Leiligheter Hvar - Sućuraj | Topp overnatting i Hvar - Sućuraj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Hvar - Sućuraj

Sućuraj er en pittoresk liten by på den østlige spissen av øya Hvar i Kroatia, som ligger 77 km fra byen Hvar. Den har rundt 400 innbyggere, og befolkningen driver turisme og fiske som den viktigste økonomiske aktiviteten. Sućuraj er sentrum av kommunen og det administrative sentrum av den østlige delen av øya Hvar. Klimaet i Sućuraj er veldig gunstig for turisme året rundt og er preget av lange, varme og tørre somre og milde og korte vintre,...

Sorter etter:

Leiligheter Vini i Ivana

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Robinson turisme Viskovic

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

fra 60 €

Robinson turisme Sandra

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 65 €

Leilighet Bepo

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Frane

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Leiligheter Pansion Ivan

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 50 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ida

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 25 personer

fra 27 €

Leilighet Vuljan-Raueiser

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Rolanda

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 25 €

Leiligheter Jure

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Raueiser

Hvar - Sućuraj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Vini i Ivana ( Hvar - Sućuraj)

I en rolig del av Sucuraj, ingen biler, bare 50 meter fra sentrum, er det en tre-etasjers bygning med bare tre leiligheter som tilbyr garanti for ro og avslapning. Alle suitene har klimaanlegg, romslig, fullt utstyrt hver med minst to balkonger, hver med sin egen parkeringsplass i hagen. Vi har en liten lekeplass for barn. All annen informasjon på vårt nettsted http://www.sucuraj.com/ap/vini-i-ivana/.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vini i Ivana

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Robinson turisme Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Leilighetene Viskovic ligger i den rolige og rolige bukten Pobij, 8 km fra lille landsbyen Gdinj. Robinzon type turisme er ideell for folk som ikke vil gå vekk fra travle hverdagen og tilbringe ferien i harmoni med naturen. Tilgang til huset er mulig med veien. Parkeringsplass er nær huset. Robinzon type turisme beskrivelse: solceller elektrisitet (lys og mobil pfones), vannforsyning fra tanken, GSM-signal er tilgjengelig, det er gass strømforsyning, tilgjengelig vei til huset er siste 3 km macadam. Bukta er spesielt rolig og stille i juni og september. September er kjent for konstant ro, mest solfylte dager og fortsatt varmt hav. For store grupper av gjester som leier våre to leiligheter sammen tilbyr vi ekstra rabatt, spesielt for booking 15 dager.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Viskovic

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 60 €

Robinson turisme Sandra ( Hvar - Sućuraj)

House Sandra ligger i en rolig bukt i Pelinovik, i landsbyen Bogomolje. Bogomolje er en liten landsby som ligger langs veien, og består av flere grender. Det ligger 15 km vest for Sucuraj. Veien som går gjennom Jerkov dvor til landsbyen Bogomolje, fører til bukten Pelinovik som ligger på sørsiden av øya. Pelinovikbukten ligger omtrent 3 km fra landsbyen Bogomolja. I landsbyen er det butikk og postkontor. Det er restauranter i buktene i nærheten. Alle bukter er forbundet med vei (macadam). Huset i bukten ligger på stranden, og passer for alle naturelskere og de som ønsker en rolig og avslappende ferie. Huset har en stor terrasse med utsikt over havet. Den har to etasjer og har ca 70m2. I første etasje er det et utstyrt kjøkken, stue og en terrasse som har tilgang til stranden. Kjøleskapet er på strøm, mens komfyren er gass. I øverste etasje er det rom og bad med dusj. Den har totalt 3 doble soverom. To rom har tilgang til balkongen. Bukten har ingen strøm og vann, så vi bruker alternative energikilder. Strøm er på solcellepaneler 220 V (økonomisk bruk), vann er regnvann fra sisternen (krever økonomisk bruk). Grillen ligger bak huset. Parkeringsplass på tunet. Adkomstveien er delvis asfaltert og delvis makadam. Kjæledyr er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Sandra

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 65 €

Leilighet Bepo ( Hvar - Sućuraj)

