Leiligheter Sevid | Topp overnatting i Sevid, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Sevid

Sevid er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på en liten halvøy i den vakre bukten, tjue kilometer nord for byen Trogir. Det er en del av Trogir-rivieraen, og hele området rundt Sevid er preget av veldig robust kystlinje og mange små viker og ekstremt klart sjøvann. Innbyggere i Sevid foruten å fiske, produsere olivenolje og vin, jobber innen turisme, og det er nesten ikke noe hus i Sevid som ikke tilbyr privat innkvartering....

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Sevid

Sorter etter:

Leiligheter Marko Sevid

Sevid

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

fra 45 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Vučica Sevid

Sevid

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leilighet Barić

Sevid

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 95 €

Leiligheter Mikulić Sevid

Sevid

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leilighet Oliva

Sevid

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 100 €

Leiligheter Villa Mandina

Sevid

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Feriehus Nono

Sevid

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Pralija

Sevid

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 20 personer

fra 30 €

Leiligheter Hit

Sevid

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 20 €

Leiligheter Villa Luna

Sevid

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 20 personer

fra 50 €

Leiligheter Marica

Sevid

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 45 €

Feriehus Villa Kozlica

Sevid

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 10 personer

fra 280 €

Leiligheter Nada 2

Sevid

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Periš Sevid

Sevid

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vukusic Sevid

Sevid

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 20 personer

fra 35 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Villa Jelena

Sevid

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

ved forespørsel

Leiligheter Marko Sevid ( Sevid)

Apartmens Marko - Sevid ligger i en liten bukt i Miline Sevid (Trogir rivijera). Sevid-et lite sted for en ferie i det sentrale Dalmatia langt fra bystøy og trafikk av store, Sevid er akkurat det rette stedet for din familieferie. Sevid ligger 45 km nord for Split, 15 km nord for Trogir, 15 km sør for Primosten, 8 km fra Rogoznica. Vi har 4 leiligheter (2+2) nye og moderne med balkonger med utsikt over havet, våre leiligheter ligger kun 20 m fra sjøen og stranden. Alle leiligheter er fullt utstyrt (sat/tv, aircondition), vi har privat parkering, i hagen er det grill. Våre gjester kan bruke båtplass for båt (gratis). VELKOMMEN TIL APARTMENS MARKO!!!!!!!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marko Sevid

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 45 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Vučica Sevid ( Sevid)

Leiligheter til leie i huset i Sevid. Leiligheter (4 + 0, 2 + 2, 4 + 2) med tre stjerner, nylig renovert med alt nødvendig utstyr. Huset ligger 30 m fra sjøen med vakker poigledom på stranden. Leilighetene ligger 10 meter fra barer, restauranter og butikker. IDEAL FOR FAMILIER MED BARN. Prisen er rimelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vučica Sevid

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Barić ( Sevid)

Den lille byen Sevid med sin uberørte natur er ideell for hvile og avslapning etter det daglige jaget og stresset. Vakkert krystallklart vann, stillhet og ro vil gjøre ferien uforglemmelig. Vakker leilighet nær sjøen og vennlige verter vil gi deg et komfortabelt opphold og du vil gjerne komme igjen. Tilgjengelig rullesteinstrand foran leiligheten passer for barn og voksne. Stor terrasse med utsikt over havet og øyene et ideelt sted for hvile og avslapning. Leiligheten har egen parkeringsplass, utendørs dusj på gårdsplassen. Lange turer halvøya slappe av i morgen og kveld turer. I nærheten er det en sykkelsti som er ideell for rekreasjon og avslapning. Leiligheten er utstyrt med alle nødvendige apparater for et komfortabelt opphold: klimaanlegg, fullt utstyrt kjøkken med alle nødvendige apparater og WiFi, TV, satellitt og DVD vil gi deg et hyggelig opphold. Hvis du elsker dykking og spydfiske, har du funnet det perfekte stedet med den vakre undervannsverdenen rik på mangfoldig marin flora og fauna. Våre gjester er velkommen med en velkomstdrink, tilbered en avskjedsmiddag og gaver.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Barić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 95 €

