Leiligheter Brač - Povlja | Topp overnatting i Brač - Povlja, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brač - Povlja

Povlja er en landsby på nordsiden av øya Brač i Kroatia. Selve stedet ligger i en dyp naturlig havn, omgitt av mange andre dype naturlige havner og bukter. På grunn av sin beskyttede beliggenhet er et populært reisemål og forankring for mange båtfolk. Povlja er stolt av sin lange og rike kulturarv, som går tilbake i historien fram til Romerrikets tid. St. Johannes døperens kirke ble bygget på stedet for en tidlig kristen basilika fra det...

Sorter etter:

Leiligheter Villa Arija

Brač - Povlja

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 14 personer

fra 35 €

Leiligheter Moj mir

Brač - Povlja

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Leiligheter Gorka

Brač - Povlja

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 35 €

Leiligheter Srdjana

Brač - Povlja

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Nada

Brač - Povlja

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leiligheter Villa Vanja

Brač - Povlja

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leiligheter Pela

Brač - Povlja

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Gorka

Brač - Povlja

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Gracin

Brač - Povlja

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Iva

Brač - Povlja

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 65 €

Leiligheter Villa Arija ( Brač - Povlja)

Vi tilbyr deg en innkvartering av tre komfortable leiligheter med havutsikt. 1-etasjes leiligheter A1 og A2 består av to soverom med dobbeltseng (ekteskap og med delt senger), to bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken og lys spisestue med sofa (for en person) mens terrassene har vakker havutsikt. A3 er leilighet i første etasje, mindre enn A1 og A2, men har alt som nødvendigvis er behagelig ferie med separat hageplass. Den består av dobbelt soverom (ekteskapelig), fint bad, stue-spisestue med uttrekkbar sofa (for 2 personer) og fullt utstyrt kjøkken. Alle leilighetene har også digital satellitt-TV, gratis Wi-Fi og klimaanlegg samt forsikret parkeringsplass og bruk av grill. Leiligheter Villa Arija ligger i et rolig kvartal kun 40 meter fra sjøen, en fin steinstrand, men det er også andre (liten størrelse stein) strand like trygt for barn i Ticja Luka bay og noen få fantastiske til 500 meter langt Povlja. Dermed er stedet og innkvarteringen perfekt for familier med barn og kjæledyr. Povlja er et vakkert lite sted på nord østsiden av øya Brac i Mellom Dalmatia, som ligger i største bukt med massiv Povlja-bukta. Det er veldig stille fredelig beliggenhet, ideelt for familieferie, og tilbyr også innenlands gastro-tilbud (noen markeder, restauranter og tavernaer). I vårt sted Du kan finne mange fasiliteter som dykking, tennis og nattklubber med dalmatisk musikk og i bare 30 km langt Bol og vakreste strand Zlatni rotter mange andre rekreasjon og morsomme muligheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Arija

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Moj mir ( Brač - Povlja)

Leilighet for 6 + 2 personer, 2 + 2, 2 + 3 med vakker havutsikt, solrik og veldig romslig med tre soverom med dobbeltsenger, stue med sofa for to personer, to bad, massasjedusj, to klimaanlegg, induksjon komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffemaskin, vannkoker, mikrobølgeovn og kjøleskap. Leiligheten har en terrasse med peis for grill og en terrasse med havutsikt som har separate bord og stoler. TV er i stua og trådløs internettilgang er tilgjengelig. Leiligheten er utstyrt med retter for å forberede og servere mat og drikke og bestikk i tilstrekkelige mengder. Den ligger i første etasje av familiens hus i sentrum av Povlja, nær sjøen (40 m), matbutikk (50 m), mange strender, kafeer, barer og restauranter. Prisen inkluderer parkeringsplass foran huset, bruk av båtforankring, sengetøy og håndklær, rengjøring etter avreise og bruk av barneseng om nødvendig. Husdyr er tillatt. Bruk av ekstra seng er mulig mot ekstra kostnad.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Moj mir

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Gorka ( Brač - Povlja)

Povlja Brac ... Leiligheter med 2 soverom, grill og en fantastisk utsikt over Adriaterhavet. Helt ny og renovert leilighet har Vi-Fi, klimaanlegg, satellitt-TV ... Ligger i hjertet av landsbyen med restauranter, barer, supermarkeder og post, dykkesenter for opplevelsessport! Frokost kan ordnes for deg på restauranten vår ved kysten. Vakre strender og bukter er tilgjengelige, samt små båter til leie, slik at du kan ha det hyggelig og et sted for seg selv, og helt andre turer og aktiviteter kan organiseres i dette uberørte miljøet for å gjøre ferien uforglemmelig. Pris i lavsesong (til 01.07 og fra 01.09) 35 euro. I sesong fra 01.07 - 30.08 65euros

