Leiligheter Šolta | Topp overnatting i Šolta, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Šolta

Øya Šolta ligger i den sentrale dalmatiske skjærgården i Adriaterhavet, mellom øyene Brac og Drvenik Veli, og bare 9 nautiske mil sør for byen Split. Området er 58 km2 og har en befolkning på drøyt 1.700 innbyggere. Šolta er en typisk Adriatisk øy, dekket av frodig middelhavsvegetasjon, dyrkede åkrer, olivenlunder og vingårder. Det har vakre små bukter og strender og er omgitt av krystallklart vann i det blå Adriaterhavet. Klimaet er...

Sorter etter:

Feriehus Jasna

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Leiligheter Villa Mileana

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nica

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 85 €

Leiligheter Blagaic

Šolta

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 11 personer

fra 60 €

Leiligheter Palmina

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 48 €

Leiligheter Villa Barunesa

Šolta

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 14 personer

fra 79 €

Leilighet Petra

Šolta

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Leilighet Mendula

Šolta

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 70 €

Leiligheter Villa Ruić

Šolta

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 12 personer

fra 65 €

Leilighet Villa Peggy

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 130 €

Leiligheter Tvrdic Honey

Šolta

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 12 personer

fra 42 €

Leilighet Beleca Šolta

Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leilighet Mare Blu

Šolta

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Oliva

Šolta

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

fra 25 €

Leilighet Jakov

Šolta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Dvornik

Šolta

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leilighet Mima

Šolta

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Matea

Šolta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 60 €

Leilighet Excellent

Šolta

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

fra 75 €

Feriehus Jasna ( Šolta)

Vakre steinhus ligger i sentrum av Maslinica på øya Solta. Husområdet er 70 m2 fordelt på to etasjer. Den består av et fullt utstyrt kjøkken, stue, bad, wc og to soverom med dobbeltsenger.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Jasna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Villa Mileana ( Šolta)

Vi ligger bare 10 meter fra stranden i en liten by Stomorska på øya Šolta. Våre leiligheter, som er designet og utstyrt nøyaktig for å fylle alle gjestenes behov og komfort, er bare en liten del av en vakker historie som ligger bak denne historiske øya, full av uberørt natur, velsmakende mat og romantiske severdigheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Mileana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nica ( Šolta)

Leilighet NICA - Maslinica, øya Solta ligger i en eksklusiv beliggenhet i første rad til sjøen. Leiligheten er designet for å huse 4 personer. Alle rommene har havutsikt. Leilighetens størrelse er 100 m2 + 25 m2 terrasse. To soverom, bad, stue og kjøkken. Leiligheten er fullt utstyrt med alle hvitevarer, tepper, håndklær, vask osv. * Sikker privat parkeringsplass, * Strandanlegg 20 m fra leiligheten, * Mulighet for å bruke hagen rundt huset, * Utendørs dusj i hagen, * Strandstoler og parasoller (tilgjengelig på forespørsel - ekstra kostnad), * TV, SATTV, * Trådløst internett, * Klimaanlegg i stue / kjøkken (ekstra kostnad), * Små kjæledyr tillatt (ekstra kostnad), i samråd med verten, * Røyking er tillatt i stua / kjøkkenområdet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 85 €

Leiligheter Blagaic ( Šolta)

Velkommen til stedet der havet fortsatt er helt rent. Våre komfortable leiligheter, med fantastisk utsikt over havet ligger bare 2 minutter fra flotte strender. Bestill ferien på øya Solta og nyt sommeren med oss. Huset ligger i et rolig område, i første etasje er det 3 leiligheter: A 2 + 2, 2 + B 2 og C 2 + 1. Hver leilighet har et dobbelt soverom, bad, stue med sovesofa, balkong og terrasse. Parkering, Wi-Fi, satellitt-TV, grill og klimaanlegg tilbys. Utmerket sted for større grupper som ønsker å feriere sammen. Du kan smake og kjøpe lokale produkter, vin, likører og olivenolje.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Blagaic

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Palmina ( Šolta)

Apartments Palmina, Maslinica, øya Šolta, ligger på en utsøkt beliggenhet i første rad ved siden av sjøen. Stranden ligger bare 20 meter fra leiligheten. Hver leilighet har plass til 4 til 6 personer. Størrelsen på leiligheten er 65m2, og den består av to soverom, stue med to ekstra senger, bad og kjøkken. Det er også et reservert parkeringsplass, og også et sted å knytte en båt. Leiligheten er fullt utstyrt med alle husholdningsapparater, samt alle laken, tepper, håndklær, rengjøringsprodukter osv. Den har 2 AC, SAT TV og trådløst internett. Kjæledyr er tillatt i avtale med verten. Røyking er tillatt i stue / kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Palmina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 48 €

