Leiligheter Brač - Sutivan | Topp overnatting i Brač - Sutivan, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brač - Sutivan

Sutivan er en liten by og kommune som ligger på nordvestkysten av øya Brač, 7 km fra Supetar, i Split-Dalmatia fylke, i Kroatia. I følge folketellingen har Sutivan 822 innbyggere og er en av de minste kommunene i Kroatia. Sutivan er oppkalt etter døperen Sankt Johannes. Befolkningen er tradisjonelt engasjert i fiske og landbruk, først og fremst produksjon av kvalitetsviner og olivenolje. De opprettholder fortsatt denne tradisjonen. Imidlertid...

Sorter etter:

Leiligheter Vila Anni

Brač - Sutivan

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

fra 50 €

Leiligheter Elvis

Brač - Sutivan

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Vila Blanka

Brač - Sutivan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

ved forespørsel

Leiligheter Edi

Brač - Sutivan

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 17 personer

fra 35 €

Leiligheter Tramontana

Brač - Sutivan

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

fra 90 €

Leiligheter Roza

Brač - Sutivan

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Jelka

Brač - Sutivan

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vladislavić

Brač - Sutivan

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Feriehus Villa Bunta

Brač - Sutivan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sea Star

Brač - Sutivan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Dinka

Brač - Sutivan

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 25 personer

fra 40 €

Leiligheter Suncica

Brač - Sutivan

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Feriehus Sutivan

Brač - Sutivan

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

fra 30 €

Leiligheter Vila Palma

Brač - Sutivan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Tomic

Brač - Sutivan

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Feriehus Lučica

Brač - Sutivan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Pavlovic

Brač - Sutivan

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leiligheter Vila Anni ( Brač - Sutivan)

Villa Anna ligger i en rolig side av byen, sentrum ligger bare 300 meter unna. Avstanden fra hovedstranden er bare 70 meter. I nærheten ligger en sportsbane for fotball, basketball og mer. Villa Anni med komfortabelt innredede rom (leiligheter) har egen parkeringsplass, utendørsbasseng, vakkert innredet restaurant kun for gjester. Det har klesvask mot et gebyr. Leilighetene i Villa Anni er svært romslige og tilbyr alle bekvemmeligheter av våre gjester. Alle er luftkondisjonerte og utstyrt med satellitt-TV, nye møbler, unntatt en, som har utsikt over bassenget, alle de andre har utsikt over havet. Kjøkkenene i våre leiligheter har kjøkkenutstyr for matlaging og servering av mat, kaffetrakter, kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn og vannkoker. Alle badene har et hotell med hårføner. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Anni

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Elvis ( Brač - Sutivan)

Vi tilbyr tre leiligheter, nummer 2 og 3 i første etasje av familiens hus og nummer 1 i eget hus. De er surounded av blomster og grønne, cousy og lyssky om sommeren. Parkering er i gården og det er gratis. Det er også en åpen grill og et stort gårdsplass som alle gjester kan bruke. Leilighet 1 (A2 + 2) *** i eget hus består av soverom med dobbeltseng og to separate køyer, kjøkken, stue og bad med dusj. Leilighet 2 (A2 + 2) *** har et soverom med dobbeltseng, kjøkken med spisestue, stue med to ekstra køyer, bad med dusj og terracce på sjøsiden. Leilighet 3 (A2 + 2) *** har et soverom med dobbeltseng og to ekstra køyer, kjøkken sammen med stue, bad med dusj og terracce på sjøsiden. Alle leilighetene har klimaanlegg, satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Huset ligger ikke langt fra sentrum, og svært nær sjøen og hovedstranden (100 m).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Elvis

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Vila Blanka ( Brač - Sutivan)

Huset vårt, med parkering for 4 biler, ligger i sentrum av Sutivan. En ca. 60 meter lang, nydelig palmetrær avenue fører deg direkte til sjøen. Første etasje har 2 leiligheter med egen terrasse, hagemøbler og svinger. I hagen, et paradis med blomster og sitrus trær, er en stor murstein grill for koselige grillkvelder, tilgjengelig når som helst. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Blanka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Edi ( Brač - Sutivan)

