Leiligheter Vis - Komiža | Topp overnatting i Vis - Komiža, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Vis - Komiža

Komiža er en typisk liten fiskerby som ligger på vestkysten av øya Vis ved foten av nesten 600 meter høye fjellet Hum. Det ligger i en bukt som beskytter den mot de nordlige vindene og kystlinjen har mange vakre rullesteinsstrender (Kamenica, Gusarica, Nova Pošta, Velo Žalo). Komiža tilbyr utmerkede muligheter for gjester og besøkende: kvalitetsovernatting på et hotell eller privat innkvartering i leiligheter, og en rekke kulturelle og historiske...

Sorter etter:

Leilighet Lula

Vis - Komiža

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 65 €

Leilighet Šime

Vis - Komiža

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 2 personer

fra 45 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Bainca i Eneo

Vis - Komiža

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Feriehus Nona house

Vis - Komiža

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 7 personer

fra 180 €

Leiligheter Picasso

Vis - Komiža

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Manjarema

Vis - Komiža

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

fra 30 €

Leilighet Lula ( Vis - Komiža)

En fredelig og avslappende atmosfære rundt leiligheten, som ligger mellom den naturlige skyggen av grønne middelhavsfrukter. På den ene siden i sentrum og nær stranden, men med det rolige og private nabolaget

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lula

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 65 €

Leilighet Šime ( Vis - Komiža)

Leilighet Sime - denne leiligheten på 35 m2, ligger i første etasje, består av et soverom med dobbeltseng, kjøkken - hvor det er en sovesofa for en person og et bad. Kjøkkenet er fullt utstyrt. Leiligheten ligger i et rolig område Komiza med ham er ikke på veien, og omgitt av private steinhus. Det er bare to minutters gange fra sentrum, og 4-5 minutters gange fra stranden.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Šime

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 45 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Bainca i Eneo ( Vis - Komiža)

Leilighet Bianca er bosatt i bakgården av huset (overflateareal på 50 m?). Her finner du ett soverom med dobbeltsenger, spisestue med køyeseng og kjøkkenforsyning. På toppen er det terrasse med grill og hage på baksiden. Leiligheten har air-condition og TV. Leilighet Eneois bosatte seg i andre etasje av gammelt stenet familiehus (overflateareal på 30 m?). Du klatrer til der gjennom felles trapp inne i huset. Det er ett soverom med dobbeltsenger. Fra to vinduer har du en vakker utsikt over havnen som er hjertet av byen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bainca i Eneo

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Feriehus Nona house ( Vis - Komiža)

Hele de to etasjene i Nona House står til våre gjesters disposisjon. Fra gaten kommer du inn på en koselig gårdsplass, med tilgang til konoba (åpen peis), med sitteplass for en stor familie. Første etasje i huset inneholder det åpne kjøkkenet, samt to soverom (ett med dobbeltseng og en enkeltseng, det andre med to enkeltsenger) og et moderne bad. Den øverste etasjen i huset har et stort loft med dobbeltseng, samt en overbygd uteplass hvor du kan se solnedgangen over havet. En kort, 3 minutters spasertur tar deg fra Nona House til sentrum av landsbyen Komiza og den berømte "riva" - havnen ved vannkanten hvor all den lokale handlingen finner sted. Besøk den lokale bakeren for deilig brød tidlig om morgenen (de baker brød fra kl. 04.00 til sent på kvelden), slakteren for ferskt lam og annet kjøtt, fiskemarkedet for nyfanget fisk... Eller bare sitte på en av de flotte kaffebarene og se det kroatiske landsbylivet utfolde seg foran øynene dine! Fra Nona House fører den 100 meter lange gåturen til byen deg gjennom labyrinten av gamle brosteinsbelagte gater, med fantastisk arkitektur og lukten av kroatisk husmannskost som lokker deg til å prøve deg på å tilberede en av de dalamatiske rettene, som lammepeka, grillet blekksprut eller fiskegryte. Nona House kommer med flott kroatisk innredning og alt du trenger for å slappe av under en familieferie. Spisesteder, kaffebarer, supermarkeder og alle andre fasiliteter – selv friluftsfilmer – er mindre enn 100 meter unna, men likevel er Nona House ekstremt stille på grunn av beliggenheten i et tradisjonelt familienabolag. Plasseringen til Nona House er også ideell for å ta bussen til noen av de andre landsbyene på øya. Nona House er fullt utstyrt med alt man kan forvente i et familiehjem, til og med en "konoba", det innvendige, åpne grillanlegget som kroatere elsker så mye. Nytt sengetøy og badehåndklær er inkludert.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Nona house

