Leiligheter Blace | Topp overnatting i Blace, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Blace

Blace er en liten kystby nær munningen av elven Mala Neretva inn i Adriaterhavet. Det ligger i Slivno kommune i Dubrovnik-Neretva fylke. Den unike beliggenheten i en bukt nær sjøen og langs elven Neretva, med rundt tre hundre innbyggere, er Blace et veldig interessant reisemål for turister med forskjellige profiler og interesser. Besøkes ofte av de gjester som ønsker en rolig ferie fordi det ikke er noen hotell, men bare overnatting tilbys i...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Blace

Sorter etter:

Leiligheter Villa Delta

Blace

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

fra 35 €

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter MarBis

Blace

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

fra 50 €

Leilighet Maris

Blace

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Delta ( Blace)

Leilighetene ligger i Blace, Dubrovnik-Neretva fylke. Huset tilbyr fullt utstyrte studioleiligheter med klimaanlegg, TV, gratis WI-FI, garderobeskap og kjøkken. Badet har dusj og gratis kosmetikk. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig. Dubrovnik ligger 90 km unna, Međugorje og Mostar (BiH) 50 km unna, mens Split er forbundet med en motorvei og kan nås på en time. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Delta

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 35 €

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter MarBis ( Blace)

Apartments MarBis ligger i sentrum av turistbyen Blace. De består av 2 enheter, nemlig en studioleilighet i første etasje og en leilighet i første etasje. Studioleiligheten er 25 m2 med en 12 m2 terrasse. Sengene i denne leiligheten er 2+1, så den er ideell for par eller mindre familier. Den andre leiligheten er på 50 m2, og boenheten i den er på 4+2. Huset ligger på første linje av havet og 20 meter unna. Stranden, restauranten, kaféen, idrettsplassen og andre aktiviteter er i nærheten av huset. Huset har også tilleggsmuligheter, som å leie båt etter avtale med verten, med forvaltningslisens. Det er også mulig å organisere fra eller til flyplassen eller nærmeste busstasjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter MarBis

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Maris ( Blace)

Apartment Maris ligger i første etasje. Den har egen inngang med en stor terrasse (30m2) foran. Her tilbys overnatting med gratis Wi-Fi, hage og sjøutsikt. Leiligheten består av ett soverom, kjøkken og bad. Sjekk inn 13:00, og sjekk ut 10:00. Stranden ligger i nærheten. (20m). I nærheten ligger Neretva-elvemunningen med en stor sandstrand, ideell for kitesurfing. Vis originalen

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Maris

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Blace

Blace  - Våpenskjold Blace er en liten kystby nær munningen av elven Mala Neretva inn i Adriaterhavet. Det ligger i Slivno kommune i Dubrovnik-Neretva fylke. Den unike beliggenheten i en bukt nær sjøen og langs elven Neretva, med rundt tre hundre innbyggere, er Blace et veldig interessant reisemål for turister med forskjellige profiler og interesser. Besøkes ofte av de gjester som ønsker en rolig ferie fordi det ikke er noen hotell, men bare overnatting tilbys i rom og leiligheter inne i private familiehus, noe som gir det en spesiell sjarm. Det tiltrekker seg også elskere av elvefiske, naturelskere og elskere av god lokal mat. Hvis du befinner deg blant gjestene på dette unike stedet i sommer, ikke gå glipp av den berømte Fishermen's Night - en tradisjonell lokal festival i Blace. Privat innkvartering Blace. Leiligheter, rom og feriehus i Blace og omegn. Velkommen!

Blace Værmelding