Vi tilbyr deg: Leilighet A4 + 1 (4 + 1 personer) (2 rom, en hel etasje - 80 m2 + 100 m2 terrasse). Leiligheten består av:  to rom med dobbeltseng: bad med dusj bad + toalett: utstyrt kjøkken og spisestue (1 ekstra seng): stor terrasse med bord og stoler: utendørs sommer dusj på terrassen: parkering foran huset: grill tilgjengelig på baksiden av huset. Leiligheten kan komfortabelt innkvartere 5 personer, og det er ideelt for en familie eller vennegruppe. Huset ligger noen få minutters gange fra Cesminica-småsteinstranden, samt fra dagligvarebutikker og restauranter i Sucuraj sentrum. Bading er mulig også like under huset 20 m unna på kysten, men ikke egnet for svært små barn. Huset er skilt fra sjøen kun ved lokalvei som ender opp på ferge stasjon (veien er bare aktiv når fergen kommer hver 1.5 time med 30 biler). Vertene vil gjerne tilby deg de hjemmelagde økologisk rene grønnsakene fra egen hage, olivenolje, etc.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Bepo

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Frane ( Hvar - Sućuraj)

I sørlige delen av lillebyen Sućuraj, kun 20 meter fra kysten, er det et hus FRANE. Sentrum av byen ligger 200 meter unna. Hovedstranden Česminica ligger også 200 m unna. Huset ligger noen få minutters gange fra Cesminica-småsteinstranden, samt fra dagligvarebutikker og restauranter i Sucuraj sentrum. Bading er mulig også like under huset 20 m unna på kysten, men ikke egnet for svært små barn (for det meste steinete). Den store gårdsplassen foran huset som dekkes av palmer, er til disposisjon for alle gjester som lekeplass for barn, og / eller parkering for biler. Det er en grill bak huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Frane

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Pansion Ivan ( Hvar - Sućuraj)

Vi har 8 studioleiligheter for 2, 4 studioleiligheter for 3, 4 leiligheter for 5 personer. Studioleiligheter har 1 ekstra seng. Alle har kjøkken, bad, air condition, TV, balkong og trådløs internettilgang. Sucuraj er interessant fordi det har mange sykkelstier og mye Sucuraj er omgitt av sjø, så det har mange strender og bukter for svømming. I alle bukter er det tilgjengelig med sykkel og biler. Fra fastlandet er det bare 30 minutters fergetur så mye billigere tur. Huset vårt er fra nærmeste strand er ca 150 m. I landsbyen er det mange turistbåter som organiserer turer med piknik til nærliggende øyer og Makarska-rivieraen, nær Dubrovnik og Medjugorje som interessante gjester og tur gjennom byen. Vi aksepterer store grupper.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pansion Ivan

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 50 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ida ( Hvar - Sućuraj)

IDA leiligheter ligger i en rolig del av Sucuraj. Vi har 4 studioer for 2 personer, 3 studioleiligheter for 3 personer, 1 store leiligheter for 4-6 personer. Studioleiligheter har 1 ekstra seng. Alle har kjøkken, bad, air condition, TV, balkong og trådløs internettilgang. Sucuraj er interessant fordi det har mange sykkelstier. Sucuraj på toppen av øya, omgitt av sjøen, så det er mange strender og bukter for svømming alle bukter er tilgjengelige med sykkel og biler. Fra fastlandet er det bare 30 min. fergetur, så det er mye billigere å reise. Leilighetene er fra nærmeste strand er ca 150 m, så vel som til sentrum. Stranden er en kombinasjon av grus og sand er ideell for barn. I landsbyen er det mange turistskip som organiserer turer med piknik på nærliggende øyer og Makarska-rivieraen, og nær Dubrovnik og Medjugorje.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ida

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 25 personer

Pris fra 27 €

Leilighet Vuljan-Raueiser ( Hvar - Sućuraj)

Familien huset inneholder 4 nye leiligheter. Leilighetene ligger 50 m fra sentrum og 200 m fra sjøen. Alle leilighetene er for 2 + 1 personer. Har air condition, TV-satellitt, trådløst internett, hårføner ... Eierne har Dalmatian restaurant Pirate Harbour hvor du kan nyte Dalmatian lokal mat og grill spesialiteter spesielt i fisk og blekksprut. Kom og se, og du vil ikke gjøre en feil.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Vuljan-Raueiser

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Rolanda ( Hvar - Sućuraj)

I første etasje i et privat hus leies studioleilighet (2 personer) og leiligheter (2 +2) med egen inngang fra parkeringsplassen. Foran er en stor terrasse med utsikt over havet og Peljesac og Korcula. Huset er omgitt av en hage (palm, bungelvila, sitroner, mandariner, appelsiner, blommer, fiken, oliven, fiken, tomater, bønner, rosmarin, lavendel, aubergine, stevia, avokado, ...), og det er ingen hundre meter fra sjøen. Ideell for de som ønsker å komme seg vekk fra byen. I Sucuraj er det flere restauranter, kafeer, postkontor, supermarked, marked, frisør, konditori ... Fergeforbindelser fra Drvenika, reisen tar 30 minutter og om sommeren er det 11 daglige linjer, når det gjelder å bytte turistferjer og femten ganger om dagen. Hvis du velger å svømme på strender utenfor byen, er det ikke et problem fordi de fleste strendene er tilgjengelige

