Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Dette er en kort liste over ofte stilte spørsmål fra gjester og eiere av boliger. For mer informasjon om private leiligheterkroatia.com, eller hvis du trenger support, vennligst kontakt oss via kontaktskjema

Hva er leiligheterkroatia.com?

Leiligheterkroatia.com er et av de største katalogene for privat innkvartering i Kroatia som forbinder gjester direkte med innkvarteringseiere. Kommunikasjon mellom gjester og eiere av overnatting skjer direkte via e-post (kontaktskjema), telefon eller lenke til deres egen webside, og gjestene forhandler direkte med eierne av overnattingsprisen og vilkårene for reservasjonen. leiligheterkroatia.com, er derfor ikke et reisebyrå eller agent, og ingen gebyrer belastes for reservasjoner. leiligheterkroatia.com er plattformen for å annonsere hele turisttilbudet til privat innkvartering i Kroatia (leiligheter, rom, feriehus, leirer og herberger).

Leiligheterkroatia.com er den største private innkvarteringen i Kroatia med nesten 4000 overnattingssteder og mer enn 12 000 boenheter. Innkvartering søk er veldig enkelt og raskt og lar deg direkte kontakt med eiere av privat innkvartering. Takket være dette er det ingen betaling av dyre byrå og gebyrer, og leiligheter, rom, fritidsboliger og annen privat innkvartering i Kroatia er billigere opptil 40%!

Leiligheterkroatia.com er helt gratis for gjester som søker etter overnatting og for eiere som annonserer overnattingskapasiteten. Eiere av innkvartering betaler noen ekstra tjenester som omtalt reklame, design av nettsteder, rådgivning ...

Gå tilbake til hjemmesiden hvor du kan søke i privat innkvartering i Kroatia for å søke etter det perfekte overnattingsstedet ditt: raskt søk ( angi navn på by eller sted), region (vi delte Kroatia i 8 regioner: Istria, Kvarner og Gorski kotar, Zadar og omegn, Sibenik og omgivelser, Split og omgivelser, Dubrovnik og omegn, Lika og kontinentalt Kroatia) og overnattingstype (avhengig av om du leter etter en leilighet, et rom, et feriehus, en leir eller kanskje et herberge).

Når du finner boligen du liker, kan du kontakte eieren av overnattingsstedet direkte via kontaktskjemaet i annonsen og forhandle om alle vilkår for bestilling. For at reservasjonen skal være sikret, vil de fleste eiere av overnatting be deg om å betale et visst beløp på forhånd som et depositum, og resten ved ankomst.

Etter å ha publisert annonsen fra eieren av boligen, utfører vi en grunnleggende verifisering av nøyaktigheten av de angitte dataene og fotografiene. Innkvarteringseiere (private utleiere) publiserer annonse uavhengig og tar fullt ansvar for informasjon om tekst og bilde, garanterer deres nøyaktighet, fullstendighet og sannhet, så vel som kvaliteten, sikkerheten og lovligheten til produktene og tjenester som tilbys. Vi anbefaler at du ringer eieren av boligen eller sjekker nettstedet deres for ytterligere bekreftelse. Før du betaler forskuddsdepositum, anbefaler vi at du ber om kvittering, som hver eier av boligen må gi deg i Kroatia.

Vi sender til våre kunder månedlige nyheter, tilbud og nyttig informasjon via nyhetsbrev. Nederst på hver e-post som sendes via e-post, finner du koblingen passende avlogging. Klikk på koblingen for utmelding av nyhetsbrev, så mottar du ikke lenger varsler sendt fra leiligheterkroatia.com.

Premium-annonser (betalte annonser) blir utpekt og listet opp før gratisannonser. Når du rangerer gratis annonser, har eierne som først publiserte annonsen og de fullstendige listene, bedre posisjoner enn de andre. For å oppnå en god posisjon, husk følgende punkter: Skriv inn prislisten for boenhetene, skriv inn maksimalt antall bilder av høy kvalitet med god oppløsning (30), skriv inn en relevant og unik beskrivelse av eiendommen, spør dine gjester til å legge igjen så mye positive kommentarer og anmeldelser. Alle disse punktene er viktige, ikke bare for annonserangeringer, men også for besøkende og potensielle gjester, noe som resulterer i et større antall henvendelser og dermed et større antall realiserte reservasjoner.

Hvis du er eieren av boligen i Kroatia og ønsker å publisere annonsen din, kan du registrere deg. Hvis du trenger hjelp eller support, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema