Leiligheter Brač - Selca og Sumartin | Topp overnatting i Brač - Selca og Sumartin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brač - Selca og Sumartin

Selce er en landsby i den sørøstlige delen av øya Brač, og sentrum av Selce kommune. Selce kommune består av landsbyene Novo Selo, Sumartin, Povlja og Selački landsbyer. Selce ligger i det indre av øya, omtrent 1 km fra sjøen, og er berømt for sin hjemmelagde mat (lam, ost, vin, honning) og et rikt utvalg av sjarmerende restauranter og leiligheter og feriehus av høy kvalitet. Sumartin er en pittoresk liten by som ligger i en av buktene på...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Brač - Selca og Sumartin

Sorter etter:

Leiligheter Slavka i Luka

Brač - Selca og Sumartin

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Feriehus Štambuk

Brač - Selca og Sumartin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 130 €

Feriehus Kety

Brač - Selca og Sumartin

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 80 €

Leiligheter Punta

Brač - Selca og Sumartin

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Feriehus Margita

Brač - Selca og Sumartin

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 110 €

Leilighet Sumartin

Brač - Selca og Sumartin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 140 €

Leilighet Jurebrac

Brač - Selca og Sumartin

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Leilighet Dvi palme

Brač - Selca og Sumartin

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Slavka i Luka ( Brač - Selca og Sumartin)

Leilighetene Slavko og Luka ligger i Sumartin på øya Brac. Leilighetene er på ca 62 m2. Hver leilighet har en terrasse med vakker utsikt. Stor hage med overbygget garasje.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Slavka i Luka

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Štambuk ( Brač - Selca og Sumartin)

Huset ligger i sentrum av en stille fisker og turistby. Det ligger bare 5 meter fra sjøen, og 30 meter fra nærmeste restaurant, markeds- eller kaffebar. Huset har en stor gårdsplass der du kan sitte og nyte flotte solnedganger mens du ser på hele landsbyen og den vakre bukten der landsbyen ligger. Leiligheten er for 4 personer, den har to soverom, kjøkken, bad, stue med spisebord og balkong. Hele huset er laget av stein og kombinerer det med moderne teknologi gir en utmerket atmosfære for en flott ferie. Foran huset er det en stor grillplass og et stort bord som du kan bruke hele tiden. Rett ved siden av dem er det en stor hage fylt med sitron-, mandarin- og appelsintrær og vinranker som gir nok nyanser i løpet av dagen og fruktrike med smak som du kan velge fritt. Landsbyen er forbundet med Makarska via bilferge, i tillegg er en nærliggende by Supetar forbundet med Split. Leiligheten ligger bare 100 meter fra havnen. Også det er en vei som forbinder hele øya som du kan bruke til å tur på øya ved å ta en bil i lokal leiebil. Nærhet til stranden og klart hav, fred og ro midt i landsbyen, mange restauranter og kaffebarer i nærheten, unik lokal mat, enkel tilgjengelighet med bil fra Makarska eller Split, gjør dette stedet til et unikt sted å tilbringe ferien!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Štambuk

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 130 €

Feriehus Kety ( Brač - Selca og Sumartin)

I en stille del av den lille fiskerlandsbyen Sumartin er et vakkert hus Kety. Omgitt av grønt, oliven og urter (lavendel, ruzmain). Huset ligger 300 meter fra sjøen. Kapasiteten til huset er to soverom med to bad, kjøkken og stor stue. Foran huset er en terrasse for avslapning og en vakker hage. Huset er en uavhengig enhet - ligger i første etasje. Hvis du vil ha en rolig ferie med lyd av sangfugler, besøk oss! Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kety

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Punta ( Brač - Selca og Sumartin)

Apartments Tonsic ligger i Sumartin området omgitt av furutrær og strand, som ligger bare 100 meter fra villaen. Det er bare en halv kilometer fra fergehavnen og busstasjonen. Omtrent en halv kilometer unna nærmeste restauranter og butikker. Siden det ikke er noe sted utenfor byens støy, kan våre gjester virkelig slappe av og slappe av fra hverdagen din. Villa var veldig hyggelig og bygget av hvit stein fra Brac, foran huset, innendørs gårdsplass med parkeringsplasser.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Punta

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Margita ( Brač - Selca og Sumartin)

