Leiligheter Mimice | Topp overnatting i Mimice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Mimice

Mimice er en typisk liten landsby med et mildt middelhavsklima, som ligger ved foten av bakkene Dinara mellom Omiš og Makarska. Mimice er stolt av sin turisttradisjon, som kan dateres tilbake til det fjerne 1927. Høy kvalitet og billig overnatting i Mimice finner du i de gamle steinhusene eller de nye villaene som tilbyr velutstyrte leiligheter og rom i den private innkvarteringen. Mest innkvartert kapasitet er under motorveien Adriaterhavet som...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Mimice

Sorter etter:

Leiligheter Ra - Medići

Mimice

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

fra 90 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Bosiljka

Mimice

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 22 personer

fra 40 €

Leiligheter Villa Alen

Mimice

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leiligheter Larus-M

Mimice

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 32 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ban

Mimice

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Čikeš - Medići

Mimice

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Vlahov

Mimice

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 19 personer

fra 105 €

Leiligheter Mirko

Mimice

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 23 personer

fra 40 €

Leiligheter Bonaca

Mimice

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

fra 55 €

Feriehus Villa Ana

Mimice

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

fra 250 €

Leilighet Beautiful View For 10

Mimice

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 130 €

Leiligheter Bojić

Mimice

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Mara

Mimice

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 13 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Noa Mimice

Mimice

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

fra 70 €

Leiligheter Ra - Medići ( Mimice)

Apartments Ra - Medići ligger i en liten fiskerlandsby som ligger 10 km fra Omis og 25 km fra Makarska og 50 minutter fra Split. Leilighetene Ra er moderne utstyrt med 4 * og 20 m langt fra stranden og havet. Moderne leiligheter gir full komfort for gjestene. Det passer for alle som leter etter en hyggelig ferie utenfor bymiljøet. Stranden er rullestein. Innen gangavstand er det en selvbetjening som ligger 5-10 minutters gange unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ra - Medići

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 90 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Bosiljka ( Mimice)

Leiligheter Bosiljka tilbyr fullt møblerte leiligheter med vennlige verter som har en lang tradisjon for å leie leiligheter. Vi kan tilby gratis Wi-Fi, gratis grill, stor parkering og en garasje for to biler. Leilighetene ligger bare 50 meter fra sjøen og strendene. Første strand kan du nå med vår private sti. Det er mange flere strender i nærheten. Medici ligger på kysten, nær mange historiske byer og naturattraksjoner. Stedet er kjent for sine mange småsteinstrender og krystallklart hav. Her kan du smake på ekte dalmatisk mat, vin og andre alkoholholdige drikker. Nær Medici er et sted som heter Mimica hvor er butikk, flere restauranter og caffe barer, autentisk dalmatiske taverna og messe med frukt og grønnsaker. Noen av attraksjonene i nærheten av Medi er i byer Omis, Split, Trogir og Makarska. Det er noen naturlige attraksjoner som naturparken Biokovo, elven Cetina med sin canyon, Vruja bay og mange arrangementer og festivaler.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bosiljka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Villa Alen ( Mimice)

Fullt møblerte og utstyrte leiligheter i den lille landsbyen Medici, nær byen Omis 11 km. Leilighetene tilbyr komfortfamilie på fire som ønsker å tilbringe en rolig og hyggelig ferie på grunn av nærheten til sjøen og stranden bare 40 meter. Leilighetene har air condition, gratis internett, tv, parkering. Det er også en grill. Så kom og besøk oss. Vi forventer deg hilsen :)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Alen

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Larus-M ( Mimice)

Larus-ft leiligheter er nye, fullt utstyrte og moderne leiligheter ligger i en liten, pittoresk sentral beliggenhet Mimica. De ligger under hovedveien og ligger 60 meter fra stranden og sentrum, som er ideell for familieferier. Leilighetene har også parkeringsplass for alle biler og ligger 40 meter fra et supermarked, postkontor, minibanker, restauranter og pizzeriaer. Plasseringen av leiligheten var utmerket, og fordi det ligger 15 minutters kjøring fra Omis og 30 minutters kjøring fra Makarska, som er kjent for en aktiv ferie og uteliv, og Split ligger kun 45 minutters kjøretur unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Larus-M

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 32 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ban ( Mimice)

Huset har 5 leiligheter til leie. Vi har 4 studioleiligheter for to personer og en leilighet for 4 personer. Stor parkering ligger rett ved siden av huset. Den vakre stranden ligger like under huset og ligger kun 50 meter unna. Det er to kaféer på stranden. Alle leilighetene har kjøkken, bad, stor balkong med utsikt over havet, WiFi, air condition, flatskjerm-TV. Bak huset er det et stort sittegruppe med grill.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ban

