Leiligheter Brač - Povlja | Topp overnatting i Brač - Povlja, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brač - Povlja

Povlja er en landsby på nordsiden av øya Brač i Kroatia. Selve stedet ligger i en dyp naturlig havn, omgitt av mange andre dype naturlige havner og bukter. På grunn av sin beskyttede beliggenhet er et populært reisemål og forankring for mange båtfolk. Povlja er stolt av sin lange og rike kulturarv, som går tilbake i historien fram til Romerrikets tid. St. Johannes døperens kirke ble bygget på stedet for en tidlig kristen basilika fra det...

Sorter etter:

Leiligheter Moj mir

Brač - Povlja

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Villa Gracin

Brač - Povlja

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

fra 70 €

Leiligheter Villa Iva

Brač - Povlja

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

fra 65 €

Leiligheter Gorka

Brač - Povlja

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 35 €

Leiligheter Nada

Brač - Povlja

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Villa Vanja

Brač - Povlja

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 14 personer

fra 45 €

Leiligheter Glavinović

Brač - Povlja

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leiligheter Moj mir ( Brač - Povlja)

Leilighet for 6 + 2 personer, 2 + 2, 2 + 3 med vakker havutsikt, solrik og veldig romslig med tre soverom med dobbeltsenger, stue med sofa for to personer, to bad, massasjedusj, to klimaanlegg, induksjon komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffemaskin, vannkoker, mikrobølgeovn og kjøleskap. Leiligheten har en terrasse med peis for grill og en terrasse med havutsikt som har separate bord og stoler. TV er i stuen og trådløs internettilgang er tilgjengelig. Leiligheten er utstyrt med retter for tilberedning og servering av mat og drikke og bestikk i tilstrekkelige mengder. Det ligger i første etasje i familiehuset i sentrum av Povlja, nær sjøen (40 m), dagligvarebutikk (50 m), mange strender, kafeer, barer og restauranter. Prisen inkluderer parkeringsplass foran huset, bruk av båtplass, sengetøy og håndklær, rengjøring etter avreise og bruk av barneseng om nødvendig. Kjæledyr er tillatt. Bruk av ekstra seng er mulig mot et pristillegg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Moj mir

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Villa Gracin ( Brač - Povlja)

Et tradisjonelt dalmatisk hus, laget av stein, på en svært attraktiv og rolig beliggenhet i Povlja på øya Brac, i umiddelbar nærhet av stranden og 950 meter fra sentrum av Povlja. Tre ett-roms og en studioleilighet (ca. 25 m2 hver) er i første etasje av huset. Maksimal kapasitet for hver leilighet er tre voksne eller to voksne med to barn opptil 12 år. Den tredje personen eller to barn, sover på sofaen i stuen. Sofaen i hver av leilighetene kan gjøres om til romslig seng ca. 1,90 mx 1,20 m. Alle leilighetene har separate innganger og også egne terrasser med møbler, soverom med dobbeltseng, kjøkken med spiseplass og stue i ett stort rom, samt bad med dusj. Privat parkering foran huset, satellitt-tv, air-condition, wi-fi internett og safe er standardutstyr i alle leilighetene og koster ikke ekstra. Turistskatt er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Gracin

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Villa Iva ( Brač - Povlja)

Apartments Villa Iva ligger i et rolig og vakkert sted Povlja på øya Brac, 10 meter fra sjøen, vakre stein- og rullesteinstrender, og nær stranden Tičja havn med rullestein ideell for barn. Flere vakre strender ligger rundt. Ideell for familieferier, som også tilbyr flere gode restauranter og tavernaer, samt to velfylte butikker. Det er en dykkerklubb, en "lekeplass" for fotball og vannpolo, samt strandvolleyball, sykkelstier og litt mer i Selca og tennisbaner, samt en diskoklubb, og 30 km fra Bol og mange flere fasiliteter , for brettseiling og kajakkpadling.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Iva

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Gorka ( Brač - Povlja)

Povlja Brac ... Leiligheter med 2 soverom, grill og en fantastisk utsikt over Adriaterhavet. Helt ny og renovert leilighet har Vi-Fi, klimaanlegg, satellitt-TV ... Ligger i hjertet av landsbyen med restauranter, barer, supermarkeder og post, dykkesenter for opplevelsessport! Frokost kan ordnes for deg på restauranten vår ved kysten. Vakre strender og bukter er tilgjengelige, samt små båter til leie, slik at du kan ha det hyggelig og et sted for seg selv, og helt andre turer og aktiviteter kan organiseres i dette uberørte miljøet for å gjøre ferien uforglemmelig. Pris i lavsesong (til 01.07 og fra 01.09) 35 euro. I sesong fra 01.07 - 30.08 65euros