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gorka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Srdjana ( Brač - Povlja)

Leilighet Srdjana ligger i et rolig og fredelig sted, med egen parkeringsplass, en grønnsakshage og en liten orkad. Apartmet størrelse er på ca 120 m2. Leiligheten har 3 soverom med dobbeltsenger. Alle rommene har aircondition. 2 soverom har balkong, utsikt mot hagen, utsikt over skogen og delvis havutsikt. Ett soverom har delvis havutsikt gjennom vinduet. Stue og spisestue er i ett rom og har utgang til terrassen. Kjøkkenet er separat og har også utgang til terrassen. To bad - stort bad med badekar og wc, og mindre bad med dusj og wc. I leiligheten har Internett, TV, satellitter programmer, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister, grill. 1. MERK: Ved første kontaktnummer +385 21 639 089 kan du snakke med eieren av leiligheten på kroatisk og tysk språk. På andre kontaktnummer +385 92 1127 766 kan du snakke med eiers sønn på kroatisk og engelsk.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Srdjana

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Nada ( Brač - Povlja)

Leilighetene ligger utenfor sentrum (200 m) i bukten Ticja Luka, i et rolig sted omgitt av grønne omgivelser. Strender i nærheten av huset er stein og småstein, ingen folkemengder og havet er krystallklart. Leilighetene er nye og fullt utstyrte (TV, DVD, internett, radio, air condition, safe, mikrobølgeovn og filter kaffetrakter, pizza komfyr, brødrister, blender, strykejern, hårføner, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner (A3), stekeovn A3)). Ankomst er etter 14:00 og avreise før kl. 10.00. Prisen inkluderer turistskatt, bruk av utstyr, sengetøy, håndklær, sluttrengjøring og parkeringsplass. Ved bestilling er det nødvendig å foreta en forskuddsbetaling på 20% av den totale kostnaden. Øya er godt forbundet med fastlandet med ferjelinjer (Supetar, Sumartin) i sesongen til 15 ferger om dagen. Ta kontakt med oss ​​via e-post. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nada

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Villa Vanja ( Brač - Povlja)

Vår villa ligger på en liten halvøy nær det vakre og fredelige stedet Povlja på øya Brac, Kroatia. Vi tilbyr 2 leiligheter: den første for 6 til maks. 9 personer (veldig egnet for to familier med barn) og den andre for 4 til maks 5 personer. Leilighetene ligger i første etasje av steinvilla med havutsikt. Soverommene er utstyrt med standard møbler. Kjøkkenet inneholder alle nødvendigheter for å forberede og servere måltider. En stor overbygd terrasse er et sted for samling og servering. Stenbelagt gårdsplass er veldig egnet for barn og eldre. Parkering ligger ved siden av villaen. Grillen ligger på gårdsplassen, og gjestene er tilgjengelig gratis. Spesielt interessant er vinkjelleren hvor gjestene kan kjøpe hvit og rødvin, brandy, olivenolje, sherry ... Den nærmeste stranden er 60 meter unna. Stranden er småstein og steiner. Vi tilbyr deg også: bøye til båten din, raskt internett, Wi-Fi, SAT TV (Astra og Hot Bird).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Vanja

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Pela ( Brač - Povlja)

Leilighet egnet for 4 personer med en sofa som kan tjene som en seng. Første etasje inneholder et kjøkken, kjøleskap, vannkoker, komfyr, bord, stoler, bestikk og kokekar. Ved kjøkkenet er en stue med sofa, TV og air condition i, og har en balkong med vakker utsikt over byen og havet, fordi den ligger på en ås. Og mellom rommet og kjøkkenet er et lite bad. Første etasje har to soverom, ett med enkeltsenger og skap, og ekstra bord og lamper, og den andre med en dobbeltseng, skap, og med ekstra bord og lamper og et speil, og med tilgang til en annen balkong som har utsikt over bukten, det blå havet og fastlandet i det fjerne. Mellom de to rommene er det et større bad med badekar og alle nødvendige elementer (vasker, urinaler, toalett, håndklær, speilboks). På balkongen er stoler og bord. I tillegg har gjestene et sted på en parkeringsplass som ligger 10 meter fra leiligheten. Det er lov å røyke og ta med kjæledyr. Det er ikke langt fra sentrum, postkontor, butikker, restauranter, kafeer og strender som passer alle, stein, betong, grus. Og det viktigste er det, for all hjelp kan du alltid kontakte verten din.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pela

