Leiligheter Šolta | Topp overnatting i Šolta, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Šolta

Øya Šolta ligger i den sentrale dalmatiske skjærgården i Adriaterhavet, mellom øyene Brac og Drvenik Veli, og bare 9 nautiske mil sør for byen Split. Området er 58 km2 og har en befolkning på drøyt 1.700 innbyggere. Šolta er en typisk Adriatisk øy, dekket av frodig middelhavsvegetasjon, dyrkede åkrer, olivenlunder og vingårder. Det har vakre små bukter og strender og er omgitt av krystallklart vann i det blå Adriaterhavet. Klimaet er...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Šolta

Sorter etter:

Leiligheter Villa Ruić

Šolta

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Angela Lucia

Šolta

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Nica

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

Leiligheter Villa Barunesa

Šolta

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 14 personer

fra 104 €

Leiligheter Matea

Šolta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 80 €

Leilighet Mendula

Šolta

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 70 €

Leilighet Villa Peggy

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 180 €

Leiligheter Villa Mileana

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Tvrdic Honey

Šolta

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 12 personer

fra 42 €

Leiligheter Blagaic

Šolta

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 11 personer

fra 60 €

Leiligheter Oliva

Šolta

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 8 personer

fra 30 €

Leiligheter Palmina

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 52 €

Leilighet Jakov

Šolta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Excellent

Šolta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 69 €

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Krstić

Šolta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Ante

Šolta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Ruić ( Šolta)

Huset vårt ligger ca 70-80m fra sjøen, har 3 leiligheter. Leilighetene har forskjellige størrelser - for 6 personer, for 4 personer eller for 2 personer. De er fullt utstyrt. Wi-Fi er gratis. SAT-TV, air condition, stort basseng, privat parkering, utendørs grill. Hver leilighet har egen inngang, egen veranda eller terrasse med havutsikt eller hageutsikt. Vi står gjerne til tjeneste for ytterligere informasjon!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Ruić

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Angela Lucia ( Šolta)

Velkommen til ditt neste feriemål! Villa Angela Lucia ligger på øya Solta i byen Stomorska. Den lille byen Stomorska er beryktet for sin natur, strender og restauranter, og er ditt perfekte reisemål for en morsom og avslappende ferie, med alltid noe å gjøre. Villaenes beliggenhet er en rask spasertur til strendene og Riva, men ligger i en fredelig og rolig gate som ikke vil forstyrre deg fra all sommermoro om natten! Villaen har 2 romslige leiligheter: - Leiligheten med 2 soverom har plass til 4 personer. Utstyrt kjøkken (kjøleskap, fryser, komfyrtopp, stekeovn, etc.), spisestue/stue, 1,5 bad og 2 soverom (ett rom med king-size-seng og et annet rom med queen-size-seng), privat balkong. - Leiligheten med 1 soverom har plass til 2 personer. Utstyrt kjøkken (kjøleskap med minifryser, komfyrtopp, stekeovn, etc.) Spisestue/stue, 1,5 bad, 1 soverom med king-size-seng, privat tilgang til balkong. Alle gjester har gratis parkering på stedet og tilgang til bakgård med terrassebord og stoler. Eventuelle spørsmål vennligst ring oss eller SMS på Whatsapp.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Angela Lucia

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Nica ( Šolta)

Leilighet NICA – Maslinica, øya Solta ligger på en eksklusiv beliggenhet i første rad til sjøen. Leiligheten er designet for å romme 4 personer. Alle rommene har havutsikt. Leilighetens størrelse er 100 m2 + 25 m2 terrasse. To soverom, bad, stue og kjøkken. Leiligheten er fullt utstyrt med alle hvitevarer, tepper, håndklær, vask etc. * Sikker privat parkeringsplass, * Beach resort 20 m fra leiligheten, * Muligheten til å bruke hagen rundt huset, * Utendørs dusj i hagen, * Strandstoler og parasoller (tilgjengelig på forespørsel – ekstra kostnad), * TV, SATTV, * Trådløst internett , * Klimaanlegg i stue/kjøkken (ekstra kostnad), * Små kjæledyr tillatt (ekstra kostnad), etter avtale med verten, * Røyking er tillatt på balkongen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Villa Barunesa ( Šolta)

