr ubegrensede muligheter. Å bo i private familiehus og gårder gir deg et bedre innblikk i livsstil, skikker og kultur av lokale innbyggere. Det relativt lille området i Kroatia tilbyr så mange som 3 klimasoner (kontinentale, fjellrike og middelhavs) og mange unike regioner som Istrien, Kvarner, Dalmatia, Zagorje, Slavonia, Lika, Gorski kotar ... Hver region tilbyr en unik måte å Liv, skikker, tradisjon og mat, og den beste måten å utforske alt på er å booke overnatting på en av familiens gårder. Finn ut mer om bærekraftig landbruk, tilbringer ferier omgitt av natur, og selvfølgelig smaker deilig og uovertruffen lokal mat og lokale spesialiteter.

De fleste av byene i Kroatia i sentrum har et marked der du kan finne lokale råvarer, men vil du finne ut hvordan alle disse matene er produsert? Tenk deg å bo i et tradisjonelt gårdshus fra 1600-tallet i den vakre grønne omgivelser med duftende middelhavsvegetasjon, utstyrt med alle moderne luksusfunksjoner som et utendørsbasseng. Bli kjent med eierne - familier som har levd i livet i århundrer. De vil gjerne la deg inn i deres verden og dele deres livsstil med deg. Nyt en liten matlagingskurs, vinavl eller olivendyrkeskole og lær teknikker for autentisk økologisk landbruk og hagearbeid. Omgitt av naturen kan du nyte mange andre aktiviteter som fotturer, ridning, sykling, vinsmaking, svømming, adrenalin sport etc. Dagen er aldri kjedelig! Gå tilbake fra en morsom og aktiv dag og prøv deilig middag utarbeidet av vertene dine, som er frukten av deres daglige arbeid og rik og fruktbar land.

Agroturisme i Kroatia tilbyr en unik opplevelse. I vårt tilbud finner du gjestfrie verter som du kan kontakte direkte og bestille din neste ferie på en av disse familiebedrifter. Søk agritourism innkvartering i Kroatia fra listen nedenfor eller gjennom et raskt søk og bestill din ideelle og rimelig innkvartering før det er for sent. Din ideelle innkvartering er bare to museklikk fra deg, din familie og venner!