Leiligheter Mimice | Topp overnatting i Mimice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Mimice

Mimice er en typisk liten landsby med et mildt middelhavsklima, som ligger ved foten av bakkene Dinara mellom Omiš og Makarska. Mimice er stolt av sin turisttradisjon, som kan dateres tilbake til det fjerne 1927. Høy kvalitet og billig overnatting i Mimice finner du i de gamle steinhusene eller de nye villaene som tilbyr velutstyrte leiligheter og rom i den private innkvarteringen. Mest innkvartert kapasitet er under motorveien Adriaterhavet som...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Mimice

Sorter etter:

Leiligheter Larus-M

Mimice

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 32 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ra - Medići

Mimice

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

fra 80 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Bosiljka

Mimice

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 22 personer

fra 25 €

Leiligheter Radicevic

Mimice

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

fra 35 €

Leiligheter Čikeš - Medići

Mimice

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Bonaca

Mimice

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

fra 55 €

Feriehus Villa Ana

Mimice

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

fra 220 €

Leiligheter Irena

Mimice

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Leiligheter Alen

Mimice

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Maya

Mimice

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Mile

Mimice

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 14 personer

fra 20 €

Leiligheter Alen

Mimice

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 13 personer

fra 25 €

Leiligheter Ban

Mimice

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leiligheter Larus-M ( Mimice)

Larus-ft leiligheter er nye, fullt utstyrte og moderne leiligheter ligger i en liten, pittoresk sentral beliggenhet Mimica. De ligger under hovedveien og ligger 60 meter fra stranden og sentrum, som er ideell for familieferier. Leilighetene har også parkeringsplass for alle biler og ligger 40 meter fra et supermarked, postkontor, minibanker, restauranter og pizzeriaer. Plasseringen av leiligheten var utmerket, og fordi det ligger 15 minutters kjøring fra Omis og 30 minutters kjøring fra Makarska, som er kjent for en aktiv ferie og uteliv, og Split ligger kun 45 minutters kjøretur unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Larus-M

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 32 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ra - Medići ( Mimice)

Leiligheter Ra - Medići ligger i en liten fiskerlandsby som ligger 10 km fra Omis og 25 km fra Makarska og 50 min fra Split. Apartments Ra er moderne utstyrt med 4 * og 20 m langt fra stranden og havet. Moderne leiligheter gir total komfort for gjestene. Den passer for alle som ønsker en hyggelig ferie utenfor bymiljøet. Stranden er pebble. Innen gangavstand er det en selvbetjening som ligger 5-10 minutters gange unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ra - Medići

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 80 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Bosiljka ( Mimice)

Leiligheter Bosiljka tilbyr fullt møblerte leiligheter med vennlige verter som har en lang tradisjon for å leie leiligheter. Vi kan tilby gratis Wi-Fi, gratis grill, stor parkering og en garasje for to biler. Leilighetene ligger bare 50 meter fra sjøen og strendene. Første strand kan du nå med vår private sti. Det er mange flere strender i nærheten. Medici ligger på kysten, nær mange historiske byer og naturattraksjoner. Stedet er kjent for sine mange småsteinstrender og krystallklart hav. Her kan du smake på ekte dalmatisk mat, vin og andre alkoholholdige drikker. Nær Medici er et sted som heter Mimica hvor er butikk, flere restauranter og caffe barer, autentisk dalmatiske taverna og messe med frukt og grønnsaker. Noen av attraksjonene i nærheten av Medi er i byer Omis, Split, Trogir og Makarska. Det er noen naturlige attraksjoner som naturparken Biokovo, elven Cetina med sin canyon, Vruja bay og mange arrangementer og festivaler.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bosiljka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Radicevic ( Mimice)

Apartments Radičević ligger i det vakre feriestedet Medići. Huset ligger bare 100 meter fra stranden. Ved siden av huset er det en parkeringsplass. Alle leilighetene er utstyrt med air condition, WiFi internett, TV. Alle leilighetene har balkong med utsikt over havet, kjøkken og bad.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Radicevic

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Čikeš - Medići ( Mimice)

MEDIĆI, et rolig sted i Midt-Dalmatia, populært blant turister. Village MEDIĆI tilbyr deg vakre strender og klare hav. Det var en fiskerlandsby mellom Omiš og Makarska. Rundt MEDIĆI tilbyr et bredt spekter av sport og rekreasjon. I nærheten av elven Cetina, som tilbyr rafting, gratis klatring, paragliding eller juving. LEILIGHETER ČIKEŠ tilbyr to komfortable leiligheter, hver for 4 personer. Hver leilighet består av to doble soverom, kjøkken, toalett og bad, balkong, terrasse og egen inngang. Prisen inkluderer turistskatt, sengetøy, håndklær, servise og kjøkkenutstyr, internett, klimaanlegg og sluttrengjøring - ingen ekstra kostnader.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Čikeš - Medići

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Bonaca ( Mimice)

Huset ligger i Mimice, en liten landsby halvveis mellom Split og Makarska. Vi bygde huset vårt som et familiens hjem, med to romslige leiligheter, en i hver etasje, store terrasser og mye plass rundt huset med en utendørs grill og et stort bord under furutreet. Det er en fantastisk utsikt over havet og øyene i nærheten fra hver terrasse som strekker seg helt ned til Makarska og Peljesac-halvøya. Støttemurer i alle hagene med middelhavsurter (lavendel, rozmarin, etc.), er laget av stein ved hjelp av den gamle tradisjonelle teknikken og blander seg så inn i de lokale omgivelsene og gir hele plassen et stempel av autentisitet. Det er et dusin oliventrær rundt huset, som produserer nok oliven til at vi kan lage vår egen olivenolje hvert år, og vi bruker lavendelblomstene til å lage små suvenirer som vi gir til gjestene våre som et minne om å bo i huset vårt. Leilighetsveggene er foret med en rekke naturfotografier og malerier laget av fremtredende kroatiske malere. Bak huset er det en 125 m2 parkeringsplass for våre gjester som er opplyst om natten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bonaca

