Leiligheter Klek | Topp overnatting i Klek, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Klek

Klek er en liten kystby som ligger i den vakre bukten langs hovedveien mellom Split og Dubrovnik. Det ligger nær den kroatiske grensen til Bosnia-Hercegovina, i kommunen Slivno, i Dubrovnik-Neretva-fylket. Det pleide å være en integrert del av den berømte republikken Dubrovnik, og i dag har den rundt to hundre innbyggere som driver med landbruk, fiske og turisme. Innkvartering tilbys utelukkende i leiligheter og rom i private hus. Omgitt av eldgamle...

Sorter etter:

Leiligheter Komarna

Klek

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Kremena

Klek

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 9 personer

fra 35 €

Feriehus Villa Kata

Klek

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 180 €

Leiligheter Rubin

Klek

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Adriatic House

Klek

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Dragobratović

Klek

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 13 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Delija

Klek

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Leiligheter Villa Klek

Klek

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Vinka

Klek

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

fra 35 €

Leiligheter Maria

Klek

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nela

Klek

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 35 €

First minute tilbud

Leiligheter Stella

Klek

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Komarna ( Klek)

Leiligheter KOMARNA har 3-stjerner, inkludert maksimal komfort og plass. Vi vil også prøve å hjelpe deg med å planlegge reisen din ved å tilby nyttig informasjon og linker knyttet til Komarno og Dalmatia. Vi håper at vårt tilbud vil tilfredsstille alle dine ønsker for å tilbringe en uforglemmelig ferie som vil gi våre leiligheter, våre strender og vårt hyggelige, stille sted KOMARNA.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Komarna

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Kremena ( Klek)

Stenhus fra det 18. århundre. I kombinasjon med uberørt natur og vakkert hav (avstand 300 meter) er et perfekt sted for deg. Fred, stille og vakker utsikt, en kombinasjon av rustikk og moderne vil gi deg en drømmeferie. Lei en leilighet i første etasje bestående av stue, kjøkken, to soverom og et bad. Nærheten til byene (Dubrovnik, Mostar, Medjugorje, Ston ...) gir deg muligheten til uforglemmelige turer. Kom og se selv ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kremena

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 35 €

Feriehus Villa Kata ( Klek)

Villa Kata ligger i en rolig dalmatisk by Komarna. Feriehus Villa Kata har plass til 8 personer. Ideell for en liten gruppe eller to familier med barn. To private parkeringsplasser er gitt foran huset. Stor terrasse med utsikt over havet. Utendørs grill i hagen for spesiell nytelse i å sosialisere og forberede dine favorittgrillede måltider. Villa Kata ligger i en rolig gate uten stor trafikk og tilbyr fullstendig privatliv under oppholdet.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Kata

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 180 €

Leiligheter Rubin ( Klek)

Apartment Rubin ligger i en rolig bukt Repić, 950 meter fra turistoppgjøret Klek, Dubrovnik ligger 70 km fra Čilipi DBK 85 km til nærmeste flyplass, forbindelse til motorveien 25 km (Ploce). Arealet er 45m2 + 25m2 terrasse. Terrassen er dekket med middelhavsbjelker og markise. På terrassen er det en grill. Leiligheten har en parkeringsplass og køyer for en båt opp til 5m. Leilighet 2 + 2 kategorisert med 3 * Inkluderer TV, SAT TV, Wi-Fi, klimaanlegg, kjøkken er utstyrt med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn. Vannkoker Bad, dusj, hårføner, vaskemaskin. Leiligheten har 4 solstoler og et sted på stranden

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rubin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Adriatic House ( Klek)

Leiligheter i en liten landsby Komarna, i Neretva dalen. Avstand fra Dubrovnik 80 km, og nærmeste større by, Opuzen, 12 km. Leilighetene ligger i en bygning, parkering er gratis parkering, og fronten er grillen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Adriatic House

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Dragobratović ( Klek)

I Dubrovnik-Neretva fylke kommunen Slivno er en liten turistby Komarna. Ideell for de som ønsker å nyte middelhavs-oasen, med klart vann og uberørt strand, pakket ham en mild sommerbris som passer for surfing. I sentrum er det leiligheter Dragobratovic, som tilbyr gjestene en fantastisk utsikt over havet og halvøya Peljesac. Alle leilighetene har parkeringsplasser er aircondition og utstyrt med TV. Alle gjester som ønsker å se Komarno havet, som gir en fin suvenir fra ferien, tilbyr vi gratis båttur. Bruken av strandstoler er gratis.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dragobratović

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Villa Delija ( Klek)

Delija Villa ligger i et av de vakreste stedene i Riviera Catchment, i den pittoreske Klek. Er bare 30 meter fra de vakre steinstrendene, med utsikt over det krystallklare vannet, øya og halvøya Lanternahalvøya, tilbyr Villa Delija fire komfortable og luksuriøse leiligheter, som med dine kjære kan nyte og tilbringe en minneverdig sommerdag. Hver leilighet består av et dobbelt soverom, en stue med en hjørnesofa som har mulighet til å sitte, kjøkken, bad, ganger og terrasser. Fasiliteter inkluderer air-condition, satellitt-TV, gratis Wi-Fi, vaskemaskin, hårføner, PC, utstyrt kjøkken, mikrobølgeovn og parkering. Leiligheter i nybygd urban villa Delija, med utsikt over havet og en terrasse på 30 kvadratmeter, er invitert til å nyte de berusende luktene av århundrer gammel oliven, mulberry og vintreet og idyllen er ferdig og oleanders og andre middelhavsplanter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Delija

