Leiligheter Gradac | Topp overnatting i Gradac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Gradac

Gradac er det administrative sentrum av kommunen og det sørligste turiststedet på Makarska rivieraen. Det ligger i den sørligste delen av Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det ligger omtrent 40 kilometer sør for Makarska, og omtrent halvveis mellom Split og Dubrovnik. Kommune Gradac inkluderer fire pittoreske turistbyer spredt langs de ti kilometerne kystlinjen: Zaostrog, Podaca, Brist og Gradac. Under det nåværende navnet ble Gradac først nevnt...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Gradac

Sorter etter:

Leiligheter Nina

Gradac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 7 personer

ved forespørsel

Leiligheter Kristinka

Gradac

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 17 personer

fra 25 €

Leiligheter Svi Mi

Gradac

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 12 personer

fra 65 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Luce

Gradac

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 36 personer

fra 45 €

Leiligheter Robert

Gradac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leiligheter Lina

Gradac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Amfora - Gradac

Gradac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 19 personer

ved forespørsel

Leiligheter MIRNA

Gradac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nikola

Gradac

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

fra 25 €

Leiligheter Helena

Gradac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

fra 35 €

Leilighet Nikola Previšić

Gradac

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 10 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Ivana

Gradac

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Leiligheter Vice

Gradac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leiligheter Pogled

Gradac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

fra 25 €

Leilighet Oki

Gradac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

fra 100 €

Leiligheter Jure i Marko

Gradac

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 13 personer

fra 30 €

Leiligheter Nina ( Gradac)

Et moderne og nyoppusset hus som vil gi en ideell ferie for hver gjest som bestemmer seg for å besøke Makarska-rivieraen. Gradac er et godt valg for en familieferie, og gir sine gjester en uforglemmelig opplevelse av å nyte det vakreste havet og sole seg på vakre strender. På grunn av sin perfekte beliggenhet er Gradac et yndet turistmål, omtrent 100 kilometer unna Split og Dubrovnik, en ideell base for dagsturer og besøk til de vakreste kroatiske byene. Apartment Nino ligger bare 200 meter fra stranden eller en 3-minutters spasertur, og sentrum ligger omtrent 600 meter unna. Vår innkvartering vil gi deg alt du trenger for et lengre opphold hvis du bestemmer deg for å gjøre det. Utstyret til boligen inneholder 3 soverom, 2 bad, kjøkken, stue, gang, gang, 2 balkonger, 1 terrasse med møbler, gratis klimaanlegg, parkering, wi-fi, smart-tv, Netflix, oppvaskmaskin, vaskemaskin, en apparat for espressokaffe, videoovervåking, elektriske persienner på alle vinduer ... Velkommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 7 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Kristinka ( Gradac)

Nyrenoverte leiligheter i en rolig del av byen, 400 m fra sjøen. Hver leilighet har sin egen terrasse med utsikt over havet og Biokovo-fjellet. Ved siden av huset er det en peis som gjestene kan bruke etter avtale med verten. Foran huset er det en stor parkeringsplass. Langs kysten er det en 5 km lang promenade hvor gjestene kan nyte å gå og sykle. Gjestene kan nyte en båttur til øya Hvar, Korcula og på halvøya Peljesac og i et nattpanorama på en båt med levende musikk. Gradac ligger bare 100 km fra Adriaterhavsperlene i Dubrovnik og Split og 30 km fra Makarska og Medjugorje hvor jeg kan dra på en dagstur. Rimelige overnattingspriser og nærhet til berømte destinasjoner er grunner til å besøke oss. Du vil bli møtt av vennlige verter med et glass velkomst.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kristinka

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Svi Mi ( Gradac)

Nye luksusleiligheter i en rolig landsby, som ligger 70-100 m fra stranden, byen, butikker, banker. Huset - garasje, skjønnhetssalong, sykkel, båt, vinkjeller med vinsmaking, utflukter - Neretva-dalen, Hvar, Peljesac. Organisasjonen tar imot gjester på flyplassen i Split og Dubrovnik.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Svi Mi

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 65 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Luce ( Gradac)

