Leiligheter Podgora | Topp overnatting i Podgora, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Podgora

Podgora er en liten by og kommune som ligger i hjertet av Dalmatia og er en integrert del av den populære Makarska rivieraen. På grunn av sin gunstige beliggenhet er stedet veldig tidlig bebodd og ble først nevnt på 1500-tallet. Innbyggere i Podgora har historisk praktisert seiling og fiske, og fra midten av forrige århundre har turisme en viktig rolle i økonomien. Det milde klimaet året rundt er en forutsetning for en hyggelig sommerferie...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Podgora

Sorter etter:

Leiligheter Roščić

Podgora

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Luxury Podgora

Podgora

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 18 personer

fra 90 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Beachfront Sinajko

Podgora

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

fra 60 €

Leiligheter Krzanic

Podgora

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

fra 80 €

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Seafront Studio Apartment + Balcony

Podgora

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 2 personer

fra 25 €

Feriehus Stone house Pivčevi

Podgora

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 5 personer

fra 60 €

Leiligheter Denise Podgora

Podgora

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Rom Villa Mario

Podgora

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 19 personer

fra 40 €

Feriehus Luxury Home Dioniz

Podgora

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

fra 100 €

Leilighet Njavro

Podgora

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Feriehus Villa With Sea View

Podgora

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 8 personer

fra 175 €

Leiligheter Sapunarić

Podgora

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

fra 35 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Marina

Podgora

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Leiligheter Lendić

Podgora

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ćošković

Podgora

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter MARINO

Podgora

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Leilighet Lidija

Podgora

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Ivanka

Podgora

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Mila

Podgora

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 15 personer

fra 40 €

Leiligheter Anušić

Podgora

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 11 personer

fra 60 €

Leilighet Marjana

Podgora

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 70 €

First minute tilbud Last minute tilbud
2 anmeldelser - 5/5

Leilighet Anđela

Podgora

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 150 €

Leiligheter Josko

Podgora

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 15 personer

fra 50 €

Leiligheter Roščić ( Podgora)

Kjære gjester. Vi tilbyr deg en uforglemmelig ferie i perlen i Dalmatia - Podgora. Vi har en tradisjon for å levere tjenester over 50 år og et stort antall av våre gjester kommer tilbake år etter år som er vår store ressurs. Leilighetene Roščić ligger i den mest attraktive delen av Podgora, i hotellets sone. En nær avstand til stranden, promenaden, butikken, kirken, vannsporten etc. gjør oss spesielt interessante for alle kategorier av besøkende. Takket være vår praktiske beliggenhet trenger du ikke en bil under ditt opphold i Podgora. Leilighetene er splitter nye med moderne interiør, luftkondisjonerte, med trådløs internettilgang, privat parkering, baby cribs om nødvendig, etc. Leiligheter leies hele året. Etter avtale arrangerer vi transport fra flyplassen til leiligheten. Velkommen. Hvert leilighet har spesiell inngang i samsvar med tiltakene for sosial avstand (ikke for generell mottakelse, område eller kommer).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Roščić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Luxury Podgora ( Podgora)

Helt ny luksusvilla i Podgora, bygget og fullt utstyrt i 2021, klar for gjester. Villa ligger i et rolig nabolag langt fra andre eiendommer, omgitt av furutrær og olivenlunder. Villaen ligger 350 m fra hav og strand, 800 m fra sentrum, 400 m fra dagligvarebutikken. Leilighetene er designet slik at gjestene våre kan nyte den nydelige utsikten fra alle balkonger, rom og nivåer, med utsikt over havet og øyene Brač og Hvar samt panoramautsikt over den koselige landsbyen vår. Garasjen i hovedetasjen har plass til 4 biler, pluss utendørs parkeringsplass og tilgang til videoovervåking. Villaen har tre etasjer og fire leiligheter. To romslige to-etasjes leiligheter på 160 kvadratmeter hver, en-to-roms leilighet og en studioleilighet som passer for to personer. Hver leilighet har en egen inngang via en intern eller ekstern trapp gjennom den delte middelhavshagen med nydelige eksempler på lokale trær og planter nøye utvalgt for deg å nyte. Hagen tilbyr en stor steingrill. Alle leilighetene har nye moderne møbler, fullt utstyrt med ny teknologi og inventar for å dekke alle dine behov og for å sikre full komfort på drømmeferien. Hver leilighet har klimaanlegg, kabel-TV og gratis Wi-Fi. To store leiligheter på to plan (160 m2 hver), den ene har eget svømmebasseng, 3 soverom, 3 bad, fullt utstyrt kjøkken og spisestue, romslig stue, privat usjenert uteplass med hagemøbler, solsenger ved bassenget,( vaskerom på hovednivå).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Luxury Podgora