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Villa Klek ( Klek)

Villa Klek ligger i en rolig landsby Radalj - Klek i sørlige kroatiske, nær Metkovic og elven Neretva. Villa Klek er nybygd, moderne utstyrt og gir full komfort for å møte behovene til de som ønsker å slappe av etter daglig stress, travelhet og forretningstrykk. Garanterer isolasjon, fred, ro og lukt av Middelhavet. Villa Klek består av fem separate enheter. Alle leilighetene har havutsikt. Villa Klek ligger 50 meter fra sjøen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Klek

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Villa Vinka ( Klek)

Velkommen til vår private innkvartering kun 10 meter fra sjøen, hvor du kan nyte utsikten og lytte til de avslappende lydene fra havet fra balkongen din. Våre seks leiligheter er ideelle for grupper av mennesker, par og familier med barn og de som ønsker å nyte på kaien foran leiligheten eller en stor steinstrand som ligger bare 60 meter unna. I leiligheten på 32 m2 har du et fullt utstyrt kjøkken, aircondition stue med dobbeltseng og TV / SAT inkludert i prisen, bad med dusj, soverom med dobbeltseng og balkong med utsikt over havet og stranden . Også på en brygge foran huset har du to strandstoler og en solseng / leilighet, hvor du kan slappe av og nyte. Huset er omgitt av furutrær og oleander. Også har du en grillplass tilgjengelig og en parkeringsplass. Dubrovnik, en av de mest attraktive og berømte byene i Middelhavet, ligger kun 1 times kjøring fra Klek (70 km). Gå og besøk denne Adriatiske perlen. Bortsett fra bad og vann rekreasjon turister har tilgang til fire tennisbaner, en minigolfbane, en bordtennisbane, en bowlingbane samt barna lekeplass. Klek ligger på hovedveien ved kystlinjen i Dalmatia, 70 km fra Dubrovnik, og har en ideell beliggenhet for dagsturer. Blant turist destinasjoner anbefaler vi Ston, Mljet, Korcula, Makarska (70 km) og Split (130 km) og i nærliggende Bosnia-Hercegovina Medjugorje (50 km), Mostar og Sarajevo.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Vinka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Maria ( Klek)

Leilighet i Klek 33 m2, 100 m fra sandstranden. Den består av et rom med en seng for 2 personer, 1 seng for 1 person og en sofa. Den inneholder et bad, kjøkken, terrasse og hage. Avstand til butikker, restauranter, postkontorer opptil 100 m. Prisen er 40 euro per dag.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maria

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nela ( Klek)

Apartment Nela ligger i Klek, og i bygningen er det mulig å gratis sykler. Denne klimatiserte enheten med kokemuligheter inkluderer gratis Wi-Fi, balkong og uteplass. Gjestene kan bruke det fullt utstyrte kjøkkenet med stekeovn og mikrobølgeovn. Det private badet har badekar eller dusj, hårføner og badekåper. Fra enhetene har du utsikt over havet og fjellene. Apartment Nela har en hage med grillutstyr. Også tilgjengelig vaskemaskin og renseri og stryking. Gjestene kan bruke avgiftsfri parkering i leiligheten. Dubrovnik lufthavn ligger 71 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nela

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Stella ( Klek)

Seaside House 15 m fra sjøen med private parkeringsplasser og 70 km nord for Dubrovnik og er et ideelt sted for familier eller par. I første etasje er det leilighetstørrelse på 45 m2 og i første etasje er det leilighetstørrelse på 35m2 Leilighetene er med terrasser med fantastisk havutsikt, solnedganger, aircondition, gratis WIFI-internett. Strendene ligger 1 minutts gange fra huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Stella

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Klek

Klek  - Våpenskjold Klek er en liten kystby som ligger i den vakre bukten langs hovedveien mellom Split og Dubrovnik. Det ligger nær den kroatiske grensen til Bosnia-Hercegovina, i kommunen Slivno, i Dubrovnik-Neretva-fylket. Det pleide å være en integrert del av den berømte republikken Dubrovnik, og i dag har den rundt to hundre innbyggere som driver med landbruk, fiske og turisme. Innkvartering tilbys utelukkende i leiligheter og rom i private hus. Omgitt av eldgamle oliventrær, furutrær, oleandere og andre middelhavsplanter er Klek det perfekte stedet for et rolig, hyggelig og romantisk opphold for par og familier. En vakker rullesteinsstrand strekker seg hele landsbyens lengde. Stranden er ren, og besøkende får muligheten til å leie scootere, pedalbåter, parasoller, solstoler og sykler. Bortsett fra bading og vann rekreasjonsfasiliteter for turister er tilgjengelige fire tennisbaner, minigolf, bordtennis, boule og en lekeplass. I sentrum er det en stor parkering i skyggen av eldgamle oliventrær. Fra Klek arrangeres daglige utflukter til Mali Ston, og til munningen av Neretva-elven og Pelješac-halvøya. Skjønnheten og magien i Neretva-elvedalen kan oppleve gjennom fotosafari i en tradisjonell Neretva-båt. Søk etter rimelige leiligheter og rom i Klek og ta direkte kontakt med eiere av privat innkvartering. Velkommen til Klek!

Klek Værmelding