Leiligheter Dugi Rat | Topp overnatting i Dugi Rat, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Dugi Rat

Dugi Rat er en landsby som ligger mellom Split og Omiš og det sentrale stedet for Dugi Rat riviera som består av en serie vakre, originale dalmatiske steder. Fra øst til vest riviera består av Duće, Dugi Rat, Orij, Mali Rat, Sumpetar, Suhi Potok, Krilo Jesenice og Bajnice. Langs rivieraen, fjellene dekket med furuskog ned til grus og sandstrender, noe som skaper et attraktivt reisemål for en perfekt familieferie. Den eksepsjonelle natur- og...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Dugi Rat

Sorter etter:

Last minute tilbud

Leiligheter Vila Mirjana

Dugi Rat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

fra 65 €

Last minute tilbud First minute tilbud

Leiligheter Mušac

Dugi Rat

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

fra 90 €

Leiligheter Villa Kristijan

Dugi Rat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 27 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Toni

Dugi Rat

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Alja

Dugi Rat

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Klarić

Dugi Rat

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

fra 35 €

Leilighet Friends

Dugi Rat

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Vila Mirjana ( Dugi Rat)

Beach apartments Mirjana er et sjarmerende og koselig leilighetshus som ligger kun 10 m fra sjøen. Den vakre stranden Mali Rat (stein og betong) ligger bare noen få meter fra inngangen til leiligheten din. Alle nødvendige fasiliteter (matbutikk, apotek, restaurant, kaffebar, postkontor) er innen gangavstand fra huset (kun 700 m unna). Plasseringen til disse leilighetene gjør dem til det ideelle hjemmet. Ligger mellom byene Omis og Split, når du i Beach apartments Mirjana kan bare lene deg tilbake og nyte en solrik dag på stranden. Men du kan også oppdage området og nyte en daglig tur eller en eventyrlig sportsaktivitet (ZipLine, rafting på elven Cetina, juving osv.). Huset er fordelt på tre etasjer: første etasje med 2 gjesteleiligheter, første etasje (eiers område) og andre etasje med 3 gjesteleiligheter. I første etasje er det også et fullt utstyrt sommerkjøkken med peis, til disposisjon for alle gjester som bor i leilighetshuset, en utmerket løsning for å tilberede måltidene dine utendørs og slippe å bruke kjøkkenet i leiligheten din. Det er også en sikret parkeringsplass ved leilighetshuset. Hver leilighet i Beach apartments Mirjana har sin egen, separate inngang.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Mirjana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Mušac ( Dugi Rat)

Apartments Musac ligger i Dugi Rat - Duce, med sine vakre strender og mye solskinn, kun 25 km fra Split eller Makarska og 5 km fra Omis! Den første leiligheten for 6 personer ligger i første etasje (første etasje) i huset. Den består av to store soverom, to toaletter, stue, kjøkken og terrasse. En grill er også tilgjengelig. Leiligheten er ideell for to mindre eller en større familie. Den andre leiligheten for 7 personer ligger på loftet, dvs. siste etasje i familiens hus. Den består av tre rom, stue, kjøkken, to toaletter. Leiligheten ble bygget i 2024. Leilighetene ligger 100 meter fra stranden. Fra balkongen er det en vakker utsikt over Adriaterhavet og øya Brac. Det er to parkeringsplasser foran huset for våre gjester for hver leilighet. Begge leilighetene har satellitt-TV. Sluttrengjøring og turistskatt er inkludert i prisen. I sentrum av Dugi Rat (kun 10 minutters gange) er det supermarkeder, kafeer, postkontor, bakeri, kirke ... 5 km fra Dugi Rat er Omis, og 20 km er Split. Omis er kjent for elven Cetina (rafting, ziplline).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mušac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Villa Kristijan ( Dugi Rat)

Villa CHRISTIAN ligger på en av de vakreste delene av Adriaterhavet, i Sumpetar, som ligger mellom to perler i Mellom Dalmatia, Split på vestsiden og Omis i øst. I Sumpetar nær distriktet - av Dugi Rat, kun 6 km fra den pittoreske byen Omis, kan du tilbringe ubekymret og hyggelig ferie. Fordelene ved dette stedet er alltid (og så er det i dag) klart hav og linje med småsteinstrend og surfing, seiling, og en rekke muligheter for en aktiv ferie (surfing, seiling, rafting, kajakkpadling, ...). Og det som er veldig viktig, vil du være så nær, men likevel nok langt borte fra hverdags rask livsstil og et turistmål. Posisjon, klart vann, vakre og rene strender, og nærliggende restauranter med autentiske lokale spesialiteter, gjør Villa CHRISTIAN attraktiv og rimelig. Liten avstand fra attraktive turistsentre (Split 15 km, 6 km Omis, Makarska 35 km ...) er praktisk for å gå ut og planlagt ut i mange diskoteker, restauranter og ulike turistinnhold som florerer i denne regionen i turistsesongen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Kristijan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 27 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Toni ( Dugi Rat)