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rolanda

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Jure ( Hvar - Sućuraj)

Den romantiske lille fiskehavnen Sucuraj kan nås innen en halv times fergetur fra fastlandet. Det tilbyr alt for en avslappende ferie: krystallklart vann for svømming, sjarmerende restauranter rett ved havnen, butikker, båtturer. Våre leiligheter ligger rett ved sjøen, bare 200 meter fra sentrum og også 200 meter fra hovedstranden Cesminica. Klikk på panoramabildet til Sucuraj hvor den nøyaktige beliggenheten kan sees. Alle leilighetene har klimaanlegg, digital satellitt-TV og høyhastighets Internett-tilgang via W-LAN. Fra terrassen har du en fantastisk utsikt over havet og halvøya Peljesac. Parkeringsplassen ligger foran huset. På gårdsplassen er det en grill for våre gjester. Båtturer er tilgjengelig etter avtale. Leilighet A og B: Leilighetene ligger i 2. etasje, og er 30 m2 hver. Soverom med dobbeltseng, stue med spiseplass, kjøkkenkrok og sovesofa for 3. og 4. person, bad med dusj, terrasse 15 kvm. Bruk av vaskemaskin mulig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jure

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Raueiser ( Hvar - Sućuraj)

Raueiser Apartments ligger i en rolig del av Sucuraj på øya. Sentrum (port) er 100 m, og nærmeste strand Česminica 300 m. Leilighetene ligger i andre etasje og er fullt utstyrt for et komfortabelt opphold. Alle leilighetene har klimaanlegg, balkonger, digital satellitt-tv og trådløst internett. Alle gjestene var privat parkering i nærheten av huset. Rundt huset er en romslig hage med bord og grill, som alle gjester kan bruke. På eieren kan leie en sykkel eller scooter. Det er også en frokost.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Raueiser

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Hvar - Sućuraj

Hvar - Sućuraj  - Våpenskjold Sućuraj er en pittoresk liten by på den østlige spissen av øya Hvar i Kroatia, som ligger 77 km fra byen Hvar. Den har rundt 400 innbyggere, og befolkningen driver turisme og fiske som den viktigste økonomiske aktiviteten. Sućuraj er sentrum av kommunen og det administrative sentrum av den østlige delen av øya Hvar. Klimaet i Sućuraj er veldig gunstig for turisme året rundt og er preget av lange, varme og tørre somre og milde og korte vintre, noe som gjør det til et av de mest solrike og varmeste stedene på øya Hvar, med mer enn 2700 soltimer årlig . Sućuraj er veldig bra forbundet med fastlandet med fergelinje fra Drvenik på Makarska rivieraen, og reisen er veldig kort og tar omtrent 25 minutter. I sommermånedene går fergen opptil 15 ganger per dag, mens vintermånedene er opptil 5 ganger per dag. Reise- og gjestfrihetsindustrien i Sućuraj begynte å utvikle seg på midten av 60-tallet av 1900-tallet, som på mange andre øyer og kystbyer i Dalmatia. I nærheten av sentrum er det to strender, Česminica og Bilina, mens Perna-bukten ligger 1,5 km og Mlaška-bukten 3 km fra byen. Disse to buktene er unike i Adriaterhavet fordi begge har en vakker sandstrand med liten naturlig sand som ingen andre i nærheten og fjern omgivelser. Disse strendene er spesielt egnet for familier med små barn. Sućuraj har forskjellige muligheter for rekreasjon og aktiv ferie: dag- og nattfiske, sykling, seiling, dykking og utflukter til andre deler av de skjulte buktene på øya Hvar eller en tur til Pelješac-halvøya og øya Korčula. Om kvelden kan du slappe av med en sommerfestiv innhold som folkefestens fiskerkveld. I Sućuraj kan turister bo i private leiligheter, pensjoner, hus, rom, hotell eller campingplass. Vi foreslår at du bor i leiligheter i en privat familieboliger på grunn av billigere priser og vennlige verter. Velkommen til Sućuraj på Hvar øya!

Hvar - Sućuraj Værmelding