Komfortable leiligheter i to steinbygde husene til havet og stranden, omgitt av grønne og blomster, på den brede stille veien nær inngangen til byen. I det ene huset er det to identiske leiligheter DULI, A4 + 1 ***, 50 m2 hver, i to etasjer, med to rom, hage og terrasse. Ett rom i første etasje, andre i første etasje, begge med toaletter. Kjøkkenet er godt utstyrt, med aircondition, med SAt-TV, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, begge terrasser med utsikt til havet. Husdyr er tillatt, parkering er gratis. Leie hele huset er også omsettelig. I det andre huset er det to leiligheter i første etasje, A2 + 2 *** A2 + 1 ***, begge med balkonger mot havet, velutstyrt og aircondition, med SAt TV, Wi-Fi Internett , mikrobølger, kjøleskap med fryseren, store bad. Begge husgjester kan bruke åpen grill i den grønne hagen ved siden av huset, parkeringsplass for fem biler er gratis. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Edi

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Tramontana ( Brač - Sutivan)

Leilighet Tramontana består av: To soverom med dobbeltsenger. To balkonger. To dusjrom / WC-peis. Terrasse med to svømmebassenger, ett med dypt vann for voksne, og det grunne for barn. Stue med utvidbar sofa - Vakker havutsikt. To luftforhold .- Internett, satellitt-TV, hjemmekino / multimediaspiller, kaffemaskin, owen, mikrobølgeovn, hårføner, strykejern ... Kjøkkenet leveres også med salt, pepper, olivenolje, eddik, sukker og kaffe. ..

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tramontana

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Roza ( Brač - Sutivan)

Komfortabel leilighet med to soverom, romslig stue og kjøkken, ligger i første etasje av familiens hus i Sutivan. Leiligheten har egen terace og parkeringsplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Roza

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Jelka ( Brač - Sutivan)

I første etasje av villaen er det to leiligheter egnet for 5 personer hver med et areal på 50 kvadratmeter, separate innganger med to soverom, spisestue, kjøkken og bad, samt en stor gårdsplass dekket med kiwiblad som gjør Den perfekte nyansen for varme sommerdager. Andre etasje i villaen har også to leiligheter, med litt beskjeden kvadratfot, men med flott utsikt, ett soverom (3 + 2), kjøkken, spisestue og bad. Alle leilighetene er utstyrt med LCD-TV, air condition, gratis internettilgang, og gjestene får også bruke peisen som ligger på gårdsplassen til villaen. http://apartmanijelka.com/

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jelka

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Vladislavić ( Brač - Sutivan)

Komfortable leiligheter ligger nær sjøen og stranden. Leilighet 1 - 2 + 2 ***, første etasje, 65 m2 stor. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng. Badet har dusj. Romslig kjøkken med spiseplass har oppvaskmaskin, stort kjøleskap med separat fryser, kaffemaskin og elektrisk vannkoker. Stue har en stor sofa. Leiligheten har klimaanlegg og er utstyrt med satellitt-TV. Leiligheten har en stor terrasse på 15 m2 med havutsikt. Leilighet 2 - 4 + 1 ***, første etasje, 70 m2 stor. Leiligheten består av to dobbeltsenger, en med den store to-sengs seng og den andre med de separate senger. Leiligheten har to terrasser, i sør og nordsiden av huset. Badet er utstyrt med dusjkabinett. Bredt kjøkken med spisestue har oppvaskmaskin, stort kjøleskap med separat fryser og kaffetrakter. Leiligheten har aircondition og er utstyrt med satellitt-TV. Leilighet 3 - 2 + 1 ***, første etasje, 30 m2 stor. Leiligheten består av separat soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Badet er utstyrt med dusjkabinett. Kjøkkenet er fullt utstyrt. Leiligheten har klimaanlegg og er utstyrt med satellitt-TV. Stor parkeringsplass i huset gården er gratis. I nærheten finner du restauranter, butikker, kafeer og et postkontor med vekslingskontor. Hele havbredden i nærheten av huset er veldig praktisk for svømming.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vladislavić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Villa Bunta ( Brač - Sutivan)

