Leiligheter Lokva Rogoznica | Topp overnatting i Lokva Rogoznica, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Lokva Rogoznica

Lokva Rogoznica er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger 8 kilometer sørøst for byen Omiš, og det er en del av den berømte Omiš-rivieraen. Stedet ligger i skråningene av et bratt Omis Dinara-fjell, hvorfra er en vakker panoramautsikt over det blå Adriaterhavet og øya Brač. Opprinnelig lå stedet noen hundre meter fra sjøen, der innbyggerne hovedsakelig var engasjert i jordbruk, vindyrking og storfe. Med bygget av...

Sorter etter:

Leiligheter Villa Lovic

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 10 personer

fra 29 €

Leiligheter Vukovarac

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 9 personer

fra 30 €

Leiligheter Blaženka

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 12 personer

fra 48 €

Leiligheter Pava

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Zdenka

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 8 personer

fra 35 €

Leiligheter Peric

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Ankica

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Dare

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Nikola

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Smiljana Mimica

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 22 €

Leiligheter Kod Cara

Lokva Rogoznica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 50 personer

fra 28 €

Leiligheter Villa Lovic ( Lokva Rogoznica)

Tradisjonelt dalmatisk steinhus, 120m2 med to terrasser. Bygget i 1892 og flere ganger renovert og justert for dagens liv. Jeg Det er fullt møblert bolig med spektakulær utsikt over Adriaterhavet og øyene Brac og Hvar. Trygt og kult hus hvor du kan slappe av etter en spennende dag med sightseeing eller etter svømming på stranden. Det ligger i bakken, 2,5 km fra stranden, 357 m over havet, og det gir besøkende en hyggelig ro og uavhengighet landlig bolig, borte fra travle veier. Det ekstra sunne klimaet (blandingen av sjø og fjellluft) har gunstige effekter på hjerte- og sirkulasjonssykdommer og hjelper med luftveissykdommer. I første etasje er det et romslig kjøkken, stue, spisestue og bad. I første etasje er det fire soverom med fin utsikt over landskapet. Kjøkkenet er praktisk og fullt utstyrt. I spisestuen og stuen er det 2 LCD-TV med satellittkanaler. I kjelleren er det et andre bad samt strykejern, hårføner, vaskemaskin og stuen for strandtilbehør. Interiøret er koblet til trapp. En adskilt leilighet med ett soverom, kjøkken, bad og en liten terrasse, egnet for 2 personer, er frittliggende til huset. Det er parkeringsplass 30m tilgjengelig fra huset. Det er ingen offentlig transport til landsbyen, så du trenger en egen bil.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Lovic

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 29 €

Leiligheter Vukovarac ( Lokva Rogoznica)

Leilighetene Vukovarac ligger i Lokva Rogoznica, halvveis mellom Split og Makarska, 7 km fra Omis, en gammel piratby. Huset ligger nær utkjørselen fra Zagreb - Split motorveien og Split flyplass. I en avstand på 60-100 m er det en butikk, postkontor, bakerier, kafeer og restauranter med lokal mat. Vakre strender og krystallklart hav ligger kun 50 meter unna (strandpromenaden). To fullt utstyrte leiligheter (37 / 50m2), hver med 4-6 personer, har balkonger med vakker utsikt, WiFi internett, TV, satellitt og radio, mikrobølgeovn, air condition, hage med grill. Leilighetene og hagen vender mot sørsiden, slik at du kan nyte utsikten, solen og fluktstolene hele dagen. Leiligheten har 2 soverom, stort bad, stue, stort kjøkken og vaskemaskin. Gratis parkering er tilgjengelig for gjester i alle suitene. Overnatting i våre leiligheter gjør at du kan slappe av og hvile som du fortjener. Kjære gjester, velkommen til oss.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vukovarac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Blaženka ( Lokva Rogoznica)

Vakre leiligheter første rad til sjøen med utsikt over øya Brac.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blaženka

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 48 €

Leiligheter Pava ( Lokva Rogoznica)

Leilighetene Pava ligger i en liten landsby Lokva Rogoznica kjent for sitt krystallklare hav og vakre strender. Lokva Rogoznica ligger 6 km sør for byen Omiš. Vi tilbyr 4 leiligheter med en total kapasitet på 16 personer. Leilighetene ligger i et helt stille område der du kan nyte den vakre utsikten over havet og stille. Alle leilighetene er utstyrt med kjøkken, klimaanlegg, flatskjerm-TV, Wifi, grill, balkong med havutsikt og parkeringsplass. Ideell for familier med små barn, par og grupper. Byen Omis ligger bare 5 minutter unna med bil med mange attraksjoner, restauranter, barer og butikker. Også i Omiš er det mange utflukter, en dagstur til øyene i nærheten med båt, rafting, zip line, juving, dykking, fjellklatring, fotturer og mange andre attraksjoner. Vi er veldig snille verter som står til tjeneste for alle dine ønsker og vi er glade for å gi deg all informasjonen du trenger å vite. Kjæledyr tillates mot et pristillegg. Barn er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pava

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Zdenka ( Lokva Rogoznica)