Leiligheter Villa Barunesa ( Šolta)

VILLA BARUNESA Feriehus, med basseng i Kroatia ‼Kun 100m fra stranden‼ Midt i naturen, mellom furuskog og krystallklart hav, så her er det rolig og stille, familievennlig. Jeg leier ut feriehus med basseng, i den lille fiskerlandsbyen Stomorska, på øya Šolta nær Split. Her er noen få tradisjonelle restauranter, kaffebarer, konditori, fruktbutikk, minimarked... Ingen folkemengder, ingen stor trafikk, ingen hastverk, ingen stress... Bare nytelse og avslapning Ideell for de som ønsker fred og ro, og som også vil gå, svømme, sykle, dykke, leie båt, kajakk... nyter Tre leiligheter: A1 (2 + 2 personer) 1 soverom, stor stue, fullt utstyrt kjøkken, to bad, to klimaanlegg , to TVer, terrasse 5x2m. med havutsikt A2 (2 + 2 personer) 1 soverom, stor stue, fullt utstyrt kjøkken, to bad, to klimaanlegg, to TV-er, terrasse 5x2m. Med havutsikt A3 (4 + 2 personer), 2 soverom, stor stue, fullt utstyrt kjøkken, to bad, tre klimaanlegg, tre TV-er, terrasse 5x2m. med havutsikt Husdyr er ikke tillatt Nærmeste flyplass, Split (SPU), Kroatia, Takk Vennlig hilsen fra Kroatia

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Barunesa

Fra sjøen 90 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 79 €

Leilighet Petra ( Šolta)

Studio Apartment Petra ligger i den fredelige bukten Krušica på øya Solta, intakt natur og vakkert rent hav, og fred og ro er de største fordelene med denne innkvarteringen for to. Alle andre fasiliteter, restauranter, butikker og alt annet er bare 3 km fra bukta.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Petra

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Mendula ( Šolta)

Denne leiligheten ligger i Rogač, og har klimaanlegg og solterrasse. Gjestene drar fordel av terrassen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt. På kjøkkenet finner du stekeovn og mikrobølgeovn. Håndklær og sengetøy er inkludert i Mendula Apartment. Gratis privat parkering er også tilgjengelig i denne leiligheten. Split ligger 18 km fra Mendula Apartment. Nærmeste flyplass er Split lufthavn, 16 km fra Mendula Apartment. Vi snakker ditt språk!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mendula

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Villa Ruić ( Šolta)

Huset vårt er ca 70-80m unna sjøen, har 3 leiligheter. Leilighetene har forskjellige størrelser - for 6 personer, for 4 personer eller for 2+1 personer. De er fullt utstyrt. Wi-Fi er gratis. SAT-TV, air condition, stort basseng, privat parkering, utendørs grill. Hver leilighet har egen inngang, egen veranda eller terrasse. Vi står gjerne til tjeneste for ytterligere informasjon!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Ruić

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 65 €

Leilighet Villa Peggy ( Šolta)

Villa Peggy hus i to etasjer, hver etasje en leilighet. Leilighetene leies sammen for en felles inngang, for å nå toppetasjes leiligheten for å gå gjennom stuen på loftet. LEILIGHET A (60 m2): Ground. Den består av to doble soverom, bad, kjøkken (med oppvaskmaskin), stue (satellitt-TV, stereo) og viktigst for sommeren, en romslig terrasse (ca 30 m2) med utsikt over havet og huset med grill. LEILIGHET B (30 m2) hems. Den består av to doble soverom, bad, lite kjøkken og to balkonger. Huset ligger i en liten bukt Tepli bok og 15 meter fra sjøen, 500 meter fra den lille gamle fiskerlandsbyen Maslinica hvor det er butikker og flere restauranter. Tepli flanker bukten, ideell for vindsurfing på grunn av vindmystralet som alltid blår forsiktig, og dette er grunnen til at det aldri blir for varmt. Villa Peggy er ideell for to familier (8 personer) som ønsker å tilbringe en ferie sammen ennå separat.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Villa Peggy

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 130 €

Leiligheter Tvrdic Honey ( Šolta)

Leilighetene Tvrdic ligger på en familie eiendom i et veldig hjerte av øya, mellom grovhet av steiner og middelhavet flora. Leilighetene er innredet i middelhavsstil, de har privat parkeringsplass, terrasse, aircondition, utstyrt med w-lan internettforbindelse

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tvrdic Honey

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 42 €

Leilighet Beleca Šolta ( Šolta)