Romslig autentisk steinhus ***, 300 år gammel nær stranden. Huset ble bygget i den originale sørlige stilen, med en meter tykke vegger som gir varme om vinteren og sommeren friskhet til luftkondisjoneringen overflødig. Den har en vakker hage, gårdsplass og terrasse full av blomster, frukttrær og grønt som gir en fantastisk atmosfære på en daglig nyanse eller duftende kvelder. Huset består av tre (3) separate leiligheter + 100 m2 hage, soling 30 m2 og 20 m2 basseng. Havutsikt, moderne og nylig utstyrt. Huset har aircondition og har satellitt-TV, internett, vaskemaskin, oppvaskmaskin, alt nødvendig utstyr, håndklær og laken. Parkeringsplass foran huset. Alt er inkludert i prisen, samt bruk av bassenget. I nærheten ligger den vakre peeble-stranden og idrettsanlegg, og alle andre fasiliteter i området ligger like ved. Turistkontor, postkontor, pengeveksling, restauranter, kafeer, butikker.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Bunta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sea Star ( Brač - Sutivan)

Sea Star ligger i en liten dalmatisk by Sutivan på Brac Island, kun få skritt fra grus og sandstrender. Sutivan sentrum ligger en 10-minutters spasertur unna. Eiendommen har klimatiserte leiligheter med møblert balkong med utsikt over Brac Bay. Alle leilighetene har TV og kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og stekeovn. Gjestene kan dra nytte av en romslig hage med grillfasiliteter. Nærliggende gjester kan finne en internettkafé. Et besøk til eierne oliventre gården og innkjøp hjemmelaget olivenolje er mulig. Det ligger en 5-minutters kjøretur fra eiendommen. Eieren organiserer også daglige utflukter til Zlatni Rat Beach, samt til nasjonalparkene i Krka og Plitvice Lakes. Sea Star Apartments ligger kun en kort spasertur fra pizzeriaer, restauranter, barer og butikker. I sommersesongen tilbys daglige ferjeforbindelser til Split. Supetar Ferry ligger 8 km unna. Hovedbanestasjonen ligger en 10-minutters spasertur unna. Sutivan Nature Park ligger i en avstand på 2 km. Øya tilbyr mange severdigheter som fjellet Vidova Gora, Dragon Cave, Zlatni Rat Beach og Desert Blaca med det 16. århundre klosterkomplekset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sea Star

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Dinka ( Brač - Sutivan)

Apartments Dinka ligger i den rolige siden av byen, bare 150 meter fra sentrum og 250 meter fra stranden. Huset har syv leiligheter, hvorav 4 leiligheter (2 + 2), to suiter for to og en deluxe suite for 4 + 1 person. Kom og fyll din drømmeferie. Familie Anibalovic

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dinka

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Suncica ( Brač - Sutivan)

Romslig tre roms leilighet, fullt møblert, egnet for opphold 6-8 personer. Klimaanlegg, grill, parkering, kjæledyr tillatt. Gratis trådløst internett, tilgjengelig fire sykler, gratis inngang til naturparken Sutivan

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Suncica

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Sutivan ( Brač - Sutivan)

Ankomst til leiligheter er etter kl. 12.00, avreise er kl. 10.00. Kjæledyr belastes ekstra 5 EUR per dag. Prisen på leiligheten for 1 natt er 50% høyere. Mulighet for vaskeritjeneste 10 EUR. Turist skatt er inkludert i prisen. Huset er bygget i kombinasjon stein, det har enestående rustikk del, stor hage på baksiden av huset, i sirkel på 100 m er strand, butikk, sentrum, promenade. Supurb atmosfære på grunn av miljø og hus beliggenhet, hus har første etasje og første etasje hvor er soverom og utgang til hage, i første etasje er kjøkken, spisestue og toalett med dusj. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Sutivan

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Vila Palma ( Brač - Sutivan)

Villa Palma ligger nær stranden som heter Bistrica, en av de vakreste på øya. Det er omgitt av en vakkert anlagt stor hage (10000 m2). Det er bare 2 leiligheter, utstyrt med alle nødvendige redskaper og er også luftkondisjonerte. Parkering er tilgjengelig. Fra sentrum av Sutivan er ca 500 m.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Palma