Leiligheter Mikulić Sevid ( Sevid)

Sevid, bare gjemt av byens mas, og nær nok til å se alt. Sunny og skjult hjørne av uberørt natur er ideell for en ekte middelhavsferie. Selv om det er lite, har Sevid alt du trenger, butikker, restauranter, barer, klart vann og vakre strender. Ideell for familier med barn i de varme sommerdager, så vel som om vinteren. Mikulic Apartments ligger på østsiden av halvøya Sevid, 20 meter fra sjøen, med utsikt over havet, de omkringliggende øyene og en hage full av grøntområder. Leilighetene har et 4-stjerners hotell som kan kalles ekte luksus villa ferie. Leilighetene har tilgang til hagen med grill, Middelhavet hage, parkering, privat strand med båt landing. Velkommen ! !

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mikulić Sevid

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Oliva ( Sevid)

Romslig to-roms leilighet med stor stue og balkong. Det tar opp en hel etasje i huset og tilbyr fullstendig fred og privatliv. Det ligger i nærheten av stranden. Nærheten til leiligheten er en grill og spisestue med utsikt over havet. Gjesten har mulighet til å bruke internett, 2 sykler, bordtennis, strandstoler for sjø, parasoll, eller en familie båttur til nærliggende strender.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Oliva

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Villa Mandina ( Sevid)

Villa MANDINA - SEVID (Pool Villa) har 6 fullt utstyrte og moderne leiligheter, 4 app (4 + 0) og to studioleiligheter (2 + 0). Alle leilighetene har klimaanlegg og sjøutsikt. Hvis du er ute etter en rolig ferie vekk fra støyen og folkemengdene, er Villa Mandina et ideelt sted for ferien! Her kan du nyte en svømmetur i det krystallklare vannet og oppdage undervannsverdenen (ideell for de som liker dykking). Villaen ligger nær stranden, og tilbyr sine gjester glede av å bade i bassenget og grillen. Gjestene har WIFI i leiligheten. Hvis gjester ønsker å få booket leiligheter i Villa Mandina, og interesserte gjester kan bestille hele huset Villa Mandina (maks. 20 personer). Hvis gjester bestiller hele huset, er prisen lavere. SEVID er en liten turistby (20 km fra Trogir, 8 km fra Rogoznica, 16 km fra Primosten, 40 km fra Split og Sibenik, 50 km fra NP Krka og Kornati ...). Det er en butikk og restaurant. Vi ser fram til å se deg!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Mandina

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Nono ( Sevid)

Feriehuset NONO ligger i en vakker, fredelig landsby kalt Sevid. Sevid ligger 45 km vest for Split, 15 km vest for Trogir, 14 km sør for Primosten og 8 km fra Rogoznica. Huset leies ut som et selvstendig feriehus, uten tilstedeværelse av eierne eller andre gjester. Sjøen er bare 70 m fra huset. 4+2 personer kan bo i huset. Huset er 64 m? stor med en lukket gårdsplass som er 300 m? stor (hvorav det er 15 m? med overbygd terrasse, en overbygd grill, 2 parkeringsplasser, mye oliven og en vakker hage). Det er trådløst internett, klimaanlegg, oppvaskmaskin, vaskemaskin, satellitt-TV, kjøleskap og dypfrys, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Det er alle slags vakre strender langs hele kysten i Sevid. Stort sett er det rullesteinstrender, sandstrender, steinstrender og de som er laget av betong. Havet ved siden av strendene er ikke dypt og passer for barn, eldre og personer med spesielle behov. Nærmeste supermarked, restaurant og en kaffebar ligger 70 meter fra huset.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Nono

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Pralija ( Sevid)

Leiligheter PRALIJA - Sevid ligger i en rolig, liten turistby, ideell for avslapning, vekk fra kjas og mas. Gjestene kan nyte svømming i det krystallklare havet, dykke, fiske, gå i naturen ... Alle leiligheter har aircondition, WIFI, havutsikt ... I bakgården er det grill og et stort bord hvor gjestene kan sitte og nyte. Vi har en stor privat parkering. Ideell for grupper av venner. Lave priser i lavsesongen. Kom og nyt en flott ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pralija

