Leiligheter Brač - Pučišća | Topp overnatting i Brač - Pučišća, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brač - Pučišća

Pučisća er en liten by, havn og kommune i Kroatia, på øya Brač i Split-Dalmatia fylke. Kommunen består av tre bygder: Gornji Humac, Pražnica og Pučisća, og har til sammen drøyt 2000 innbyggere. Byen er viden kjent for sin helleristningstradisjon. Ren hvit kalkstein fra nærliggende steinbrudd ble brukt til å bygge Det hvite hus i Washington. Pučisća er et ideelt sted for en familieferie borte fra byens støy og folkemengder. Her kan du...

Sorter etter:

Leiligheter Penzo

Brač - Pučišća

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 13 personer

fra 30 €

Feriehus Feniks

Brač - Pučišća

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

fra 130 €

Leiligheter BAUK

Brač - Pučišća

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 15 personer

fra 50 €

Leiligheter Pučišća

Brač - Pučišća

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

fra 72 €

Leiligheter Martinić

Brač - Pučišća

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Rom Lučica

Brač - Pučišća

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

ved forespørsel

Leiligheter Lino

Brač - Pučišća

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Penzo ( Brač - Pučišća)

Tilbring ferien i et vakkert, gammelt steinhus fullt av detaljer om steinhuggeri. Huset ble renovert i dalmatisk stil. Ligger 300 m fra sjøen, og tilbyr en fantastisk utsikt over den vakre Pucisca. Huset har tre leiligheter og har egen parkering. Huset vårt ligger i den vakre gamle delen av byen i et totalrenovert gammelt dalmatisk steinhus. Huset er fullt av vakre detaljer fra en veldig kjent stein som er en tradisjon i Pučišća. Huset har en vakker utsikt over havet og sentrum. Det er tilgjengelig med bil; det er parkeringsplass under huset. I huset er det 3 leiligheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Penzo

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Feniks ( Brač - Pučišća)

Eco feriehus Phoenix ligger i Gornji Humac på øya Brac. Huset er bygget på en tomt på 15.000 m2, noe som gir deg et hyggelig opphold uten støy. Huset bruker vind og sol. Nyt den friske luften og solen i et svømmebasseng og utsikt over den uberørte naturen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Feniks

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 130 €

Leiligheter BAUK ( Brač - Pučišća)

Jeg leier 4 leiligheter. I Pucisca på øya Brač. Leilighetene er nylig innredet og utstyrt. Første leilighet har 4 senger (en dobbeltseng og en oppe), mens 2. og 3. har tre senger (en dobbeltseng og en ekstra seng). Hver leilighet har eget bad og minikjøkken. Den er utstyrt med en karaoke-spiller og et fjernsyn. Hver leilighet har en balkong med havutsikt og en strand som ligger 50 meter fra huset. Parkering og grill tilgjengelig! Vi har et svømmebasseng, en sommerterrasse med sommerkjøkken, parkeringsplass, wifi. I den dype nordbukta på øya Brač ligger det vakre stedet Pucisca. Det harmonisk bygget steinhuset med flislagte hvite tak gir stedet en spesiell sjarm og en spesiell middelhavs atmosfære. Velkommen til øya Brač og Pucisca!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter BAUK

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Pučišća ( Brač - Pučišća)

Leilighetene Pucisca ligger i selve Pucisca, på høyden over bukten, omtrent 340 meter fra sjøen og en fem-minutters spasertur fra sentrum av landsbyen. Huset består av tre leiligheter i forskjellige størrelser, hver med egen inngang, og selv om hver leilighet leies som en separat enhet, kan du leie hele huset for en større gruppe av familie eller venner, da det kan sove opptil 14 personer helt. Steinen i dette området er forskjellig fra alle andre steiner. Utbyggere gjennom historien har anerkjent kvaliteten, i likhet med mange andre som har eksportert den til fjerntliggende hjørner av verden og innlemmet den i bygningene deres. Og alle som besøker Pucisca, hovedstaden i Brac stein, vil også merke det. Den største leiligheten (A6 + 2) ligger i første etasje og består av 3 soverom (1 dobbeltseng og 2 tvillinger), 2 bad (1 badekar, 1 dusj) og kjøkken / spisestue / sittegruppe. To ekstra enkle sovesofaer (størrelse 80 x 200 cm) er plassert i stuen. Videre er mye av en terrasse med fantastisk havutsikt, bord og stoler og solsenger til disposisjon, i tillegg til en utepeis med grill. Leiligheten er utstyrt med to klimaanlegg, som ligger i stuen, og i gangen foran soverommene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pučišća

