Leiligheter Zaostrog | Topp overnatting i Zaostrog, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Zaostrog

Zaostrog er en turistby i Gradac kommune på Adriaterhavet i Sør-Dalmatia i Kroatia. Den består av to deler, den eldre delen ligger under de bratte og massive kalksteinsklippene i fjellet Biokovo og den nyere delen som ligger langs Adriaterhavskysten. Det gamle fransiskanske klosteret Saint Mary dominerer området i mer enn fem århundrer. Inne i klosteret er et åpent museum, etnologisk samling, et galleri og et stort bibliotek med over 30 000...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Zaostrog

Sorter etter:

Leiligheter RIVA

Zaostrog

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Leiligheter File

Zaostrog

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leiligheter Bevanda

Zaostrog

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Julijana

Zaostrog

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Leiligheter Villa Zaostrog

Zaostrog

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 26 personer

fra 15 €

Leiligheter Ostrog - Zaostrog

Zaostrog

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 26 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Sofia

Zaostrog

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

fra 12 €

Leiligheter Palma

Zaostrog

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Pirak

Zaostrog

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 25 €

Leiligheter Jakić

Zaostrog

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 7 personer

ved forespørsel

Feriehus Pirak 2

Zaostrog

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

fra 65 €

Leiligheter RIVA ( Zaostrog)

Leilighetene Riva ligger i Zaostrog på Makarska Riviera. En vakker rullesteinsstrand med en gradvis inngang til sjøen ligger omtrent ti meter fra leiligheten. I nærheten er det butikker, restauranter, bakeri, konditori

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter RIVA

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter File ( Zaostrog)

Huset med to leiligheter ligger i den gamle delen av den vakre dalmatiske byen i Makarska Riviera. Det er bare noen få meter fra sjøen og sandstrendene. Huset består av to etasjer. Først er det to soverom, kjøkken, to bad med dusj, terrasse og hage. I andre etasje er en leilighet som består av ett soverom, kjøkken, stue, bad og balkong. Leilighetene har alle nødvendige forhold for en komfortabel, rolig og avslappende ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter File

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Bevanda ( Zaostrog)

Apartmani Bevanda nudi smještaj u 5 lijo ure, klimatizirana i vrlo opremljena apartmana. Leilighet med TV, satellitt-TV, kjøleskap, kjøkkenkrok, vaskemaskin, vaskemaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bevanda

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Julijana ( Zaostrog)

Leilighet A4 (+2) er stor, komfortabel, klimatisert, velutstyrt plass, totalt areal på cirka 100 m², hele første etasje med egen inngang for opptil 6 personer. Leiligheten har to soverom med dobbeltsenger, en stue med to sofaer, et kjøkken, en spisestue, en sofa, to romslige bad og en stor overbygget terrasse på sørsiden med utsikt over havet. Leiligheten har fire klimaanlegg, TV, gratis Wi-Fi, grill og privat parkering. Leilighet A2 (+1) er en komfortabel, klimatisert leilighet i første etasje i et hus på 30 m² for overnatting for 2 (+1) personer, består av et soverom med dobbeltseng, bad, fullt utstyrt kjøkken med spisebord og sovesofa. Foran leiligheten er det en stor overbygget terrasse. Leiligheten har klimaanlegg, TV, gratis Wi-Fi, grill og privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Julijana

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Villa Zaostrog ( Zaostrog)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Zaostrog

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 26 personer

Pris fra 15 €

Leiligheter Ostrog - Zaostrog ( Zaostrog)

Zaostrog er et turistmål i Midt-Dalmatia, som ligger i attraktive Makarska Riviera kjent for sine kilometer med rullesteinsstrender omgitt av tett furuskog. Zaostrog ligger 32 km fra Makarska. Dette turiststedet har vært bebodd siden eldgamle tider, og dets økonomiske base var en gang jordbruk og fiskeindustri. På grunn av den vakre kysten og et stort antall private overnattingssteder, blir Zaostrog imidlertid et yndet reisemål for gjester. Leter du etter en rullesteinsstrand med en skygge av furutrær? Og hvis du vil nyte det vakreste og klareste havet og samtidig være i fredens oase, vil du velge Zaostrog. Innsjekking: 14:00, Utsjekking: 10:00 Mulighet for rabatt!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ostrog - Zaostrog

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 26 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Villa Sofia ( Zaostrog)