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Gorka ( Brač - Povlja)

Det er to nye leiligheter 4 * i huset som ligger ved sjøen i sentrum, som heter POVLJA på øya Brac. Hver leilighet består av stue forbundet med kjøkken og spisestue, separat soverom og separat toalett. Apratmants er fullt utstyrt med sengetøy og håndklær, har air condition, TV, satellitt og Internett inn i prisen. Leiligheter med havutsikt, nær butikker, bakerier, restauranter, kafeer fra 5-50 m. Stedet er omgitt av mange bukter forskjellige strender. Noen av de vakreste buktene til Grass, Smokvica, Ti Distances og Tatinja. Povlja er ideelt for familier med barn og for de som ønsker å tilbringe ferien i fred og ro. Nyt de lange promenader, dalmatiske spesialiteter, kulturelle steder og mange bukter. Sportsfans kan nyte dykking, liten fotball, gondol, windsurf, seiling, scootere og båter til dagsturer

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gorka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Villa Gracin ( Brač - Povlja)

Et tradisjonelt dalmatisk hus, laget av stein, på en meget attraktiv og rolig beliggenhet i Povlja på øya Brac, i umiddelbar nærhet av stranden og 300 meter fra sentrum av Povlja. Tre et-roms og en studioleilighet ligger i første etasje av huset. Alle leilighetene har plass til to voksne personer, og deres maksimale kapasitet er tre voksne eller to voksne med to barn opp til tolv år. Den tredje personen, eller de to barna sover på sofaer i stuen. Kuponger konverterer enkelt til romslige senger cca. 1,90 m x 1,20 m.  Alle leilighetene har separate innganger og egne terrasser med møbler, et soverom med dobbeltseng, kjøkken med spiseplass og stue i et stort rom, samt bad med dusj. Sat-TV, air-condition, wi-fi og safe er standardutstyr for alle leiligheter og belastes ikke ekstra. Vi tar også ikke opp turistskatten ekstra.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Gracin

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Iva ( Brač - Povlja)

Leilighetene Villa Iva ligger i et rolig og vakkert sted Povlja på øya Brac, 10 meter fra sjøen, vakre stein- og rullesteinsstrender, og nær stranden Tičja-havnen med rullesteinstrand ideell for barn. Flere vakre strender ligger rundt. Ideell for familieferier, som også tilbyr flere gode restauranter og tavernaer, samt to velfylte butikker. Det er en dykkeklubb, en "lekeplass" for fotball og vannpolo, i tillegg til strandvolleyball, sykkelstier og litt mer på Selca og tennisbaner, i tillegg til en diskotek, og 30 km fra Bol og mange flere fasiliteter , for windsurfing og kajakkpadling.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Iva

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 65 €

Turist guide - Brač - Povlja

Brač - Povlja  - Våpenskjold Povlja er en landsby på nordsiden av øya Brač i Kroatia. Selve stedet ligger i en dyp naturlig havn, omgitt av mange andre dype naturlige havner og bukter. På grunn av sin beskyttede beliggenhet er et populært reisemål og forankring for mange båtfolk. Povlja er stolt av sin lange og rike kulturarv, som går tilbake i historien fram til Romerrikets tid. St. Johannes døperens kirke ble bygget på stedet for en tidlig kristen basilika fra det 5. århundre. Navnet stammer fra det latinske adjektivet Paulie (vallis) eller i oversettelsen: eiendeler til den romerske statsborgeren Paulianusa. I Povlja bor rundt 365 innbyggere, som driver med landbruk, fiske, steinforedling og turisme. Mange lokale har lansert sin egen familiebedrift ved å leie leiligheter i de gamle steinhusene. Det totale tilbudet om overnatting er basert på kvalitetsservice i private rom og leiligheter. Hele regionen i Povlja utstråler fred og ro, og er derfor et ideelt sted å tilbringe en avslappende familieferie. Tilbring ferien i Povlja og lad batteriene i denne oasen av fred og ro, og bli kjent med vennlige verter som vil tilby hjemmelaget vin og andre Brač-spesialiteter. Overnatting i Povlja. Leiligheter, rom og privat innkvartering i Povlja og omegn. Velkommen til Povlja på øya Brač!

Brač - Povlja Værmelding