Kjære gjester Vi tilbyr overnatting i et feriehus som ligger i et rolig og vakkert sted som er ideelt for en ferie. Stedet ligger i nærheten av Makarska, Split og Omis, som florerer i stor kulturell og historisk arv. I tillegg til å nyte landskapet nær lijeoj er det tilgjengelig for deg og mange underholdningsfasiliteter som rafting på Cetina elven og båtturer til nærliggende øyer. Leilighetene er luksuriøst innredet med havutsikt. Hvis du bestemmer deg for å tilbringe ferien på Adriaterhavskysten, og ser etter fred og ro, er Zdenka-leiligheter det riktige valget for deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zdenka

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Peric ( Lokva Rogoznica)

Attraktiv leiligheter med basseng nad sjøutsikt i sentrum av Lokva Rogoznica. Leilighetene ligger kun 180 meter langt fra sjøen og strendene, og de er omgitt av middelhavs furu. Leilighet type: 4 personer eller 2 personer. Hver leilighet har TV, air condition, mikrobølgeovn, Wi-Fi, balkong med havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Peric

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Ankica ( Lokva Rogoznica)

Familien huset, nybygd, med 4 leiligheter. Hver leilighet har en fullt utstyrt kjøkkenkrok, stue med spiseplass og sovesofa for 2 personer, soverom med dobbeltseng og ekstra seng, bad med toalett. Alle leilighetene er utstyrt med aircondition, TV, gratis Wi-Fi.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ankica

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Dare ( Lokva Rogoznica)

Pent møblerte leiligheter DARE ligger i Ruskamen. Ruskamen er en liten, like halvveis mellom Split og Makarska, 6 km sørøst for Omis. Leilighetene ligger bare hundre meter fra stranden med en rekke aktiviteter. Luftkondisjonerte og har internettilgang og fantastisk utsikt over havet. Bortsett fra den fredelige atmosfæren og komfortable, fullt møblerte interiøret, tilbyr dette innkvarteringen privat parkering og en stor hage med grøntområder, hvor det er grillfest.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dare

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Nikola ( Lokva Rogoznica)

Våre leiligheter ligger i Lokva Rogoznica / Ruskamen kort avstand (ca 6 km) fra Omis. Ruskamen er et av de mest populære turistmålene, som det er kjent for sine lange strender omgitt av furutrær. Fordi ettermiddagen med vinden som heter Mistral, er det best mulig og tiltrekker seg mange surfere. Nudister har også en lang tradisjon, og her finner du mange nudistiske strender, så vel som den vanlige stranden, ikke noe problem. Flere campingplasser, restauranter, suvenirbutikker og butikker er tilgjengelig på stedet. Tennis, volleyball og jetski eller surfing, eller bare gå en tur på stranden og nyt den friske luften og i alt det du kan nyte.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nikola

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Smiljana Mimica ( Lokva Rogoznica)

Velkommen til nettsiden til leilighetene Smiljana Mimica. Leilighetene ligger på Omis Riviera (Riviera Split). Sørlige delen av Lokva Rogoznica, Ivašnjak, er kjent for sine vakre strender, og alle fasiliteter som gjør oppholdet ditt komfortable ligger i nærheten, for eksempel postkontor, restauranter og liten dagligvarebutikk. Vi tilbyr to 3-sengs leiligheter, to 4-sengs leiligheter og en 2-suiter. Lokva Rogoznica ligger i sentrale Dalmatia, halvveis mellom Split og Makarska. Beliggenheten er ideell for å ta dagsturer til alle de populære destinasjonene Brac og Hvar, Omis, Split, Makarska, Baska Voda, Solin, Trogir, Krka National Park ...). Vi håper leilighetene Smiljana Mimica vil være valget for ferien.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Smiljana Mimica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 22 €

Leiligheter Kod Cara ( Lokva Rogoznica)

Apartments Kod cara ligger i Lokva Rogoznica, nær Omis.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kod Cara

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 50 personer

Pris fra 28 €

Turist guide - Lokva Rogoznica

Lokva Rogoznica  - Våpenskjold Lokva Rogoznica er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger 8 kilometer sørøst for byen Omiš, og det er en del av den berømte Omiš-rivieraen. Stedet ligger i skråningene av et bratt Omis Dinara-fjell, hvorfra er en vakker panoramautsikt over det blå Adriaterhavet og øya Brač. Opprinnelig lå stedet noen hundre meter fra sjøen, der innbyggerne hovedsakelig var engasjert i jordbruk, vindyrking og storfe. Med bygget av motorveien Adriaterhavet i 1966 begynte en god del av befolkningen takket være utviklingen av turismen å bygge hus og leiligheter langs kysten. Lokva Rogoznica er full av småstein og delvis sandstrender som delvis er dekket av furutrær hvor du kan nyte skyggen på varme sommerdager. August er forbeholdt den lokale folkefestivalen Fisherman-kvelden som er full av god mat og underholdning. I Ruskamen er det ett hotell, som også er det eneste i dette området. Bortsett fra ett hotell, tilbyr Lokva Rogoznica mange moderne og velutstyrte leiligheter og rom i privat familieboliger. Elskere av aktive ferier vil finne mange interessante attraksjoner og aktiviteter i Omiš og canyon av elven Cetina, og alle elskere av natteliv vil glede seg over det rike nattelivet i den nærliggende byen Makarska. Privat innkvartering i Lokva Rogoznica og Omiš riviera. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og privat innkvartering, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Lokva Rogoznica!

Lokva Rogoznica Værmelding