Leiligheter Drvenik | Topp overnatting i Drvenik, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Drvenik

Drvenik er et lite turist sted beliggende i Gradac kommune i Dalmatia i Kroatia. Det ligger 27 km sør for det berømte turiststedet Makarska og er en del av den magiske Makarska rivieraen. Etter det store jordskjelvet i 1962 flyttet innbyggere i Øvre Drvenik fra bakkene på Biokovo-fjellet til kysten. Drvenik har to bukter, Donja og Gornja Vala, hvor det er bygd mange private familiehus, leiligheter, hoteller og villaer. Turisttilbudet er basert...

Sorter etter:

Rom Mol

Drvenik

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 40 personer

ved forespørsel

Leiligheter NMN

Drvenik

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Villa Antunovic

Drvenik

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 40 personer

fra 50 €

Leiligheter Niko

Drvenik

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 28 personer

fra 45 €

Leiligheter Divić

Drvenik

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

fra 35 €

Leiligheter Meri

Drvenik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 45 €

Leiligheter Ana

Drvenik

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 21 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Gary Drvenik

Drvenik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 20 personer

fra 90 €

Leiligheter Jagmić

Drvenik

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Ivica

Drvenik

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Bodo

Drvenik

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 20 personer

fra 45 €

Leiligheter Vesna

Drvenik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 31 personer

fra 50 €

Leiligheter Green oasis

Drvenik

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 9 personer

fra 55 €

Leilighet Mare

Drvenik

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

fra 90 €

Rom Mol ( Drvenik)

Ligger i Donja Vala på en naturlig steinstrand, tilbyr pensjonatet Mol sine gjester den fantastiske havutsikten på sjøen og de nærliggende øyene. Som en av bakre steder på Adriaterhavskysten er vi stolte av det faktum at våre gjester må gjøre bare noen få skritt fra sine rom for å nå stranden. Som en del av vårt tilbud, åpent for alle gjester, er det en restaurant med terrasse hvor du kan nyte lukten av kaffe og havet i de tidlige morgentimene, samt lukten av furutrær og gråt av sjømålinger. På kveldstidene kan du nyte den fantastiske solnedgangen når du velger måltider på vår rike restaurantmeny basert på middelhavsmat. Alle rommene er elegant innredet og utstyrt med aircondition, satellitt-TV, kjøleskap, bad med hårføner og bruk av Internett. Perfekt beliggenhet på borading Mol, hjemmekoselig middelhavsmat, komfortable og moderne rom, hyggelig atmosfære og hyggelige ansatte er bare noen av grunnene til å besøke. Kjære gjester, besøk pensjonat Mol og opplev noe spesielt!

Kategorisering Kategorisering - Rom Mol

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 40 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter NMN ( Drvenik)

Moderne og fullt utstyrte leiligheter i sentrum av Drvenik, ligger andre rad til sjøen. Anlegget ligger i sentrum og mindre enn to minutters gange til stranden. Leilighetene er nye, med air condition, satellitt-TV, mikrobølgeovn, vannkoker og alt kjøkkenutstyr. Anlegget ligger 30 meter fra lekeplass og bucalist. Parkering er 10 m fra huset. I nærheten av bygningen er det postkontor, byttekontor, butikk, bakeri og minibank, kafeer og flere restauranter med forskjellig innhold.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter NMN

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Villa Antunovic ( Drvenik)

Som du kan se av bildet, på rullesteinstranden rett foran huset kan du bruke strandstoler og nyte å surfe på internett i skyggen av furutrær. Elskere av natur og ensomhet kan finne roen på de nærliggende bortgjemte strendene. Vi tilbyr forfriskning hele dagen i pizzeriaen vår, som ligger i husets første etasje, og hvor vi tilbyr vår utmerkede hjemmelagde iskrem. Vi håper at du vil oppleve en uforglemmelig sommerferie i våre leiligheter. Den geografiske plasseringen til Drvenik muliggjør raske dagsturer til Split, Medjugorje, Mostar, Dubrovnik, Hvar, Korcula, Biokovo naturpark - og mange mindre, men interessante og hyggelige steder ... Velkommen til Apartments Antunović!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Antunovic

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 40 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Niko ( Drvenik)

