Leiligheter Seget | Topp overnatting i Seget, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Seget

Kommune Seget består av seks landsbyer, nemlig: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Seget Donji, Seget Gornji og Seget Vranjica. Seget Donji er det største oppgjøret i Seget kommune og ligger bare to kilometer vest for UNESCO-byen Trogir og har en lang tradisjon innen turisme. Takket være det milde middelhavsklimaet og den gunstige geografiske beliggenheten, er innbyggerne i Seget hovedsakelig engasjert i landbruk, fiske og turisme. Seget Gornji...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Seget

Sorter etter:

3 anmeldelser - 5/5

Leilighet Katarina

Seget

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

fra 65 €

Leiligheter Igralište Mirakul

Seget

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Feriehus Villa Marela

Seget

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 6 personer

fra 200 €

Leiligheter Antonija

Seget

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

fra 40 €

Leilighet Damir

Seget

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 90 €

Leiligheter Barišić

Seget

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

fra 60 €

Leiligheter Kurtović

Seget

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 52 €

Leiligheter Lana

Seget

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Zulim

Seget

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 24 personer

ved forespørsel

Leilighet Croeso

Seget

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 110 €

Leilighet ULA

Seget

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

3 anmeldelser - 5/5
Leilighet Katarina ( Seget)

Leilighet Katarina ligger i et lite og fredelig sted Seget Vranjica. Det ligger i første etasje i privat bygning. Leilighet Katarina er perfekt for komfortabel ferie for fire personer. Den steinete stranden ligger bare 100 meter fra apt. Sandstrand ligger 300 meter fra apt. Vi er glade for å invitere deg til å tilbringe ferien i leiligheten vår. Velkommen i leilighet Katarina.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Katarina

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Igralište Mirakul ( Seget)

Vi holder til i den lille landsbyen Seget Vranjica, kun 4 km fra den vakre byen Trogir. Vår leilighet ligger i et rolig miljø fullt av grøntområder, og passer for din perfekte ferie. Vi tilbyr en aktiv og variert ferie og full trygghet for dine barn. Flott bane med kunstgress hvor du kan spille fotball, basketball, volleyball og så videre. Det er også tilbud om klatring på de nærliggende toppene av den vakre utsikten, og sykling. Kort sagt, vi oppfyller alle dine ønsker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Igralište Mirakul

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Feriehus Villa Marela ( Seget)

Gammelt renovert dalmatisk hus med to leiligheter, ett med ett soverom og andre med to soverom, og svømmebasseng, plass til sittende og sommer kjøkken. Alt er nært, lokal strand, flyplass og Trogir.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Marela

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 200 €

Leiligheter Antonija ( Seget)

Komfortable leiligheter med familierom med en romslig terrasse og vakker utsikt over hele Trogir-bukta. Leilighetene har et romslig soverom med dobbeltseng, kjøkken med stue med to senger, bad med badekar og anteroom. Parkering er gitt i hagen til familiens hus.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Antonija

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Damir ( Seget)

Apartment Damir har en beliggenhet i Seget nær Trogir, bare 1,2 km fra Kamerlengo slott og en 15-minutters spasertur fra det grønne markedet i Trogir. Overnattingsstedet ligger 1,3 km fra Peterskirken. Leiligheten består av 3 soverom, stue, fullt utstyrt kjøkken og 2 bad. Overnattingsstedet har klimaanlegg, bad med badekar og vaskemaskin. Leiligheten har grill. Denne eiendommen har en terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Damir

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Barišić ( Seget)

Seget Vranjica er et lite turiststed sentralt i Dalmatia, som ligger 5 kilometer nord for Trogir og 8 kilometer fra Split flyplass. På grunn av sin nærhet til fergehavnen i Split, som forbinder fastlandet med mange vakre dalmatiske øyer, er BARISIC-leilighetene et ideelt utgangspunkt for å utforske Adriaterhavskysten. Vakre, romslige og komfortable leiligheter tilbyr deg den perfekte innkvarteringen under ferien i Dalmatia. Vakkert møblert privat innkvartering i Seget Vranjica ligger i et hus omgitt av grøntområder, og alle boenhetene har en stor terrasse med utsikt over det asurblå Adriaterhavet. Trogir-rivieraen og omgivelsene rundt Seget Vranjica er kjent for sine bortgjemte bukter, rullesteinstrender og frodig middelhavsvegetasjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Barišić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Kurtović ( Seget)

