Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kroatia

Robinson turisme Kroatia
Velg den ideelle innkvarteringen og tilbring en uforglemmelig ferie i Kroatia!

Sorter:

Robinson turisme Sunset Romance

Pašman - Neviđane

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

fra 50 €

Robinson turisme Robinzon

Pašman - Pašman

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 7 personer

fra 100 €

Robinson turisme Viskovic

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

fra 60 €

Robinson turisme Antonija

Pašman - Tkon

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 5 personer

fra 80 €

Robinson turisme House Pašman Banj

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Robinson turisme Robinzon vila sa bazenom

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Robinson turisme Welnes robinzon Vranina

Brač - Bol

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 8 personer

fra 65 €

Robinson turisme Robinzon Katja

Pašman - Tkon

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 100 €

Robinson turisme Pedišić

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 100 €

Robinson turisme Vila Valentina

Pašman - Ždrelac

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Robinson turisme Sunset Romance ( Pašman - Neviđane)

Sunset Romance Robinson-huset for 7 personer ligger i Stivan-bukta på sørvestsiden av Pasman-øya og omgitt av oliventrær og andre trær, så det er vakkert skjult. Stivan er en mindre bukt med flere hus og utsikt over mindre øyer som Sit, Lavdara, Iz, og videre kan du se Dugi otok. Ankomst til Stivanja-bukta er mulig med Macadam-veien, egnet også for biler, men det er nødvendig å kjøre forsiktig for støt underveis. Tkon ligger omtrent 9 km unna, med restauranter, butikker, et lite marked, et bakeri og konditori. Det tar fergen fra Biograd na Moru (fergelinjen Biograd-Tkon tar omtrent 15-20 minutter, fergen går flere ganger om dagen). Det er også mulig å ankomme med ferge fra Zadar til Preko på øya Ugljan, via broen i Zdrelac til øya Pašman (ferjeturen tar omtrent 30 minutter, billettprisen er dyrere enn Biograd-Tkon-linjen, Det er praktisk å ha en linje rundt midnatt). Parkering for flere biler tilbys ved siden av huset. Køya for båten ligger i havnen og er gratis (dybde ca 1 m, lengde opp til 8 m). Har du lisens kan du leie båt (pris i henhold til motorkraft), drivstoff er ikke inkludert i prisen. Gjestene kan bruke hagegrillen. Vann i huset er regnvann som samler seg om vinteren i tanken under huset, så det er nødvendig å konsumere vann rasjonelt. Vannet er egnet til å drikke, men hvis du er i tvil, anbefaler vi å ta med vann på flaske eller koke det. Det er en utendørs dusj og en dusj. Eierne viser deg hvordan du bruker dusjen. Elektrisitet fås fra solcellepaneler og konverteres til 220 V med standard europeiske stikkontakter. Elektriske apparater kan brukes daglig uten begrensninger, om natten må du ta vare. Cove sv. Pytten dekkes av et mobilsignal. Det bortgjemte Sunset Romance-huset er utstyrt med komfyr, slik at du kan bo om våren eller høsten og om vinteren. Kjæledyr er velkomne. Gjestene kan ha WiFi hjemme ved kjøp av en kupong for minst en ukes flat internett. Enheten som denne kupongen er kjøpt til, fungerer som et hot spot. Stranden i bukta er for det meste steinete, men den har en fin gradvis inngang til sjøen, der grusen, havet er krystallklar. Feriehus ved Sunset Romance vil glede deg med en vakker solnedgangsutsikt. Pošalji povratne informacije Povijest Spremljeno Zajednica

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Sunset Romance

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 50 €

Robinson turisme Robinzon ( Pašman - Pašman)

Huset ligger i et avsidesliggende område på den sørlige delen av øya, med utsikt over øyene Kornati. Denne delen er ikke bebodd av fastboende, men har bare noen få hus beregnet på de som foretrekker denne typen høytider. Utstyrt med alle moderne ferieeventyrere. Den har solenergi og gass, vannet i tanken, og renner gjennom huset er en liten pumpe. Dusjen er utenfor. Inne på kjøkkenet, bad med vask, to rom med en ekstra seng. Foran er en stor overbygd terrasse med peis perfekt for sosialt samvær og hyggelig opphold. Fordelen med denne ferien er fred, stille, vakre omgivelser med uberørt natur.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Robinzon

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 100 €

Robinson turisme Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Leilighetene Viskovic ligger i den rolige og rolige bukten Pobij, 8 km fra lille landsbyen Gdinj. Robinzon type turisme er ideell for folk som ikke vil gå vekk fra travle hverdagen og tilbringe ferien i harmoni med naturen. Tilgang til huset er mulig med veien. Parkeringsplass er nær huset. Robinzon type turisme beskrivelse: solceller elektrisitet (lys og mobil pfones), vannforsyning fra tanken, GSM-signal er tilgjengelig, det er gass strømforsyning, tilgjengelig vei til huset er siste 3 km macadam. Bukta er spesielt rolig og stille i juni og september. September er kjent for konstant ro, mest solfylte dager og fortsatt varmt hav. For store grupper av gjester som leier våre to leiligheter sammen tilbyr vi ekstra rabatt, spesielt for booking 15 dager.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Viskovic

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 60 €

Robinson turisme Antonija ( Pašman - Tkon)

Antonija House ligger på sørsiden av øya Pašman med en vakker utsikt over de omkringliggende øyene. Huset er bortgjemt for å sikre privatliv og fred for ferien. Huset er romslig og utstyrt for en ideell ferie borte fra byens støy, og vakker natur vil fortrylle hver besøkende. Kjøkkenet er fylt med bestikk og bestikk, kjøleskap med fryserom og TV. Det er en utendørs dusj, grill foran og bak huset, sandkasse og husker for barn. Husdyr er ikke tillatt. Strøm fra 220v til solenergi kan ikke bruke ekstra husholdningsapparater bortsett fra ladere for mobil, bærbare datamaskiner.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Antonija

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 80 €

Robinson turisme House Pašman Banj ( Pašman - Ždrelac)

Nyt ditt opphold i vårt hytte på sørsiden av øya Pašman i landsbyen Banj. Det ligger på et utmerket sted, rett ved sjøen. Robinson turisme i uberørt natur mot Kornati skjærgården og det åpne havet. Hvis du ser etter en strand bare for deg selv i ekte naturlig miljø og stillhet, kan du nå oss med turstier med vår hjelp eller bil (anbefalt). Huset har fullt utstyrt kjøkken / stue, ett soverom og et toalett. Elektrisitet er på solsystemet, regnvann fra vanntanken gjennom huset, det er en TV, kjøkken utstyrt for bruk (komfyr arbeider med gass og kjøleskap arbeider på gass), utendørs dusj, terrasse og grill. Det er en dobbeltseng på soverommet, og sovesofa for to i stuen. Vi har gjester som kommer til huset vårt hele tiden i ti år, så noen datoer er blokkert. max. 4 personer. Bilen ligger 150 meter fra hytta. Det er ingen naboer innen 500 meter.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme House Pašman Banj

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Robinson turisme Robinzon vila sa bazenom ( Korčula - Korčula)

Du vil ha ditt eget paradis da leiligheten ligger fredelig på sørsiden av øya Korcula i bukten Rasohatica. Den to roms leiligheten ligger i øverste etasje av huset, det er to leiligheter i første etasje. Ferieleiligheten er designet i Robinson-stil: Enkelt utstyr, strøm og varmtvannsforsyning med solenergi (220 V), komfyr og kjøleskap med propangass gir deg følelsen av at du er i skjult perle. Bare nyt på den private stranden 10 m fra huset eller i privat basseng med sjøvannet :)

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Robinzon vila sa bazenom

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Robinson turisme Welnes robinzon Vranina ( Brač - Bol)

Hvis du har drømt om å hvile i ro og ro i en hytte nær sjøen, er du på rett sted. Våre hjem har et barnehagerom, et barnerom, en stue med kjøkken og spisestue. Stor overbygd terrasse. Egen peis. Veranda med boblebad med utsikt over havet og stranden "Zlatni Rat". Lør TV Fri Wi-Fi. Hver hytte har sin egen strand unna hytta ca 70 meter. Du kan få all tilleggsinformasjon via e-post juki.bol @ gmail.com eller på en mobiltelefon. Wot-ap 00385912025264

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Welnes robinzon Vranina

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 65 €

Robinson turisme Robinzon Katja ( Pašman - Tkon)

Huset ligger på sørsiden av øya Pasman, i en rolig bukt, med utsikt over Kornati øyene. Det er ideelt for en familieferie. Består av to soverom, kjøkken, stue, bad og stor hage. I tillegg til hytta har vi ytterligere bad og dusj. Hytta har to peiser, i huset og utenfor. Foran huset er et kalesje og et århundre gammelt oliventrær, slik at skyggen blir igjen hele dagen. Strømmen er gjennom solcellepaneler, 220V og 12V. Kjøleskap med fryser er på 220V. Ovnen med ovnen fyres av gass. Vannet er fra brønnen. Vi har også en satellitt-TV. Vi har en dock for gjester som har egen båt. Biltilgang aktivert. Parkering er 100 meter unna. Veien er grusaktig. Minimumsopphold er 7 dager og ankomst på lørdager. Verten snakker tysk, slovensk og engelsk. Du kan kontakte oss via Viber, WhatsApp, Gmail. Med vennlig hilsen, din vert Ugrinic Milka

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Robinzon Katja

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 100 €

Robinson turisme Pedišić ( Pašman - Ždrelac)

Feriehuset Pedisic familie ligger i en vakker beliggenhet på sørsiden av øya Pasman, med utsikt over skjærgården Kornati. Feriehuset har en stor terrasse, 2 soverom, stue og et velutstyrt kjøkken. Den har plass til 4-5 personer. Det ligger 10 meter fra sjøen, omgitt av grøntområder. Sjeldne er steder hvor du finner denne roen og roen, og så de perfekte forholdene for en ferie som denne. Dette er et Robinson-hus. Robinson turismelskere og alle de som vil flykte fra hverdagen og folkemengdene vil glede seg over dette huset, og vi er sikre på at de vil huske ferien her. Storm er 12 V, vann er 12.000 l. Eiere er tilgjengelige hvis noe mangler.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Pedišić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 100 €

Robinson turisme Vila Valentina ( Pašman - Ždrelac)

Robinson House Villa Valentina ligger i Zadar i Zadar County-regionen, og tilbyr rom med gratis privat parkering. På forhånd takk for henvendelsene dine. Hvis du bestemmer deg for å tilbringe din velfortjente ferie på øya vår, har du muligheten til å slappe helt av fra det daglige stresset og stresset. Du har et bredt spekter av glede av smakene av vin, olivenolje som er laget på det gamle hjemmet, og konsumere våre produkter fra hagen. Kom og nyt ferien. Vi tilbyr et hus med to leiligheter i en vakker urørt natur. Huset har utsikt over Kornati nasjonalpark. Leiligheten har en stor hage som garanterer privatliv. Huset har ikke strøm all kraft er via solcellepaneler. Feriehuset har utsikt over hagen, utsikt over hagen, sittegruppe, flatskjerm-TV med satellittkanaler, et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap og stekeovn, og eget bad med dusj. En balkong med havutsikt er tilgjengelig på alle enhetene. Robinson House Villa Valentina tilbyr en solterrasse. Denne eiendommen har en hage med grillutstyr, og gjestene kan gå turer og dykking i nærheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Vila Valentina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Robinson turisme Kroatia
Hvorfor bestille Robinson turisme i Kroatia direkte med eiere av privat innkvartering?

Tallrike nye former for turisme har dukket opp i verden de siste årene, som er orientert for å gi gjestene unike og autentiske erfaringer på steder og land de besøker, og en av de nye trender er den såkalte Robinson-turismen! Robinson turisme er et form for turisme beregnet for alle eventyrere og turister som vil oppleve livet borte fra sivilisasjonen, i hjertet av naturen og i stor grad med de begrensede fordelene ved det moderne samfunn.

Robinson overnatting i Kroatia finner du i gamle steinhus i de fjerneste bukter, i ubebodde deler av øya, i trehytter i skoger, fjell og ulike naturparker. Denne typen innkvartering og ferier gir et dypt inntrykk av uberørt og uberørt villmark. Hvis du vil ha absolutt fred og ro og et opphold i naturen, er Robinson overnatting og Robinson stil ferie et ekte eventyr som venter deg i Kroatia!

Robinson turisme ble oppkalt etter helten fra romanen av Daniel Defoe. I 1719 publiserte han den eventyrlystne romanen Robinson Crusoe, som ble en hit da, og er fortsatt truffet blant dagens publikum. Robinson Crusoe brukte 28 år på en fjern tropisk øy etter et skipbrudd, og opplevde mange eventyr før sin endelige befrielse. Han tjente som en inspirasjon for denne form for turisme hvor vekten er på en livsstil med begrensede ressurser.

Finn Robinson overnatting som oppfyller alle dine behov og ordne alle vilkårene for bestilling direkte med eiere av privat innkvartering. Fordelene med denne typen bestilling er mange, og en av de viktigste er en mye billigere pris fordi du ikke betaler noen byråavgifter. Du kan finne opptil 40% billigere innkvartering og tilbringe en rimelig ferie i ulike typer privat innkvartering i Kroatia.
Alle bestillingsdetaljer forhandles med eieren av boligen, så du er sikker på at det ikke er noen ubehagelige overraskelser. Søk etter Robinson overnatting i Kroatia fra listen nedenfor eller gjennom et raskt søk og bestill din ideelle innkvartering før det er for sent. Din ideelle Robinson innkvartering er bare 2 museklikk fra deg, din familie og dine venner.