Leiligheter Imotski | Topp overnatting i Imotski, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Imotski

Imotski er en liten og pittoresk by i Split-Dalmatia-fylket. Det ligger i det dalmatiske innlandet bak fjellet Biokovo langs grensen til Bosnia-Hercegovina. Rundt 10.000 mennesker bor i Imotski, hovedsakelig engasjert i dyrking av kiwi, oliven, vinranker, fiken og produksjon av prosciutto. Det ligger i en høyde av 260 meter der Imotsko-feltet ligger, opp til 440 meter der byen Imotski ligger. Det har et veldig hyggelig middelhavsklima på grunn av...

Sorter etter:

Leiligheter Modro jezero

Imotski

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

fra 25 €

Leiligheter Modro jezero ( Imotski)

Leiligheten ligger i sentrum av Imotski. Avstanden fra havet er bare 20 minutter med bil. I nærheten ligger den vakre blå innsjøen hvor det er mulig å svømme og oppdatere.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Modro jezero

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 25 €

Turist guide - Imotski

Imotski  - Våpenskjold Imotski er en liten og pittoresk by i Split-Dalmatia-fylket. Det ligger i det dalmatiske innlandet bak fjellet Biokovo langs grensen til Bosnia-Hercegovina. Rundt 10.000 mennesker bor i Imotski, hovedsakelig engasjert i dyrking av kiwi, oliven, vinranker, fiken og produksjon av prosciutto. Det ligger i en høyde av 260 meter der Imotsko-feltet ligger, opp til 440 meter der byen Imotski ligger. Det har et veldig hyggelig middelhavsklima på grunn av nærhet til Adriaterhavet og Makarska rivieraen som er lett tilgjengelig på grunn av tunnel gjennom Biokovo-fjellet. I nærheten av Imotski er det to perler av natur Crveno-innsjøen og Modro-sjøen. Modro innsjø er perfekt for svømming, men noen ganger er det veldig tørt i sommer. Over sjøen ligger Topana festning fra det 10. århundre, som tilbyr en fantastisk utsikt over hele Imotski-området. Crveno-innsjøen er oppkalt etter den røde fargen på bergartene som omgir den. Det er en spesifikk innsjø fordi dens minste dybde er 233 meter og under høy vannstand er dybden over 300 meter, noe som gjør den til en av de dypeste karstiske innsjøene i verden. Imotski sentrum er fullt av steinhus, gater og trapper, som forbinder de gamle og nyere delene av byen. Nylig har turisme blitt utviklet takket være nærområdet til den berømte Makarska rivieraen og Omiš riviera. Hvert år øker innbyggerne tilbudet på leiligheter, rom og gamle tradisjonelle steinhus med basseng. Hvis du vil tilbringe fredelige ferier, omgitt av storslått natur, er Imotski det perfekte reisemålet for deg. Kontakt direkte eierne av privat innkvartering og tilbring en uforglemmelig ferie i det mystiske og pittoreske innlandet i Dalmatia. Velkommen til Imotski!

Imotski Værmelding