Leiligheter Čiovo - Mastrinka | Topp overnatting i Čiovo - Mastrinka, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Čiovo - Mastrinka

Mastrinka er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på nordsiden av øya Čiovo nær den historiske byen Trogir, som ligger bare 2 kilometer unna. Den har rundt 900 innbyggere som for det meste driver med turisme og turisttjenester, og byen administrativt tilhører Trogir. Mastrinka har mange vakre lange rullesteinsstrender, som strekker seg hele stedets lengde, og er ideelle for en hyggelig og behagelig familieferie. Mastrinka...

Sorter etter:

Leilighet Panorama

Čiovo - Mastrinka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leilighet Laura

Čiovo - Mastrinka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 55 €

First minute tilbud

Leilighet Pape Mastrinka

Čiovo - Mastrinka

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leilighet Vesna

Čiovo - Mastrinka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 90 €

Leilighet Panorama ( Čiovo - Mastrinka)

Leilighet med vakker utsikt over hele Trogir -bukten. Bare 50 m fra den vakre offentlige stranden, egnet for barnefamilier for underholdning på stranden. Det er 2,5 km fra sentrum av Trogir, den best bevarte romantiske gotiske byen. På stranden er det en båtlinje som tar passasjerer til Trogir-Arbanija-Sveti Križ-Mastrinka Leiligheten i Mastrinka-Čiovo ligger bare 50 m fra hovedstranden. Du trenger ikke bil for å gå til stranden. Det er en restaurant, en matbutikk. Det er et apotek, legevakt, minibank, nattklubb, fra Trogir selv.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Panorama

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Leilighet Laura ( Čiovo - Mastrinka)

Leilighet Laura ligger i Trogir, og er perfekt beliggenhet ved sjøen og bare 1500 meter fra sentrum av UNESCO Trogir. Leilighet Laura er Luksus leilighet for 4 + 2 personer og det er i første etasje. Leilighet Laura består av: stor stue med sofa, balkong med vakker havutsikt og fullt utstyrt kjøkken med bord og stoler, også du har tv, airconditioner, oppvaskmaskin, owen, kjøleskap, trådløst internett. Du har 2 doble soverom, også fullt utstyrt, stort bad med Jacuzzy badekar og dusj badekar. Også i området der soverommene er, har du en ekstra airconditioner. Gratis parkering for 2 biler er foran huset. Det nærmeste markedet er 70 meter fra leiligheten og vakker steinstrand med furutrær er 50 meter fra leiligheten, 1 minutters gange.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Laura

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 55 €

Leilighet Pape Mastrinka ( Čiovo - Mastrinka)

Trenger du en pause fra jobb og daglige gjøremål? Leter du etter en koselig leilighet for noen dager? Drømmer du om å bade og sole deg ved Adriaterhavskysten? Vi har en løsning! Vi tilbyr deg Apartment Pape Mastrinka - en nydelig leilighet i Mastrinka (Trogir, Kroatia). Det er en stor, komfortabel leilighet (70m2). Svært nær stranden. Den har en fin terrasse med grill. Perfekt for familier med barn. Plass til: 2-4 personer Parkering: tilgjengelig (gratis) Internett: WiFi (gratis) Aircondition: tilgjengelig (gratis) Barn/babyutstyr: tilgjengelig (gratis); babyseng, babybadekar, toalettsete. Husdyr: på forespørsel Vi svarer gjerne på spørsmål. Leilighet Pape Mastrinka

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Pape Mastrinka

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Vesna ( Čiovo - Mastrinka)

Øya Ciovo, Mastrinka, 50m fra sjøen, leilighet 2+2+1.130m2, (rom med dobbeltseng, to barnerom-senger er standard størrelse, så det kan være for voksne, 3 bad, stor stue og terrasse med utsikt over havet. Wi-Fi, air condition, privat parkering. Velkommen og vi ønsker deg et hyggelig opphold!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vesna

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 90 €

Turist guide - Čiovo - Mastrinka

Čiovo - Mastrinka  - Våpenskjold Mastrinka er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på nordsiden av øya Čiovo nær den historiske byen Trogir, som ligger bare 2 kilometer unna. Den har rundt 900 innbyggere som for det meste driver med turisme og turisttjenester, og byen administrativt tilhører Trogir. Mastrinka har mange vakre lange rullesteinsstrender, som strekker seg hele stedets lengde, og er ideelle for en hyggelig og behagelig familieferie. Mastrinka er ideell for de turister og besøkende som ønsker fred og ro, på et lite sted uten stor folkemengde, og likevel nær den historiske byen Trogir, som er full av kulturelle og underholdningsarrangementer gjennom sesongen. I nærliggende Trogir tilbys mange dagsturer til nærliggende øyene Drvenik, Šolta og Brač, men du kan også utforske øya Čiovo og den uberørte sørlige steinkysten eller østkysten og den vakre lange rullesteinsstranden i Okrug Gornji. Besøk øya Čiovo og Mastrinka, denne lille og rolige turistbyen i nærheten av Trogir, og tilbring en hyggelig og behagelig familieferie. Søk etter leiligheter, rom og feriehus til leie i Mastrinka, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Mastrinka. Velkommen til Mastrinka!

Čiovo - Mastrinka Værmelding