Leiligheter Dugi Rat | Topp overnatting i Dugi Rat, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Dugi Rat

Dugi Rat er en landsby som ligger mellom Split og Omiš og det sentrale stedet for Dugi Rat riviera som består av en serie vakre, originale dalmatiske steder. Fra øst til vest riviera består av Duće, Dugi Rat, Orij, Mali Rat, Sumpetar, Suhi Potok, Krilo Jesenice og Bajnice. Langs rivieraen, fjellene dekket med furuskog ned til grus og sandstrender, noe som skaper et attraktivt reisemål for en perfekt familieferie. Den eksepsjonelle natur- og...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Dugi Rat

Sorter etter:

Last minute tilbud

Leiligheter Vila Mirjana

Dugi Rat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 22 personer

fra 50 €

Leiligheter Mušac

Dugi Rat

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

fra 65 €

Leilighet Nadija

Dugi Rat

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leilighet Maja

Dugi Rat

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 7 personer

fra 46 €

Leiligheter Klarić

Dugi Rat

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Kristijan

Dugi Rat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 27 personer

ved forespørsel

Leilighet Renco

Dugi Rat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Toni

Dugi Rat

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 20 personer

fra 40 €

Leilighet Alja

Dugi Rat

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leiligheter Vila Mirjana ( Dugi Rat)

Strandleiligheter Mirjana er et sjarmerende og koselig leilighetshus som ligger kun 10 meter fra havet. Nydelig strand Mali Rat (grus og betong) ligger bare noen meter fra inngangen til leiligheten din. Alle nødvendige fasiliteter (matbutikk, apotek, restaurant, kaffebar, postkontor) ligger innen gangavstand fra huset (kun 300 meter unna). Plasseringen av disse leilighetene gjør dem til et ideelt hjem hjemmefra. Ligger mellom byene Omis og Split, når i Beach apartments Mirjana kan du bare ligge tilbake og nyte en solrik dag på stranden. Men du kan også oppdage området og nyte en daglig tur eller eventyrlig sportaktivitet (ZipLine, rafting på elven Cetina, canyoning etc.). Huset sprer seg på tre etasjer: Første etasje med 2 gjesteplasser, første etasje (eiers område) og andre etasje med 4 gjesteplasser. I første etasje er det også et fullt utstyrt sommer kjøkken med peis, til disposisjon for alle gjester som bor i leilighetshuset, en utmerket løsning for å forberede måltidene dine ute og ikke å måtte bruke kjøkkenet i leiligheten din. Det er også en sikret parkeringsplass på leilighetshuset. Hver leilighet i leilighetene Mirjana har egen egen inngang.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Mirjana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Mušac ( Dugi Rat)

Leilighetene Musac ligger i Dugi Rat - Duce, med sine vakre strender og rikelig med solskinn, bare 25 km fra Split eller Makarska og 5 km fra Omis! Den første leiligheten for 6 personer ligger i første etasje (første etasje) av huset. Den består av to store soverom, to toaletter, stue, kjøkken og terrasse. En grill er også tilgjengelig. Leiligheten er ideell for to mindre eller en større familie. Den andre leiligheten for 8 personer ligger i tredje etasje i familiens hus. Den består av tre soverom, stue, kjøkken, to toaletter og to balkonger. Leilighetene ligger 100 meter fra stranden. Fra balkongen er det en vakker utsikt over Adriaterhavet og øya Brac. Det er to parkeringsplasser foran huset for våre gjester for hver leilighet. Begge leilighetene har satellitt-TV. Sluttrengjøring og turistskatt er inkludert i prisen. I sentrum av Dugi Rat (bare 10 minutters gange) er det supermarkeder, kafeer, postkontor, bakeri, kirke ... 5 km fra Dugi Rat ligger Omis, og 20 km til Split. Omis er kjent for elven Cetina (rafting, ziplline).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mušac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 65 €

Leilighet Nadija ( Dugi Rat)