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Hit ( Sevid)

Til leie er to separate leiligheter med en kapasitet på 2 + 2 personer og 2 personer som ligger i første rad mot sjøen. Huset ligger 20 meter fra sjøen, kom og nyt! Dette huset er vårt hjem også. Vi håper du virkelig liker det. Sevid er et vakkert sted ved sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Hit

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 20 €

Leiligheter Villa Luna ( Sevid)

Sevid er et turiststed for Marinekommunen med arkeologiske rester etter kirken Sv. Vid hvor selve stedet ble oppkalt. Det ligger i nærheten av de viktigste turistmålene i Split-Dalmatia County som Split, Sibenik, Marina, Trogir, Rogoznica, Primosten. Et middelhavssted på en halvøy av uberørt natur, krystallklart hav som utstråler ro og ro, langt fra urbane områder og hverdagens kjas og mas. I umiddelbar nærhet av leilighetene våre er det en restaurant, bakeri, butikk, fruktbutikk og kafé. Innen 40 km er det Krka nasjonalpark, Diocletians palass, Fun Park Biograd, gamlebyen i Salona. Alle leilighetene har klimaanlegg, gratis Wi-Fi, parkering på eiendommen, en balkong med vakker havutsikt, en hage med grill og benker for avslapning. Villa Luna består av 4 leiligheter og er ideell for vennegrupper. Leilighetene er store og komfortable og har et fullt utstyrt kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Luna

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Marica ( Sevid)

Leilighetene Marica ligger i et lite turistmål Sevid, i sentrum av Dalmatia. Huset har 3 leiligheter, kapasitet 4 + 1. Alle leilighetene har egen inngang, 2 soverom, stort kjøkken med stue, wc og bad med dusj, stor terrasse med utsikt over havet. Gjestene har parkering foran huset. På hagen er det 2 griller med tre til grilling. Hvis du ønsker å tilbringe ferien i fred uten folkemengder, støy og mange biler, svømme i cristal klar sjø bare 10 meter fra apartman og nyte i den uberørte natur og spesialiserte innenlandske fiskere, er Sevid et ideelt sted for deg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 45 €

Feriehus Villa Kozlica ( Sevid)

Familievennlig hus med basseng i Sevid er et nyoppusset hus som ligger kun få minutters gange fra fine Sevid-strender. Ligger i et trygt og rolig område. Det er 3 doble soverom (hovedrommet er med eget bad). I første etasje er det ett soverom, kjøkken, bad + toalett og oppholdsrom. Begge leilighetene har eget klimaanlegg. I første etasje er det to soverom, 2 bad og stue. Det er en stor hage, rikelig med parkeringsplasser i den sikrede oppkjørselen og et utendørs svømmebasseng. Huset er konseptualisert som to separate leiligheter, så det er et perfekt sted for flere familier. "Familievennlig hus med basseng i Sevid" ligger i en rolig del av Sevid, slik at du kan nyte oppholdet i et fredelig og stille område vekk fra byens kjas og mas. Gjestene vil ha fullt hus for seg selv, inkludert den private hagen og utendørsbassenget. Samt bruk av alt i huset og i hagen. Det er også en nydelig barnebane.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Kozlica

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 280 €

Leiligheter Nada 2 ( Sevid)

Hus med to leiligheter. Leilighet 1: soverom, kjøkken, bad (dusj). Rom og kjøkken med balkong. Ypperlig innredet og møblert. Leilighet 2 rom, kjøkken, bad (stort bad). Rom og kjøkken med balkong. Ypperlig innredet og møblert.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nada 2

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Periš Sevid ( Sevid)

Sevid, lille helgsted, fortsatt uberørt natur unna kjas og mas gir deg en oase av fred og det krystallklare havet og duftende middelhavs urter. Apartments Peris tilbyr 4 nye leiligheter 20 meter fra sjøen. Jeg inviterer deg til å slappe av og nyte den vennlige verten. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Periš Sevid