Hus Margita ideelt valg for alle som ønsker fullstendig avslapning i en vakker, naturlig middelhavsstil og nyt det krystallklare vannet. Omgitt av uberørt furuskog og urbefolkede blomster vil gi deg fred, personvern og avslapping fra travelheten. Sentrum med restauranter og et supermarked ligger bare 100 meter unna, og havet og stranden er 200 meter. Huset er innredet og kombinerer moderne og antikke møbler og består av et soverom med dobbeltseng, et soverom med en enkeltseng og en dobbeltseng, bad og toalett. Kjøkkenet, spisestuen og stuen har tilgang til en romslig terrasse (3x9 m) hvor du kan spise, men også å nyte solen og den naturlige skyggen. Sofaen i stuen kan, om nødvendig, løses opp i en dobbeltseng. Sumartin er en liten, pittoresk fiskerlandsby på den sørøstlige spissen av øya Brac, som er koblet direkte, daglig ferge fra Makarska. Busslinjer forbinder ham med andre steder på øya og er dermed Bol og Zlatni rotte bare 20 km. Bare Sumartin har fire strender med dusjer, og en leid båt kan gå til en av de nærliggende buktene

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Margita

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 110 €

Leilighet Sumartin ( Brač - Selca og Sumartin)

Leilighet til leie Sumartin er en selvbetjent innkvartering som ligger i Sumartin. Gratis WiFi-tilgang er tilgjengelig. Overnatting vil gi deg en TV, en terrasse og satellittkanaler. Det er et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. De private badene har også badekar eller dusj. Du kan nyte havutsikt natur og sted med hyggelig inntrykk

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sumartin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 140 €

Leilighet Jurebrac ( Brač - Selca og Sumartin)

Overnatting for 6 personer, parkering, båt fortøyning, air condition, trådløst.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jurebrac

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Leilighet Dvi palme ( Brač - Selca og Sumartin)

Leilighet Dvi Palme ligger i et stort familiehus. Den har egen inngang og felles hage. Leiligheten består av 2 soverom, hvorav den ene inneholder en dobbeltseng og den andre doble seng, toalett, kjøkken, balkong og hall. Ved siden av huset er en romslig parkeringsplass. Huset ligger i enden av en liten, fredelig landsby. Et ideelt sted for en pause fra stresset i hverdagen. Sjøen er bare 4 km. Vertene er svært vennlige. Hun står til din disposisjon for ytterligere informasjon og tjenester. Med tilbudet om overnatting er det også mulig arrangement for servering av mat. Besøk vår lille landsby og kom til naturen.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Dvi palme

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Brač - Selca og Sumartin

Brač - Selca og Sumartin  - Våpenskjold Selce er en landsby i den sørøstlige delen av øya Brač, og sentrum av Selce kommune. Selce kommune består av landsbyene Novo Selo, Sumartin, Povlja og Selački landsbyer. Selce ligger i det indre av øya, omtrent 1 km fra sjøen, og er berømt for sin hjemmelagde mat (lam, ost, vin, honning) og et rikt utvalg av sjarmerende restauranter og leiligheter og feriehus av høy kvalitet. Sumartin er en pittoresk liten by som ligger i en av buktene på den sørøstlige siden av øya, og ligger bare 3 kilometer fra Selce. Det ble grunnlagt i 1646 da flyktninger fra Makarska-kysten landet i bukten på flukt fra tyrkerne. Beboere har siden den gang vært viet til fiske, handel og skipsbygging. Selv i dag driver et lite verft. I dag bor i Sumartin 620 innbyggere og økonomiske yrker er jordbruk, vindyrking, olivenavling, fiske og turisme. Sumartin har en veldig god forbindelse til fastlandet med fergelinjen Sumartin - Makarska som går 5 ganger om dagen i turistsesongen. Nærliggende Sumartin er det flere fredelige og bortgjemte bukter (Rasotica, Zukovik, Radovnja, Studena, Zvirje og Spilice) med sand- og rullesteinsstrender. Rikelig med sol, vakre strender og krystallklart vann er en uimotståelig trekning for alle besøkende i Sumartin. Bevart natur, rik mat og gjestfrihet garanterer kvaliteten på feriene som tilbys her. Leiligheter, rom, billig privat overnatting i Selce og Sumartin. Velkommen til Selce og Sumartin på øya Brač!

Brač - Selca og Sumartin Værmelding