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 90 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Beachfront Sinajko ( Podgora)

Eiendommen ligger ved siden av rullesteinstranden i Podgora, i bukten Čaklje. Alle leilighetene har balkong med vakker utsikt over havet og stranden foran huset. De er ideelle for to voksne eller en familie med barn. De er totalrenovert og luksuriøst innredet. Kun A4 har plass til en liten hund etter avtale med eier. Leiligheter: A1 (2+1), A2 (2+2) og A3 (2+1) er i andre etasje, og A4 (2+2) i tredje etasje i dette vakre huset. Alle leilighetene har gratis parkeringsplass i nærheten av bygget. Komforten til leiligheten, nærheten til stranden, klart hav og en rolig og romantisk bukt ideell for kveldsturer ved sjøen vil gjøre ferien uforglemmelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Beachfront Sinajko

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Krzanic ( Podgora)

Podgora er et turistisk og fisker sted rett under det imponerende fjellet Biokovo, på Makarska riviera, som er sikkert den vakreste delen av Adriaterhavskysten. Podgora, 10 km sør for Makarska, har steinete strendene skygget av de gamle furutrærne. Den uberørte naturen rundt Podgora er lik den lille delen av Eden. Podgora er et ideelt sted for å ta korte utflukter til Split, Dubrovnik, Sanctuary Medjugorje eller til de nærmeste øyene Hvar, Brac eller Korcula. Selv om det ligger i sentrum av landsbyen, står huset vårt, mot sjøen. Supermarkeder og en liten markedsplass, med ecco frisk frukt og grønnsaker, ligger i nærheten av huset. Parkeringsplass for bilen din er reservert på den offentlige parkeringsplassen. Hideaway strender for nåde svømmere er til stede (500 m), samt muligheten for å spille tennis, dykke, leie en sykkel, leie båt, seile, fiskepiknik eller fjellklatring. Hvis du foretrekker nattelivet, kan du besøke en open air disco club i Podgora eller i Makarska. For gourmans er den beste restauranten det tredje huset langt fra oss. Våre splitter nye leiligheter, (3 stjerner) har aircondition, satellitt-TV, ekstra ladet trådløst internett og et fullt utstyrt kjøkken. Leilighetene ligger 20 meter fra betongstranden, 100 meter fra den steinete stranden og 600 meter fra den steinete stranden som er skygget av furutrærne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Krzanic

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 80 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Seafront Studio Apartment + Balcony ( Podgora)

Denne studioleiligheten har en perfekt beliggenhet bare 20 meter fra sjøen. Etter en dag med utforsking av sjarmene i nærområdet, kan gjestene nyte en avslappende drink på den private balkongen når solen går ned. To gjester kan innkvarteres komfortabelt i det åpne planområdet, som inneholder en dobbeltseng. Rommet har også en flatskjerm-TV og mottar rikelig med naturlig lys fra dører til balkongen. I det andre hjørnet kan gjestene finne en velutstyrt kjøkkenkrok og et bord og stoler. Håndklær tilbys på badet. Leiligheten har en flott beliggenhet på den dalmatiske kysten, bare 50 meter fra nærmeste strand. Det er en 20-minutters kjøretur til det fantastiske naturlandskapet i Prirode Biokovo Park, hjem til Sveti Jure-fjellovergangen. Flere restauranter og barer ligger en 5-minutters spasertur fra leiligheten, hvor gjestene kan lene seg tilbake og slappe av med en ettermiddagsnacks etter å ha solet seg på morgenen. Det er en 15-minutters kjøretur til Makarska og en time og 15 minutter med bil til Split.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Seafront Studio Apartment + Balcony

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 25 €

Feriehus Stone house Pivčevi ( Podgora)

