Leiligheter Seget | Topp overnatting i Seget, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Seget

Kommune Seget består av seks landsbyer, nemlig: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Seget Donji, Seget Gornji og Seget Vranjica. Seget Donji er det største oppgjøret i Seget kommune og ligger bare to kilometer vest for UNESCO-byen Trogir og har en lang tradisjon innen turisme. Takket være det milde middelhavsklimaet og den gunstige geografiske beliggenheten, er innbyggerne i Seget hovedsakelig engasjert i landbruk, fiske og turisme. Seget Gornji...

Sorter etter:

Leiligheter Marcelina

Seget

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter Neutrino

Seget

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 12 personer

fra 80 €

Leiligheter Seget

Seget

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 2 personer

fra 40 €

Feriehus Uz more

Seget

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Maris

Seget

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Leiligheter Lana

Seget

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Zulim

Seget

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 24 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Rosanda

Seget

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 14 personer

ved forespørsel

Feriehus More

Seget

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

fra 80 €

Leiligheter Žaja

Seget

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

fra 50 €

Leiligheter Marin

Seget

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Vandrerhjem Kamp Seget

Seget

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 100 personer

ved forespørsel

Leiligheter Žare

Seget

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter Barišić

Seget

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 5 personer

fra 60 €

Leiligheter Murva

Seget

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

fra 30 €

Leiligheter Igralište Mirakul

Seget

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Croeso

Seget

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 85 €

Feriehus Villa Marela

Seget

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 6 personer

fra 200 €

Leiligheter Antonija

Seget

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

fra 40 €

Leiligheter Marcelina ( Seget)

4 leiligheter (40 m2 + 14 m2 balkong), 50 m2 svømmebasseng, parkering, grill, vinkjeller, båtutflukter, sykler tilgjengelig, mulig brett, ideelt for ferier med familie og venner.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marcelina

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Neutrino ( Seget)

Hver stor leilighet har adskilt inngang for fullstendig privatliv og består av 2 soverom med dobbeltsenger, 2 separate bad, fullt utstyrt kjøkken, hyggelig spisestue og stor stue med TV / SAT. Det er 5 air condition enheter i en leilighet. Huset er rent, utstyrt med alt man kan trenge, har utmerket havutsikt og stranden er langt 220 m. Verter endrer sengetøy etter 7 netter og håndklær etter 3 netter. Det er mulig å kjøpe olivenolje, etc ... Avgangstid er til kl 11.00 h: ankomsttid er etter 14:00 h. Nærmeste butikk er langt 150 m. Nærmeste restaurant er langt 50 m. Cleannes, vennlighet, vennlig og fred vi tilbyr! I "NEUTRINO" -huset snakkes engelsk og tysk språk. For mer detaljerte opplysninger, vennligst kontakt oss. Vær oppmerksom på at prisen som er oppført på dette nettstedet, er vilkårlig. Prisene er kun tilgjengelig på forespørsel! Vi tar hensyn til antall og struktur av personer, havsone, oppholdstid, etc ... Sted: 43.514973, 16.211016. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Neutrino

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Seget ( Seget)

De velutstyrte leilighetene, tre stjerner, ideell for tre personer. Leiligheten har air condition, satellitt. internett. Vakker stor terrasse gir en ideell ferie for øynene, med fantastisk utsikt over øyene og havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Seget

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Uz more ( Seget)

Overnatting anlegget i huset er 58 m2 i størrelse, og om samme tomt med en hage der det er peis og grill, utendørs dusj for svømming, baldakin under som det er et bord og stoler, strandstoler og alt du trenger å Bruk utenfor huset, omgitt av blomster, hundrevis av oliven .. Overnatting består av et kjøkken med alle nødvendige elementer og hvitevarer, to soverom i en av to personer, den andre en enkeltseng, en stue som sover tre personer fordi den har en enkeltseng og en sovesofa egnet for to personer, bad med toalett og dusj.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Uz more

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Maris ( Seget)