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Čikeš - Medići ( Mimice)

MEDIĆI, et rolig og populært sted for turister, sentralt i Dalmatia, som vil overvinne deg med sine vakre strender og klare hav. Ligger mellom Omiš og Makarska, og tilbyr et stort utvalg av sports- og rekreasjonsaktiviteter i nærheten. Det vennlige personalet i de nærliggende restaurantene og hotellet på stranden vil tilby deg lokale spesialiteter som vil tilfredsstille selv de største gourmetene. I umiddelbar nærhet renner elven Cetina, som gir deg gleden av rafting, gratis klatring, paragliding, juving, zip-line. Alle elskere av fjell og høyder kan søke en utfordring i den nærliggende naturparken Biokovo og den attraktive himmelen. APARTMANI ČIKEŠ tilbyr to komfortabelt utstyrt for 4 personer, bestående av to dobbeltrom, kjøkken, toalett og bad, balkong, terrasse og har egen inngang. Leilighetsleieprisen inkluderer turistskatt, bruk av strøm og vann, sengetøy, håndklær, servise og bestikk, internett, parkering, bruk av klimaanlegg og sluttrengjøring - ingen tilleggsbetaling.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Čikeš - Medići

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Vlahov ( Mimice)

Apartments Vlahov ligger i Medići på den vakre Omis-rivieraen. Vi har 2 store leiligheter. I første etasje er det en leilighet for opptil 10 personer med balkong og vakker havutsikt. På loftet er det en leilighet for opptil 9 personer, også med vakker havutsikt. Begge leilighetene har nydelig havutsikt, parkeringsplasser og grill. Vakre strender er bare 100 meter unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vlahov

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 19 personer

Pris fra 105 €

Leiligheter Mirko ( Mimice)

A4 superior - ny, moderne leilighet i 2. etasje med vakker utsikt over havet, øyene og byen. Kapasitet 2 + 2. Fullt utstyrt og aircondition i alle rom. Den består av ett soverom, to bad, gang, balkong med havutsikt, kjøkken og stue med en komfortabel og romslig soveseng. A6 + 2 -stor og romslig leilighet i 1.etg. Fullt utstyrt og aircondition i alle rom. Den består av to store soverom (med bad), stue, kjøkken, spisestue, tre bad, terrasse og balkong med vakker utsikt over havet og øyene. A4 + 1 -leilighet i første etasje. Den består av to romslige soverom, bad og kjøkken med spisestue. Fra den store terrassen som ligger i naturlig skygge er det utsikt over havet og øyene. A2 + 2 - leilighet i første etasje, med terrasse. Den består av soverom, bad, gang, kjøkken og spisestue med seng. Aircondition. Utsikt over havet og øyene. *nært til kafeer, postkontor og restauranter (1min), strand (5-10min gange), gratis parkering og wi-fi Huset ligger i en roligere del av byen med romslig hage. VELKOMMEN!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mirko

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 23 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Bonaca ( Mimice)

Huset ligger i Mimice, en liten landsby halvveis mellom Split og Makarska. Vi bygde huset vårt som et familiens hjem, med to romslige leiligheter, en i hver etasje, store terrasser og mye plass rundt huset med en utendørs grill og et stort bord under furutreet. Det er en fantastisk utsikt over havet og øyene i nærheten fra hver terrasse som strekker seg helt ned til Makarska og Peljesac-halvøya. Støttemurer i alle hagene med middelhavsurter (lavendel, rozmarin, etc.), er laget av stein ved hjelp av den gamle tradisjonelle teknikken og blander seg så inn i de lokale omgivelsene og gir hele plassen et stempel av autentisitet. Det er et dusin oliventrær rundt huset, som produserer nok oliven til at vi kan lage vår egen olivenolje hvert år, og vi bruker lavendelblomstene til å lage små suvenirer som vi gir til gjestene våre som et minne om å bo i huset vårt. Leilighetsveggene er foret med en rekke naturfotografier og malerier laget av fremtredende kroatiske malere. Bak huset er det en 125 m2 parkeringsplass for våre gjester som er opplyst om natten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bonaca

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 55 €

Feriehus Villa Ana ( Mimice)

Medici er et lite turistoppgjør, som ligger på kysten 10 km fra Omis, 30 km fra Split og 26 km fra Makarska. Medici var kjent for sine vakre strender og kvalitetsinnkvartering. Alle som ønsker å komme seg bort fra støyen her, vil finne fred i naturen og skjønnheten i havet bare ved en typisk liten fiskerby i Dalmatia. Medici var bare en liten middelhavet by med et mildt klima, som ligger midt i Adriaterhavet.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Ana

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 250 €

Leilighet Beautiful View For 10 ( Mimice)