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Vukusic Sevid ( Sevid)

Leiligheter Vukusic i Sevid (Trogir Riviera) - Dalmatia, 40 meter fra en steinstrand. Leiligheter, (8 + 2), (4 + 1), (4 +1) med store terrasser og balkonger og med utsikt til sjøen. Sevid ligger 45 km nord fra Split, 16 km nord for Trogir og 14 km sør fra Primosten, 8 km fra Rogoznica .. SEVID - et vakkert sted med det klareste havet i Kroatia. Borte fra byens lyder, er Sevid det rette stedet for din intime ferie. Leilighet VUKUSIC A1 *** (8 +2) 75 m2 + 27 m2 terrasse, har fire soverom med dobbeltseng (to rom har en ekstra seng), 2 bad, kjøkken, satellitt-TV, stor terrasse, parkering og plass til barn å leke. Leiligheten ligger 40 meter fra havet og småsteinstranden. Huset er omgitt av sin egen tomt på 1200 kvadratmeter, oliventrær, fikentrær og middelhavsplanter. Leilighet A2 *** (4 +1) 50 m2 har soverom med dobbeltseng + seng for en person, stue separat med skyvedør (2 senger eller seng til 2 personer), bad, kjøkken, satellitt-TV, 2 balkonger med utsikt over havet. Leilighet VUKUSIC A3 *** (4 +1) 43 m2 har ett soverom med dobbeltseng + seng for en person, bad, kjøkken, stue med sofa for to personer og satellitt-TV, stor terrasse med havutsikt + balkong soverommet) med utsikt over havet. Sevid er en liten, rolig by ligger nær Trogir (16 km nord) på halvøya Ostrica. Det er et ideelt sted for en familieferie, vekk fra folkemengdene og travelheten til ferien. Byen har en rik middelhavsvegetasjon (oliven, fiken, druer), krystallklart hav, med vakre, ville strender. Selv om det er en liten by, det er alt du trenger - butikk, restaurant og fremfor alt fred og natur.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vukusic Sevid

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 35 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Villa Jelena ( Sevid)

Villa Jelena ligger i stranden i Sevid, kun 10 meter fra sjøen. Det er fem leiligheter. Alle leilighetene har kjøkken med fullt utstyr, soverom, bad, stue med satellitt-tv, luftkondisjonering, Wi-Fi-tilkobling, terase med vakker utsikt over havet. Foran huset er parkeringsplass, grill med spesialplass for større gruppe. Aktiviteter i Villa Jelena: picado, bordtennis, kajakker, dykking, fisking, svømming ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Jelena

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Sevid

Sevid  - Våpenskjold Sevid er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på en liten halvøy i den vakre bukten, tjue kilometer nord for byen Trogir. Det er en del av Trogir-rivieraen, og hele området rundt Sevid er preget av veldig robust kystlinje og mange små viker og ekstremt klart sjøvann. Innbyggere i Sevid foruten å fiske, produsere olivenolje og vin, jobber innen turisme, og det er nesten ikke noe hus i Sevid som ikke tilbyr privat innkvartering. Stedet er ekstremt fredelig og rolig og borte fra hovedveier og store turistsentre, noe som gjør det ideelt for de som ønsker å flykte fra urbane smog, trafikkstopp og støy. Strendene er steinete, og i noen deler grus, men nesten hvert hus har sin egen private front med en liten brygge hvor du kan nyte ditt privatliv med fantastisk utsikt over det åpne havet. I den lokale tavernaen kan du smake på noen av de berømte dalmatiske spesialitetene som saltede sardiner, dalmatisk røkt skinke, geitost, lam, fisk, reker, muslinger, og alt dette med et glass god lokal rødvin Babic. Sevid nærliggende er historiske byer Trogir, Split og Šibenik, som anbefales å besøke på kveldstid og å se deres gamle byer. Tilbring ferien i Sevid, en rolig landsby som vil gi deg en skikkelig ferie for kropp og sjel. Privat innkvartering i Sevid. Leiligheter, rom og hus til leie i Sevid billigere og opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Sevid!

Sevid Værmelding