Leiligheter Blace | Topp overnatting i Blace, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Blace

Blace er en liten kystby nær munningen av elven Mala Neretva inn i Adriaterhavet. Det ligger i Slivno kommune i Dubrovnik-Neretva fylke. Den unike beliggenheten i en bukt nær sjøen og langs elven Neretva, med rundt tre hundre innbyggere, er Blace et veldig interessant reisemål for turister med forskjellige profiler og interesser. Besøkes ofte av de gjester som ønsker en rolig ferie fordi det ikke er noen hotell, men bare overnatting tilbys i...

Sorter etter:

Leiligheter Galeb

Blace

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 45 €

Leiligheter Misko

Blace

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leilighet Venera

Blace

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 45 €

Leilighet Ozana

Blace

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Leiligheter MarBis

Blace

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 15 personer

fra 30 €

Leiligheter Galeb ( Blace)

Leilighetene Stanka og Ivo ligger i den lille kystlandsbyen Blace, nær munnen av elven Neretva, et populært kitesurfingmål. Alle tre leilighetene har havutsikt og ligger svært nær nærmeste strand. Alle leilighetene har klimaanlegg, TV og internettilgang.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Galeb

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Misko ( Blace)

Boligen ligger i landsbyen Blace, 10 meter fra stranden, 5 meter fra butikken, Objektet er nytt. Bygningen har et stort kjøkken, bad med dusj, et stort soverom og en stue med sovesofa slik at den kan huse 4 osobe. Nærliggende er taverna som tilbyr et utvalg av spesialiteter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Misko

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leilighet Venera ( Blace)

Leilighetene ligger i den lille landsbyen Blace. Stranden ligger 200 meter fra leiligheten. Parkering er tilgjengelig. For vindsurfere Neretva River Delta ligger 2 kilometer fra leiligheten. Leiligheten har et kjøkken, stue, et barns rom, et dobbelt soverom og en sovesofa. Også klimaanlegget er gitt.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Venera

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Ozana ( Blace)

Leilighet OZANA ligger i Blace, en liten turistby i sørlige Dalmatia nær munnen av Neretva. Leiligheten har to rom med dobbeltseng og enkeltseng, stue med Lazaj for to personer, bad og en balkong hvor det er et bord for 5 eller flere personer. Leiligheten har aircondition, parkering og grill tillatt. Stranden er 20 m, supermarked 15 m, restaurant 30 m, post 70 m fra leiligheten. Leilighetene ønsker deg velkommen pakke. (Frukt og grønnsaker fra vår egen avl, OLJE, MELK, EGG OG GRUNDIG matlagingskrydder). GUEST MED 10 + reservasjon vil bli organisert båtturer GRATIS.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ozana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter MarBis ( Blace)

Leilighetene MarBis ligger i sentrum av turiststedet Blace. De består av 3 enheter, en studioleilighet i første etasje og 2 leiligheter i første etasje. Studioleilighet har 25 m2 med 12 m2 terrasse. Sengene i denne leiligheten er 2 + 1 og er derfor ideelle for par eller mindre familier. Andre leiligheter er på 50 m2 hver, og boenhetene i dem er 4 + 2. Huset er den første raden mot sjøen og 20 meter unna. Strand, restaurant, kafé, idrettsplass og andre aktiviteter er i nærheten av huset. Huset har også flere muligheter som å leie en båt i avtale med verten, med tillatelse til å styre. Det er også mulig å avtale fra eller til flyplassen eller nærmeste busstasjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter MarBis

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Blace

Blace  - Våpenskjold Blace er en liten kystby nær munningen av elven Mala Neretva inn i Adriaterhavet. Det ligger i Slivno kommune i Dubrovnik-Neretva fylke. Den unike beliggenheten i en bukt nær sjøen og langs elven Neretva, med rundt tre hundre innbyggere, er Blace et veldig interessant reisemål for turister med forskjellige profiler og interesser. Besøkes ofte av de gjester som ønsker en rolig ferie fordi det ikke er noen hotell, men bare overnatting tilbys i rom og leiligheter inne i private familiehus, noe som gir det en spesiell sjarm. Det tiltrekker seg også elskere av elvefiske, naturelskere og elskere av god lokal mat. Hvis du befinner deg blant gjestene på dette unike stedet i sommer, ikke gå glipp av den berømte Fishermen's Night - en tradisjonell lokal festival i Blace. Privat innkvartering Blace. Leiligheter, rom og feriehus i Blace og omegn. Velkommen!

Blace Værmelding