Huset er totalrenovert i tradisjonell dalmatisk stil for å dekke alle dine behov. Under ditt ferieopphold vil du sikkert stjele ditt hjerte og sjel. Den ble bygd i 1706 og brent ned under invasjonen av Napoleon. Huset ble gjenoppbygd i 2008 av eieren. Huset har 2 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken, satellitt-TV, klimaanlegg, uteplass og terrasse. Rommene er romslige, steinvegger, utstyrt med tremøbler av høy kvalitet for din komfort. Huset tilbyr en virkelig avslappende atmosfære og ligger i et område fullt av gamle steinhus omgitt av oliventrær, hager, furuskog og vingårder. Eieren vil fortelle deg historien om huset ved ankomst. Det ligger i den gamle landsbyen Podgora, 4 km fra stranden og sentrum. Rolig, stille og koselig med en fantastisk utsikt over øyene og havet i nærheten og solnedgang å huske. Rikelig med sykkel- og turstier og tilgang til naturparken Biokovo fjell (1762 moh). Gangstier merket. Tilgang med parkeringsplass tilgjengelig 40 m fra huset Eieren er tilgjengelig døgnet rundt via telefon og lett tilgjengelig for å hjelpe deg med alle behov for å forbedre gjestenes opphold. Gjestene vil glede seg over huset helt av seg selv. Eieren bor på et annet sted, men er tilgjengelig på telefon for å hjelpe og veilede

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Stone house Pivčevi

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Denise Podgora ( Podgora)

Hjertelig velkommen til Apartments Denise! Leilighetene ligger i Podgora - hjertet av Makarska Riviera, et av de vakreste og mest populære feriemålene i Kroatia. Ligger i den mest attraktive delen av feriestedet, i hotellområdet, kun 2 minutter fra stranden, og strandpromenaden foret av kafeer og restauranter; ennå langt fra travelheten Leilighetene Denise er - ditt perfekte valg fra tidlig vår til sent høst. Alle de luftige leilighetene er smakfullt innredede og velutstyrte, har aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og privat parkering. Kom og nyt bading i smaragdfarvann i Adriaterhavet, soling på hvite strender, nyt vannsport av alle slag eller ta lange turer langs kyststier eller godt merkede naturstier på Biokovo-fjellet. UNESCOs nettsteder i Split, Trogir, Dubrovnik og Mostar kan enkelt besøkes. Medugorje også. Bestill nå - du vil elske det!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Denise Podgora

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Rom Villa Mario ( Podgora)

Villa Mario ligger i en rolig del av den lille kystbyen Podgora. Bare to minutter fra sentrum og vakre rullesteinstrender. Rommene er velutstyrte, og har balkong, TV / lør, klimaanlegg, oppvarming, eget bad og kjøleskap. Parkering er på stedet og helt gratis. Frokost er inkludert i prisen - buffé. Hos oss er det mulig å kjøpe hjemmelaget olivenolje, hjemmelaget syltetøy, hjemmelaget konjakk. Podgora ligger i nærheten av Split, Dubrovnik, kløften i elven Cetina og den vakre nasjonalparken Biokovo, slik at du kan forkorte ferien med dagsturer. Strendene er brede, romslige og småstein som passer for barn.

Kategorisering Kategorisering - Rom Villa Mario

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 19 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Luxury Home Dioniz ( Podgora)

Holiday home Dioniz ligger i Podgora, en av de hyggeligste byene på Makarska Riviera. Hvis du ønsker å nyte oasen ved Adriaterhavet, er vi det riktige valget. Holiday home Dioniz ligger i et fredelig nabolag med egen innkjørsel, garasje og en ekstra parkeringsplass, det har aircondition og dekkes av WI-FI. Den har plass til 6 personer, har 2 soverom til disposisjon, hvorav ett har boblebad. Utsikten er helt overveldende, du kan se havet, Podgora havn og det gamle sentrum. Huset har bad, separat toalett og et lite vaskerom. Vi prøvde å passe hele huset med moderne møbler, som er fremhevet i spisestue og stue, med en storskjerm-TV med satellittkanaler. Fullt utstyrt kjøkken har alt du trenger for å tilberede dine favorittretter, men utegrillen er også tilgjengelig å bruke. Podgora er en vakker by, rik med små bukter og sandstrender med et klart blått hav. Bare en kilometer nordover er det en nasjonal naturpark Biokovo som er veldig verdt et besøk, gå, sykle eller til og med en piknik. Ikke glem Makarska, en søt by full av historie og kultur som vil gi deg andpusten. Podgora tilbyr daglige turer til de omliggende øyene på Rivieraen, du kan prøve en rekke vannsport, eller du kan gå på rafting i Cetina, Omiš. Hvis du ønsker det, kan vi organisere alt, du må bare komme og tilbringe den beste ferien noensinne.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Luxury Home Dioniz