Leiligheten ligger i Dugi Rat, en landsby mellom Split og Omis ved Adriaterhavet. Strendene er et utmerket valg for familier med små barn. Nær de store dalmatiske byene (Split og Omis) garanterer en god underholdning for alle. Leiligheten er fullt utstyrt. Rommene i leiligheten er koselige, hele leiligheten har aircondition. Eiendommen tilbyr gratis Wi-Fi og alle nødvendige fasiliteter som matlaging, grill, møblert balkong. Stranden ligger 50 meter unna, det er pebble og tilbyr tilhørende cateringfasiliteter: kafébar, pizzeria, restaurant og turistfasiliteter: en barnepark, pedalbåter, jetski ... Til Split Airport 35 km til Split fergehavn og jernbane og busstasjon 14 km.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nadija

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Maja ( Dugi Rat)

Leilighetene Maja ligger på Split Riviera, i den fredelige familiebyen Dugi Rat (20 km fra Split). Den nybygde bygningen består av to leiligheter: en for 2 + 2 gjester og den andre for 5 + 2 gjester. Byen Dugi Rat har mye å tilby. For eksempel er det offentlige utendørs treningsområdet bare 50 meter unna, mens utendørs lekeplass ligger 260 meter fra leilighetene. På samme måte er den nærmeste stranden (fin grus type) 610 meter unna å gå. Leilighet 2 + 2 er en boenhet på 40 kvadratmeter og ligger i første etasje. Den består av: et soverom, et bad, et kjøkken, spisestue / stue. Leiligheten har delvis havutsikt fra terrassen. Soverommet har en dobbeltseng, størrelse 180 x 200 cm. Ytterligere gjester kan sove i stuen på en sovesofa, størrelse 148 x 190 cm. Leilighet 5 + 2 er en boenhet på 90 kvadratmeter, som ligger i andre etasje. Den består av: ett dobbelt soverom (sengestørrelse 180 x 200 cm, ett dobbelt soverom (senger størrelse 90 x 200 cm hver), ett mindre soverom med en enkeltseng (sengestørrelse 90 x 200 cm), et kjøkken / spisestue / stue romområde, bad og separat toalett. Leiligheten har delvis havutsikt fra terrassen. Ytterligere gjester kan sove i stuen på en sovesofa, størrelse 164 x 190 cm.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Maja

Fra sjøen 550 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 46 €

Leiligheter Klarić ( Dugi Rat)

Apartments Klaric ligger i den lille landsbyen Sumpetar jesenice mellom byen Split og byen Omiš, bare noen få skritt fra stranden. Vi tilbyr tre leiligheter, og vi har plass til totalt 9 personer. Alle aprtments har kjøkken, bad, TV, air condition, WiFi, utemøbler, grill og gratis parkeringsplass. Vi aksepterer kjæledyr gratis. På stranden er det en kaffebar av familien vår. Nærmeste restaurant ligger 300 m unna på hovedstranden. Barn er velkomne!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Klarić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Villa Kristijan ( Dugi Rat)

Villa CHRISTIAN ligger på en av de vakreste delene av Adriaterhavet, i Sumpetar, som ligger mellom to perler i Mellom Dalmatia, Split på vestsiden og Omis i øst. I Sumpetar nær distriktet - av Dugi Rat, kun 6 km fra den pittoreske byen Omis, kan du tilbringe ubekymret og hyggelig ferie. Fordelene ved dette stedet er alltid (og så er det i dag) klart hav og linje med småsteinstrend og surfing, seiling, og en rekke muligheter for en aktiv ferie (surfing, seiling, rafting, kajakkpadling, ...). Og det som er veldig viktig, vil du være så nær, men likevel nok langt borte fra hverdags rask livsstil og et turistmål. Posisjon, klart vann, vakre og rene strender, og nærliggende restauranter med autentiske lokale spesialiteter, gjør Villa CHRISTIAN attraktiv og rimelig. Liten avstand fra attraktive turistsentre (Split 15 km, 6 km Omis, Makarska 35 km ...) er praktisk for å gå ut og planlagt ut i mange diskoteker, restauranter og ulike turistinnhold som florerer i denne regionen i turistsesongen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Kristijan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 27 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Renco ( Dugi Rat)

Leilighet RENCO ligger i en av de vakreste delene av Adriaterhavskysten, i et lite sted som heter Sumpetar nær Dugi Rat, som ligger mellom to perler i Mellom Dalmatia, Split på vestsiden og Omiš på østsiden. I Sumpetar og nær pittoreske byen Dugi Rat kan du tilbringe ubekymret og hyggelig ferie. Fordelene ved dette stedet er alltid klart sjø og linje med steinete strender og en rekke muligheter for en aktiv ferie (surfing, seiling, vannski, rafting på elven Cetina, kajakk, cannoning ...). Og andre ting som er veldig viktig, vil du være så nær, men likevel nok langt borte fra hverdags rask livsstil og turistindustri. Litt avstand fra attraktive turistsentre (Split 15 km, Omiš 6 km, Makarska 36 km) er convient for en uforglemmelig kveld ute i diskoteker, restauranter og ulike turistinnhold heks florerer denne regionen i turistsesongen. Leilighet RENCO tilbyr deg overnatting i komfortabel og fullt møblert leilighet. Leiligheten ligger på stranden, 1000 meter langt fra sentrum av Dugi Rat, 20 meter langt fra nærmeste restaurant og kun 30 meter langt fra nærmeste marked. Overnatting er egnet for alle gjester som ønsker å tilbringe hyggelige helligdager i et vakkert landskap. Vennlige verter vil gi dem alt som er nødvendig for å tilbringe ferie på en best mulig måte.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Renco

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Villa Toni ( Dugi Rat)

Guesthouse Toni ligger 15 meter fra en steinstrand og 150 meter fra sentrum av Dugi Rat, og tilbyr en pizzeria, bakeri og en konditori. Gratis bruk av grillfasiliteter er tilgjengelig i hagen, og gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Alle boenheter har en møblert balkong og har satellitt-TV og klimaanlegg. Hver av dem har kjøleskap og eget bad med dusj. Noen enheter har et kjøkken. En kafébar ligger 50 meter unna, og en matbutikk ligger 150 meter fra eiendommen. Du? E sandstranden tilbyr ulike vannsportsaktiviteter og ligger 2 km unna. Det nærliggende turistbyrået organiserer utflukter til Krka nasjonalpark og turer til UNESCO-beskyttede Diocletians-palasset. Rafting, kajakkpadling og kanopadling kan ordnes på Cetina River Canyon, 4 km unna. En lokal bussholdeplass med linjer til Split og Omiš ligger rett ved siden av eiendommen. Den nærmeste busstasjonen ligger i Omiš og Split flyplass ligger 30 km unna. Flyplasstransport er tilgjengelig mot en avgift. Guesthouse Toni tilbyr gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Toni

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Alja ( Dugi Rat)

Hele første etasje av familiens hus ca 90 m2 som inkluderer to soverom, kjøkken, spisestue, stue, bad, toalett og stor balkong. Nyt fullt utstyr av leiligheten og hagen med grill og en plen som er ideell for barn å leke eller sole seg uten nysgjerrige øyne.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Alja

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Dugi Rat

Dugi Rat  - Våpenskjold Dugi Rat er en landsby som ligger mellom Split og Omiš og det sentrale stedet for Dugi Rat riviera som består av en serie vakre, originale dalmatiske steder. Fra øst til vest riviera består av Duće, Dugi Rat, Orij, Mali Rat, Sumpetar, Suhi Potok, Krilo Jesenice og Bajnice. Langs rivieraen, fjellene dekket med furuskog ned til grus og sandstrender, noe som skaper et attraktivt reisemål for en perfekt familieferie. Den eksepsjonelle natur- og turistverdien i Dugi Rat kommune er en sandstrand som strekker seg omtrent 3 km fra Dugi Rat til grensen til byen Omis. Det ble skapt av drivene av sand som bringer elven Cetina. Billig overnatting av høy kvalitet finner du i private leiligheter og rom og velutstyrte leirer. Søk etter rimelig overnatting i Dugi Rat. Velkommen til Dugi Rat!

Dugi Rat Værmelding