Leiligheter Drvenik Mali | Topp overnatting i Drvenik Mali, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Drvenik Mali

Drvenik Mali er en liten pittoresk øy i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det ligger omtrent 10 nautiske mil sørvest for byen Trogir, og 1 nautisk mil vest for Drvenik Veli, hvorfra det er atskilt med stredet Drvenik. Drvenik Mali har et område på bare 3,40 km2, og den høyeste toppen av Glavica ligger vest på øya og er bare 79 meter høy. Øya er hovedsakelig bosatt i den sentrale og østlige delen hvor det bare bor omtrent 50 fastboende. Landsbyboerne...

Sorter etter:

Feriehus Vila SanAdrija

Drvenik Mali

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 150 €

Feriehus Veronika

Drvenik Mali

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Feriehus Vila SanAdrija ( Drvenik Mali)

Huset består av 3 soverom, stue med kjøkken og spisestue og to bad. Den vakreste delen av huset er overbygd terrasse med åpen peis. Den er egnet for 6 + 2 personer. Huset er egnet for to familier. Drvenik Mali omgitt av klart vann er en øy nær Trogir er forbundet med byen Trogir med ferge, som går tre ganger om dagen. Drvenik Mali er en øy med fred, ro, unik natur og eksepsjonelt klart vann. Dette er det perfekte feriestedet vekk fra sivilisasjonen, og er en reell utfordring for alle moderne Robinson. Hvis du er ute etter en rik, frodig middelhavsvegetasjon, er den originale stemningen og den autentiske øya-atmosfæren Drvenik Mali det riktige valget for deg.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vila SanAdrija

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 150 €

Feriehus Veronika ( Drvenik Mali)

På Drvenik Mali er det dette vakre huset som inviterer deg til en velfortjent ferie med familie eller venner. Det er ideelt for de som løper vekk fra bymassene og ønsker fred. Omgitt av naturen, er et hyggelig utvendig og komfortabelt interiør. Husets størrelse er 50 m2, og i den har du alt du trenger (kjøkken, spisestue, bad, 2 soverom). Huset er designet for 5 personer. På bakgården grill og overbygd terrasse for en hyggelig kveld med å sosialisere.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Veronika

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Drvenik Mali

Drvenik Mali  - Våpenskjold Drvenik Mali er en liten pittoresk øy i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det ligger omtrent 10 nautiske mil sørvest for byen Trogir, og 1 nautisk mil vest for Drvenik Veli, hvorfra det er atskilt med stredet Drvenik. Drvenik Mali har et område på bare 3,40 km2, og den høyeste toppen av Glavica ligger vest på øya og er bare 79 meter høy. Øya er hovedsakelig bosatt i den sentrale og østlige delen hvor det bare bor omtrent 50 fastboende. Landsbyboerne driver med turisme, fiske og landbruk, spesielt dyrking av oliventrær og johannesbrød. Hele øya er omgitt av vakre sandstrender og småsteinbukter og strender og krystallklart blått hav. I tillegg til olivenlunder og johannesbrød, er Drvenik Mali rik på lav middelhavsvegetasjon og medisinske middelhavsurter. Øya har ingen asfalterte veier, og det er forbudt å bruke biler. Alt dette gjør Drvenik Mali til en ekte oase av uberørt natur som har holdt seg godt bevart og som ikke er ødelagt av moderne bygninger. Med fastlandet er det forbindelse med ferge til Trogir og Seget Donji. Ved siden av butikk, restaurant og kaffebar er det også mange leiligheter, rom og fritidsboliger til leie som en del av privat familieboliger. Besøk Drvenik Mali, en oase av fred, ro og autentisk middelhavsskjønnhet, og tilbring ferien i uberørt natur full av sol, varme og rent hav. Søk etter billig privat innkvartering på øya Drvenik Mali. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til øya Drvenik Mali!

Drvenik Mali Værmelding