Gradac ligger halvveis mellom Split og Dubrovnik. En rolig liten by, ideell for avslapning, med en vakker kilometer lang sandstrender og vakkert klart vann. Foruten å nyte havets gleder i tilbudet er daglige båtturer til øyene Korcula og Hvar og Peljesac-halvøya. I tillegg til turer tilbyr vi rafting på elven Cetina og padlesurfing på Bacina-innsjøene. Luce Apartments ligger 100 m fra sjøen i nærheten av Hotel Labineca i en vakker bukt Bošac. Vi har 10 leiligheter. Leilighetene er fullt utstyrte. Tre leiligheter 2+1, fire leiligheter 2+3, fire leiligheter 2+2

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Luce

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 36 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Robert ( Gradac)

Leilighetene Robert ligger i den sentrale delen av byen Gradac, som er kun 5 minutters gange til stranden og sentrum og andre fasiliteter som trengs for en attraktiv ferie. Langs kysten er det en 5 km lang gangvei for alle som liker å gå og sykle. Ikke langt fra eiendommen er det tre jordtennisbaner for alle tenniselskere. Huset har 6 leiligheter, hver med en privat terrasse (10m2) med utsikt over havet. Leilighet 4 og 5 har to soverom og parkeringsplass i garasje, som er inkludert i prisen. Vennlige verter vil ønske deg velkommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Robert

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Lina ( Gradac)

Gradac er en liten turistby i Dalmatia, som ligger halvveis mellom Split og Dubrovnik, ca 40 kilometer fra Makarska. Lina Apartments ligger ved stranden, på den østlige delen av Gradac. Leilighetene ligger på tredje og øverste etasje av huset, hvor det gir en vakker utsikt over havet og øyene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Amfora - Gradac ( Gradac)

Villa Amfora ligger i den rolige lille byen Gradac, som ligger sør for Makarska-rivieraen, i hjertet av Dalmatia, som er omgitt av vakre steinstrendene og havbaugene, krystallklart hav, frodige grønne oliven- og furutrær på foten av et biokovo-fjell.  Villa tilbyr overnatting i moderne leiligheter, som gir full komfort og tilfredsstiller behovene til de som ønsker å slappe av etter stresset i hverdagen, travle og forretningspres. Garanti isolasjon, fred, ro og dufter av Middelhavet natur. Alle leilighetene har havutsikt og ligger 200 meter fra sjøen og steinstrendene. For alle gjester er parkering gratis på gårdsplassen til villaen. Et pearlyblått hav, en 7 kilometer lang steinstrand, gamle, øde landsbyer bygd i dalmatisk arkitektur under foten av Biokovo, de gode tilkoplede fot- og sykkelstier som tilbyr en spennende utsikt over øyene Hvar, Brač, Korčula, Vis og Pelješac kanal ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Amfora - Gradac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 19 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter MIRNA ( Gradac)

Leilighetene Mirna er et familiedrevet leilighetshus. Vi er her for deg 24/7. Vi kan hjelpe deg med lokale tips og informasjon. Vi snakker flytende engelsk og tysk. Fullt utstyrte studioleiligheter for 2-4 personer. Butikker, restauranter, barer og strender innen 10m avstand! Huset vårt ligger i en perfekt sentral beliggenhet i Gradac, og derfra har du enkel tilgang til alt: ta en dagstur til byene i nærheten, prøv noen av opplevelsesturene, ta en båttur. Det er noe for alles smak.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter MIRNA

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nikola ( Gradac)

Leilighetene Nikola ligger i en rolig turistdel av Gradac, 7 minutters gange til stranden, sentrum, restauranter og andre fasiliteter som trengs for en aktiv sommerferie. Huset består av 3 leiligheter, hvorav to er tre-sengs og en leilighet er fire-sengs. To leiligheter har aircondition, en har kjølevifte, Wi-Fi er tilgjengelig. I tillegg til fasilitetene har gjestene en peis, og avgiftsfri parkering tilbys.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nikola

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Helena ( Gradac)

House Helena ligger i byen Gradac, 150 meter fra stranden, promenaden, restauranter og butikker. Supermarkedet ligger 80 meter fra huset, og sportsterrinen og lekeplassen ligger bare 50 meter fra huset. Gradac har mange småsteinstrender, mange restauranter og barer. I huset er det seks leiligheter, alle har store balkonger.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Helena

