Leiligheter Žuljana | Topp overnatting i Žuljana, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Žuljana

Žuljana er en liten turistby i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på den sørlige delen av Pelješac-halvøya i den pittoreske sandbukten. Det er orientert mot vest, og har utsikt over øya Korčula og Lastovo, og har også en minneverdig solnedgang, en virkelig spesiell opplevelse. Administrativt hører det til byen Ston, som ligger bare 25 kilometer unna. Den ble først nevnt i skriftlige poster på 1100-tallet, og den ble oppkalt etter...

Sorter etter:

Leiligheter Primorac

Žuljana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 35 €

Leilighet Zuljana Cavelis

Žuljana

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leilighet Žuljana

Žuljana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Primorac ( Žuljana)

Vi tilbyr overnatting i et hus med tre leiligheter er fra 35 Eur inkludert internett og air condition. For grupper og lengre opphold ekstra rabatt og middag i den gamle dalmatiske tavernaen. For gjester som ankommer med fly, organisere sin egen transport varebil. Med rabatt organisere Oizlete National Park Mljet, Korcula, Ston, Dubrovnik, Mostar og Medjugorje. Til tjeneste er 0-24.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Primorac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Zuljana Cavelis ( Žuljana)

Våre leiligheter ligger på en liten ås ved inngangen til Zuljana, nær stranden og kun 2 minutters gange fra Zuljana sentrum. Borte fra støyen og nyte en av de beste utsikten over Zuljana Bay, er Apartments Cavelis det ideelle valget å tilbringe ferien på. Vi tilbyr deg leiligheter og rom til leie, med kjøkken, bad og terrasser. Privat parkering er tilgjengelig ved siden av huset vårt. Alle gjester kan bruke grillen, kull kan kjøpes i en butikk i nærheten. Alle våre gjester har full privatliv. Gratis wifi.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Zuljana Cavelis

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Žuljana ( Žuljana)

Leiligheter av familien Cakelic ligger i Zuljana, et lite sted på sørsiden av Peljesac-halvøya. Zuljana er kjent for sine sandstrender. Det er to store strender og mange mindre, hvor du kan nyte i stillhet og privatliv. Takket være rike kilder til vann er det rik vegetasjon, og omgivelser på stedet er overgrodd med furuskog hvor du kan møte mange vilt dyr. Gjestene har til disposisjon med vekslingskontor, butikk, internettkafé, kaffebar og to restauranter. Våre leiligheter er fullt utstyrt, de har privat parkering, noen av dem er airconditined, og hva de alle har felles er attraktiv beliggenhet, med svært gunstige priser. Prisene er enda lavere i lavsesong, når du kan nyte alle fordeler som i høysesongen, men med uforstyrret stillhet og uten mange andre turister. Vi kan tilby husholdning mat og drikke til våre gjester. Det er også mulig å organisere dykking, overføre til lengre strender, gå eller sykle på skogsforsøk og utflukt til Mljet, Korcula, Medugorje eller Dubrovnik. Vi håper at du vil besøke oss. Vår lange erfaring innen turisme og individuell tilgang til gjesten er garanti for din tilfredshet.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Žuljana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Žuljana

Žuljana  - Våpenskjold Žuljana er en liten turistby i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på den sørlige delen av Pelješac-halvøya i den pittoreske sandbukten. Det er orientert mot vest, og har utsikt over øya Korčula og Lastovo, og har også en minneverdig solnedgang, en virkelig spesiell opplevelse. Administrativt hører det til byen Ston, som ligger bare 25 kilometer unna. Den ble først nevnt i skriftlige poster på 1100-tallet, og den ble oppkalt etter kirken St. Julian. Landsbyen har rundt 200 fastboende, som hovedsakelig driver med turisme, samt vin- og olivenproduksjon og fiske. Innkvartering i Žuljana tilbys eksklusivt i leiligheter, rom og fritidsboliger som en del av privat familieboliger. Her er et postkontor, vekslingskontor, butikk, restaurant, kafé-bar, 4 små private bil-leirer, og mange private rom og leiligheter. Aktive ferieelskere vil glede seg i dykking av krystallklart og fiskerikt vann og sykle gjennom tette furuskuftende skoger. Fra Žuljana er det organiserte utflukter til den nærliggende øya Mljet og nasjonalparken, hvor du kan tilbringe en hyggelig dag. Stedet er veldig rolig og stille, og de lange strendene og det klare vannet er sanne invitasjoner til alle småbarnsfamilier. Vi inviterer deg til å besøke Žuljana på Pelješac-halvøya, denne lille oasen av ro og uberørt middelhavsskjønnhet og tilbringe en hyggelig og minneverdig familieferie. Leiligheter, rom og fritidsboliger er billigere opptil 40% uten dyre byråavgift. Privat innkvartering i Žuljana på Peljesac-halvøya. Velkommen til Žuljana!

Žuljana Værmelding