Velkommen til leiligheter Niko. Drvenik er et vakkert og fredelig sted for familier eller unge mennesker som ønsker å tilbringe en fredelig og solrik ferie. Apartments Niko ligger 150 meter fra sjøen og stranden. Butikken ligger 50 m fra huset. Anlegget tilbyr 8 leiligheter som er utstyrt med kjøkken, soverom, stue med sovesofa, bad og balkong. De er utstyrt med internettjeneste, TV. Leilighetene har klimaanlegg, som faktisk er en uunnværlig del av tjenesten. Kapasiteten til leilighetene varierer fra størrelsen på selve leiligheten. Hvis du er interessert i å bli, er vi veldig glade for å høre dine henvendelser.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Niko

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 28 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Divić ( Drvenik)

Apartments Divić ligger ved sjøen i Drvenik-Gornja Vala, kjent for sine vakre strender og krystallklare hav. Romslig innkvartering, store terrasser og nær kontakt med havet vil forbli i minnet. De gir unik komfort og en hyggelig atmosfære med lokale produkter som fullfører helhetsopplevelsen. Gjestene har til disposisjon alle tilhørende fasiliteter som store terrasser for sosialt samvær, peiser for tilberedning av grillretter... Eiendommen består av 7 enheter som er forskjellige i størrelse og antall senger. I nærheten av huset er det mange restauranter og andre turistfasiliteter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Divić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 19 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Meri ( Drvenik)

Studioleilighetene Meri ligger 200 meter fra stranden. De består av en dobbeltseng, en enkeltseng, et kjøkken, et bad og en balkong. Tilbudet inkluderer klimaanlegg, parkering og internett. Nyt solen i Drvenik!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Meri

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Ana ( Drvenik)

Kom og tilbringe en perfekt ferie i Apartments Ana, og nyt utsikten over de vakre solnedgangene. Vi har en lang tradisjon i turisme og vi er hyggelige verter. Våre leiligheter har balkong med utsikt over havet eller en romslig terrasse med grill. De er utstyrt med air condition, internett og parkering. Hvis du ikke liker sommermengder, er dette det ideelle stedet å slappe av. Vi ligger i en rolig del av Drvenik, og stranden ligger kun 150 meter fra huset (innen gangavstand). Nyt skyggen av furuskogen som strekker seg over stranden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ana

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 21 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Gary Drvenik ( Drvenik)

Villa Gary ble bygget i 2020 og ligger i Drvenik på den sørlige delen av Makarska Riviera. . Hver leilighet har 2 soverom og en uttrekkbar seng i stuen og en balkong med utsikt over havet. Bare noen få minutters gange fra nærmeste butikker og restauranter og kafeer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Gary Drvenik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Jagmić ( Drvenik)

Vakkert sted Drvenik ligger på den vakreste delen, på Makarska rivieraen. Drvenik med sin flere kilometer lange promenade langs sjøen, milevis av strender, naturskjønn utsikt, sports- og rekreasjonsfasiliteter og markerte gangstier og fjellandskap blir snart et yndet sted for enhver turist. Apartments Jagmić ligger i Drvenik, 28 km sør for Makarska. Međugorje ligger bare 65 km unna. For alle våre gjester har vi tilgjengelig gratis parkering. Alle boenhetene har satellitt-TV og Wi-Fi. Noen av boenhetene har sittehjørne og spisestue. Kjøkkenet har kokeplate og kjøleskap. Alle boenhetene har eget bad med dusj og balkong. Tilgjengelige håndklær og sengetøy. Foran huset er det en lekeplass. Nyt det krystallklare og varme havet, gjestfriheten til mennesker og rik mat. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jagmić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Ivica ( Drvenik)

Velkommen til Apartments Ivica! Leilighetene ligger rett ved stranden og vekker sommerstemning. Det er 3 leiligheter, to av dem er studioleiligheter. I første etasje er det en studioleilighet med utsikt over stranden og havet. Den består av en dobbeltseng, bad, kjøkken og terrasse. I andre etasje er de resterende to leilighetene. En av dem har vakker havutsikt som du kan nyte hver morgen og kveld. Den har også en dobbeltseng, bad og kjøkken. Den andre leiligheten er utstyrt med en dobbeltseng, en sovesofa, et bad og et kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Bodo ( Drvenik)

Anlegget ligger i "Donja vala" i Drvenik, bare 70 meter fra stranden. Huset er nylig renovert, og hver boenhet inneholder en smart-TV, klimaanlegg, et utstyrt kjøkken ... Privat parkering ligger i hagen. I tillegg til overnatting tilbyr vi også muligheten for halvpensjon i en taverna rett ved stranden. Idrettsbaner og en barnepark ligger bare 20 meter fra huset. Langs de vakre strendene, nyt de mange anlagte promenader, stier på Biokovo-fjellet, trimstier og andre fasiliteter på dette stille og sjarmerende stedet. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bodo

