Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kroatia

Vandrerhjem Kroatia
Velg den ideelle innkvarteringen og tilbring en uforglemmelig ferie i Kroatia!

Sorter:

Vandrerhjem Canki

Zadar

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 18 personer

ved forespørsel

Vandrerhjem Party Hostel

Zagreb

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 36 personer

ved forespørsel

Vandrerhjem Kamp Seget

Seget

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 100 personer

ved forespørsel

Vandrerhjem Sunce

Hvar - Stari Grad

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 33 personer

fra 16 €

Vandrerhjem Canki ( Zadar)

Vårt vandrerhjem ligger bare 10 min gange til sentrum, 10 min til postbussen stasjon og 10 min til byen stranden. I nærheten er CityGalleria med kino, restoranter, butikker, banker og marked. Gaten er stille og rolig, slik at du kan få god hvile og sove for å være frisk for å utforske vår gamle, men vakre by som er kjent for Forum, solopplevelsen, sjøorganet, museene osv. Rommene har aircondition med køyesenger, stue , kjøkken og separate bad og fimale bad. Vi håper du vil besøke oss og føle deg komfortabel!

Kategorisering Kategorisering - Vandrerhjem Canki

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 18 personer

Pris ved forespørsel

Vandrerhjem Party Hostel ( Zagreb)

Party Hostel åpnet i august 2013th, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering bare noen skritt fra trikken ved krysset Heinzel og Vukovar Street. Det er en 15 minutters spasertur fra hovedtorget og de viktigste turistattraksjonene. Vandrerhjemmet har sin egen restaurant Charm med en terrasse hvor gjestene kan nyte en rekke internasjonale retter og kroatiske retter. Ved siden av resepsjonen bor innendørs, mens i gårdsplassen tilgjengelig sittegruppe med lenestoler omgitt av bambusplanter. Resepsjonen er tilgjengelig gratis brosjyrer og en gratis safe. Den har 36 senger i fire-sengs og to-sengs rom med felles bad og to dobbeltrom med eget bad. Hver dag er de tilgjengelige ferskt sengetøy, håndklær og såpe. Party Hostel ligger en 10-minutters spasertur fra komplekset Green Gold, som huser butikker og en rekke fasiliteter for bespisning, møter og underholdning. Zagreb busstasjon er bare 4 trikkestasjon og sentralstasjonen ligger på 7 stasjon sporvogn fra vandrerhjemmet Party.

Kategorisering Kategorisering - Vandrerhjem Party Hostel

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 36 personer

Pris ved forespørsel

Vandrerhjem Kamp Seget ( Seget)

HostelIn vårt hostel finner du den billigste innkvarteringen i Trogir og omegn, ideell for backpackere, for enkeltpersoner og grupper, for kortsiktig eller lengre opphold. Det er bare perfekt for idrettsgrupper, speidere, skoleturer, pensjonsforening og for de kroatiske unionsarbeidere gir vi spesielle priser. Vandrerhjemmet ligger 50 meter fra stranden, og gjestene vil bli pleasently overrasket over hvor lett det er å komme til Trogir og Split, hvor de velger å reise med båt eller buss, eller med taxi. Vandrerhjem tilbyr overnatting for 100 personer. Seng og frokost. Halvpensjonstjeneste. Gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Vandrerhjem Kamp Seget

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 100 personer

Pris ved forespørsel

Vandrerhjem Sunce ( Hvar - Stari Grad)

Hostel Sunce ligger i sentrum av Stari Grad på øya Hvar (på en av de vakreste øyene i verden), i byområdet Sibiria. Området er rolig og rolig, slik at du kan sove komfortabelt. Vandrerhjemmet er utstyrt med restaurant, spisestue og hvilested. Vi tilbyr overnatting i enkeltrom, dobbeltrom og 3-sengs rom. Her er det mange kulturelle, religiøse og andre bygninger og fasiliteter i nærheten av vandrerhjemmet. Vandrerhjemmet er perfekt for alle aldersgrupper, spesielt barn og ungdomsgrupper, familier, eldre, idrettsforeninger og backpackere i tillegg til alle individuelle gjester. Mulighet for å organisere idrett og kulturelle aktiviteter, tur på øya, utflukter til nærliggende øyer.

Kategorisering Kategorisering - Vandrerhjem Sunce

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 33 personer

Pris fra 16 €

Vandrerhjem Kroatia
Hvorfor bestille Vandrerhjem i Kroatia direkte med eiere av privat innkvartering?

Velg ditt ideelle vandrerhjem fra vårt tilbud på overnatting i Kroatia, og bestill vandrerhjemmet ditt direkte med eierne av innkvartering og nyt ferien i Kroatia.
Vandrerhjem er minst representert form for privat innkvartering i Kroatia, men de er de rimeligste derfor svært attraktive for den yngre befolkningen. Hvis lavpris er viktig, og du har ikke problemer med å dele rom med fremmede, kan du finne vandrerhjemmet fra vårt tilbud og ordne alle bestillingsforholdene med eieren av vandrerhjemmet.
Fordelene med denne måten å bestille overnatting er mange, og en av de mest fremtredende er den lave prisen per seng på et herberge fordi du ikke betaler noen avgifter.
Søk herberger fra listen nedenfor eller via hurtig søkemotor på hjemmesiden.