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gorka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Nada ( Brač - Povlja)

Leilighetene ligger utenfor sentrum (200 m) i bukten Ticja Luka, i et rolig sted omgitt av grønne omgivelser. Strender i nærheten av huset er stein og småstein, ingen folkemengder og havet er krystallklart. Leilighetene er nye og fullt utstyrte (TV, DVD, internett, radio, air condition, safe, mikrobølgeovn og filter kaffetrakter, pizza komfyr, brødrister, blender, strykejern, hårføner, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner (A3), stekeovn A3)). Ankomst er etter 14:00 og avreise før kl. 10.00. Prisen inkluderer turistskatt, bruk av utstyr, sengetøy, håndklær, sluttrengjøring og parkeringsplass. Ved bestilling er det nødvendig å foreta en forskuddsbetaling på 20% av den totale kostnaden. Øya er godt forbundet med fastlandet med ferjelinjer (Supetar, Sumartin) i sesongen til 15 ferger om dagen. Ta kontakt med oss ​​via e-post. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nada

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Villa Vanja ( Brač - Povlja)

Vår villa ligger på en liten halvøy nær det vakre og fredelige stedet Povlja på øya Brac, Kroatia. Vi tilbyr 2 leiligheter: den første for 6 til maks. 9 personer (veldig egnet for to familier med barn) og den andre for 4 til maks 5 personer. Leilighetene ligger i første etasje av steinvilla med havutsikt. Soverommene er utstyrt med standard møbler. Kjøkkenet inneholder alle nødvendigheter for å forberede og servere måltider. En stor overbygd terrasse er et sted for samling og servering. Stenbelagt gårdsplass er veldig egnet for barn og eldre. Parkering ligger ved siden av villaen. Grillen ligger på gårdsplassen, og gjestene er tilgjengelig gratis. Spesielt interessant er vinkjelleren hvor gjestene kan kjøpe hvit og rødvin, brandy, olivenolje, sherry ... Den nærmeste stranden er 60 meter unna. Stranden er småstein og steiner. Vi tilbyr deg også: bøye til båten din, raskt internett, Wi-Fi, SAT TV (Astra og Hot Bird).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Vanja

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Glavinović ( Brač - Povlja)

Vi leier leiligheter på øya Brač i Povlje. Stedet utstråler fred og er derfor et ideelt sted for en avslappende familieferie. I sesongen 2003 ble Povlja erklært som det vakreste lille turiststedet som ble valgt av Split-Dalmatia fylkes turistråd. Povlja tilbyr noe for enhver smak, fra mange bukter, lange promenader og kulturelle severdigheter, til kjente dalmatiske spesialiteter, sjømat, god vin og hyggelig selskap med god musikk, hele veien til uforglemmelige kvelder ute i en rekke barer, pizzeriaer og restauranter. En dykkerskole, utleie av gondoler, vindsurfingbrett, seilbåter, scootere og båter for heldagsturer, samt en minifotballbane, vil tilfredsstille selv de mest kresne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Glavinović

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Brač - Povlja

Brač - Povlja  - Våpenskjold Povlja er en landsby på nordsiden av øya Brač i Kroatia. Selve stedet ligger i en dyp naturlig havn, omgitt av mange andre dype naturlige havner og bukter. På grunn av sin beskyttede beliggenhet er et populært reisemål og forankring for mange båtfolk. Povlja er stolt av sin lange og rike kulturarv, som går tilbake i historien fram til Romerrikets tid. St. Johannes døperens kirke ble bygget på stedet for en tidlig kristen basilika fra det 5. århundre. Navnet stammer fra det latinske adjektivet Paulie (vallis) eller i oversettelsen: eiendeler til den romerske statsborgeren Paulianusa. I Povlja bor rundt 365 innbyggere, som driver med landbruk, fiske, steinforedling og turisme. Mange lokale har lansert sin egen familiebedrift ved å leie leiligheter i de gamle steinhusene. Det totale tilbudet om overnatting er basert på kvalitetsservice i private rom og leiligheter. Hele regionen i Povlja utstråler fred og ro, og er derfor et ideelt sted å tilbringe en avslappende familieferie. Tilbring ferien i Povlja og lad batteriene i denne oasen av fred og ro, og bli kjent med vennlige verter som vil tilby hjemmelaget vin og andre Brač-spesialiteter. Overnatting i Povlja. Leiligheter, rom og privat innkvartering i Povlja og omegn. Velkommen til Povlja på øya Brač!

Brač - Povlja Værmelding