Leiligheter Marina | Topp overnatting i Marina, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Marina

Marina er en liten by som ligger i bukta og er også sete for kommunen. Den har rundt 1000 innbyggere, mens hele kommunen, som inkluderer Poljice, Sevid, Vinišće og Zagora har rundt 5000 innbyggere. Marinaen ligger på motorveien Adriaterhavet (D8, E65), og i dag er det et turiststed med marina, mange strender i skyggen av oliven- og furutrær. Alle besøkende og gjester kan glede seg over atmosfæren fra gamle, dalmatiske vinkjellere, fersk fisk...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Marina

Sorter etter:

Leiligheter Neves

Marina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

fra 80 €

Leiligheter Carapina

Marina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Bilic

Marina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 30 personer

fra 40 €

Feriehus Lux Private pool Nanara

Marina

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 6 personer

fra 100 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Vraničić

Marina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

fra 100 €

Leilighet Nane

Marina

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Feriehus Ana

Marina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Atlantida

Marina

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Leiligheter Lana

Marina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Feriehus Mia

Marina

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

fra 300 €

Leiligheter Susnja

Marina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

fra 45 €

2 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Davor & Davorka

Marina

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 16 personer

fra 70 €

Leiligheter Zdravko Marina

Marina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

fra 35 €

Leiligheter Oliva i Popaj

Marina

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leilighet Mia

Marina

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Alina

Marina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Težak

Marina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 30 €

Leiligheter Neves ( Marina)

Vil du slappe av og nyte sjøen og solen, aktive ferier og har ennå ikke å nyte nattelivet. Vi tilbyr alt! Poljica Leiligheter i Marina nær Trogir tilbyr ferier i en liten fiskerlandsby i et hus ved sjøen. I nærheten av Trogir tilbyr Rogoznica, Primosten, Split et rikt natteliv. Hvis du foretrekker en aktiv ferie, kan du spille fotball, basketball, gå på fjellet, sykle, løpe, snorkle, etc. Tilskud for ekstra seng er 10 euro for kjæledyr 5 EUR per dag. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Neves

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Carapina ( Marina)

Eiendommen ligger i en rolig landsby, og er derfor egnet for familier og folk som leter etter en kvalitetsferie. Innenfor bygningen er det en parkeringsplass og grill. Alle leilighetene har en vakker utsikt over havet og naturen. De er utstyrt og egnet for hver familie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Carapina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Bilic ( Marina)

Villa for perfekt ferie Bilić Villa er en vakker villa på stranden, som ligger i Kroatia på et lite sted kalt Marina, nær Trogir. Moderne utstyrt, polstret langs sandstranden, ved siden av det krystallklare vannet. Med lukten av hav og furu vil du snart glemme hverdagens mas og stress. Alt du trenger å gjøre er å nyte og tillate deg selv å bli bortskjemt med komfort Villa Bilić. De mest attraktive delene av villaen er romslige terrasser som gir god plass til avslapning og hvile, samt for sosialt samvær og avslappende uteservering, samt for å nyte din første morgenkopp med kaffe mens du ser på havet, revet med av lydene av bølgene. På grunn av mangfoldet av aktiviteter tilgjengelig i den omkringliggende regionen, er denne eiendommen egnet for de fleste aldersgrupper og forskjellige menneskers smak og personlighet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Bilic

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 30 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Lux Private pool Nanara ( Marina)