VILLA SOFIA med basseng Luksusleiligheter Villa Sofia med privat basseng og nær sjøen Velkommen til resepsjonen til Villa Sofia Vi ønsker deg velkommen Opplev en ren avslapning på Villa Sofia på Makarska-rivieraen i Zaostrog Luxury Apartments Villa Sofia tilbyr innkvartering med et fullt utstyrt kjøkken og kjøkkenutstyr. Denne spektakulære villaen med privat basseng ligger kun en kort 3 minutters spasertur fra det som uten tvil er den beste stranden i Zaostrog Sikker parkering på gårdsplassen med overvåkingskameraer Vi tilbyr lyse og moderne innredede leiligheter med kostnadsfri Wi-Fi og fullt utstyrt kjøkken På gjestenes forespørsel tilbyr vi en rekke cateringtjenester, og vi anbefaler deg de beste restaurantene To rom for gjestenes opphold I den første stuen kan du slappe av i en annen siesta med en avslappet musikk atmosfære for å gjøre dagen mer fornøyelig. Vi har også fitness, sykkel, basketball, bordtennis, soling paraplyer, sol dusjer Det er en stor terrasse 150 m hvor du kan sitte og med muligheten for å bruke grillen Vi tilbyr medisinsk service og tjenester, og vi hjelper deg med å velge de riktige klinikker og leger honning. en spesialist for helsen din. Muligheten til å være til stede i huset vårt ved sjøen. Så unngå vinter lengre periode. I vårt milde middelhavsklima som de naturlige luftbadene Vi snakker med alle henvendelser så snart som mulig Vi vil gjøre alt for deg å gjøre ferien opphold glemt og minneverdig Vennligst og vennlig hilsen

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Sofia

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 12 €

Leiligheter Palma ( Zaostrog)

Apartments Palma ligger i Zaostrog, sør for Makarska, langs kysten, omgitt av en vakker hage med høye palmer og sitrusfrukter. De er bare 20 meter fra sjøen, hvor det er en vakker steinstrand, og ikke langt er vakre bukter med steiner. Vi tilbyr overnatting i 4 suiter som hver har et separat soverom og en stue med en seng. Leilighetene har en vakker utsikt over havet og hagen, det er stille, den virkelige oasen for hvile.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Palma

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Pirak ( Zaostrog)

Alle boenhetene er studioleiligheter. Studioleilighet er et anlegg der gjestene blir utstyrt med overnattingstjenester, utstyrt slik at gjesten kan bo, sove og tilberede og konsumere mat i ett rom.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pirak

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Jakić ( Zaostrog)

Apartments Jakic i Zaostrog har å tilby to leiligheter med tre stjerner. Leilighetene er moderne og fullt utstyrte. Avstanden fra havet er bare 20 meter. Plasseringen av hvor de befinner seg garanterer fred og ro. Apartments Jakic har sikret gratis parkeringsplasser som er nær hjemmet. Begge leilighetene har satellitt-TV og klimaanlegg. Prisen inkluderer turistskatt og parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jakić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 7 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Pirak 2 ( Zaostrog)

Tosidig leilighet (2 + 2), 40 meter fra sjøen, ny. Første etasje: soverom og bad. Etasje: kjøkken, stue og terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Pirak 2

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 65 €

Turist guide - Zaostrog

Zaostrog  - Våpenskjold Zaostrog er en turistby i Gradac kommune på Adriaterhavet i Sør-Dalmatia i Kroatia. Den består av to deler, den eldre delen ligger under de bratte og massive kalksteinsklippene i fjellet Biokovo og den nyere delen som ligger langs Adriaterhavskysten. Det gamle fransiskanske klosteret Saint Mary dominerer området i mer enn fem århundrer. Inne i klosteret er et åpent museum, etnologisk samling, et galleri og et stort bibliotek med over 30 000 titler. Etter jordskjelvet i 1962 flyttet innbyggerne i Zaostrog fra den gamle landsbyen i skråningene av Biokovo-fjellet til den nye Zaostrog langs kysten. Etter at de flyttet begynner beboere å jobbe i turisme. Langs den vakre rullesteinstranden er det mange gamle steiner og nye, moderne hus og leiligheter i private familieboliger. Zaostrog har i dag rundt 350 faste innbyggere. Det ble raskt et av favorittreisemålene, først og fremst på grunn av sand- og rullesteinsstrendene, fine promenade og furuhall, mange restauranter og turistfasiliteter som er ideelle for avslapning og moro med venner og familie. Søk etter rimelig privat innkvartering i Zaostrog. Velkommen til Zaostrog!

Zaostrog Værmelding