Leiligheter Hvar - Vrboska | Topp overnatting i Hvar - Vrboska, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Hvar - Vrboska

Vrboska er den minste byen på øya Hvar, i Hvar kommune i Dalmatia, Kroatia. Det ligger i en dyp smal bukt på nordkysten av øya omgitt av furutrær, vingårder og olivenlunder. I Vrboska bor bare 526 innbyggere. Det ble grunnlagt på 1400-tallet som en fiskehavn, og med utviklingen av fiskerier og handel, vokste det også velvære for hele området rundt. På begynnelsen av 1900-tallet hadde Vrboska en sardifabrikk, trebåter, hotell, fiskefagforening...

Sorter etter:

Leiligheter Amula

Hvar - Vrboska

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 65 €

Leiligheter Vrboska

Hvar - Vrboska

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Pinus

Hvar - Vrboska

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Amula ( Hvar - Vrboska)

Leilighet Amula ligger i Vrboska, mest pittoreske landsbyen på øya. Det ligger i en attraktiv beliggenhet som gir utsikt over Vrboska-bukta og unik arkitektur i gamlebyen. Leiligheten er den eneste boligenheten i huset som garanterer hvile og fred. Fullt utstyrt og romslig (70 kvadratmeter + stor balkong) med air condition, sentralvarme, kabel-TV, Wi-Fi, DVD ... leilighet oppfyller dagens høye standarder. Med ledig parkeringsplass er det også plass til sykkelstier eller større gjenstander. Til sentrum, butikker, restauranter, minibank og andre tjenester tar du noen få minutters gange. Nærmeste strand ligger 800 meter unna. I henhold til dine ønsker arrangerer vi turer, tilbereder tradisjonelt mat, båtturer og mye mer. Under oppholdet i leiligheten er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Amula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Vrboska ( Hvar - Vrboska)

Vrboska er den minste byen på øya Hvar kalt Lille Venezia. Det er lang bukt med mange små broer. Det er kjent for Fishermens Museum, Fortress Lady of Mercy og andre kulturelle mangfold. Vrboska tilbyr mange aktiviteter: ACI marina, nudist leir, postkontor, mange restauranter og pizzeriaer, butikker og bakerier, suvenirbutikker, cocktailer barer og nattbarer, offentlig strand Soline, leie bil, scuter, sykkel, båter, byttekontor , Minibank og så videre. Leiligheten ligger 20 meter fra sjøen og Riva, sentrum av stedet. Den delen av leiligheten er terrasse med plass til å spise og nyte. Leiligheten er louxourious utstyrt med Wi - Fi internett, air condition, TV, vaskemaskin, oppvaskmaskin, brødrister, caffe maker, kjøleskap og så videre. Våre skjønnheter kommer fra natur, sjø, sol, kultur, båter, vin, olivenolje og fisk. Kom og nyt med oss!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vrboska

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Pinus ( Hvar - Vrboska)

Villa Pinus ligger i den lille fiskerlandsbyen Vrboska på øya Hvar. Denne magiske lille landsbyen er omgitt av vakre vingårder, olivenlunder og lavendelfelt. Vi tilbyr moderne, nyrenoverte leiligheter og studioleiligheter til leie, alle med aircondition, for to, tre eller fire personer. Hver har et lite kjøkken, balkong, bad og gratis WiFi. Vrboska på øya Hvar er rikelig med steinete og sandstrender å velge mellom, hvor du kan finne fred, privatliv og ultimate ro. Vrboska er kjent for sin renessanse dalmatiske arkitektur, fire historiske kirker og deres lokale kor. Ulike butikker og restauranter som serverer deilig dalmatisk mat ligger kun 150-300 meter fra Villa Pinus. I nærheten er det også en velutstyrt liten park for barn, samt sykling og turstier langs kysten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Pinus

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Hvar - Vrboska

Hvar - Vrboska  - Våpenskjold Vrboska er den minste byen på øya Hvar, i Hvar kommune i Dalmatia, Kroatia. Det ligger i en dyp smal bukt på nordkysten av øya omgitt av furutrær, vingårder og olivenlunder. I Vrboska bor bare 526 innbyggere. Det ble grunnlagt på 1400-tallet som en fiskehavn, og med utviklingen av fiskerier og handel, vokste det også velvære for hele området rundt. På begynnelsen av 1900-tallet hadde Vrboska en sardifabrikk, trebåter, hotell, fiskefagforening og en vanlig rederi til Split og naboøya Brac. I dag er Vrboska et kjent turistmål med en populær marina for seilere og seilere, som er åpen hele året og tilbyr ulike og god innkvartering i familiens hus i gamlebyen bygget i renessans, gotisk og barokk stil. Den mest fremtredende gjenstanden for øyas arkitektoniske arv er kirken (festningen) St. Mary, bygget som et tilfluktssted for innbyggerne under de tyrkiske invasjonene på 1500-tallet. Vrboska blir ofte referert til som Lille Venezia på grunn av sine mange små broer. Sunn mat fra omkringliggende felt og ferskfanget fisk med hjemmelaget olivenolje og middelhavskrydder og et glass av de berømte Hvar-vinene er en unik gourmetopplevelse. Med en utmerket gourmetopplevelse i Vrboska kan gjestene nyte de vakre sandstrendene og rullesteinsstrendene, ren luft, krystallblått hav og uberørt natur. I nærheten er det en liten øy Zečevo, et paradis for nudister. I nærheten av stranden er det leiligheter, familiehoteller, restauranter, campingplasser med butikker og barer. Leiligheter, rom og feriehus i Vrboska på øya Hvar. Finn privat innkvartering til laveste pris og slapp av i dette lille middelhavsparadiset! Velkommen til Vrboska på øya Hvar!

Hvar - Vrboska Værmelding