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 100 €

Leilighet Njavro ( Podgora)

Leiligheten vår ligger i sentrum av et rolig og fredelig sted. Stranden ligger 70 m unna, og nærmeste butikk 50 m. Vi tilbyr deg et fint og rent sted å bo, utstyrt med alt du trenger for en ferie. Vi tilbyr gratis wi-fi, TV, to klimaanlegg med separate kontrollere, og sikret parkering. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, stekeovn, kjøleskap, liten fryser og vannkoker. Hvis du trenger noe annet, vil vi prøve å hjelpe deg. Leiligheten har egen inngang og en liten balkong med delvis havutsikt. Leiligheten er for 4 personer, men har plass til 5 personer.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Njavro

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Villa With Sea View ( Podgora)

Villaen ligger i en vakker liten by Podgora, 2 km fra sentrum. Plasseringen av villaen gir fullstendig avslapning og hvile i et naturlig miljø borte fra byens folkemengder og trafikkstøy der det er en vakker utsikt over havet og øyene. Villaen har tre rom med klimaanlegg, dobbeltsenger og TV i hvert rom. De to rommene har også bad og balkong med vakker utsikt. I stuen er det en sovesofa for to personer, TV, utgang til terrassen ved bassenget, og i forlengelsen av stuen er det et fullt utstyrt kjøkken og et ekstra toalett. I kjelleren i villaen er det et tredje soverom, et lekerom med biljard, bordfotball, dart og barneleker. Foran huset er det et oppvarmet basseng med vakker havutsikt, en stor grill og privat parkering. For alle dine behov kommer vårt vennlige personale etter behov. Barn er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa With Sea View

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 175 €

Leiligheter Sapunarić ( Podgora)

Sapunaric leiligheter har å tilby to leiligheter: havutsikt, air condition, parkering, Wi-Fi. Bestill rimelig innkvartering i Podgora på Makarska rivieraen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sapunarić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 35 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Marina ( Podgora)

Apartments Marina er ideell for en fredelig og avslappende ferie, beliggende i en rolig beliggenhet i andre rad fra stranden, men nær byen, havet, stranden og alle de store attraksjonene, kun 30 m fra Villa Nedika. Alle våre leiligheter har havutsikt. Leilighetene er utstyrt med: klimaanlegg, gratis internettilgang, satellitt-TV, mikrobølgeovn, vannkoker og annet nødvendig utstyr. For hver leilighet er det en parkeringsplass ved siden av huset vårt. Alle leilighetene har egen inngang. Det er mulighet for å bruke grillen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marina

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Lendić ( Podgora)

I huset er det flere leiligheter. Leilighetene er utstyrt med balkong og havutsikt. Det er Wi-Fi, parkering, grill. Huset er i blomster og grønne, veldig hyggelig ferie. Vertene er svært vennlige.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lendić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ćošković ( Podgora)

Våre leiligheter ligger ved inngangen til Podgora, i det ikke så støyende området og er egnet for familieferier. Ny leilighet, i en ny bygning, utstyrt med moderne møbler for å sikre et hyggelig opphold for våre besøkende. Stenfacaden og den naturlige skyggen på gården gir en typisk dalmatisk atmosfære. Anlegget ligger en kort spasertur fra havet, stranden, sentrum og butikker. Den umiddelbare nærheten til skog og oliventrær garanterer en frisk og ren luft, og turstier kan nyte den vakre utsikten over havet, øyene og fjellene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ćošković

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter MARINO ( Podgora)

Leilighetene MARINO har tre leiligheter. Bestill rimelig overnatting i Podgora.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter MARINO

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Lidija ( Podgora)

Leilighet bult i 2001 Ligger ved utkjørselen fra Podgora. Leiligheten ligger på bakken Etasje og er moderne innredet. Nærliggende er oliventrær og ved siden av Balkongen er et oransje tre Det gir Fresh AIR og når Temperaturene er høye.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lidija

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Ivanka ( Podgora)

Apartments Ivanka ligger i en rolig del av Podgora, bare 50 meter fra sjøen og den vakre stranden. Leilighetene har balkong med vakker havutsikt og er utstyrt for et hyggelig og bekymringsfritt opphold. Velkommen til Podgora og Makarska Riviera, et ideelt reisemål for familier ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivanka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Mila ( Podgora)