VILLA BARUNESA Feriehus, med basseng i Kroatia ‼Kun 100m fra stranden‼ Midt i naturen, mellom furuskog og krystallklart hav, så her er det rolig og stille, familievennlig. Jeg leier ut feriehus med basseng, i den lille fiskerlandsbyen Stomorska, på øya Šolta nær Split. Her er noen få tradisjonelle restauranter, kaffebarer, konditori, fruktbutikk, minimarked... Ingen folkemengder, ingen stor trafikk, ingen hastverk, ingen stress... Bare nytelse og avslapning Ideell for de som ønsker fred og ro, og som også vil gå, svømme, sykle, dykke, leie båt, kajakk... nyter Tre leiligheter: A1 (2 + 2 personer) 1 soverom, stor stue, fullt utstyrt kjøkken, to bad, to klimaanlegg , to TVer, terrasse 5x2m. med havutsikt A2 (2 + 2 personer) 1 soverom, stor stue, fullt utstyrt kjøkken, to bad, to klimaanlegg, to TV-er, terrasse 5x2m. Med havutsikt A3 (4 + 2 personer), 2 soverom, stor stue, fullt utstyrt kjøkken, to bad, tre klimaanlegg, tre TV-er, terrasse 5x2m. med havutsikt Husdyr er ikke tillatt Nærmeste flyplass, Split (SPU), Kroatia, Takk Vennlig hilsen fra Kroatia

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Barunesa

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 104 €

Leiligheter Matea ( Šolta)

Dette er nyrenoverte leiligheter med en vakker og rolig beliggenhet. Hver leilighet har et kjøkken med komfyr / gass + strøm, stekeovn, vask, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, kjele, TV-SAT, air conditioning, WIFI og 200x 160 stol / sofa og 4 stoler. Fra dette kjøkkenet kan du gå ut til terrassen med åpen havutsikt i lengden på 50 km. Soverommet har en dobbeltseng, nattbord med nattlamper, en tredelt garderobe med stort speil. Det er også mulig å komme seg ut av soverommet på terrassen. Hver leilighet har sin egen terrasse slik at den ene terrassen er usynlig for den andre. Terrassen har et 4-seters bord. Badet er også pent innredet: dusjkabinett med toalettbolle, speil, servant og varmtvannsbereder. Leilighetene har en korridor og hver har sin egen inngangsdør. Leilighetene har en utendørs grill for gratis bruk. Hver leilighet har sin egen parkeringsplass. Hver leilighet har sin egen anlagte strandplass med parasoll! Alt inkludert i prisen, samt oppholdsavgift. Gjestene har muligheten til å kjøpe hjemmelaget olivenolje, svart vin, hvite, hjemmelagde konjakkbønner, som vi selvfølgelig vil like å smake på vin.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Matea

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 80 €

Leilighet Mendula ( Šolta)

Denne leiligheten ligger i Rogač, og har klimaanlegg og solterrasse. Gjestene drar fordel av terrassen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt. På kjøkkenet finner du stekeovn og mikrobølgeovn. Håndklær og sengetøy er inkludert i Mendula Apartment. Gratis privat parkering er også tilgjengelig i denne leiligheten. Split ligger 18 km fra Mendula Apartment. Nærmeste flyplass er Split lufthavn, 16 km fra Mendula Apartment. Vi snakker ditt språk!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mendula

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Villa Peggy ( Šolta)