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 72 €

Leiligheter Martinić ( Brač - Pučišća)

Leilighetene Matko ligger i Pučišća (en dypt nordstøvel i form av en støvel) på øya Brač, bare 200 meter fra stranden. Gratis Wi-Fi, privat parkering, grillutstyr og en hage med sesongens grønnsaker (tomater og agurker) er tilgjengelig. Alle boenhetene har klimaanlegg og har en terrasse med havutsikt. Kjæledyr er velkomne. I følge noen studier er Pucisca-regionen et av de ti vakreste stedene i Europa, og blant tretti i verden. Naturen utstråler en avslappet og fredelig atmosfære. De har lenge vært kjent for steinmurkultur (stein er installert over hele verden inkludert Det hvite hus i Washington). Kulturelle arrangementer som Pučišća Cultural Summer, International Summer Music School og Brač Summer Music Festival arrangeres også. Leilighetene Matko ligger omtrent 250 meter fra sentrum (postkontor, kirke, butikker, restauranter, ambulanse, busstasjon). Destinasjoner i nærheten som kan besøkes er Postira, Povlja, Praznice, Gornji Humac, Skrip (den eldste bosetningen på øya Brač, med et arkeologisk og oljemuseum) og Bol (den verdensberømte Zlatni Rat-stranden, som også regnes for å være den vakreste stranden på Adriaterhavet). Brač lufthavn ligger 10 km fra leiligheten. Fergeleiet Supetar, som ligger 25 km fra leiligheten, kjører regelmessige ruter til Split, som er sentrum av Dalmatia med en passasjer- og handelshavn, jernbane og internasjonal flyplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Martinić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Rom Lučica ( Brač - Pučišća)

Restauranten og Pansion Lucica ligger en kort spasertur fra sentrum av Pucisca. Plasseringen er en rolig med en utmerket utsikt over fastlandet og Bay. Huset ligger bare noen få meter fra havet og har 10 rom. Hvert rom har bad, air condition, TV og gratis WiFi. Det er også en gratis parkering for våre gjester, og for gjester som kommer til sjøs har vi sikret en båt for båten din. Siden vi er like over havet, foran huset vårt er noen få små strender. Restaurantkjøkkenet tilbyr en utmerket blanding av tradisjonell dalmatisk mat og fersk sjømat av høy kvalitet. Her kan du slappe av og nyte frokosten, lunsj eller middag på hotellets restaurantterrasse med uforglemmelig havutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Rom  Lučica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 25 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Lino ( Brač - Pučišća)

Ligger 500 meter fra sentrum av øya Pucišce Bracu. Leiligheten ligger kun 100 meter fra sjøen. Det tilbyr avgiftsfri parkering. Leiligheten har bad og et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass. Fasiliteter inkluderer satellitt-TV, aircondition og vaskemaskin. Restauranter, barer og butikker ligger i nærheten. Busstasjonen ligger 10 minutters gange fra leiligheten. Bol flyplass ligger 25 minutter unna med bil. Vandring muligheter kan bli funnet på Vidova Gora. Du kan også besøke klosteret Desert Blace, som ligger på grotte. Den berømte Zlatni-roten, Bol ligger 30 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lino

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Brač - Pučišća

Brač - Pučišća  - Våpenskjold Pučisća er en liten by, havn og kommune i Kroatia, på øya Brač i Split-Dalmatia fylke. Kommunen består av tre bygder: Gornji Humac, Pražnica og Pučisća, og har til sammen drøyt 2000 innbyggere. Byen er viden kjent for sin helleristningstradisjon. Ren hvit kalkstein fra nærliggende steinbrudd ble brukt til å bygge Det hvite hus i Washington. Pučisća er et ideelt sted for en familieferie borte fra byens støy og folkemengder. Her kan du nyte den vakre naturen. Du kan bade i det krystallklare vannet i de mange vakre strendene i området. Luke er den vakreste bukten på nordsiden av øya Brač, dypt inn i landet, som ligger mellom Pučisća og Povlja, med fem strender, skjermet for all vind. Hvis du besøker Pučisća, vil du oppdage en liten middelhavs juvel, og du vil absolutt sette pris på kjøkkenet som inkluderer dalmatiske spesialiteter, lam, vin og olivenolje. Hvis du liker en aktiv ferie, er her de ideelle forholdene for sykling, surfing, paragliding, vannsport og dykking. Privat innkvartering i Pučisća på øya Brač - leiligheter, rom, feriehus til leie. Stort utvalg av privat innkvartering til lave priser uten provisjon. Velkommen til Pučisća på øya Brač!

Brač - Pučišća Værmelding