Vandrerhjem Kroatia
Velg den ideelle innkvarteringen og tilbring en uforglemmelig ferie i Kroatia!

Sorter:

Vandrerhjem Party Hostel

Zagreb

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 36 personer

fra 15 €

Vandrerhjem Party Hostel ( Zagreb)

Party Hostel åpnet i august 2013th, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering bare noen skritt fra trikken ved krysset Heinzel og Vukovar Street. Det er en 15 minutters spasertur fra hovedtorget og de viktigste turistattraksjonene. Vandrerhjemmet har sin egen restaurant Charm med en terrasse hvor gjestene kan nyte en rekke internasjonale retter og kroatiske retter. Ved siden av resepsjonen bor innendørs, mens i gårdsplassen tilgjengelig sittegruppe med lenestoler omgitt av bambusplanter. Resepsjonen er tilgjengelig gratis brosjyrer og en gratis safe. Den har 36 senger i fire-sengs og to-sengs rom med felles bad og to dobbeltrom med eget bad. Hver dag er de tilgjengelige ferskt sengetøy, håndklær og såpe. Party Hostel ligger en 10-minutters spasertur fra komplekset Green Gold, som huser butikker og en rekke fasiliteter for bespisning, møter og underholdning. Zagreb busstasjon er bare 4 trikkestasjon og sentralstasjonen ligger på 7 stasjon sporvogn fra vandrerhjemmet Party.

Kategorisering Kategorisering - Vandrerhjem Party Hostel

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 36 personer

Pris fra 15 €

Vandrerhjem Kroatia
Hvorfor bestille Vandrerhjem i Kroatia direkte med eiere av privat innkvartering?

Velg ditt ideelle vandrerhjem fra vårt tilbud på overnatting i Kroatia, og bestill vandrerhjemmet ditt direkte med eierne av innkvartering og nyt ferien i Kroatia.
Vandrerhjem er minst representert form for privat innkvartering i Kroatia, men de er de rimeligste derfor svært attraktive for den yngre befolkningen. Hvis lavpris er viktig, og du har ikke problemer med å dele rom med fremmede, kan du finne vandrerhjemmet fra vårt tilbud og ordne alle bestillingsforholdene med eieren av vandrerhjemmet.
Fordelene med denne måten å bestille overnatting er mange, og en av de mest fremtredende er den lave prisen per seng på et herberge fordi du ikke betaler noen avgifter.
Søk herberger fra listen nedenfor eller via hurtig søkemotor på hjemmesiden.