Maris Apartments ligger vekk fra den vakre stranden 300 meter fra hotellet Medena 200 meter i nærheten av ulike rekreasjonsfasiliteter. Leiligheten har tre soverom, med utsikt over de nærliggende øyene. Ligger i et rolig område og tilbyr en hyggelig ferie hver besøkende. Avstanden fra den historiske gamlebyen i Trogir, 4 km unna. Flyplassen ligger kun 10 km, Split 25 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maris

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Lana ( Seget)

Apartments Lana ligger i Seget Donji, liten fiskerlandsby, bare 1,5 km fra Trogir sentrum. Byen Trogir, den gamle kjerne, har vært under UNESCO-beskyttelse siden 1997. Hvis du liker fred og ro rundt. Huset tilbyr overnatting for inntil 11 personer i 4 leiligheter. Nær huset (20 m - 70 m) finner du restauranter, lege kontor, apotek, butikker, postkontor. Flyplass Split ligger 5,5 km unna. Vakker 3 km lang lungomare forbinder Seget Donji med Hotel Medena en det største hotellet i Trogir-området. Det er et senter for mange vannsportsaktiviteter som parasailing, jetski, dykkerskole og andre sportsaktiviteter som tennis, strandvolleyball, minigolf, rideskole ... Føl deg og opplev skjønnheten i vår region, og nyt i ferien. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Zulim ( Seget)

Zulim Apartments tilbyr deg ferie i massevis av dalmatiske sol og sjø, som ligger i Seget Donji, nær UNESCOs by Trogir. Komplette og møblerte leiligheter i et rolig område med nydelig utsikt over havet og den gamle landsbyen Seget med yachting marina Baotic.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zulim

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 24 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Rosanda ( Seget)

Villa ROSANDA -SEGET DONJI tilbyr 4 nye, moderne og fullt utstyrte leiligheter nær stranden. Alle leilighetene har klimaanlegg og en terrasse med fantastisk utsikt over havet og tilbyr atmosfæren til en perfekt ferie! Vi har parkering, utendørs grill, WIFI, og om nødvendig kan gjestene bruke vaskemaskinen (en vaskemaskin for alle leilighetene). Vi har en stor og luksuriøs leilighet (6 + 1). I nærheten Villa ROSANDA har mange kjente restauranter langs kysten. Nærliggende er idrettsanlegg, bare ca 5 minutters gange til sjøen. Leilighetene ligger bare 3 km fra Trogir, en UNESCO-by. Gjestene kan nå Trogir med taxi-båt. SEGET DONJI ligger i Sentral-Dalmatia, og er et ideelt reisemål hvis du besøker Trogir, Split, øyene Brac, Hvar, Kornati og Krka, Sibenik, nyte rafting på Cetina-elven ... Hvis du vil glemme hverdagens problemer og nyte en ferie i en liten fiskerlandsby, så VILLA ROSANDA riktig valg for deg! Velkommen!!!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Rosanda

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 14 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus More ( Seget)

Kom til Seget vakkert, fredfullt gammelt lite sted som ligger i nærheten av Trogir og Split. Du kan ha god og trygg holliday hvis du velger huset vårt. Vi forventer deg :)

Kategorisering Kategorisering - Feriehus More

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Žaja ( Seget)

Space Apartment ligger i Seget Donji, vakkert sted like ved historiske Trogir. Det kan romme opptil 3 personer, så det er ideelt for en familie eller en liten gruppe venner. Helt enkelt er fullt utstyrt med alt du trenger. Gjestetoalett - Denne leiligheten er nær nok til alt du vil besøke: historiske byen Trogir, restauranter, kaffebarer, suvenirbutikker, bank, strender, men langt unna byens støy. Å komme seg rundt - Trogir har en flott beliggenhet på den dalmatiske kysten, og det er nær alt: flyplass, Split, Sibenik og mange andre vakre byer. Andre ting å legge merke til Du kan tilbringe en avslappende dag på fiskepiknik, svømme og sole seg, spise grillet fisk og en god innenlandsvin eller opplev en adrenalinrush med kano safari og fjellklatring. Trogir ligger 28 km fra Split og dens storslåtte Diocletians palass. Hvis du vil nyte i de siste tider, er et must-see Salona, ​​gammel romersk bosetning. Også en av naturens vakreste kreasjoner, nasjonalparken Krka ligger i nærheten av Trogir, og det er ideelt for en avslappende dag i uberørt natur hvor du kan nyte i vakre fosser. Og du kan ikke forlate Kroatia uten å besøke Dubrovnik, perlen til Adriaterhavet. Gjør drømmeferien din til virkelighet!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Žaja