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Tomic ( Brač - Sutivan)

Sutivan er en liten fiskerby som tilbyr et rent sjø og strender, samt tilstrekkelige muligheter for rekreasjon og sport. Leiligheten med fire senger ligger i en fredelig og rolig omgitt av å se på havet. Den inneholder to soverom (ett med dobbeltseng og ett med to separate senger), spisestue, kjøkken og bad. Leiligheten ligger kun 200 meter fra sjøen, det tar bare to minutter å komme til stranden til fots, og til bysentret tar det bare ti minutter med lett spasertur. Leiligheten (50 m2) har en terrasse omgitt av en vakre middelhavshage og en parkeringsplass. I de stille kveldstidene vil du kunne lage en fin grillfest!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tomic

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Lučica ( Brač - Sutivan)

Huset ligger i en liten dalmatisk by Sutivan på Brac Island på fantastisk beliggenhet. Motsatt liten, fin singelstrand, perfekt for tidlig svømmetur. Nær sentrum av Sutivan. Tradisjonell fiskevær. Få barer, restauranter og butikker er få minutters spasertur. Feriehus Lu? Ica tilbyr vakker utsikt over havet og havnen. Gjestene kan også bruke hagen med grill hvor de kan nyte i deres privatliv. GENEREL INFORMASJON: Lei et hus for ferie. Innsjekking: 15:00 Utsjekking: 10:00 FACILITETER OG UTSTYR: Hage STRENGER NÆR EIENDOM: Pebble Beach AFSTILLINGER: Den nærmeste stranden er ca 10 m. Objektet er borte fra kysten ca 10 m. Eiendommen ligger i sentrum av byen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lučica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Pavlovic ( Brač - Sutivan)

Leiligheten ligger i Sutivan, øya Brac, i et hus med en stor hage bare for deg! Den har to soverom med king size-senger og spisestue med fullt utstyrt kjøkken. Det er et perfekt sted for familier med barn, par og folk som leter etter et sted i stillhet. Verter er svært vennlige og de er alltid der for å gi deg så mye komfort som mulig. De vil gi deg alt du trenger og informere deg også om Sutivan og resten av øya. De kan også ta deg med å fiske med egen båt (hvis været er aktuelt). Leiligheten ligger i et perfekt sted. 200 m fra nærmeste strand, 7 km fra Supetar, 1 times kjøring med bil fra Bol og 45 minutter med ferge fra Split. Du kan bruke gratis parkering foran leiligheten og la den være der trygt under oppholdet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pavlovic

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Brač - Sutivan

Brač - Sutivan  - Våpenskjold Sutivan er en liten by og kommune som ligger på nordvestkysten av øya Brač, 7 km fra Supetar, i Split-Dalmatia fylke, i Kroatia. I følge folketellingen har Sutivan 822 innbyggere og er en av de minste kommunene i Kroatia. Sutivan er oppkalt etter døperen Sankt Johannes. Befolkningen er tradisjonelt engasjert i fiske og landbruk, først og fremst produksjon av kvalitetsviner og olivenolje. De opprettholder fortsatt denne tradisjonen. Imidlertid vender Sutivan sakte turisme og er i dag et turistmål som er tilstrekkelig for familie-, sport- og fritidsturisme. Mer enn 2000 utmerkede senger i private hus og villaer garanterer alle gjester en bekymringsløs ferie i denne vakre middelhavsbyen. På grunn av det milde middelhavsklimaet og en rekke tilbud, kan gjestene hvile i Sutivan hele året. En spesiell attraksjon for gjester i alle aldre er Nature Park Sutivan, feriested og feriested som tilbyr en omvisning i dyrehagen, lekeplasser for rekreasjon og restauranter med et utmerket utvalg av drinker og retter fra grillen. Besøk Sutivan og nyt i fred, den rolige og spesielle atmosfæren på øya Brač. Privat innkvartering på øya Brač. Leiligheter, rom og andre private overnattingssteder i Sutivan og omegn. Velkommen til Sutivan!

Brač - Sutivan Værmelding