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 180 €

Leiligheter Picasso ( Vis - Komiža)

I hjertet av Adriaterhavet, i intimiteten av årtusens karob, tradisjon og komfort, uforglemmelig ferie. Dalmatisk steinkompleks ukpne område 650 m2, kun tre minutter fra sentrum, samme avstand til stranden, garanterer personvern og virkelig oppleve øya. Enkel tilgang med bil og parkeringsplasser i skyggen av trær. På grunn av den unike beliggenheten, tilbyr huset en fantastisk utsikt over Vis-øya (Bisevo, Holy, Palagruza), med all sin terrasse skjult fra observatørens syn. Hus, med en personlig signatur av kunstneren, håndlaget treinnredning, kunst, kunstnerens malerier og steinfasader, har en komfortabel hage som fusjonerer med et uberørt miljø. Massive trebord med tretti seter, men også et intimt hjørne med innendørs og utendørs peis, lar enkeltpersoner, par og store grupper bli, sosialisere og nyte dalmatiske spesialiteter, med vekt på sjømatmeny, etter bestilling og arrangement. Beskrivelse: Separate innganger, air condition, TV, Wi Fi internett. - Leilighet Atelier. Gulv, stue med kjøkkenkrok, dobbeltseng, pluss en truckle seng med en mulig to ekstra senger, med et totalt areal på 56 m2 pluss en terrasse på sørsiden av overflaten på 24 m2. - Leilighet Miniature. Gulv, kjøkken, dobbeltseng pluss ekstra seng (om nødvendig) av det totale arealet på 28 m2 pluss en terrasse sør-øst område på 14 m2. - Leilighet Akvarell. Første etasje, kjøkken, dobbeltseng pluss ekstra seng (om nødvendig) av det totale arealet på 26 m2 pluss en terrasse sør-østlig område på 15 m2. VELKOMMEN, din vert

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Picasso

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Manjarema ( Vis - Komiža)

Et eget hus omgitt av grapefrukt med tre sider. På nordsiden av gårdsplassen og gratis parkering for gjester. På sørsiden av peisen midt i en sitron er en peis og et stort bord i skyggen av huset. Hele objektet er dekket med trådløs internettilgang. Hver leilighet har egen inngang og en balkong eller terrasse i naturlig skygge. Huset ligger i en rolig del av Komiža, men fortsatt i sentrum. Alle nødvendige fasiliteter har tilgjengelig i radius på 150 meter fra sentrum og sjøen 100 meter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Manjarema

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Vis - Komiža

Vis - Komiža  - Våpenskjold Komiža er en typisk liten fiskerby som ligger på vestkysten av øya Vis ved foten av nesten 600 meter høye fjellet Hum. Det ligger i en bukt som beskytter den mot de nordlige vindene og kystlinjen har mange vakre rullesteinsstrender (Kamenica, Gusarica, Nova Pošta, Velo Žalo). Komiža tilbyr utmerkede muligheter for gjester og besøkende: kvalitetsovernatting på et hotell eller privat innkvartering i leiligheter, og en rekke kulturelle og historiske attraksjoner som kirker, klostre og festninger. Fra byen Vis ligger bare 10 km unna, som bare er fergeforbindelse med fastlandet og byen Split. Innbyggere i Komiža driver tradisjonelt med landbruk, vinprodusering, fiske og fiskeforedling, frakt og mer nylig selvfølgelig innen turisme. Komiža er kjent for sine utmerkede fiskere og deres tradisjonelle seilskip av tre - falkuša. I tillegg til å sole seg på en av de få sandstrendene, tilbyr Komiža mange muligheter for sport og rekreasjon, og gjestene har tilgang til tre lekeplasser boccia, basketball, håndball og fotball. Spesielt populært er dykking på grunn av det veldig rike sjølivet, rent og varmt hav og mange fiskearter. Du kan også vandre til den nærliggende Hum, som er den høyeste toppen på hele øya Vis, og hvor du har den beste utsikten over hele den sentrale Adriaterhavets øygruppe. Du kan også sykle til en av de bortgjemte vikene på sørsiden av øya. Ikke langt fra Komiža ligger øya Biševo, som skjuler en unik attraksjon - en undersjøisk havgrotte - Blue Cave. Hvis du besøker øya Vis og Komiža, er du nødt til å bli forelsket ved første blikk i denne vakre lille byen som vil vinne deg over med sin sjarm og det vakre øymiljøet. Privat innkvartering i Komiža på øya Vis. Kontakt direkte eiere av leiligheter og rom og spar opptil 40%. Velkommen til Komiža og øya Vis!

Vis - Komiža Værmelding