Leiligheter Vrlika | Topp overnatting i Vrlika, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Vrlika

Vrlika er en liten by i innlandet Dalmatia i Kroatia. Det ligger 470 moh på kanten av Vrlika-feltet ved foten av fjellkjeden Svilaja og Dinara og nær elven Cetina. I byen kilder en sideelv fra elven Cetina, strømme Česma. Vrlika har et veldig behagelig mikroklima generert ved å blande det sub-middelhavsklimaet med kontinentalt - fjellklima takket være sin geografiske beliggenhet. Dette spesifikke mikroklimaet er egnet for personer som har vanskeligheter...

Sorter etter:

Rom Pansion Leda

Vrlika

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Rom Pansion Leda ( Vrlika)

Leda, Vrlika Ligger i en vakker surronded med greenhills med utsikt Tilgjengelig stue med TV, kjøkken, to doble soverom, to bad, en stor arrangert parkeringsplass, grill, telefon, kjæledyr velkommen.

Kategorisering Kategorisering - Rom Pansion Leda

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Vrlika

Vrlika  - Våpenskjold Vrlika er en liten by i innlandet Dalmatia i Kroatia. Det ligger 470 moh på kanten av Vrlika-feltet ved foten av fjellkjeden Svilaja og Dinara og nær elven Cetina. I byen kilder en sideelv fra elven Cetina, strømme Česma. Vrlika har et veldig behagelig mikroklima generert ved å blande det sub-middelhavsklimaet med kontinentalt - fjellklima takket være sin geografiske beliggenhet. Dette spesifikke mikroklimaet er egnet for personer som har vanskeligheter med luftveissykdommer. Byens historie begynner på 800-tallet da kroatene kom til dette området og dannet en landsby nær kilden til elven Cetina. Vrlika er et utmerket utgangspunkt for alle som elsker eventyr og natur. Noen av aktivitetene som tilbys er fotturer, sykling, foto-jeepsafari, klatring, ridning, båtliv, jakt og fiske. Søk etter leilighetene og billig privat overnatting i Vrlika. Velkommen til Vrlika!

Vrlika Værmelding