Våre leiligheter ligger i hotellsonen, i en rolig og fredelig gate, og er spesielt attraktive for familier med barn. De ligger 10 minutters gange fra sentrum og 2 minutter fra stranden. Hver leilighet har klimaanlegg, balkong, gratis Wi-Fi og egen inngang. Vi anbefaler også en tur til Biokovo naturpark og et besøk til Skywalk Biokovo og dagsturer til nærliggende øyer. Kom til oss for å komme tilbake igjen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mila

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Anušić ( Podgora)

Leilighetene ligger i Podgora - Čaklje. Innen 100 meter er det en strand, samt en liten butikk, en stand med frukt og grønnsaker og 2 restauranter. Sentrum av Podgora ligger en 15-minutters spasertur unna. Alle leilighetene har balkong med utsikt over havet. 1x 3-sengs leilighet ***, bad / WC, balkong / terrasse, havutsikt. 1x 4-sengs leilighet ***, bad / WC, balkong / terrasse, havutsikt. 1x 2-sengs leilighet ***, + mulighet for 2 ekstra senger, bad / WC, balkong / terrasse, havutsikt. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Anušić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Marjana ( Podgora)

Apartment Marjana har en rolig beliggenhet ved siden av en vakker sandstrand. Leiligheten har 2 rom med balkong og havutsikt. Rommene har klimaanlegg og satellitt-TV ... Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marjana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 70 €

First minute tilbud Last minute tilbud
2 anmeldelser - 5/5
Leilighet Anđela ( Podgora)

Apartment Anđela ligger i Podgora i regionen Split-Dalmatia, og har balkong og sjøutsikt. Overnattingsstedet ligger 31 km fra Korčula, og har utsikt over Hvar og Peljesac, og avgiftsfri privat parkering er også tilgjengelig. Denne leiligheten har klimaanlegg, 3 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken, spiseplass, gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkeringsplass og flatskjerm-TV. En terrasse er tilgjengelig for gjestene i leiligheten. Makarska ligger 9 km fra Apartment Anđela, mens Tučepi ligger 4,2 km unna. Nærmeste flyplass er Split lufthavn, 72 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Anđela

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 150 €

Leiligheter Josko ( Podgora)

Apartments Josko-Josip Sumić ligger i byen Podgora, 100m fra sjøen, huset ligger i andre rad fra sjøen, det er 3-5 minutters gange til stranden, det er restauranter, kafeer og butikker rett ved sjøen. Det tar 7-10 minutter å gå fra sjøen til huset på grunn av husets plassering. Huset ligger 10 minutter fra sentrum av byen. Leilighetene er alle med utsikt over havet, i hver av dem har vi et kjøkken, som er utstyrt for å tilberede måltider (kjøkkenet inneholder gafler, skjeer, kniver, vannkoker, panner osv... mikrobølgeovn, vannkoker) Hvert kjøkken er adskilt fra rommet med en dør, slik at lukten av mat ikke når rommet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Josko

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Podgora

Podgora  - Våpenskjold Podgora er en liten by og kommune som ligger i hjertet av Dalmatia og er en integrert del av den populære Makarska rivieraen. På grunn av sin gunstige beliggenhet er stedet veldig tidlig bebodd og ble først nevnt på 1500-tallet. Innbyggere i Podgora har historisk praktisert seiling og fiske, og fra midten av forrige århundre har turisme en viktig rolle i økonomien. Det milde klimaet året rundt er en forutsetning for en hyggelig sommerferie med mye sol, men er også egnet for en ferie i den milde vinteren. I sommermånedene arrangerer Podgora en rekke arrangementer og feiringer som fiskekvelder, folklore-kvelder ... Dette stedet er et paradis for de som vil tilbringe ferien bort fra byens mas, omgitt av middelhavsvegetasjon, vakre strender og krystall klar sjø. Sport og fritidsaktiviteter som er mulig i Podgora er fotball, basketball, volleyball, tennis, sykling, fotturer, dykking, seiling og andre vannaktiviteter. Enten du bestemmer deg for å tilbringe en ferie på et av de berømte hotellene, eller i en av de mange leilighetene og pensjonatene, vil du helt sikkert tilbringe en uforglemmelig ferie i Podgora. Leiligheter, rom og feriehus i Podgora. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering og spar opptil 40%. Velkommen til Podgora!

Podgora Værmelding