Leiligheter Hvar - Sveta Nedjelja | Topp overnatting i Hvar - Sveta Nedjelja, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Hvar - Sveta Nedjelja

Sveta Nedjelja er et lite pittoreskt sted på sørkysten av øya Hvar, 12 km øst for byen Hvar. Det ligger under den høyeste toppen av øya Hvar - Sveti Nikola (626 moh). Omtrent 150 fastboende bor i området, hovedsakelig engasjert i jordbruk (olivenavling og vindyrking), fiske og turisme. Her produseres en av de beste kroatiske svarte viner - "Plavac mali". Kysten rundt Sveta Nedjelja er veldig innrykket og har flere skjulte viker med vakre rullesteinsstrender...

Sorter etter:

First minute tilbud

Leiligheter Villa la Lavanda

Hvar - Sveta Nedjelja

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 13 personer

fra 35 €

Leilighet Vila Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 15 personer

fra 59 €

Leiligheter Villa la Lavanda ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Velkommen til leilighetshuset Villa la Lavanda! Den hyggelige typisk kroatiske Villa la Lavanda er omgitt av terrassehager med lavendel, rosmarin, oliventrær, fikentrær og sitrontrær. Ligger i de vakre omgivelsene til et rolig romantisk feriested Sveta Nedjelja på sørsiden av den solfylte øya Hvar i nærheten av en furuskog med utsikt over øyene og det åpne havet! Det er nær sjøen ved foten av det høyeste fjellet på øya Sveti Nikola (626m), foret med pittoreske vingårder med anerkjent og virkelig utmerket rødvin. I huset står klare 3 fine leiligheter, vi ga dem navn: Lavanda, Ruzmarin og Limun! Alle leilighetene har store terrasser, separate innganger, stue med kjøkken, soverom og bad med toalett. Hver leilighet har en egen dekket parkeringsplass. Det er en stor grill for alle. Selvfølgelig kan du bruke den. Men hvis du har lyst på det, vil vi også gjerne invitere deg til en felles grillmat og tilby deilig lokal rødvin! Det er et fint sted for familier som setter pris på fred, skjønnhet i den lokale naturen, krystallklart hav og gastronomiske spesialiteter. Og vakre strender. De er direkte på plass (Skala) og i nabolaget (Luciste, Dubovica, Jagodna). I Sveta Nedjelja kan du beundre naturens skjønnhet i tillegg til en hyggelig ferie ved sjøen: furuskog, skulpturerte steiner som faller direkte i havet, vingårder og olivenlunder, en historisk vinlandsby eller en klippehule med et tidligere kloster. For turister i fjellet rett over oss er Via Ferrata, merkede turstier og en rekke sykkelstier. Også interessant er klatrefoten på stranden rett over vannet. På en romantisk reise langs “Hvar Riviera” har du kontakt med skjønnheten og turismen til de historiske byene på øya: Hvar, Stari Grad, Jelsa eller Vrboska.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa la Lavanda

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Vila Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Direkte mot havet (ca 25 m unna), er huset delt inn i tre etasjer,  den delen av første etasje som brukes av eierne, en del av første etasje, første etasje og en del av loftet reservert for gjester. Du vil bare møte eierne i forbifarten,  eller når du vil snakke med dem, eller 100 meter fra den romantiske kjærlighetsstenen! Tomten er ca 800 m2, på en liten 25 ° skråning. En asfaltert vei fører til villaen, som er frittliggende og ligger i en furuskog. På bunnen av tomten er en garasje for 6 biler. Det er et kommunalt vannforsyningssystem, trefasestrøm, telefon og GSM-signal. Under villaen er et spor for å skyve båter inn og trekke dem ut av sjøen. Marinaen og stranden ligger 100 meter fra villaen. Det er et kaskadeområde i furuskogen som passer for volleyball, bordtennis, badminton osv. Hvert rom i villaen har utsikt over havet, og det er en felles stue på 40 m2 med en åpning mot en halvcirkelformet terrasse og hage mot havet. Hagen har en barbecueoon gass tilgjengelig for bruk, og det er gratis bruk av solsenger eller swing og hengekøyer rekreasjons basseng med sjøvann ca 24 m2, samt sjakk og kort etc. Alle rommene har private fasiliteter, med en loggia eller terrasse eller balkong med utsikt over havet. Hvert rom har kjøleskap inkludert, og verdifulle varer, penger, dokument etc. gratis bruk av safe for oppbevaring av ekstra belastede tjenester. Bruk av vaskemaskin.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vila Irming

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 59 €

Turist guide - Hvar - Sveta Nedjelja

Hvar - Sveta Nedjelja  - Våpenskjold Sveta Nedjelja er et lite pittoreskt sted på sørkysten av øya Hvar, 12 km øst for byen Hvar. Det ligger under den høyeste toppen av øya Hvar - Sveti Nikola (626 moh). Omtrent 150 fastboende bor i området, hovedsakelig engasjert i jordbruk (olivenavling og vindyrking), fiske og turisme. Her produseres en av de beste kroatiske svarte viner - "Plavac mali". Kysten rundt Sveta Nedjelja er veldig innrykket og har flere skjulte viker med vakre rullesteinsstrender hvor du kan nyte uberørt natur og krystallklart hav. Taxibåter kjører hver dag til den nærliggende øya Šedro, en oase av fredfylthet, med en nudiststrand (FKK). Du kan også prøve fiske, brettseiling og fotturer opp til hulen over stedet og øverste topp på øya, og gir deg en uforglemmelig utsikt over øyene Vis, Brač, Korčula og Pelješac-halvøya. I umiddelbar nærhet er det mange høye og bratte klipper, ideelt for alle adrenalinelskere og gratis klatreentusiaster. For den som leter etter et godt natteliv, er den uunnværlige destinasjonen kjent over hele verden den nærliggende byen Hvar. Sveta Nedjelja er et ideelt sted for en rolig familieferie, og du kan finne rimelig privat innkvartering i kvalitetsleiligheter og rom. Kontakt eierne av privat innkvartering direkte og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Selv om stedet er veldig lite, er det en liten matbutikk og flere topprestauranter hvor du kan smake på alle dalmatiske spesialiteter og deilig fersk fisk. Velkommen til øya Hvar og Sveta Nedjelja!

Hvar - Sveta Nedjelja Værmelding