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Marin ( Seget)

Familieferie i hjertet av dalmatienHend ferien i den vakre fiskerlandsbyen Seget Donji, kun 2 minutters gange fra havet, 3 km fra Trogir og 11 km fra Split flyplass. Den velholdte leiligheten består av to separate soverom (for 4 voksne), kjøkken / spisestue, TV med internasjonale satellittkanaler, Wi-Fi, bad, air condition, grill og parkering. På en solrik, stor og møblert terrasse kan du nyte ferien med en fantastisk utsikt over havet og omgitt av en vakker hage. Eierne snakker tysk og kroatisk vil hjelpe gjestene med informasjon. Enten du vil besøke en av attraksjonene i området, eller du trenger noe annet, er det alltid noen å be om råd.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marin

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Vandrerhjem Kamp Seget ( Seget)

HostelIn vårt hostel finner du den billigste innkvarteringen i Trogir og omegn, ideell for backpackere, for enkeltpersoner og grupper, for kortsiktig eller lengre opphold. Det er bare perfekt for idrettsgrupper, speidere, skoleturer, pensjonsforening og for de kroatiske unionsarbeidere gir vi spesielle priser. Vandrerhjemmet ligger 50 meter fra stranden, og gjestene vil bli pleasently overrasket over hvor lett det er å komme til Trogir og Split, hvor de velger å reise med båt eller buss, eller med taxi. Vandrerhjem tilbyr overnatting for 100 personer. Seng og frokost. Halvpensjonstjeneste. Gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Vandrerhjem Kamp Seget

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 100 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Žare ( Seget)

Seget Vranjica er liten by som ligger bare 4 km nord for Trogir. Ligger i den delen av Trogir Riviera preget av frodig middelhavsvegetasjon, bukter med steinete og sandstrender, er øyene ideelle for dagsturer med båt eller yacht. Stedet har alt du trenger for en ferie i et lite, livlig sted, mens Trogir i umiddelbar nærhet av Seget Vranjic er på UNESCOs verdensarvliste. Vi leier to leiligheter i Seget Vranjica. A1 er for 2 + 2 personer (to dobbeltsenger), kjøkken, satellitt-TV, Air condition, toalett med dusj, terrasse med havutsikt. Utendørs grill (skodder) og garasje. A2 er for 2 personer (1 dobbeltseng), kjøkken, satellitt-TV, Air condition, toalett med dusj, terrasse med havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Žare

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Barišić ( Seget)

Apartments Barisic er et ideelt utgangspunkt for å utforske Adriaterhavskysten. Vakre, romslige og komfortable leiligheter tilbyr den perfekte innkvarteringen under ferien i Dalmatia. Vakkert innredet innkvartering i Seget Vranjic ligger i huset omgitt av grøntområder, og alle rommene har en stor terrasse med utsikt over det azurblå Adriaterhavet. Trogir Riviera-regionen Seget Vranjica er kjent for skjulte bukter, sandstrender og frodig middelhavsvegetasjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Barišić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Murva ( Seget)

Soverom: 1: Antall senger: 1: Dusj Kjøkken - Antall kjøkken: 1: Kjøkkenutstyr. Bestikk. Kjøleskap. Komfyr. Balkong / terrasse. Antall terrasser / balkonger: 1: Balkong / Terrasse 1: Størrelse (m2): 8: Privat terrasse. Balkong / Terrasse utstyr. Bord og stoler. Naturlig nyanse. Spisestue. Bord og stoler. Stue. Et åpent kjøkken / spisestue / stue. Fasiliteter: TV SAT. Air condition (stue). Internett-tilgang - gratis. Håndklær. Sengetøy. Bytte av håndklær. Bytte av sengetøy