Apartments Kurtović ligger i Seget Donji, i nærheten av Hotel Medena. Objektet ligger ca. 100 meter fra stranden. Det er 2 3-roms leiligheter inne i objektet. Leilighetene har klimaanlegg, sjøutsikt fra balkongene og parkeringsplasser.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kurtović

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 52 €

Leiligheter Lana ( Seget)

Apartments Lana ligger i Seget Donji, liten fiskerlandsby, bare 1,5 km fra Trogir sentrum. Byen Trogir, den gamle kjerne, har vært under UNESCO-beskyttelse siden 1997. Hvis du liker fred og ro rundt. Huset tilbyr overnatting for inntil 11 personer i 4 leiligheter. Nær huset (20 m - 70 m) finner du restauranter, lege kontor, apotek, butikker, postkontor. Flyplass Split ligger 5,5 km unna. Vakker 3 km lang lungomare forbinder Seget Donji med Hotel Medena en det største hotellet i Trogir-området. Det er et senter for mange vannsportsaktiviteter som parasailing, jetski, dykkerskole og andre sportsaktiviteter som tennis, strandvolleyball, minigolf, rideskole ... Føl deg og opplev skjønnheten i vår region, og nyt i ferien. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lana

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Zulim ( Seget)

Zulim Apartments tilbyr deg ferie i massevis av dalmatiske sol og sjø, som ligger i Seget Donji, nær UNESCOs by Trogir. Komplette og møblerte leiligheter i et rolig område med nydelig utsikt over havet og den gamle landsbyen Seget med yachting marina Baotic.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zulim

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 24 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Croeso ( Seget)

Bygget i 2007 denne sørvendte - hele dagen sol - penthouse type leilighet med fantastisk havutsikt ligger i landsbyen Seget Donji nær Trogir. Med svært moderne innredning og innredning er denne stilig designede romslige eiendommen et ideelt feriested. Utformingen sørger for, i tillegg til et hovedsoverom, to store galleri soverom. Timer kan bli brukt på den store balkongen, og nyter å se den maritime verden forbi. Leiligheten er en del av et kompleks av seks uavhengige - selvfølgelig har hver sin egen private tilgang etc. En fem minutters spasertur tar deg til 'Lungomare' - en 4 km lang strandpromenade- Eiendommen er en enkel 10 minutters kjøretur fra Split Airport - for de som ikke ønsker å leie bil, kan det ordnes å samle / levere fra / til flyplassen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Croeso

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 110 €

Leilighet ULA ( Seget)

Apartment Ula ligger i Seget Donji nær byen Trogir. Kapasitet for 4 personer. Leiligheten har 2 soverom, stue med klimaanlegg, utstyrt kjøkken, bad med dusj og terrasse med utsikt over havet og øya Čiovo. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet ULA

Fra sjøen 450 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Turist guide - Seget

Seget  - Våpenskjold Kommune Seget består av seks landsbyer, nemlig: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Seget Donji, Seget Gornji og Seget Vranjica. Seget Donji er det største oppgjøret i Seget kommune og ligger bare to kilometer vest for UNESCO-byen Trogir og har en lang tradisjon innen turisme. Takket være det milde middelhavsklimaet og den gunstige geografiske beliggenheten, er innbyggerne i Seget hovedsakelig engasjert i landbruk, fiske og turisme. Seget Gornji ble bygget i 1564 da Trogir adelsmann James Rotondo fikk tillatelse til å bygge slottet. Senere rundt slottet vil danne et oppgjør som var omgitt av en forsvarsmur og fire tårn på grunn av den tyrkiske trusselen. Inne i slottet i Seget er sognekirken Our Lady of the Rosary, som ble bygget på 1700-tallet. Hele kommunen Seget er et passende reisemål for familieturisme. Gjennom kysten strekker en vakker rullesteinsstrand med krystallklart vann og mange restauranter og barer. Langs stranden ligger en fin strandpromenade til hotell - leilighetskomplekset Medena. I nærheten av hotellet Medena er det mange aktiviteter for barn og vannsport, tennisbaner og andre idrettsanlegg som er åpne for alle besøkende. I tillegg til hotellet tilbyr Okrug mange og forskjellige private innkvartering fra luksuriøse suiter med en fantastisk utsikt over Okrug, Trogir og Čiovo, til rimelige rom og leiligheter ved siden av stranden. Vi inviterer deg til å besøke Seget og oppdage alt det interessante og rike turist- og gastronomiske tilbudet! Velkommen til Seget!

Seget Værmelding