Leiligheten er ideell for ferier med barn i fred, stillhet og natur. Plasseringen av leiligheten er ideell for en dagstur med turer til steder hvor du kan beundre alle de vakre Dalmatiske kysten tilbyr. Mange vakre signaler og plasser er bare 10 minutter (Trogir, Rogoznica), 15 minutter (Primošten), 30-35 minutter (Split, Šibenik) til 1 - 1,5 time (Zadar, Omiš, National Park Krka eller Kornati) . Du kan også besøke dalmatiske øyer og nyte alt Kroatia tilbyr. Leiligheten ligger i første etasje i et familiehus, og har egen inngang, overbygget balkong og direkte utgang til terrasse med privat basseng - bare for gjester. Den består av et kjøkken, en felles stue, en dusjkabinett og to soverom med store dobbeltsenger. I stuen er det en sovesofa, så leiligheten har plass til 4 + 2 personer. Leiligheten er utstyrt med: luftkondisjonering, kjøleskap, oppvaskmaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, håndklær, sengetøy, vaskemaskin, hårføner, smart TV, wifi, basseng, solstoler, parasoller, hagemøbler, grill, parkering foran huset, ekstra madrass eller babyseng på forespørsel. Siden det bare er fire familieboliger i nærheten, kan gjestene glede seg over privatliv. Vi inviterer deg til å glede deg over soloppgangen og utsikten over de grønne åsene i nærheten fra svømmebassenget og å telle stjerner på den lyseste stjernehimmelen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lux Private pool Nanara

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 100 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Vraničić ( Marina)

Leilighetene VRANIČIĆ ligger i en liten og pittoresk by Poljica. Leilighet D og E ligger i andre etasje med full havutsikt, leilighet C i første etasje. Leilighetene ligger 100 m fra stranden og 200 m fra kafeen, bakeri, 500 m fra restauranter, butikker, lekeplass. Leiligheten har plass til 4 personer. Stranden er rullestein og spesielt egnet for små barn. På stranden kan du leie båt, jetski og organisere fiske eller fiskepiknik til de nærmeste øyene. Vi tilbyr 3 fullt utstyrte leiligheter. Alle våre gjester har tilgang til utendørs dusj, gratis trådløst internett, gratis parkering, utendørs grill, hage, bruk av sykler ... Vi kommuniserer med våre gjester på engelsk, italiensk, slovensk via mobiltelefon, e-post. Familien bor i samme bygning, så vi er alltid tilgjengelige for våre gjester. Huset ligger 2 km fra marinaen hvor det er et postkontor, lege, tannlege, apotek, kjøpesenter, marked, fiskemarked, restauranter ... 10 km fra byen Trogir, 10 km, Split 30 km. Forskuddsbetalingen for oppholdet er 100 euro og betales til bankkontoen, og resten av regningen betales kontant ved ankomst. Kjæledyr er tillatt og belastes ytterligere 7 euro / dag. Ideell ankomsttid fra kl. 14.00 til 22.00, og avgangstid fra kl. 07.00 til 10.00. Vi tilbyr, og er inkludert i prisen på overnatting: bruk av air condition, sengetøy, håndklær, sluttrengjøring, bruk av internett og vaskemaskin. Turistskatt er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vraničić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 100 €

Leilighet Nane ( Marina)

Rett på sjøen og 2 rullesteinstrender ET HELT HUSGULV MED TERRASSE I SKYGGEN (70 + 30 M2) Vår store 2-roms leilighet ligger i første linje fra sjøen og 2 rullesteinsstrender på lite sted Poljica. Rommet har plass til 4 voksne + 1 barn. Det er bare denne boenheten i huset, ingen andre gjester. Det er bare noen få skritt fra restauranter og kaffebarer. Leiligheten ligger i første etasje. Den har egen inngang og egen terrasse i skyggen. Det er 70 kvm stor + 30 kvm terrasse. Består av: 2 soverom (hvert med dobbeltseng, 1 ekstra seng), 1 bad med dusj, kjøkken med stue og spisestue (sovesofa for 1 person). Terrassen har ikke direkte utsikt over havet, men den er omgitt av grønne områder i hagen med Mediteranien-trær og grønnsaker som du kan plukke og lage mat. Fasiliteter: air condition, tv, wi-fi, sengetøy, håndklær, såpe, mikrobølgeovn, brødrister, mikser, vannkoker, kaffemaskin, vaskemaskin, kjøkkentepper og -rulle, toalettpapir, kjøkkenutstyr, grill, privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Nane

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Ana ( Marina)

Jeg leier ut et hus for ferie som inkluderer 3 soverom med 2 senger i hver, en stue, et lite kjøkken og et bad. Huset ligger kun 100 meter fra stranden og 2 km fra sentrum (Marina). Huset ligger i Poljica, i en vakker bukt i Marina, kun 10 km fra Trogir, en historisk by og havn som har vært med på UNESCOs liste over verdensarvsteder siden 1997.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Ana