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 55 €

Feriehus Villa Ana ( Mimice)

Medici er et lite turistoppgjør, som ligger på kysten 10 km fra Omis, 30 km fra Split og 26 km fra Makarska. Medici var kjent for sine vakre strender og kvalitetsinnkvartering. Alle som ønsker å komme seg bort fra støyen her, vil finne fred i naturen og skjønnheten i havet bare ved en typisk liten fiskerby i Dalmatia. Medici var bare en liten middelhavet by med et mildt klima, som ligger midt i Adriaterhavet.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Ana

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 220 €

Leiligheter Irena ( Mimice)

Irene Apartments ligger i den lille landsbyen Medici-Mimica ved Adriaterhavskysten. Ligger kun 10 kilometer fra Omis, 23 kilometer fra Makarska og 35 km fra byen Split. Ett roms leilighet på 25 m2 har en dobbeltseng, kjøkken, bad, air condition, TV og en stor hage. Medici har vakre sandstrender, krystallklart hav.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Irena

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Alen ( Mimice)

Alen Apartments ligger i den lille landsbyen Medici, 11 km fra Omis. Leilighetene ligger bare 50 meter fra sjøen og vakre strender. I vårt tilbud 3 leiligheter for 4 personer. Hver leilighet har WiFi internett, air condition, satellitt-TV, havutsikt, parkering og tilgang til en grillfest i bakgården. A1 (2 + 2): 01.06. - 30.06. 55 €. 01.07. - 31.08. 70 €. 01.09. - 01.10. 55 €. Resten av året 30 €. A2 (2 + 2): 01.06. - 30.06. 50 €. 01.07. - 31.08. 60 €. 01.09. - 01.10. 50 €. Resten av året 30 €. A3 (2 + 2): 01.06. - 30.06. 50 €. 01.07. - 31.08. 60 €. 01.09. - 01.10. 50 €. Resten av året 30 €

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Alen

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Maya ( Mimice)

Leilighet Maya ligger i et privat hus ved kysten i sentrum av Mimice, 1 minutt fra stranden. Mulig overnatting for fire personer. Den består av et soverom med to senger, stue med sofa og mulighet for to senger, kjøkken, bad og terrasse. Ved siden av huset er det en restaurant, og en 5-minutters spasertur til en annen restaurant. Stranden er grus, ideell for familier med små barn.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maya

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Mile ( Mimice)

Omis, Mimica leie nye luftkondisjonerte leiligheter *** kjøkken, air condition, dusj, LCD, balkong, terrasse internett etc. nær butikker 100 m, restaurant 70 m fra den vakre sandstranden med dusj og en kafé, gratis leiligheter fra 01.05-01.10 .2014. se bilder

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mile

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 20 €

Leiligheter Alen ( Mimice)

Fullt møblerte og utstyrte leiligheter i den lille landsbyen Medici, nær byen Omis 11 km. Leilighetene tilbyr komfortabel familie på fire som ønsker å tilbringe en rolig og hyggelig ferie på grunn av nærheten til sjøen og stranden bare 40 meter. Leilighetene har klimaanlegg, gratis internett, tv, parkering. Det er også en grillfest. Så kom og besøk oss. Vi forventer deg oppriktig :)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Alen

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Ban ( Mimice)

Huset har 5 leiligheter til leie. Vi har 4 studioleiligheter for to personer og en leilighet for 4 personer. Stor parkering ligger rett ved siden av huset. Den vakre stranden ligger like under huset og ligger kun 50 meter unna. Det er to kaféer på stranden. Alle leilighetene har kjøkken, bad, stor balkong med utsikt over havet, WiFi, air condition, flatskjerm-TV. Bak huset er det et stort sittegruppe med grill.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ban

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Mimice

Mimice  - Våpenskjold Mimice er en typisk liten landsby med et mildt middelhavsklima, som ligger ved foten av bakkene Dinara mellom Omiš og Makarska. Mimice er stolt av sin turisttradisjon, som kan dateres tilbake til det fjerne 1927. Høy kvalitet og billig overnatting i Mimice finner du i de gamle steinhusene eller de nye villaene som tilbyr velutstyrte leiligheter og rom i den private innkvarteringen. Mest innkvartert kapasitet er under motorveien Adriaterhavet som deler stedet i den historiske gamle og nye delen. Mimice er stolt av sine to offentlige strender, kjent for sin hvite sand og krystallklare farger i smaragdfarge, hvor garantert er en perfekt familieferie. Hvis du vil tilbringe med familien en fredelig, komfortabel og rolig ferie, er Mimice det riktige valget for deg. I nærheten er det mange strender og små viker der alle kan finne et bortgjemt sted for seg selv. For de som søker underholdning og aktive ferier, nær Mimice, er byene Omiš og Makarska hvor det er garantert mye moro, enten på en av de mange kafeene eller nattklubbene i Makarska. Du kan også utforske et mangfoldig utvalg av aktiviteter på elven Cetina i Omiš. I Mimice er det et par rolige restauranter og barer som ligger på stranden, og en taverna i den gamle delen med dalmatisk atmosfære, hvor du hver kveld kan nyte i fersk fisk krydret med tam olivenolje og deilig hjemmelaget vin. Besøk Mimice, velg din ideelle leilighet og tilbring ferien i en autentisk dalmatisk landsby. Leiligheter og privat innkvartering i Mimice billigere opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Mimice!

Mimice Værmelding