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Nikola Previšić ( Gradac)

Leilighet på 100 m2 for 8 +1 personer. Leiligheten har tre separate soverom (en dobbel og to trippler), to bad, kjøkken, spisestue og to balkonger med utsikt over havet og landsbygda. Alle rommene har klimaanlegg. Gjestene kan bruke grillen med bord og benker til spisestue. Gjesteparkering er gratis.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nikola Previšić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 10 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Ivana ( Gradac)

Apartment Ivana ligger i Gradec, kapasiteten til leiligheten er 4 + 1. Den ligger i et familiehus i sentrum. Leiligheten består av 2 soverom, ett soverom har dobbeltseng i det andre soverommet er to senger, en stue som har en sovesofa, TV, radio, air condition, kjøkken, bad, overbygd terrasse og to balkonger med utsikt over sjøen. Prisen inkluderer klimaanlegg, internett, kabel og parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivana

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Vice ( Gradac)

Studioleiligheter og rom. I sentrum av landsbyen, 5 m fra stranden. Leilighetene Stipić er komfortable og luftkondisjonerte leiligheter med kjøkken, spisestue, romslig soverom, innebygd skap og bad. Hver leilighet har en vakker stein balkong med vakker utsikt over palmer, Adriaterhavet og de nærliggende øyene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vice

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Pogled ( Gradac)

View Apartments ligger i Graz, det siste stedet i Split-Dalmatia County. Byen har et postkontor, et byttekontor, en klinikk, butikker, restauranter og kaffebarer. Borte fra Split 100 km, og fra Dubrovnik. Medjugorje ligger bare 30 km, en busstasjon 50 m. Lekeplass for basketball og fotball er 30 m. Promenade 7 km lang, ideell for sykling, forbinder med stedet Gradac Drvenik. Det er mulighet for dagsturer til lokale turistbåter til øyene Hvar og Korcula og Peljesac-halvøya. Bygningen inneholder leiligheter og en studioleilighet. Leilighet A1 og A4 studio inkluderer ikke klimaanlegg, men vifter. Alle boenhetene har sjøutsikt. Vi gleder oss til din ankomst!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pogled

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 25 €

Leilighet Oki ( Gradac)

Ny og moderne design studio leilighet i centar av Gradac. Vakker utsikt over stranden og havet med utsikt over Peljesac-halvøya. Avstanden fra stranden er 10 meter. Inkludert i prisen er air condition. Internett (WiFi), max-tv, parkering ...

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Oki

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Jure i Marko ( Gradac)

Leilighetene ligger 150 meter fra den vakre stranden. Leilighetene er fullt utstyrt med satellitt-TV, internett, air condition. Leilighet A1 (4+1) har to soverom, kjøkken, toalett, to balkonger med utsikt over havet. Leilighet A2 (2+1) har ett soverom, kjøkken, stue, toalett, balkong med havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jure i Marko

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Gradac

Gradac  - Våpenskjold Gradac er det administrative sentrum av kommunen og det sørligste turiststedet på Makarska rivieraen. Det ligger i den sørligste delen av Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det ligger omtrent 40 kilometer sør for Makarska, og omtrent halvveis mellom Split og Dubrovnik. Kommune Gradac inkluderer fire pittoreske turistbyer spredt langs de ti kilometerne kystlinjen: Zaostrog, Podaca, Brist og Gradac. Under det nåværende navnet ble Gradac først nevnt i det syttende århundre. Oppkalt etter fortet som lå på en høyde over den nåværende kirken St. Michael, som fungerte som et forsvar mot tyrkerne. Gradac er preget av et behagelig klima gjennom året, og antall solskinnsdager per år, sammen med øya Hvar, er i toppen av hele Adriaterhavet. Fra totalt 15 kilometer fra kysten av rivieraen Gradac utgjør naturlige rullesteinsstrender rundt ti kilometer. 7 kilometer med strender ligger i veldig turistområder, noe som gir gjestene god plass til privatliv og intimitet. Innkvarteringsfasilitetene tilbys for alle kategorier turister, fra campingplasser, hotell, til privat familieboliger på forskjellige steder. Søk etter leiligheter, rom og feriehus i Gradac og omegn! Velkommen til Gradac!

Gradac Værmelding