Leiligheter Brač - Sutivan | Topp overnatting i Brač - Sutivan, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brač - Sutivan

Sutivan er en liten by og kommune som ligger på nordvestkysten av øya Brač, 7 km fra Supetar, i Split-Dalmatia fylke, i Kroatia. I følge folketellingen har Sutivan 822 innbyggere og er en av de minste kommunene i Kroatia. Sutivan er oppkalt etter døperen Sankt Johannes. Befolkningen er tradisjonelt engasjert i fiske og landbruk, først og fremst produksjon av kvalitetsviner og olivenolje. De opprettholder fortsatt denne tradisjonen. Imidlertid...

Sorter etter:

Leiligheter Elvis

Brač - Sutivan

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Vila Anni

Brač - Sutivan

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

fra 50 €

Feriehus Villa Allure

Brač - Sutivan

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

fra 536 €

Leiligheter Jelka

Brač - Sutivan

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vladislavić

Brač - Sutivan

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

fra 80 €

Leiligheter Dinka

Brač - Sutivan

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 25 personer

ved forespørsel

Feriehus Lučica

Brač - Sutivan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

2 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Park

Brač - Sutivan

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 7 personer

fra 50 €

Leilighet Kendi

Brač - Sutivan

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 3 personer

fra 70 €

Leiligheter Borak

Brač - Sutivan

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leiligheter Elvis ( Brač - Sutivan)

Vi tilbyr tre leiligheter, nummer 2 og 3 i første etasje i familiens hus og nummer 1 i det separate huset. De er omringet av blomster og grøntområder, kosete og skyggefulle om sommeren. Parkering er i hagen og gratis. Det er også en åpen grill og et stort hage som alle gjester kan bruke. Leilighet 1 (A2 + 2) *** i det separate huset består av soverom med dobbel køyer og to separate køyer, kjøkken, stue og bad med dusj. Leilighet 2 (A2 + 2) *** har et soverom med dobbel køyer, kjøkken med spisestue, stue med ytterligere to køyer, bad med dusj og terrasse på sjøsiden. Leilighet 3 (A2 + 2) *** har et soverom med dobbel køyer og to ekstra køyer, kjøkken sammen med stue, bad med dusj og terrasse på sjøsiden. Alle leilighetene har klimaanlegg, SATV-sett og gratis Wi-Fi. Huset er ikke langt fra sentrum, og veldig nær sjøen og den viktigste peeble stranden (100 m).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Elvis

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Vila Anni ( Brač - Sutivan)

Villa Anna ligger i en rolig side av byen, sentrum ligger bare 300 meter unna. Avstanden fra hovedstranden er bare 70 meter. I nærheten ligger en sportsbane for fotball, basketball og mer. Villa Anni med komfortabelt innredede rom (leiligheter) har egen parkeringsplass, utendørsbasseng, vakkert innredet restaurant kun for gjester. Det har klesvask mot et gebyr. Leilighetene i Villa Anni er svært romslige og tilbyr alle bekvemmeligheter av våre gjester. Alle er luftkondisjonerte og utstyrt med satellitt-TV, nye møbler, unntatt en, som har utsikt over bassenget, alle de andre har utsikt over havet. Kjøkkenene i våre leiligheter har kjøkkenutstyr for matlaging og servering av mat, kaffetrakter, kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn og vannkoker. Alle badene har et hotell med hårføner. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Anni

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Villa Allure ( Brač - Sutivan)

Tilbring ferien i den lille pittoreske byen Sutivan på øya Brač. Det er også hjemmet til Villa Allure, som inviterer deg til å komme og se selv skjønnheten til denne delen av Adriaterhavskysten. Villa Allure er et nybygd feriehus med en overnattingskapasitet på 6+2. Villaen inneholder tre soverom med tilhørende bad, flere terrasser, som hver har havutsikt, et fullt utstyrt kjøkken, en stue og en garasje for bilen din. Utendørsfasiliteter inkluderer et svømmebasseng, gassgrill, to sykler til fri bruk og en bordtennis.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Allure

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 536 €

Leiligheter Jelka ( Brač - Sutivan)

I første etasje av villaen er det to leiligheter egnet for 5 personer hver med et areal på 50 kvadratmeter, separate innganger med to soverom, spisestue, kjøkken og bad, samt en stor gårdsplass dekket med kiwiblad som gjør Den perfekte nyansen for varme sommerdager. Andre etasje i villaen har også to leiligheter, med litt beskjeden kvadratfot, men med flott utsikt, ett soverom (3 + 2), kjøkken, spisestue og bad. Alle leilighetene er utstyrt med LCD-TV, air condition, gratis internettilgang, og gjestene får også bruke peisen som ligger på gårdsplassen til villaen. http://apartmanijelka.com/

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jelka

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Vladislavić ( Brač - Sutivan)