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Murva

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Igralište Mirakul ( Seget)

Vi ligger i den lille landsbyen Seget Vranjica, bare 4 km fra den vakre byen Trogir. Vår leilighet ligger i et rolig miljø fullt av grøntområder, og passer for din perfekte ferie. Vi tilbyr en aktiv og variert ferie og fullstendig sikkerhet for barna dine. Vakkert felt med kunstgress hvor du kan spille fotball, basketball, volleyball og så videre. Det er også tilbud å klatre på de nærliggende tinderne med den vakre utsikten, og sykle. Kort sagt, vi oppfyller alle dine ønsker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Igralište Mirakul

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Croeso ( Seget)

Bygget i 2007 denne sørvendte - hele dagen sol - penthouse type leilighet med fantastisk havutsikt ligger i landsbyen Seget Donji nær Trogir. Med svært moderne innredning og innredning er denne stilig designede romslige eiendommen et ideelt feriested. Utformingen sørger for, i tillegg til et hovedsoverom, to store galleri soverom. Timer kan bli brukt på den store balkongen, og nyter å se den maritime verden forbi. Leiligheten er en del av et kompleks av seks uavhengige - selvfølgelig har hver sin egen private tilgang etc. En fem minutters spasertur tar deg til 'Lungomare' - en 4 km lang strandpromenade- Eiendommen er en enkel 10 minutters kjøretur fra Split Airport - for de som ikke ønsker å leie bil, kan det ordnes å samle / levere fra / til flyplassen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Croeso

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 85 €

Feriehus Villa Marela ( Seget)

Gammelt renovert dalmatisk hus med to leiligheter, ett med ett soverom og andre med to soverom, og svømmebasseng, plass til sittende og sommer kjøkken. Alt er nært, lokal strand, flyplass og Trogir.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Marela

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 200 €

Leiligheter Antonija ( Seget)

Komfortable leiligheter med familierom med en romslig terrasse og vakker utsikt over hele Trogir-bukta. Leilighetene har et romslig soverom med dobbeltseng, kjøkken med stue med to senger, bad med badekar og anteroom. Parkering er gitt i hagen til familiens hus.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Antonija

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Seget

Seget  - Våpenskjold Kommune Seget består av seks landsbyer, nemlig: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Seget Donji, Seget Gornji og Seget Vranjica. Seget Donji er det største oppgjøret i Seget kommune og ligger bare to kilometer vest for UNESCO-byen Trogir og har en lang tradisjon innen turisme. Takket være det milde middelhavsklimaet og den gunstige geografiske beliggenheten, er innbyggerne i Seget hovedsakelig engasjert i landbruk, fiske og turisme. Seget Gornji ble bygget i 1564 da Trogir adelsmann James Rotondo fikk tillatelse til å bygge slottet. Senere rundt slottet vil danne et oppgjør som var omgitt av en forsvarsmur og fire tårn på grunn av den tyrkiske trusselen. Inne i slottet i Seget er sognekirken Our Lady of the Rosary, som ble bygget på 1700-tallet. Hele kommunen Seget er et passende reisemål for familieturisme. Gjennom kysten strekker en vakker rullesteinsstrand med krystallklart vann og mange restauranter og barer. Langs stranden ligger en fin strandpromenade til hotell - leilighetskomplekset Medena. I nærheten av hotellet Medena er det mange aktiviteter for barn og vannsport, tennisbaner og andre idrettsanlegg som er åpne for alle besøkende. I tillegg til hotellet tilbyr Okrug mange og forskjellige private innkvartering fra luksuriøse suiter med en fantastisk utsikt over Okrug, Trogir og Čiovo, til rimelige rom og leiligheter ved siden av stranden. Vi inviterer deg til å besøke Seget og oppdage alt det interessante og rike turist- og gastronomiske tilbudet! Velkommen til Seget!

Seget Værmelding