Vakker leilighet for 10 personer i Mimice med fantastisk havutsikt. Leiligheten ligger rundt 200 m langt fra de vakre strendene. Leiligheten har to soverom med en dobbeltseng og en ekstra seng, og ett soverom med en dobbeltseng. I stuen er det en ekstra sovesofa for 2 personer. To soverom har eget bad, og det er ett ekstra bad i leiligheten (totalt tre bad). Leiligheten har vaskemaskin og oppvaskmaskin. Det har også et klimaanlegg. Det er grill i hagen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Beautiful View For 10

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 130 €

Leiligheter Bojić ( Mimice)

Apartments Bojic ligger i Mimice 12 km fra Omis mot Makarska, på grensen til Marusici. De ligger 15 meter fra hovedveien og 500 meter fra sentrum. Huset består av tre leiligheter, alle leilighetene har balkonger med utsikt over havet, de gir en hyggelig, trygg og rolig ferie for hele familien, borte fra sentrum, med en strand uten mange svømmere. Sjøen er ekstremt ren (undervanns kilder og havstrøm) for svømming og dykking. Vi snakker engelsk veldig bra, vi bruker tsjekkisk og tysk i kommunikasjon. Klimaanlegg, Wi-Fi, turistskatt og parkering er inkludert i prisen. Vi hjelper gjestene med å finne nødvendig informasjon, og etter avtale organisere flere aktiviteter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bojić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Mara ( Mimice)

Apartments MARA ligger i Medići, en liten dalmatisk by med en turisttradisjon kjent for sine vakre rullesteinstrender. Media er et ideelt reisemål for de som ønsker å unnslippe bystøyen og ønsker å finne fred i naturen og all skjønnheten til havet som er typisk for bare små fiskeplasser i Dalmatia. Den nærmeste større byen er Omiš (10 km), som tilbyr mye innhold for en aktiv ferie. Split ligger 35 km unna og Marakrska 26 km. Leilighetene MARA ligger i en enebolig (3 etasjer). Leilighetene A1 og A3 (studio) ligger i første etasje mens leilighet A2 ligger i første etasje av huset. Alle tre leilighetene har egen parkeringsplass og terrasse. Bortsett fra dette kan gjestene bruke felles del av hagen med grill.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mara

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Villa Noa Mimice ( Mimice)

Villa Noa ligger på vestsiden av byen Mimice, med en vakker panoramautsikt over Mimice, Makarska-rivieraen, fjellet Biokovo og øya Brač. Huset er omgitt av furuskog og oliventrær, med bare to naboer. Et ideelt sted for et fredelig og avslappende opphold, med en perfekt opplevelse av Dalmatia. Virkelig et sted hvor fjellet møter havet. Leilighetene er moderne innredet og fullt utstyrt for å gi deg det mest komfortable oppholdet. Alle leilighetene har klimaanlegg, utsikt over havet, en romslig terrasse eller hage og privat parkering tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Noa Mimice

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 70 €

Turist guide - Mimice

Mimice  - Våpenskjold Mimice er en typisk liten landsby med et mildt middelhavsklima, som ligger ved foten av bakkene Dinara mellom Omiš og Makarska. Mimice er stolt av sin turisttradisjon, som kan dateres tilbake til det fjerne 1927. Høy kvalitet og billig overnatting i Mimice finner du i de gamle steinhusene eller de nye villaene som tilbyr velutstyrte leiligheter og rom i den private innkvarteringen. Mest innkvartert kapasitet er under motorveien Adriaterhavet som deler stedet i den historiske gamle og nye delen. Mimice er stolt av sine to offentlige strender, kjent for sin hvite sand og krystallklare farger i smaragdfarge, hvor garantert er en perfekt familieferie. Hvis du vil tilbringe med familien en fredelig, komfortabel og rolig ferie, er Mimice det riktige valget for deg. I nærheten er det mange strender og små viker der alle kan finne et bortgjemt sted for seg selv. For de som søker underholdning og aktive ferier, nær Mimice, er byene Omiš og Makarska hvor det er garantert mye moro, enten på en av de mange kafeene eller nattklubbene i Makarska. Du kan også utforske et mangfoldig utvalg av aktiviteter på elven Cetina i Omiš. I Mimice er det et par rolige restauranter og barer som ligger på stranden, og en taverna i den gamle delen med dalmatisk atmosfære, hvor du hver kveld kan nyte i fersk fisk krydret med tam olivenolje og deilig hjemmelaget vin. Besøk Mimice, velg din ideelle leilighet og tilbring ferien i en autentisk dalmatisk landsby. Leiligheter og privat innkvartering i Mimice billigere opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Mimice!

Mimice Værmelding