Leilighet Belec 2 ligger på øya Solta i en liten landsby nær fergehavnen. I nærheten av leiligheten er det vakre strender, kafé, restaurant og Euroclub-leir for barn med rik innhold. Gratis parkering. Fredelige omgivelser og vakker utsikt gjør ferien perfekt!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Beleca Šolta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Mare Blu ( Šolta)

Hus / leilighet LYING ON THE ISLAND OF SOLTA, og veldig enkelt og raskt tilgjengelig fra byen SPLIT. BESKRIVELSE: DENNE en leilighet med 3 soverom. Leilighet og helt ny og har 6-7 senger. NÅR DET ER RESTORERT I LAST VINTER. Så bildene ble gjort om siste sommer, hvorfor huset er endelig klar. ALLE HELE NYTT! E består av to nivåer: GRUNDVÅR: Kjøkken med bord og stoler og en TV til SAT (kjøkkenet er godt utstyrt med ovn, GLASSKERAMISK KOKING, KOSTNADSFRIENDER STORE) I første etasje har du også VASKEMASKINEN. 2 soverom (1 dobbeltseng, 1 soverom med køyeseng) i mer HVORDAN SERVERER, VI 1 EKSTRA SENG i soverommet mindre. Badet med vinduet har dusj (ingen dusj gardin) og bidet , Det er også en liten terrasse med bord og stoler, og annet stort uteområde hvor du kan sette et annet bord, stoler, grillkull. Det er også en utvendig trykk, der hvis du ønsker det kan du også lage utendørs dusj. Øvre etasje (loftet): 1 dobbelt soverom, andre bad med dusj / dusj, finesta på badet (og bidet), med air condition, TV SAT. Så totalt fra 6-7 senger. 2 bad med dusj (ett bad oppe og et bad nedenunder), liten terrasse, kjøkken, uteplass med bord og stoler, for å kunne holde seg ute i det åpne for å spise eller hvile. Det er to TVer med satellitt-tilkobling (en nede og en oppe). STED Du har 80 m av sjøstrandfotoet. IKKE tildelt parkering i umiddelbar nærhet av huset, ca 20 meter fra huset Dette lille supermarkedet 70 m, restaurant, bar, vaskeri avgift (hvis du ønsker), med barbord og stoler med gratis WIFI internett ca 90 m fra huset , rett ved siden av stranden. Strand med småstein (små steiner oval), badehus fri 80 m. Eiendommen ligger i et turistkompleks Apartmani Necujam med andre boliger i samme bukt. E omgitt av furutrær, men festet til sjøen. Så mye grønt rundt huset, det går bra med brisen. Jeg legger til noen bilder for å gi en ide om leiligheten og stedet! Ikke engang ca 80 meter fra huset (ved stranden) har du kaffebar med gratis WIFI. Det er veldig lett løsning! På øya kan du nå med ferge / katamaran fra Split / Split flere ganger om dagen. Ferger eller katamaraner er svært hyppige om sommeren. Det er en øy veldig godt forbundet med fastlandet. Og god løsning hvis du er interessert i å se flere av øyene i ferien fra oss .... fordi om dagen kan du gå fra en øy til en annen på kvelden og komme tilbake hit igjen. Takk for at du kontaktet meg, og hvis du bestemmer deg for å leie huset, har du vår gjestfrihet og ønsker deg velkommen til vårt hjem.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mare Blu

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Oliva ( Šolta)

På en rolig del av Šešula-bukten blant oliven- og furutrær til leie 3 mindre leiligheter for 2 og 3 personer 220m fra sjøen. Leilighetene har balkong, terrasse, privat dekket parkering, air condition, grill, WLAN internett, TV A1 - 3 personer, 2 soverom, første etasje (40-50 € / dag). A2 - 2 personer, 1 soverom, første etasje (30-40 € / dag). A3 - 2 + 1 person, 1 soverom, første etasje, hageterrasse, egen inngang, kjæledyr gratis på forespørsel (40-50 €)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Oliva

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 25 €

Leilighet Jakov ( Šolta)

Leilighetene ligger i Rogac på øya Solta, vekk fra 45-50 minutters fergetur. Leiligheten har 2 soverom, kjøkken, bad og en stor terrasse med vakker utsikt over havet. Strendene er steinete, betong og sandstrand unna 5-10 minutters gange. Leiligheten har utendørs dusj, grill og privat parkering i skyggen. Kom og nyt sommerens skjønnhet.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jakov

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Dvornik ( Šolta)

