Leiligheter Solin | Topp overnatting i Solin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Solin

Solin er en by som ligger nord for Split, omgitt av fjell Kozjak (779 m) mot nord og Mosor (1339 m) i øst. Solin utviklet seg på stedet for den gamle byen Salona som var hovedstaden i den tidligere romerske provinsen og fødestedet til keiser Diocletian. Etter ankomst av avarsene og kroatene på 800-tallet ble byen ødelagt og innbyggerne flyktet til landsbyen rundt palasset, Spalatum (Split), og gjorde den til en befestet by. Den intense prosessen...

Sorter etter:

Feriehus Iva

Solin

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 8 personer

fra 200 €

Leiligheter Salona

Solin

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Pefi

Solin

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Feriehus House Salona

Solin

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

fra 290 €

Leiligheter Meri

Solin

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Feriehus Iva ( Solin)

Steinhus fra 1865 Familihus laget i gammel dalmatisk stil, i 2010 fullstendig fornyet. Det inkluderer kjøkken, spisestue, 3 soverom og det er et bad med toilete og ett separat rom med en annen toilete. Det inkluderer også 2 terrasser og en balkong. Ktichen er utstyrt med moderne Bosch-enheter. Du kan bruke følgende ting: - Wi-Fi - SAT TV - DVD - Elektrisk vannkoker - Caffe maker - Toster - Mikrobølgeovn - Vaskemaskin - Strykejern - Hårtørker. Houserules: - Gratis røyking - Kjæledyr (etter konsultasjon) tillatt - Innsjekking fra 14:00 - Utsjekking til 10:00. En uke med oppholdet inkluderer gratis, tradisjonell dalmatisk middag.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Iva

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 200 €

Leiligheter Salona ( Solin)

Leilighetene Salona ligger i nærheten av byen Solin, kun 10 min kjøring fra split. Leiligheten ligger innen gangavstand (10-15 minutter) fra en rekke attraksjoner, blant annet er restene av den gamle byen Salona som var i oldtiden det var hovedstaden i den romerske provinsen Dalmatia, hvis størrelse, velstand og storhet opplevd i de imponerende veggene med tårn og port, et forum med templer, et amfiteater, en kirkegård med mange martyrer, kilden til elven Jadro som brenner Split, Kaštela og Trogir, middelalderens kirke av Lady of the island de beleirede utløpene Jadro-elven. Moderne innredet leilighet med 4 senger inneholder alt du trenger for et hyggelig opphold: gratis WiFi, TV, sengetøy, håndklær, oppvaskmaskin, vaskemaskin, privat parkering. Velkommen til våre leiligheter og et hyggelig opphold!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Salona

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Pefi ( Solin)

Aircondition leilighet PEFI ligger i Solin tilbyr gratis WiFi. Anlegget ligger 5 km fra Split. Anlegget kan brukes gratis, privat parkering. Alle enhetene har sittegruppe. Noen enheter har en terrasse og / eller balkong. Kjøkkenet har mikrobølgeovn. Inkluderer også et kjøleskap, komfyr og elektrisk komfyr. Alle enhetene har eget bad med gratis toalettartikler. Leilighetene er utstyrt med sengetøy. Leilighet PEFI ligger 40 km fra Hvar og 19 km fra Trogir. Split Airport ligger 15 km fra eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pefi

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Feriehus House Salona ( Solin)

Dette hyggelige feriehuset med en stor tomt ligger i byen Solin nær Split. I første etasje er kjøkken og stue og de er med soverommene og et bad i første etasje forbundet med interne trapper. Bak huset er det et stort svømmebasseng med massasjedyser, som vil utfylle opplevelsen av en hyggelig og avslappende ferie. Solin er et viktig kulturhus, som ligger ved elven Jadro, hvor du kan besøke det arkeologiske området. Sørg for å besøke byen Split med en rekke historiske, kulturelle og underholdningsaktiviteter, hvor skytshelgen St. Dujam er begravet på kirkegården i Solin. Husets eier bor på eiendommen i en egen bygning med separat tilgang.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus House Salona

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 290 €

Leiligheter Meri ( Solin)

Du vil sove som en baby i denne koselige, solrike leiligheten i første etasje av familiens hus i Solin. Det er perfekt for par, familier, forretningsreisende og vennegrupper. Busstasjonen ligger 2 min gange fra leiligheten. Etablissementet ligger 3,5 km fra nærmeste strand (Žnjan), 5 km fra sentrum av Split (Diokletians palass), 15 km fra flyplassen og 18 km fra Trogir. Denne moderne leiligheten har 70 m2 og stor terrasse. Utsikten fra terrassen er noe du vil elske. Uansett hvor kommer du fra, kan du føle deg som hjemme her!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Meri

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Solin

Solin  - Våpenskjold Solin er en by som ligger nord for Split, omgitt av fjell Kozjak (779 m) mot nord og Mosor (1339 m) i øst. Solin utviklet seg på stedet for den gamle byen Salona som var hovedstaden i den tidligere romerske provinsen og fødestedet til keiser Diocletian. Etter ankomst av avarsene og kroatene på 800-tallet ble byen ødelagt og innbyggerne flyktet til landsbyen rundt palasset, Spalatum (Split), og gjorde den til en befestet by. Den intense prosessen med industrialisering av Split på 1900-tallet, ble Solin en forstad til Split. I dag har Solin uavhengig status og er en del av Split-bygningen som er godt forbundet med andre byer. I tillegg til industrien som en viktig økonomisk sektor, utvikles turismepotensialet den siste tiden og er basert på en rekke arkeologiske steder fra romertiden. Det er også kjent for de mange byparkene med en tydelig elv Jadro. Finn billig privat innkvartering i Solin! Velkommen til Solin!

Solin Værmelding