Vandrerhjem Kroatia
Velg den ideelle innkvarteringen og tilbring en uforglemmelig ferie i Kroatia!

Sorter:

Vandrerhjem Odranska Klet

Sisak

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 25 personer

fra 20 €

Vandrerhjem Odranska Klet ( Sisak)

Odran Cellar er et overnattingssted som ligger i utkanten av byen Sisak, bare ca. 500 meter fra selve byen og 1,5 km fra sentrum. Anlegget tilbyr komfort, fredelige og hyggelige omgivelser og en vakker opplevelse av å bo i byen Sisak. Vi tilbyr to- og firebadsrom utstyrt med eget bad, air condition, tv og gratis internett. Boligen er også utstyrt med en stue, som alltid er tilgjengelig for gjester med kjøkken, kjøleskap, en selvbetjent kaffemaskin og tv med over 200 forskjellige programmer. Det er også lavere terrasse med i bygningen, som også alltid er tilgjengelig for gjester. I tilbudet, i tillegg til det forrige, kunngjør og organiserer vi: forskjellige sports- og rekreasjonsaktiviteter, båtturer og endagsturer. Odran-kjelleren ønsker deg et hyggelig opphold i Sisak.

Kategorisering Kategorisering - Vandrerhjem Odranska Klet

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 25 personer

Pris fra 20 €

Vandrerhjem Kroatia
Hvorfor bestille Vandrerhjem i Kroatia direkte med eiere av privat innkvartering?

Velg ditt ideelle vandrerhjem fra vårt tilbud på overnatting i Kroatia, og bestill vandrerhjemmet ditt direkte med eierne av innkvartering og nyt ferien i Kroatia.
Vandrerhjem er minst representert form for privat innkvartering i Kroatia, men de er de rimeligste derfor svært attraktive for den yngre befolkningen. Hvis lavpris er viktig, og du har ikke problemer med å dele rom med fremmede, kan du finne vandrerhjemmet fra vårt tilbud og ordne alle bestillingsforholdene med eieren av vandrerhjemmet.
Fordelene med denne måten å bestille overnatting er mange, og en av de mest fremtredende er den lave prisen per seng på et herberge fordi du ikke betaler noen avgifter.
Søk herberger fra listen nedenfor eller via hurtig søkemotor på hjemmesiden.