Leiligheten har en balkong hvor gjestene kan spise lunsj i skyggen utendørs. Leiligheten er moderne, nylig renovert og stilig innredet. Stranden ligger 100 meter unna og kan nås ved å gå gjennom en furuskog. Ingen større vei i nærheten. Nær leilighet er en butikk og nærliggende restaurant ligger 400 m fra leiligheten. På stranden er det et diskotek, to barer og en internettkafé med gratis WiFi-tjeneste. Bortsett fra Necujam, anbefaler vi å besøke Stomorska, olivenlunder og mange skjulte viker på øya Solta.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Dvornik

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Mima ( Šolta)

Leiligheten ligger på bakken på landsbyen i første etasje av familien vår. Det er den eneste til leie. Den har to soverom, fullt utstyrt kjøkken og to terrasser-sørlige og nordlige. Gjestene kan bruke utendørs grill og en parkeringsplass . Plasseringen er fredelig og vekk fra marinaen og mange restauranter og kafeer. Landsbyen ble grunnlagt rundt slottet fra 1800-tallet, noe som gir en landsby en spesiell atmosfære. Du kan nyte i et krystallblått hav, så vel som i mange kulturelle arrangementer og underholdning. Velkommen !!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mima

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Matea ( Šolta)

Dette er nyrenoverte leiligheter med en vakker og rolig beliggenhet. Hver leilighet har et kjøkken med komfyr / gass + strøm, stekeovn, vask, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, kjele, TV-SAT, air conditioning, WIFI og 200x 160 stol / sofa og 4 stoler. Fra dette kjøkkenet kan du gå ut til terrassen med åpen havutsikt i lengden på 50 km. Soverommet har en dobbeltseng, nattbord med nattlamper, en tredelt garderobe med stort speil. Det er også mulig å komme seg ut av soverommet på terrassen. Hver leilighet har sin egen terrasse slik at den ene terrassen er usynlig for den andre. Terrassen har et 4-seters bord. Badet er også pent innredet: dusjkabinett med toalettbolle, speil, servant og varmtvannsbereder. Leilighetene har en korridor og hver har sin egen inngangsdør. Leilighetene har en utendørs grill for gratis bruk. Hver leilighet har sin egen parkeringsplass. Hver leilighet har sin egen anlagte strandplass med parasoll! Alt inkludert i prisen, samt oppholdsavgift. Gjestene har muligheten til å kjøpe hjemmelaget olivenolje, svart vin, hvite, hjemmelagde konjakkbønner, som vi selvfølgelig vil like å smake på vin.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Matea

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Excellent ( Šolta)

Apartment Excellent ligger i Necujam. Med utsikt over sjøen og byen, kommer denne leiligheten også med gratis Wi-Fi. Leiligheten har 3 soverom, en TV, et utstyrt kjøkken, en vaskemaskin og et bad med dusj. Leiligheten tilbyr en grill. Leilighet har en terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Excellent

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 75 €

Turist guide - Šolta

Šolta  - Våpenskjold Øya Šolta ligger i den sentrale dalmatiske skjærgården i Adriaterhavet, mellom øyene Brac og Drvenik Veli, og bare 9 nautiske mil sør for byen Split. Området er 58 km2 og har en befolkning på drøyt 1.700 innbyggere. Šolta er en typisk Adriatisk øy, dekket av frodig middelhavsvegetasjon, dyrkede åkrer, olivenlunder og vingårder. Det har vakre små bukter og strender og er omgitt av krystallklart vann i det blå Adriaterhavet. Klimaet er veldig hyggelig med varme og solfylte somre og milde vintre som tillater besøk av turister gjennom året. På øya Šolta ligger åtte steder: Stomorska, Nečujam, Rogač, som også er fergehavn for hele øya, Stomorska, Gornje Selo, Grohote, Srednje Selo og Donje Selo. Øya er veldig tilgjengelig og godt forbundet med ferge med Split. I sommersesongen har den åtte daglige forbindelser, og reisen tar mindre enn en time. Økonomien er basert på vingårder, oliven- og fruktdyrking, fiske og turisme. De fleste av de lokale har egne grønnsakshager, vingårder og olivenlunder, og de fleste av dem tilbyr også tjenester for overnatting i sine private hjem. De ønsker deg velkommen med glede og med et glass lokal vin og fersk økologisk frukt og grønnsaker. Den sørlige siden av øya skjuler et mangfold av bukter som ikke kan nås med båt og flere utmerkede restauranter som tiltrekker seg et økende antall eventyrere og seilere. På øya Šolta kan du maksimalt slappe av og tilbringe ferien med vennlige verter, god mat, ren og uberørt natur, rikelig med solskinn og roen og roen på denne jomfruøya. Søk etter overnatting på øya Šolta. Leiligheter, rom og privat innkvartering til rimelige priser på øya Šolta. Velkommen til øya Šolta!

Šolta Værmelding