Komfortable leiligheter som ligger i nærheten av sjøen og stranden. Leilighet 1 - 2 + 2 ***, første etasje, 65 m2 stor. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng. Badet har dusj. Det romslige kjøkkenet med spiseplass har oppvaskmaskin, stort kjøleskap med separat fryser, kaffemaskin og elektrisk vannkoker. Stuen har en stor sofa. Leiligheten har aircondition og er utstyrt med satellitt-TV. Leiligheten har en stor terrasse på 15 m2 med havutsikt. Leilighet 2 - 4 + 1 ***, i første etasje, 70 m2 stor. Leiligheten består av to rom med dobbeltseng, ett med stor to-manns seng og det andre med separate senger. Leiligheten har to terrasser på sør og nordsiden av huset. Badet er utstyrt med dusjkabinett. Bredt kjøkken med spisestue har oppvaskmaskin, stort kjøleskap med separat fryser og kaffetrakter. Leiligheten har aircondition og er utstyrt med satellitt-TV. Leilighet 3 - 2 + 1 ***, første etasje, 30 m2 stor. Leiligheten består av separat soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Badet er utstyrt med dusjkabinett. Kjøkkenet er fullt utstyrt. Leiligheten har klimaanlegg og satellitt-TV. Stor parkeringsplass i hagen er gratis. I nærheten ligger restauranter, butikker, kafeer og et postkontor med et vekslingskontor. Hele sjøkanten nær huset er veldig praktisk for bading.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vladislavić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Dinka ( Brač - Sutivan)

Apartments Dinka ligger i den rolige siden av byen, bare 150 meter fra sentrum og 250 meter fra stranden. Huset har syv leiligheter, hvorav 4 leiligheter (2 + 2), to suiter for to og en deluxe suite for 4 + 1 person. Kom og fyll din drømmeferie. Familie Anibalovic

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dinka

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 25 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Lučica ( Brač - Sutivan)

Huset ligger i en liten dalmatisk by Sutivan på Brac Island på fantastisk beliggenhet. Motsatt liten, fin singelstrand, perfekt for tidlig svømmetur. Nær sentrum av Sutivan. Tradisjonell fiskevær. Få barer, restauranter og butikker er få minutters spasertur. Feriehus Lu? Ica tilbyr vakker utsikt over havet og havnen. Gjestene kan også bruke hagen med grill hvor de kan nyte i deres privatliv. GENEREL INFORMASJON: Lei et hus for ferie. Innsjekking: 15:00 Utsjekking: 10:00 FACILITETER OG UTSTYR: Hage STRENGER NÆR EIENDOM: Pebble Beach AFSTILLINGER: Den nærmeste stranden er ca 10 m. Objektet er borte fra kysten ca 10 m. Eiendommen ligger i sentrum av byen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lučica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

2 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Park ( Brač - Sutivan)

Leilighet nummer 1 har 2 soverom, kjøkken med spiseplass og bad. (3+2 senger), air condition, internett Leilighet nummer 1 ligger i første etasje, har kjøkken, bad og 2 soverom (3+2 personer), air condition, internett, hageterrasse. Leilighet nummer 2 (2+0) ligger i første etasje, den har 1 soverom, kjøkken, bad, egen hageterrasse, air condition, internett og grill. Den er utstyrt med nødvendige apparater, komplett servise, sengetøy og håndklær. Velkommen!!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Park

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Kendi ( Brač - Sutivan)

Den moderne to-etasjes studioleiligheten Kendi ligger i sentrum av den pittoreske byen Sutivan på øya Brač. I underetasjen er det toalett med bad og kjøkken med stue. Øvre etasje består av en seng ved siden av en flott skorstein som gir en spesiell atmosfære og en balkong med utsikt over stedet. Leiligheten ligger i sentrum av Sutivan, omgitt av typiske dalmatiske steinhus, kun 150 meter fra sjøen og sjøen. Det har klimaanlegg, Wi-Fi og privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Kendi

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Borak ( Brač - Sutivan)

De nyoppussede og fullt utstyrte leilighetene Borak ligger i den rolige byen Sutivan, i umiddelbar nærhet av havet og strendene. Leilighetene har smart-TV og gratis wifi. Offentlig parkering er ca. 200 meter fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Borak

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Brač - Sutivan

Brač - Sutivan  - Våpenskjold Sutivan er en liten by og kommune som ligger på nordvestkysten av øya Brač, 7 km fra Supetar, i Split-Dalmatia fylke, i Kroatia. I følge folketellingen har Sutivan 822 innbyggere og er en av de minste kommunene i Kroatia. Sutivan er oppkalt etter døperen Sankt Johannes. Befolkningen er tradisjonelt engasjert i fiske og landbruk, først og fremst produksjon av kvalitetsviner og olivenolje. De opprettholder fortsatt denne tradisjonen. Imidlertid vender Sutivan sakte turisme og er i dag et turistmål som er tilstrekkelig for familie-, sport- og fritidsturisme. Mer enn 2000 utmerkede senger i private hus og villaer garanterer alle gjester en bekymringsløs ferie i denne vakre middelhavsbyen. På grunn av det milde middelhavsklimaet og en rekke tilbud, kan gjestene hvile i Sutivan hele året. En spesiell attraksjon for gjester i alle aldre er Nature Park Sutivan, feriested og feriested som tilbyr en omvisning i dyrehagen, lekeplasser for rekreasjon og restauranter med et utmerket utvalg av drinker og retter fra grillen. Besøk Sutivan og nyt i fred, den rolige og spesielle atmosfæren på øya Brač. Privat innkvartering på øya Brač. Leiligheter, rom og andre private overnattingssteder i Sutivan og omegn. Velkommen til Sutivan!

Brač - Sutivan Værmelding