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Atlantida ( Marina)

10 km fra Trogir, byen under UNESCO-beskyttelse, og 45 km fra Split og 30 km fra Sibenik, som ligger Marina. En liten kystby i sentrale Dalmatia. Havområde ble bebodd allerede i forhistoriske arkeologiske rester, som bekrefter Drid Hill, nær Marine. 1495 for å forsvare seg mot tyrkerne, er Marina bygget Kaštil (Bishops Tower) og Citadel (festning), som fremdeles eksisterer, og dermed etablerte sentrum av byen. I dag Marina interessante turistmål som teller 4642 innbyggere. Våre leiligheter består av (individuelt) 2 soverom, kjøkken, bad, terrasse med utsikt over havet og med separate innganger og garasjer. To strender, restauranter, tavernaer, barer, diskotek, havn, et arrangement Sommer marine, agroturisme, livlig atmosfære, gjestfrihet og mange andre fasiliteter er en del av det unike tilbudet på dette lille, men interessante turiststedet! Kom og se selv!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Atlantida

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Lana ( Marina)

Våre leiligheter ligger i en liten landsby ved sjøen Vinišcu. Utaljeni 20 metara. Hver leilighet har en stor terrasse, egen inngang og sobu. Begge soverommene har klimaanlegg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lana

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Mia ( Marina)

Dette vakre og veldig koselige huset med svømmebasseng ligger på en høyde i Dalmatiske byen Marina. Moderne møblert og komfortabelt. Den består av første etasje hvor det er et bad, kjøkken og stue med utgang til bassenget. I første etasje er det fire soverom, et bad, en vaskemaskin og to balkonger. På den romslige hagen med en stor peis, kan du tilberede retter og grill og nyte grønne og utsikt over bukten. I Marina er det vakre sandstrender, og Trogir, byen under UNESCO-beskyttelse, ligger bare 13 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Mia

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 300 €

Leiligheter Susnja ( Marina)

Leilighetene A1, A2 og A3 ligger i første etasje og har kjøkken og store terrasser. A1 er en studioleilighet (2 + 1,35 m2). A2 har et stort soverom og stort kjøkken (2 + 2,45 m2). A3 har et stort soverom og et stort kjøkken (2 + 2, 45 m2). Leilighetene A4, A5 og A6 ligger i andre etasje, har stort soverom, kjøkken og stor terrasse. A4 er en studioleilighet (2 + 2,45 m2). A5 har et stort soverom og stort kjøkken (2 + 2, 45 m2). A6 har et stort soverom og stort kjøkken (2 + 2,45 m2).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Susnja

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 45 €

2 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Davor & Davorka ( Marina)

Leilighetene Davor og Davorka ligger i den lille fiskerlandsbyen Poljica, 2 km øst for Marina 40 meter fra sjøen, i et rolig miljø som alle besøkende og gjester med uforglemmelige øyeblikk av avslapning og glede av den fantastiske naturens skjønnhet og hva er du klar for vertene dine. Leilighetene har alt du trenger for en god ferie. Kondisjonerte rom, flat Internett, TV, satellitt-TV, turist skatt-alt er inkludert i prisen. Dalamatian kan nyte spesialiteter som vil hjelpe til med å forberede vertene, eller du kan lagre på en grill som du har tilgjengelig. Etter svømming på de vakre strendene kan du nå med båt og ta deg til Trogirs maritime farvann. Kom og se vårt tilbud!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Davor & Davorka

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Zdravko Marina ( Marina)