Villa Peggy hus i to etasjer, hver etasje en leilighet. Leilighetene leies sammen for en felles inngang, for å nå toppetasjes leiligheten for å gå gjennom stuen på loftet. LEILIGHET A (60 m2): Ground. Den består av to doble soverom, bad, kjøkken (med oppvaskmaskin), stue (satellitt-TV, stereo) og viktigst for sommeren, en romslig terrasse (ca 30 m2) med utsikt over havet og huset med grill. LEILIGHET B (30 m2) hems. Den består av to doble soverom, bad, lite kjøkken og to balkonger. Huset ligger i en liten bukt Tepli bok og 15 meter fra sjøen, 500 meter fra den lille gamle fiskerlandsbyen Maslinica hvor det er butikker og flere restauranter. Tepli flanker bukten, ideell for vindsurfing på grunn av vindmystralet som alltid blår forsiktig, og dette er grunnen til at det aldri blir for varmt. Villa Peggy er ideell for to familier (8 personer) som ønsker å tilbringe en ferie sammen ennå separat.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Peggy

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 180 €

Leiligheter Villa Mileana ( Šolta)

Vi ligger bare 10 meter fra stranden i en liten by Stomorska på øya Šolta. Våre leiligheter, som er designet og utstyrt nøyaktig for å fylle alle gjestenes behov og komfort, er bare en liten del av en vakker historie som ligger bak denne historiske øya, full av uberørt natur, velsmakende mat og romantiske severdigheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Mileana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Tvrdic Honey ( Šolta)

Leilighetene Tvrdic ligger på en familie eiendom i et veldig hjerte av øya, mellom grovhet av steiner og middelhavet flora. Leilighetene er innredet i middelhavsstil, de har privat parkeringsplass, terrasse, aircondition, utstyrt med w-lan internettforbindelse

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tvrdic Honey

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 42 €

Leiligheter Blagaic ( Šolta)

Velkommen til stedet der havet fortsatt er helt rent. Våre komfortable leiligheter, med fantastisk utsikt over havet ligger bare 2 minutter fra flotte strender. Bestill ferien på øya Solta og nyt sommeren med oss. Huset ligger i et rolig område, i første etasje er det 3 leiligheter: A 2 + 2, 2 + B 2 og C 2 + 1. Hver leilighet har et dobbelt soverom, bad, stue med sovesofa, balkong og terrasse. Parkering, Wi-Fi, satellitt-TV, grill og klimaanlegg tilbys. Utmerket sted for større grupper som ønsker å feriere sammen. Du kan smake og kjøpe lokale produkter, vin, likører og olivenolje.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blagaic

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Oliva ( Šolta)

På en rolig del av Šešula-bukten blant oliven- og furutrær til leie 3 mindre leiligheter for 2 og 3 personer 220m fra sjøen. Leilighetene har balkong, terrasse, privat dekket parkering, air condition, grill, WLAN internett, TV A1 - 3 personer, 2 soverom, første etasje (40-50 € / dag). A2 - 2 personer, 1 soverom, første etasje (30-40 € / dag). A3 - 2 personer, 1 soverom, første etasje, 2 hageterrasser, egen inngang, kjæledyr gratis på forespørsel (40-50 €)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Oliva

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Palmina ( Šolta)

Apartments Palmina, Maslinica, øya Šolta, ligger på en utsøkt beliggenhet i første rad ved siden av havet. Stranden ligger bare 20 meter fra leiligheten. Hver leilighet har plass til 4 til 6 personer. Størrelsen på leiligheten er 65m2, og den består av to soverom, stue med to ekstra sengemuligheter, bad og kjøkken. Det er også en reservert parkeringsplass, og også et sted å binde en båt. Leiligheten er fullt utstyrt med alle husholdningsapparater, samt alle sengetøy, tepper, håndklær, rengjøringsprodukter etc. Den har 2 AC, SAT-TV og trådløst internett. Kjæledyr er tillatt etter avtale med verten. Røyking er tillatt i stue/kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Palmina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 52 €

Leilighet Jakov ( Šolta)

Leilighetene ligger i Rogac på øya Solta, vekk fra 45-50 minutters fergetur. Leiligheten har 2 soverom, kjøkken, bad og en stor terrasse med vakker utsikt over havet. Strendene er steinete, betong og sandstrand unna 5-10 minutters gange. Leiligheten har utendørs dusj, grill og privat parkering i skyggen. Kom og nyt sommerens skjønnhet.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jakov

