Leiligheter Hvar - Ivan Dolac | Topp overnatting i Hvar - Ivan Dolac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Hvar - Ivan Dolac

Ivan Dolac er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på sørsiden av øya Hvar, 10 km fra byen Jelsa, 20 km fra byen Stari Grad og 38 km fra byen Hvar. De bratte bakkene på sørsiden av øya Hvar er ideelle for dyrking av druer, så i dette området er det produsert en av de beste kvalitetsvinene i Kroatia. I tillegg til vinstokker, vokser det i bratte fjellskråninger ville medisinske urter og furuskog. Hele kysten av Ivan...

Sorter etter:

Leiligheter Villa Biancini

Hvar - Ivan Dolac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 19 personer

fra 20 €

Leiligheter Plaža

Hvar - Ivan Dolac

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter Pansion Toni

Hvar - Ivan Dolac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 26 personer

ved forespørsel

Leiligheter Dobrila

Hvar - Ivan Dolac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 18 personer

fra 35 €

Leiligheter Rado

Hvar - Ivan Dolac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

fra 30 €

Leiligheter Perica

Hvar - Ivan Dolac

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 14 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Biancini ( Hvar - Ivan Dolac)

VILLA BIANCINI! Villaen ligger 200 m fra sjøen. Den har tre nivåer, fem leiligheter, en overbygd parkeringsplass, og resepsjonen og terrassen hvor middag og grill er tilberedt ligger i loftet. Den utendørs peisen er tilgjengelig for alle gjester. OM OSS! Vi er en gammel øy familie, som arbeider med vin voksende og olivendyrking de siste århundrene. I de siste tjue årene har vi lykkes med turisme. Så langt som alt annet er bekymret, kan du finne ut om det hvis du besøker oss! MED USA HOSPITALITET KOMMER FØRSTE! Vårt tilbud! Vi tilbyr uten kostnad: et rent sjø, sol, ro, den beste ferien noensinne, de vakreste strendene, smaksprøver av middelhavsfrukt (druer, fiken, karobber), viner, halmviner, flere typer brandy (rakija) og deltakelse i forberedelsen av fisk og andre dalmatiske delikatesser. Vi tilbyr og tar betalt: komfortable og romslige leiligheter. Båtturer til nærliggende øyer, bukter ... Skal du på en safari over hele øya?

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Biancini

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 19 personer

Pris fra 20 €

Leiligheter Plaža ( Hvar - Ivan Dolac)

Strandleiligheter ligger nær 5 og flere strender, som ligger i og rundt stedet Ivan Dolac, og tilbyr nyoppussede leiligheter beleilig

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Plaža

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Pansion Toni ( Hvar - Ivan Dolac)

Leilighetene ligger i et vakkert sted å leie. Leilighetene har fantastisk havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pansion Toni

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 26 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Dobrila ( Hvar - Ivan Dolac)

Vakker leilighet med utsikt over Vis, Korcula og Scedro. Ligger i en rolig del av Jelsa, vertene alltid vennlige, perfekt for familieferier. Overdækket parkeringsplass for gjester, moped og bilutleie. Bed & breakfast eller à la carte (dalmatisk mat). Huset har 4 leiligheter og ett rom. Leilighetene har separate innganger, hvert rom har en balkong med havutsikt, felles kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dobrila

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Rado ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartments Rado ligger i en liten landsby på sørsiden av øya Hvar, Ivan Dolac. Ivan Dolac er kjent for sine vingårder i bakkene, og det er en av verdens beste rødvin (Plavac mali). Leilighetene ligger 200 m fra sjøen og 50 m fra butikken og et reisebyrå Huset ligger i den dalmatiske atmosfæren, omgitt av oliventrær. Den består av 6 leiligheter - 5 soverom og 1 to-roms leilighet. Leilighetene er arrangert i tre etasjer, to i første etasje, tre på den første og en i andre etasje, som har vakker utsikt over Adriaterhavet. Leilighet med ett soverom er 40 m2 (2 + 2) og to-roms leilighet (5 + 1) er på 65 m2. Kategori av leiligheter er 3 stjerner. Leilighetene har grill som du kan bruke.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rado

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Perica ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartments Perica ligger på sørsiden av øya. De har en vakker utsikt over havet og er fullt utstyrt. Bygningen har fire leiligheter. I første etasje er et lite bakeri med ferskt brød og kaker. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Perica

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Hvar - Ivan Dolac

Hvar - Ivan Dolac  - Våpenskjold Ivan Dolac er en liten turistby i Split-Dalmatia-fylket i Kroatia. Det ligger på sørsiden av øya Hvar, 10 km fra byen Jelsa, 20 km fra byen Stari Grad og 38 km fra byen Hvar. De bratte bakkene på sørsiden av øya Hvar er ideelle for dyrking av druer, så i dette området er det produsert en av de beste kvalitetsvinene i Kroatia. I tillegg til vinstokker, vokser det i bratte fjellskråninger ville medisinske urter og furuskog. Hele kysten av Ivan Dolac er krysset med mange små småstrender og gir en rolig og hyggelig familieatmosfære uten folkemengdene i de populære byene Jelsa eller Hvar. Fra vakre strender er det en fantastisk utsikt over det åpne havet og øyene Vis og Korcula. Havet er krystallklart og rent, og klimaet er det hyggelige Middelhavet, med det høyeste antall solskinnstimer i hele Kroatia. Her er det et lite supermarked og flere restauranter med fersk fisk og deilig mat fra Dalmatia og Hvar og viner. Vi anbefaler å besøke byen Hvar, dens kulturelle og historiske steder, og et rikt natteliv. Besøk øya Hvar og Ivan Dolac, dette lille, rolige stedet med rikelig med solskinn, og nyt den uberørte middelhavsnaturen og det krystallklare Adriaterhavet. Privat innkvartering i Ivan Dolac. Leiligheter, rom og feriehus billigere opptil 40%, uten dyre byråavgift. Velkommen til Ivan Dolac!

Hvar - Ivan Dolac Værmelding