Marina er et turistmål som ligger i hjertet av den dalmatiske kysten. I den lille byen Marina er det to store sand- og steinestrender som passer for familier med barn, da de er ca 100 meter fra leilighetene. I den gamle lille byen Marina er det mange gamle tawerns og restauranter, og de tilbyr kvalitet, fersk sjømat og andre dalmatiske spesialiteter. Leilighet A (2 + 2 + 2) 60 m2 har to soverom, WC-dusj, stue med kjøkken og stor terrasse 30 m2 med direkte utsikt til sjøen. TV + WiFi + AC + parkering. Leilighet A2 (2 + 2) 35 m2 tilbyr ett soverom, WC-dusj, stue med kjøkken og terrasse 10 m2 med direkte utsikt til sjøen. TV + WiFi + AC + parkering

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zdravko Marina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Oliva i Popaj ( Marina)

Leilighetene Oliva og Popeye ligger i et familiehus i hjertet av Marina, i en rolig grønn gatepromenade fra sentrum til supermarkedet. Marina er en fredelig liten landsby som ligger rett mellom Sibenik og Split. Innen 100 meter fra huset er alle nødvendige fasiliteter (supermarked, bakeri, slakter, postkontor, apotek, marked, fiskemarked, klinikk, minibanker, restauranter ...), bortsett fra den lokale rullesteinstranden som er omtrent 300 m opp så lett gange kommer du til 8 minutter. Huset ligger langt fra sjøen ca 50 m og ligger i andre gate fra sjøen. For formålet med parkeringshuset kan brukes. To-roms leilighet Popeye 50 m2 ligger i første etasje og har en stor hage på 40 m2 i skyggen! Leiligheten er fullt utstyrt og har et stort kjøleskap, gass og elektrisitet, mikrobølgeovn, vannkoker, air condition, LCD-TV 82 cm, vaskemaskin, Wi-Fi, minibar. Studioleilighet Oliva 30 m2 nyinnredet beliggende i første etasje og har en balkong på 10 m2 og hele familien med to små barn!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Oliva i Popaj

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Mia ( Marina)

Leilighet 2 + 2 i første etasje av huset ett rom med dobbeltseng, stue med sovesofa, kjøkken og bad.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Mia

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Alina ( Marina)

Leilighetene Alina ligger i Marina i nærheten av Trogir. De ligger i et rolig og behagelig miljø vekk fra byens støy og mas. De er omgitt av middelhavsgrøntområder, og bare 150 meter fra sjøen / 750 meter fra stranden. Parkering og grill er på stedet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Alina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Težak ( Marina)

Apartments Težak ligger i sentrum av Marina nær Trogir, første rad til sjøen med utsikt over Marina Tower. Avstanden fra stranden er bare 300 meter. Leilighetene ligger i øverste etasje av huset. Kjæledyr er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Težak

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Marina

Marina  - Våpenskjold Marina er en liten by som ligger i bukta og er også sete for kommunen. Den har rundt 1000 innbyggere, mens hele kommunen, som inkluderer Poljice, Sevid, Vinišće og Zagora har rundt 5000 innbyggere. Marinaen ligger på motorveien Adriaterhavet (D8, E65), og i dag er det et turiststed med marina, mange strender i skyggen av oliven- og furutrær. Alle besøkende og gjester kan glede seg over atmosfæren fra gamle, dalmatiske vinkjellere, fersk fisk og lokale kvalitetsviner. Gode ​​transportforbindelser og nærhet til de gamle byene Trogir (12 km), Split (36 km) og Šibenik (36 km) gir deg muligheten til å besøke dem og nyte den historiske atmosfæren i byene under UNESCO-beskyttelse. Innbyggere i Marina driver hovedsakelig med fiske og landbruk, og er derfor ikke overraskende at i de omkringliggende åsene vokser hundre år gamle olivenlunder. Denne regionen er kjent for sin produksjon av olivenolje. I Marina sentrum dominerer det pittoreske fortet (det firkantede tårnet), som fungerte som sommerboligen til biskopen av Trogir fra 1400-tallet. Hvis du har bestemt deg for at Marina er din neste destinasjon hvor du skal tilbringe sommerferien, anbefaler vi deg å søke etter en billig leilighet, rom eller fritidshus i privat innkvartering. Marina tilbyr et bredt utvalg av privat innkvartering, hvor du sikkert vil finne din ideelle leilighet. Velkommen til Marina!

Marina Værmelding