Guesthouse Toni ligger 15 meter fra en steinstrand og 150 meter fra sentrum av Dugi Rat, og tilbyr en pizzeria, bakeri og en konditori. Gratis bruk av grillfasiliteter er tilgjengelig i hagen, og gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Alle boenheter har en møblert balkong og har satellitt-TV og klimaanlegg. Hver av dem har kjøleskap og eget bad med dusj. Noen enheter har et kjøkken. En kafébar ligger 50 meter unna, og en matbutikk ligger 150 meter fra eiendommen. Du? E sandstranden tilbyr ulike vannsportsaktiviteter og ligger 2 km unna. Det nærliggende turistbyrået organiserer utflukter til Krka nasjonalpark og turer til UNESCO-beskyttede Diocletians-palasset. Rafting, kajakkpadling og kanopadling kan ordnes på Cetina River Canyon, 4 km unna. En lokal bussholdeplass med linjer til Split og Omiš ligger rett ved siden av eiendommen. Den nærmeste busstasjonen ligger i Omiš og Split flyplass ligger 30 km unna. Flyplasstransport er tilgjengelig mot en avgift. Guesthouse Toni tilbyr gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Toni

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Alja ( Dugi Rat)

Hele første etasje av familiens hus ca 90 m2 som inkluderer to soverom, kjøkken, spisestue, stue, bad, toalett og stor balkong. Nyt fullt utstyr av leiligheten og hagen med grill og en plen som er ideell for barn å leke eller sole seg uten nysgjerrige øyne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Alja

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Klarić ( Dugi Rat)

Apartments Klaric ligger i den lille landsbyen Sumpetar jesenice mellom byen Split og byen Omiš, bare noen få skritt fra stranden. Vi tilbyr tre leiligheter, og vi har plass til totalt 9 personer. Alle aprtments har kjøkken, bad, TV, air condition, WiFi, utemøbler, grill og gratis parkeringsplass. Vi aksepterer kjæledyr gratis. På stranden er det en kaffebar av familien vår. Nærmeste restaurant ligger 300 m unna på hovedstranden. Barn er velkomne!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Klarić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Friends ( Dugi Rat)

Apartment Friends ligger i en liten landsby Dugi rat mellom Split og byen Omis. Leiligheten ligger i en boligbygning i 5. etasje og består av et soverom, stue, bad, kjøkken og balkong. Leiligheten kan nås med heis. Dugi-rotten bugner av vakre småsteinstrender med krystallklart hav. Også på strandpromenaden finner du kaffebarer og restauranter hvor du kan tilbringe tid i et avslappende miljø. Bare en kilometer unna ligger byen Duce, kjent for sin 5 km lange kyst med mange sandstrender. Busstasjonen til / fra Split og Omis ligger 100 meter fra leiligheten. Barn er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Friends

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Dugi Rat

Dugi Rat  - Våpenskjold Dugi Rat er en landsby som ligger mellom Split og Omiš og det sentrale stedet for Dugi Rat riviera som består av en serie vakre, originale dalmatiske steder. Fra øst til vest riviera består av Duće, Dugi Rat, Orij, Mali Rat, Sumpetar, Suhi Potok, Krilo Jesenice og Bajnice. Langs rivieraen, fjellene dekket med furuskog ned til grus og sandstrender, noe som skaper et attraktivt reisemål for en perfekt familieferie. Den eksepsjonelle natur- og turistverdien i Dugi Rat kommune er en sandstrand som strekker seg omtrent 3 km fra Dugi Rat til grensen til byen Omis. Det ble skapt av drivene av sand som bringer elven Cetina. Billig overnatting av høy kvalitet finner du i private leiligheter og rom og velutstyrte leirer. Søk etter rimelig overnatting i Dugi Rat. Velkommen til Dugi Rat!

Dugi Rat Værmelding