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Vesna ( Drvenik)

Apartments Vesna ligger nær sjøen og stranden i Drvenik. Alle leilighetene har balkong med utsikt over havet, og du kan nyte kveldssolnedgangen. De fleste leilighetene er for 3 personer, vi tilbyr også en romslig leilighet for en gruppe på 10 personer og en leilighet for 5 personer. Leilighetene har klimaanlegg og flatskjerm-TV. Gratis parkering er tilgjengelig i nærheten av eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vesna

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 31 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Green oasis ( Drvenik)

Dette anlegget ligger 2 minutters gange fra stranden. Green Oasis Apartments ligger i Drvenik i Split-Dalmatia fylke, og tilbyr gratis Wi-Fi, avgiftsfri privat parkering og kjæledyrvennlig. Leilighetene har klimaanlegg, fullt utstyrt kjøkken med spiseplass, flatskjerm-TV og eget bad med badekar eller dusj. Inne i leiligheten kan du slappe av på terrassen eller i hagen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Green oasis

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 55 €

Leilighet Mare ( Drvenik)

Luksusleilighet Mare i sentrum av byen - det perfekte stedet for ferien din! Hvis du leter etter det perfekte stedet å slappe av og nyte den vakre kystlinjen, er Apartment Mare det ideelle valget for deg. Leiligheten vår ligger i hjertet av Drvenik, og tilbyr førsteklasses overnatting nær stranden og havet, samtidig som den gir fred og ro for fullstendig avslapning. Apartment Mare er romslig og komfortabel, og har to elegant innredede soverom. Hvert soverom har sitt eget bad og balkong, noe som sikrer privatliv og komfort under oppholdet. Nyt den friske havbrisen mens du nipper til morgenkaffen på balkongen og nyt det fantastiske landskapet. I tillegg tilbyr Apartment Mare et stort kjøkken og spisestue, utstyrt med alt du trenger for å tilberede deilige måltider og nyte kvalitetstid med familie eller venner. For de som liker utendørs matlaging er det også mulighet for å bruke grill eller peis. Du kan nyte smakene av grillede delikatesser eller kose deg ved bålet for en minneverdig opplevelse. For enkelhets skyld er to klimaanlegg tilgjengelig for å sikre en behagelig temperatur på varme sommerdager. Gratis Wi-Fi og internettilgang er også inkludert, slik at du kan holde kontakten med resten av verden. Parkeringsplass er tilgjengelig for gjester som kommer med bil. Vårt vennlige team står til din disposisjon for alle spørsmål og informasjon du måtte trenge. Vårt største ønske er å sikre en komfortabel og uforglemmelig ferie på Adriaterhavskysten. Bestill ditt opphold på Apartment Mare i dag og gjør deg klar for en uforglemmelig sommer i Drvenik!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mare

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 90 €

Turist guide - Drvenik

Drvenik  - Våpenskjold Drvenik er et lite turist sted beliggende i Gradac kommune i Dalmatia i Kroatia. Det ligger 27 km sør for det berømte turiststedet Makarska og er en del av den magiske Makarska rivieraen. Etter det store jordskjelvet i 1962 flyttet innbyggere i Øvre Drvenik fra bakkene på Biokovo-fjellet til kysten. Drvenik har to bukter, Donja og Gornja Vala, hvor det er bygd mange private familiehus, leiligheter, hoteller og villaer. Turisttilbudet er basert på den naturlige skjønnheten og de fredelige omgivelsene, lange strender, krystallklart sjøvann, furuskog, gangveier ved sjøen og fjellskråningen, sports- og fritidsinnhold, sykkelstier, naturskjønn utsikt, historiske og arkeologiske steder, og tradisjonell dalmatisk mat. I Drvenik er det en fergehavn der ferger går til øya Korčula og Sućuraj på øya Hvar flere ganger om dagen, spesielt i turistsesongen. Til tross for den rolige, pittoreske byen Drvenik har privat innkvartering av høy kvalitet, leiligheter, hus, villaer, hoteller og campingplasser. Besøk Drvenik og slapp av og ta en pause fra den hektiske livsstilen i denne oasen av fred og ro og naturlig skjønnhet. Søk etter rimelig privat innkvartering i Drvenik. Velkommen til Drvenik!

Drvenik Værmelding