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Excellent ( Šolta)

Apartment Excellent ligger i Necujam. Med utsikt over sjøen og byen, kommer denne leiligheten også med gratis Wi-Fi. Leiligheten har 3 soverom, en TV, et utstyrt kjøkken, en vaskemaskin og et bad med dusj. Leiligheten tilbyr en grill. Leilighet har en terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Excellent

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 69 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Krstić ( Šolta)

Tilbring ferien i Maslinica på øya Šolta i en leilighet for 4 personer. Leiligheten ligger 50 m fra havet, som er ekstremt rent, og hvor naturlige strender og frisk luft i furuskogen gir den beste atmosfæren for avslapning på ferie. Leiligheten har mulighet for å bruke en grill og en flott terrasse med utsikt over havet og furutrær. Det er i en ekstremt rolig del av stedet og øya, noe som sikrer en flott ferie. Rommet har utsikt over skogen. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Krstić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Ante ( Šolta)

Slapp av i Maslinica på øya Šolta i en leilighet for 4 personer. Leiligheten ligger 50 m fra havet, som er ekstremt rent og hvor naturlige strender og frisk luft av furuskog gir den beste atmosfæren for avslapning på ferie. Leiligheten har en flott terrasse med utsikt over havet og furuskogen. Rommet har utsikt over skogen. Leiligheten ligger i første etasje. Leiligheten består av ett rom, bad, kjøkken med stue (med 2 senger) og utgang til stor terrasse med utsikt over havet. Soverommet har utsikt over skogen og hagen. Leiligheten inneholder air condition, wifi, TV, mikrobølgeovn, bestikk, kjøkkenutstyr, vifte, utendørs dusj, sengetøy, håndklær. Gjestene har muligheten til å bruke en grill. Leiligheten ligger i en ekstremt rolig del av landsbyen, det er 12 minutters gange fra sentrum med restauranter, kafeer og butikker. Parkering tilbys i leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ante

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Šolta

Šolta  - Våpenskjold Øya Šolta ligger i den sentrale dalmatiske skjærgården i Adriaterhavet, mellom øyene Brac og Drvenik Veli, og bare 9 nautiske mil sør for byen Split. Området er 58 km2 og har en befolkning på drøyt 1.700 innbyggere. Šolta er en typisk Adriatisk øy, dekket av frodig middelhavsvegetasjon, dyrkede åkrer, olivenlunder og vingårder. Det har vakre små bukter og strender og er omgitt av krystallklart vann i det blå Adriaterhavet. Klimaet er veldig hyggelig med varme og solfylte somre og milde vintre som tillater besøk av turister gjennom året. På øya Šolta ligger åtte steder: Stomorska, Nečujam, Rogač, som også er fergehavn for hele øya, Stomorska, Gornje Selo, Grohote, Srednje Selo og Donje Selo. Øya er veldig tilgjengelig og godt forbundet med ferge med Split. I sommersesongen har den åtte daglige forbindelser, og reisen tar mindre enn en time. Økonomien er basert på vingårder, oliven- og fruktdyrking, fiske og turisme. De fleste av de lokale har egne grønnsakshager, vingårder og olivenlunder, og de fleste av dem tilbyr også tjenester for overnatting i sine private hjem. De ønsker deg velkommen med glede og med et glass lokal vin og fersk økologisk frukt og grønnsaker. Den sørlige siden av øya skjuler et mangfold av bukter som ikke kan nås med båt og flere utmerkede restauranter som tiltrekker seg et økende antall eventyrere og seilere. På øya Šolta kan du maksimalt slappe av og tilbringe ferien med vennlige verter, god mat, ren og uberørt natur, rikelig med solskinn og roen og roen på denne jomfruøya. Søk etter overnatting på øya Šolta. Leiligheter, rom og privat innkvartering til rimelige priser på øya Šolta. Velkommen til øya Šolta!

Šolta Værmelding